Milionové řasy s L´Oreal Paris

Vybírat řasenku je pro mě noční můra. Jako jeden z mála dekorativních výrobků ji totiž nevyzkoušíte přímo v drogérii. Což je s mým problémem docela risk a kolikrát vyhozené peníze. Mám totiž zvláštní oči. Nebo řasy? Kdo ví. Většina řasenek se mi obtiskává pod obočí. Je jedno kolik stojí, od jaké značky nebo s jakým kartáčkem. Na inovativní složení mě už nikdo nenaláká. Jestli dělá řasenka objem nebo hustotu mi je už taky jedno. Hlavně, ať hned po aplikaci nenajdu černé flíčky tam, kde se řasy dotýkají pokožky. Za několik let, co se maluji, jsem vyzkoušela mraky řasenek. Zatím jen čtyři mi nedělaly paseku. Volume Million Lashes Excess od L´Oreal Paris je jedna z nich.



Tato červená kráska kombinuje unikátní gelovou texturu s precizním profesionálním kartáčkem a velmi pigmentovanou barvou. Slibuje maximální objem řas, jejich oddělení, zachycení každé řasy, včetně těch nejkratších a zajištění snadné a rychlé aplikace. Speciální hrdlo je z vysoce pružného materiálu, aby se co nejvíce přizpůsobilo tvaru kartáčku a zbavilo jej nadměrného množství barvy. Koupíte v každé drogérii se stojanem L´Oreal za cenu okolo 350 Kč. Určitě si počkejte na nějakou slevu, já koupila v akci 1+1 zdarma. Obsah 9 ml.




Balení má působit luxusně, a to hlavně díky červeno-zlaté kombinaci barev a lesklému povrchu. Já mám raději osvědčenou černou klasiku, ale barevnost mi v tomto případě nijak nepřekáží. Horši je to s lesklostí, díky které vidíte na řasence veškeré otisky. Můžete si toho všimnout i na první fotce, schválně jsem obal neotírala.

Kartáček je plastový a má tvar přesýpacích hodin. Měl by být netradičně velký, ale toho jsem si upřímně nevšimla, přijde mi normální. Obsahuje více štětinek, které mají vzít každou řasu a dodat jí neskutečný objem. Pracuje se mi s ním dobře. Nenabírá zbytečně velké množství barvy a nemusela jsem si na něj nijak zvlášť zvykat. Opravdu zachytí většinu řas, a ty obarví na uhlově černo.



Ze začátku jsem byla z řasenky nemírně nadšená. Krásně oddělila řasy od sebe, sice je moc nezahustila (což ani není její prioritou), ale nějaký ten objem tam byl. Měla jsem oči jako mrkací panenka. Nikam se mi neobtiskávala, neodpadávala pod oči, nedělala šmouhy a vydržela krásná celý den. Jsem docela ráda, že jsem si počkala a nepsala recenzi hned. Nestalo se nic zase tak hrozného, pouze se její efekt mrkací panny docela vytratil. Přijde mi, že jakmile trochu vyschla, řasy už tak hezky neoddělí. Je pravda, že já mám s tímto docela problém. Řasy se mi shlukují v jeden trs a je docela těžké je rozčesat. Možná se ale jedná jen o mou nešikovnost.



Každopádně i přes malé nedostatky bych po dvouměsíčním používání řasenku doporučila. Pokud si umíte s nanášením trochu vyhrát, budete mít řasy krásně oddělené, černo-černé a celý den obarvené. Nebude Vám dělat žádnou neplechu v podobě šmouh, opadávání, rozmazávání, atd. S kartáčkem se dobře pracuje a nemusíte absolvovat školení k jeho obsluze. A co je hlavní - neobtiskává se!

Pokud má některá z Vás stejný problém jako já, ocením tipy na Vaše osvědčené řasenky ;).




Znáte tuto řasenku? Jste s ní spokojené? Jaká je Vaše nejoblíbenější?

Užívejte!

L.




