TAG: Nežiju jen makeupem!

Po krátké době si dáme zase jeden TAG, doufám, že Vám to neva ;). Byla jsem totiž označena Natálkou z Little Gem, a to bych jí nemohla udělat, abych se na to vykašlala! Takže se dozvíte další šťavnaté drby z lesa.

1. Chodíš do školy? Jaký je Tvůj nejoblíbenější předmět?

Do školy už nechodím a strašně mi to chybí. Skončila jsem letos výšku, která byla má vysněná a strašně mě bavila. Studovala jsem obor Marketingové komunikace a nejoblíbenější předměty byly asi "Nové trendy v MK", "Kreativita reklamy" nebo "Média v MK". Hodně věcí jsme měli zaměřené spíš na praxi a nemuseli jsme se učit nazpaměť zbytečné poučky. Získala jsem tak spoustu kontaktů a hlavně zkušeností do reálného života.

Zdroj


2. Pracuješ? Pokud ano, co děláš?

Bohužel ano :D. Ne, bohudík, já vím. Práci jsem sháněla půl roku. Chtěla jsem dělat v oboru a v našem malém lesíku pořádně ani neví, co to marketing je. Nakonec jsem ale sehnala a teď pracuju jako marketingový specialista ve firmě, která se zabývá geodézií. A řeknu Vám, je to fakt vtipné dělat propagaci něčemu, čemu nerozumíte.

Zdroj


3. Čteš? Jaká je Tvá nejoblíbenější knížka, popř. časopis?

Čtu! Pořád něco. A ani to nemusí být žádná strašně kůl nebo intoušská literatura. Prostě co v knihovně chytnu první do ruky, to beru. A většinou to i dočtu. Nejraději mám psychologické romány, detektivky, beletrii ... Někdy mám období jednoho autora a snažím se od něho přečíst všechno, co jde (co najdu v knihovně). Takto jsem sjela např. Wilbura Smithe, Stephena Kinga, Mika Waltariho nebo Johna Irvinga. Poslední jmenovaný je můj nejoblíbenější. Momentálně mám rozečtené Petrolejové lampy od Jaroslava Havlíčka, a to na doporučení Sabiny. Pomalu se totiž chci dostat ke knize od stejného autora s názvem Neviditelný, o které psala ;).

Časopisy nečtu vůbec, protože mě nebaví. Většinou jsou to jen samé obrázky, všechno zaplacené, pořádné články žádné. Jediný, který si někdy vezmu je ČiliChili od Vodafone. Občas se člověk potřebuje pobavit, none? Nejlepší věci jsou totiž zdarma, a to tenhle časák je ;).

Zdroj



4. Umíš vařit?

Jako asi jo. Ale nevařím každý den a nikdy jsem nedělala třeba svíčkovou nebo rajskou. Ne že bych je umět nechtěla nebo mi nechutnaly. Své recepty už naučené mám, někdy sklidí velký úspěch, ale k plotně se vyloženě nehrnu. Jsem v tomto jako chlap - když chci, tak uvařím a mám z toho radost. Když musím, tak mě to neba :D.

Zdroj



5. Mluvíš cizími jazyky?

Když se stála fronta na dovednost mluvit cizími jazyky, asi jsem zrovna byla na cigáru :(. Učila jsem se anglicky a rusky. Když musím, tak se domluvím, ale raději se tomu vyhýbám (já vím, velká chyba). Mám v sobě blok, takže třeba v angličtině, když na mě někdo mluví, tak mu rozumím, ale jakmile mám odpovídat, tak ze mě nevyleze ani základní věta. Ruština je teda lepší, protože je to slovanský jazyk (hodně slov stejných) a stačí se naučit číst a psát (azbuka). Nikdy jsem ji ale neměla možnost použít v mluveném projevu.

Zdroj



6. Kdybys mohla na prázdniny kamkoliv, které místo by sis vybrala?

Zapeklitá otázka. Já totiž miluju zimu, jenže v zimě zase trpí moje suchá pokožka, která vyžaduje slunce. A u moře je jí velmi dobře. Takže bych brala zemi, kde mají i moře, i hory. Abych mohla přejíždět, jak by se mi zrovna hodilo. Třeba Itálie nebo Francie. A nezastírám, že to není i kvůli gastronomii. Úplně vidím, jak bych si tam nacpala pupík delikatesama!

