Zápasení se zapečenými stíny od Rimmelu

To jsem se zas jednou nechala nalákat na slevu. Čmuchám v drogérii a u stojanu Rimmel 50% na trio zapečetěných očních stínů. No nekupte to! Navíc fakt krásné barvy. A ještě že je to prý novinka (už je to hodně dlouho). Chvilku jsem si říkala, že nemám načtené recenze, ale zvědavost zvítězila.



Řeč je o Rimmel Trafiic Stopping Shadow v odstínu 002 U - Turn. Stíny jsou zapečetěné a dají se použít jak na sucho, tak na mokro. Balení obsahuje 2,4 g produktu a vyjde bez slevy na 169 Kč. Koupíte v jakékoliv drogérii se stojanem Rimmel. Na ostatní varianty se můžete mrknout zde.



Obal je plastový a docela skladný. Přes průhledné víčko vidíte obsah - tři kulaté a vypouklé oční stíny. Vevnitř najdete i aplikátor, ale ten je úplně na nic, takže jsem ho okamžitě házela z lesa ven. Na zadní straně najdete popis a radu, jak s paletkou nalíčit oči. Neměla bych mu co vytknout, kdybych si při otvírání nelámala pokaždé nehty. To je totiž zaklapávací a jakmile ho zavřete, můžete si být jisté, že se ke stínům hned tak nedostanete. Tohle fakt nesnáším! Takže ho nedovírám. Na cesty tudíž nepoužitelné.



Vybrala jsem si teplé podzimní odstíny - zlatou, měděnou a fialovou. Na první pohled krásné barvy. Kdyby ovšem šly nabrat a neprášily jak divé. Už na fotce vidíte, že i když jsem se snažila obal očistit, stejně je zapráskaný až běda. Málem jsem u toho dostala nerva, stejně jako při nanášení na oči. Na sucho je to vcelku nereálné. Můžete štětcem šmrdlat po stínu půl hodiny a stejně budete mít na oku velké prd. Na mokro už je to trochu lepší, ale žádná hitpoška. Raději si vyberu jinou variantu, než se ráno rozčilovat s něčím takovým.

Zlatý stín je nejpigmentovanější, ale podle mě je to kvůli tomu, že jak jsem často zápasila s otvíráním, tak jsem do něj občas zajela prstem. Takže je "osahaný" a vrchní vrstva se rychleji sloupla. Naopak poslední - fialový odstín se nedá nabrat skoro vůbec.



Na ruku jsem musela dávat snad pět vrstev, aby bylo vůbec něco vidět. Spodní řada je na sucho, vrchní na mokro. Barvy by byly opravdu pěkné, kdyby byly na oku rozpoznatelné. S bází vydrží líčení celý den, musíte ale aplikovat na mokro. A nabírat štětcem několikrát. Strašná piplačka. Nejdříve jsem si myslela, že jak jsou stíny nové a zapečetěné, tak se třeba časem obrousí vrchní vrstva a pak půjde nanášení líp. Je to možná trochu lepší, ale stále nejsem spokojená. Držím se názoru, že stíny mají fungovat hned a ne abych je rozmalovávala půl roku.

Takže závěr je jasný - paletku bych bohužel nedoporučila. Stíny jsou málo pigmentované, práší a špatně se nanáší. Balení má moc pevný uzávěr a blbě se do něj dostává. Přiložený aplikátor je zbytečný. Za 169 Kč hrůza děs!

Používáte zapečetěné stíny? Jaké mi doporučíte? Znáte tyto od Rimmelu?

Užívejte!

L.




Komentáře

  1. Nj, stíny z drogerie. Všechny to víme, ale stejně se čas od času necháme napálit a pak nadáváme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš recht! nechala jsem se zlákat těmi odstíny, navíc zapečetěné stíny v drogérii a ještě ve slevě ... no prostě jsem zas chtěla zkusit něco levnějšího a takto to dopadlo :D

      Vymazat
  2. Nejhorsi stiny, jake jsem kdy mela. Zkousela jsem vse mozne (nanest na telove stiny, na bazi, namokro, seskrabat na ruku a nanest odsud..) a pote letely do kose. Neuveritelny smejd, skoda tech hezkych barev..L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak! ale setkala jsem se na netu i s pozitivními recenzemi, což moc nechápu ...

      Vymazat
  3. Jo, měla jsem je, a musela jsem je vyhodit, protože to skutečně byla hrůza hrůza hrůzoucí. :)

    OdpovědětVymazat
  4. jé a ty barvy přitom vypadaly tak krásně! škoda

    OdpovědětVymazat
  5. V Rimmelu očividně ví, jak jsou stíny naprd - stahují je z prodeje, proto jsou ve slevě... Ty barvy (v paletce) jsou hezké, takže škoda škoda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měli je udělat pořádně a byl by to hit, takto mají smůlu :P

      Vymazat
  6. Dlho som na ne striehla a potom si kupila ve sleve...a bola to moja najvacsia kozmeticka chyba za posledny rok :D Tak otrasne stiny som este nemala! Hroza, hroza, 3x hroza!

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, to už za tu cenu raději nějaké lepší a kvalita je zaručena ;)

      Vymazat
  7. Jako o Rimmel stínech jsem věděla, že stojí zaprd, ale že až tak?! Pigmentace je víc slabá než malá. Nebo naopak? Za svůj život jsem koupila pouze 1 monostín a ten letěl do koše. Rtěnky ano, makeupy ano, stíny rozhodně ne! Jsem ráda, že jsme se shodly :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)