Komentáře

  1. To je to nejkrasnejsi lisci oko, co jsme v lesich mohli kdy spatrit! Mila lisko, ja mám taky prapodivne rasy a i kdyz je nemam tak dlouhe jako Ty, tak se mi také shlukuji a casto se mi rasenky obtiskavaji. Po otoku jsem se dnes poprve namalovala, uz drive overenou rasenkou od Yves Rocher,ale pry mám vicko stale spadle, tak vubec nevim, jestli mám jeste kapat a mazat a nebo se smirit, ze budu mit spadle vicko naporad, nebo uz nebudu moci zkouset rasenky. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no Vyvrhellku! já se snad budu červenat! děkuji za kompliment :) ... kapat a mazat! žádné spadlé víčko napořád, to se musí zlepšit! já věřím v lepší zítřky, určitě se dají očka do pořádku ;) jen asi potřebují čas, ale smiřování nebude, my v lese jsme přece bojovníci, no ne?

      Vymazat
    2. Liško milá, doopravdy, takové oko jaké máš, to se jen tak nevidí a bojovníci jsme, to se ví, já si myslím, že už je to oko v pořádku, jsem tvor, nesmím se bát. Tuto Tvoji řasenku jsem ale ještě nezkoušela, přiznám se, že mám ráda výrazné barvy balení a všechny, které jsem vyzkoušela mi v určitém období seděly, bohužel už pěkně dlouho jsem nenarazila na akci při které by řasenka nebyla vyschlá, neboť lidé jsou cháska nenechavá a všechno pootvírají, a v drogeriích se na to nehledí ,zataví, co je ve stojanu, a že já sáhnu vždy po té už otevřené, to je vždycky k vzteku.

      Vymazat
    3. to jsem ráda, že očko je vyléčené! jaký byl nakonec viník? nebo jich bylo víc? ... přesně vím, o čem mluvíš, měli by mít ty řasenky v obalech, protože tohle je fakt katastrofa kolikrát! přitom kartáček je většinou aspoň na obrázku ukázaný nebo je u novinky dokonce vystavený, tak nevidím důvod, proč by všichni měli do řasenek lézt ... já už se sichruju tím, že beru tu, která je úplně vzadu a modlím se, aby to byla ta nejmíň ochmataná, první v řadě bych si určitě nevzala ;)

      Vymazat
    4. Vinika jsme pro vsechny starosti jeste nenasli, ale myslim si, ze to bylo i z nervu. Z regalu si vzdy beru cokoliv vzdy zazadu, ale jak je to akce a zatavene, tak uz neverim ani zadnim radam.

      Vymazat
  2. Efekt vypadá moc dobře, ale nevím, nevím... Jestli raději nezůstat u toho, co už znám... Protože pak musím používat řasenky, které nemám ráda... :( :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chápu, taky se raději držím osvědčené řasenky, než zkoušet něco nového a pak být zklamaná ... ale stejně to jednou za čas nevydržím a po nějaké jiné sáhnu :D

      Vymazat
    2. Já to tak dělala asi rok, což byl skvělý důvod, proč jsem nakonec skončila asi s osmi načatými řasenkami, z nichž mi vyhovovala jedna. :D

      Vymazat
    3. já měla zase doma 150 řasenek, které se mi všechny obtiskávaly, takže byly naprosto nepoužitelné ... proto už nerada zkouším nové, ale zase být celý život jen o čtyřech řasenkách, které mám vyzkoušené a neobtiskávají se ... kdo by to vydržel, že? :D ale aspoň nemám roupy kupovat dražší značky, protože to by mě fakt trefil šlak, kdyby mi to udělala řasenka za litr :(

      Vymazat
  3. Tuhle řasenku jsem kdysi měla. Bavila mě na ní ta konzistence a ten pocit lehkých plastových řas, ale bohužel mi řasy vůbec nenatočila - mám je hrozně rovné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, u řasenek každý očekává trochu jiný efekt, je pravda, že bůhvíjakého natočení jsem si taky nevšimla ...

      Vymazat
  4. Myslím, že ti dělá nádherný efekt!!! Opravdu! Moc krásná!

    OdpovědětVymazat
  5. oni lorealky sú všeobecne dobré maskary.ja používam kliešte,ked nezabudnem.a poslednú dobu som nejaka citlivka,často pri malovaní kýcham.to je radosti s čerstvo natretými riasami.takže oceňujem aj to ako sa odličujú pár sekund po nanášaní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kleště mám doma, ale ještě jsem se neodhodlala je použít, bojím se, jak by to dopadlo :D ... taky kýcháš??? jsem ráda, že v tom nejsem sama :D páč to je fakt na zabití, když si udělám oči (nejlíp když se chystám někam fakt ven a dám si záležet - vystínované oko, linky ...) a pak se mi na to obtiskne řasenka! :/

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)