Zdroj



7. Jak podle Tebe vypadá ideální rande?

Já nejsem vůbec romantický typ. Takže s kytkama, svíčkama a já nevím s čím na mě nechoďte. Vzhledem k tomu, že jsem nenažranec obecný, tak mě vemte do lepší restaurace a máte na půl vyhráno. Asi nejkrásnější rande ale bylo v Praze - na Vltavě ve šlapací labuti. A musí být sranda. Žádné dlouhé pohledy do očí a ochmatávání v parku na lavičce.

Zdroj


8. Tvá vysněná kariéra?

Tak to mám naprosto jasné - degustátor čokolády! Seděla bych strašně důležitě a nejlepší cukráři světa by mi nosili k ochutnávce své skvosty. Já bych vždy jen dala na jazyk, zavřela bych oči a začala bych popisovat chuť. Pak bych je všechny vyhodila, snědla bych ten zbytek (aby to nikdo neviděl) a řekla bych jim, ať se do příště snaží víc :D.

Zdroj


A kdybych se měla držet o trošičku míň při zemi, tak bych chtěla dělat marketing pro firmu jako Coca Cola, Google nebo Heineken. Jejich kampaně jsou geniální, vtipné, originální a vzhledem k neomezenému rozpočtu a znalosti značky po celém světě si můžou dovolit v podstatě cokoliv.





9. Jsi povaleč nebo sportovec?

Zase nemusím dlouho přemýšlet - jasný povaleč. Sporty mi nikdy nešly, dobrá jsem jen v lyžování, a to dělám od tří let. Takže bych na to už mohla mít nárok. Ne, že bych jinak nesportovala, ale když si můžu vybrat, jestli půjdu na sport nebo jinam, tak jdu jinam. Možná to bude i tím, že nejsem cílevědomá. Nikdy mě nehnala touha vyhrát a vždy mi stačilo se zúčastnit a užít si srandu. Někteří ale sport jako srandu neberou, což byl problém.

Zdroj


10. Co máš kromě kosmetiky ráda?

Dobré jídlo, čokoládu, knížky, hudbu, zvířata, oblečení, bižuterii, boty, přítele, kamarády a rodinu ;).

Zdroj


A to je pro dnešek vše. V pátek se vrhneme zase na nějakou tu vlasovku. Pokud jste TAG zpracovávaly, podělte se o odkaz, ráda se mrknu. Pokud ne, tak to okamžitě napravte! ;)

Užívejte!

L.







Komentáře

  1. Ahá, madam je markeťačka a má taky ráda memes s Dawsonem! Tak proto se mi u tebe tak líbí. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nápodobně ;) a toho Dawsona jsem musela! hned jak mi ho Gůgl vyplivl, jsem si vzpomněla na Tebe :D

      Vymazat
  2. Hezké :). Sranda je, že já jsem měla poměrně jiné otázky. Shodneme se v těch spisovatelích i vztahu k literatuře. To jde ostatně poznat i z toho, jak píšeš :). Můj TAG najdeš kdyžtak tu:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/06/neziju-jen-makeupem-tag.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha, tak to je zajímavé, asi se někde v matrixu stala chyba a po cestě po blozích se otázky měnily ;) ale ráda jsem si početla, díky za odkaz! aspoň vím, na koho se mám obrátit, když budu chtít překlad ;)

      Vymazat
    2. myslím, že Kája upravila ty původní americké otázky, ale nechci kecat :) jinak pěkné počtení!

      Vymazat
  3. Hahaha, směju se tu pod fousem. Co jako myslíš, že tam k vám jezdím studovat? No jo no, sice jen dálkově, ale joo :D. Olinka je božííííí, že? Doufám, že se jednou dopracuji k tomu, abych byla tak úchvatná dáma jako ona. I když vzhledem k tomu, že mám kvůli Tobě úplně šílenou chuť na čokoládu, tak nevím, nevím, jestli zvládnu mít takovou fazónu. Moc pěkný článek. Já ho psala tu: http://svetpodleeveliny.blogspot.cz/2013/06/neziju-jen-make-upem-svata-pravda.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je gól! :D nemysli si, že si nepamatuju už z minula, že jsi slíbila, že jak dojedeš, tak půjdem na nákupy a teď musíš slíbit, že i na kafe! :P Olív je největší hvězda fakulty, její tvář a zdroj nejrůznějších vtipů a historek! jestlipak od ní taky dostáváte Fidorky? :D

      díky za odkaz, jsem ráda, že jsem se zase něco nového dozvěděla :)

      Vymazat
  4. Já ho myslím taky psala, ale mám dnes tak náladové připojení, že když jsem se dvakrát pokusila hledat, našla jsem tak akorát houby, tak asi nic, no. :)
    Degustátora čokoláda bych brala taky! Jinak pěkné počtení, literaturu taky miluju, a nemusí být jen intoušská. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si ho najdu sama, to není problém ;) a běda jak mi vyjíš všechnu čokoládu nebo mě vystrnadíš z mé degustátorské židle! :D

      Vymazat
  5. Lištičko, jen King je Stephen a ne Steven. :) Ochutnávač čokolády by bylo skvělé povolání na chuť, ale potom na váhu už bych ani neviděla přes panděro :D.
    A shodneme se plně na rande. Romantika ano, ale taková maximálně u večeře. Jinak zábavnější program. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jaj, díky za upozornění :) s tím panděrem máš pravdu, ale když už jako můžu snít, tak bych to měla tak, že bych buď byla od přírody štíhlá a nikdy bych nepřibrala (což nejsem) nebo bych byla tlusťoch, ale byla bych tak vyhlášená a prestižní, že by to nikomu nevadilo :D

      s tím rande jsem ráda za podporu, protože jsem se setkala s minimem holek, které to mají podobně ;)

      Vymazat
    2. Ach, to by byl krásný sen, mít štíhlou postavu od přírody :D Ale Vyhlášený tlouštík pobavil :).
      A víš co? Dívka musí být partnerovi i kamarádkou, se kterou se dá blbnout. Tak. :)

      Vymazat
    3. to mě vždycky dokáže pobavit, jak je rozhovor s nějakou vyzáblou modelkou a ptají se jí, jak si udržuje postavu ... a ona: já jsem štíhlá od přírody, já jím každý den tabulku čokolády :D

      máš recht! protože po pár letech, když spadnou růžové brýle, se na něčem stavět musí ;)

      Vymazat
  6. Velmi se mi líbilo, jak jsi uvedla, že máš ráda přítele, ale až po botech :-D

    Pěkný článek! I mkt. manažeři dělají mktg něčemu, čemu nerozumí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to samozřejmě byla náhoda, víš jak :D

      já vím, ale kdybych dělala marketing třeba na ty boty, tak je to jiná paráda ;)

      Vymazat
  7. Tak z Dawsona se nám pomal stal kult koukám. Taky jsem ho nedávno chtěla použít :D Marketing je strašně zajímavá věc. Taky by mě bavila, ale osud tomu chtěl, abych se zaobírala těma penězma, které potom slouží právě marketingu :D

    V Googlu bych chtěla taky pracovat. To jejich centrum je legen...wait for it...dary :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo tak to doufám, že jsi na ty markeťáky hodná! :) protože já když chci peníze na něco, tak si to musím dva dny obhajovat a stejně je pak nedostanu :D

      jj, Google ví, jak se starat o zaměstnance, můj spolužák se dokonce do Googlu dostal, což mu tajně závidím, ale chlapi to s tou prací prostě mají jinak a nikdo mi nevymluví, že dostávají výhody, které my nikdy mít nebudem ;)

      Vymazat
  8. Nestudovala jsi UJAK?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne ;) byla jsem na státní škole, tuhle ani neznám, musela jsem vygůglit ;)

      Vymazat
  9. Super počtení, já se chci do tagu taky pustit, ale obávám se, že bych byla moc nudná :))

    Chtěla bych být asistent degustátora čokolády, prosím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty a nudná? a tos vzala kde? šup! píšem TAG! ;)

      jelikož se na tuto pozici ještě nikdo nepřihlásil a jsi první, tak Tě beru do týmu!

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)