Růžový zázrak pro suché a zničené vlasy

Bývaly doby, kdy jsem měla fakt zničené a hnusné vlasy. Nevěděla jsem co s nimi, kupovala vlasovou kosmetiku po tunách a zkoušela kde co. Uhlazovala kadeře žehličkou, umývala je ob den a patlala na ně všechno možné, abych je zkrotila. Od té doby jsem se hodně poučila a úplně změnila svůj přístup a výrobky. Jediný adept mi zůstal. Přesvědčil mě o své účinnosti a kdybych měla na problém s vysušenými a nezkrotnými vlasy doporučit pouze jednu věc, byl by to růžový kelímek Lee Stafford.



Seznamte se - maska Lee Stafford Hair Growth Treatment pro vlasy, které nikdy nedorostou. Má sloužit pro zdravý a rychlejší růst vlasů s vyživujícím a hydratačním komplexem Pro-Growth™ založeným na rostlinných proteinech. Proniká hluboko do vlasů, hydratuje je a vyživuje. Zároveň hydratuje vlasovou pokožku, vyživuje a posiluje vlasové kořínky a upravuje pH vlasové pokožky - vytváří zdravé pH pro rychlejší růst kvalitních vlasů a působí proti vypadávání vlasů. Dodává vlasům i pokožce optimální hydrataci a lesk a chrání je před vnějšími vlivy. (ofiko text na obale)

Maska se má používat při každém mytí dokud se stav vlasů nezlepší. Potom postačí pouze jedna aplikace týdně pro zachování zdraví a krásy vlasů. Pro vyšší účinek lze masku ponechat působit i delší dobu. U kudrnatých, výrazně suchých nebo poškozených vlasů můžete masku použít jako bezoplachovou péči - vetřít ji do suchých vlasů (ne na pokožku) a ve vlasech ponechat celý den.

Masku jsem koupila v prodejně Profimed za 379 Kč. Mrknout na ni můžete zde.



Obal je ve formě růžového kelímku s bílými nápisy a šroubovacím víčkem. Lee má všechny své výrobky ve stejných barvách, takže je nikdy nepřehlédnete. Na masku jsem narazila v nějakém časopise a strašně mě zaujala. I když jsem věděla, že článek je placený, byla jsem slušně zaháčkovaná. Jakmile jsem se dostala k internetu, začala jsem vyhledávat informace, recenze a diskuze. Moc jsem toho nenašla, když už něco ano, tak samé pochvalné názory. A jelikož jsem byla opravdu zoufalá, popadla jsem čtyři stovky a běžela do nejbližšího Profimedu.



Složení není nijak okouzlující. Maska obsahuje silikony i další nehezké látky. Vzhledem k její účinnosti jsem jí to byla ochotná odpustit. Navíc pokud nenanášíte přímo k pokožce hlavy, tak v tom žádný problém nevidím. Což si ale trochu odporuje s tím, jak je masku doporučeno používat:

Tuto luxusní masku používejte vždy mezi šamponem a kondicionérem. Do umytých vlasů vetřete množství velikosti vejce, jemně vmasírujte od kořínků ke konečkům a poté nechte působit 5 minut. Důkladně opláchněte a naneste kondicionér, jak jste zvyklí.

Navíc má být určena k tomu, aby Vám začaly růst vlasy. Takže byste ji měly na pokožku hlavy logicky nanášet. Jinak by to trochu poztrácelo smysl. A začíná to být zamotané, že?



Maska nádherně voní. Sice jsem od Leeho jiné výrobky neměla možnost ještě vyzkoušet, ale řekla bych, že takto voní všechny. Typická barva i vůně. Nevím, k čemu bych ji přirovnala, ale je fakt boží. Díky ní okamžitě poznáte, že dáváte na vlasy něco speciálního.

Konzistence je hutná a gelovitá. Stačí nabrat opravdu trošku a nanést do kadeří. Ze začátku jsem masku aplikovala podle návodu a dávala ji na pokožku hlavy i na celé vlasy. Chvilku jsem s ní pokožku masírovala, nechala pět minut působit a důkladně smyla. A teď bacha - DŮKLADNĚ je důležité slovo. Pokud si nedáte pozor, budete mít druhý den mastné vlasy.

Pak jsem od tohoto postupu upustila. Nechtěla jsem si dávat na citlivou pokožku silikony a navíc mi nepřišlo, že by maska nějak dopomáhala růstu vlasů. Vypozorovala jsem jiné výhody. Po prvním použití jsem totiž měla tak nádherné vlasy, že jsem nevěřila svým očím. Stála jsem před zrcadlem snad půl hodiny, pořád si na kadeře sahala, obdivovala je a otáčela hlavou na všechny strany.

Ona totiž dokáže vlasy uhladit, zkrotit jejich krepatost i roztřepené konečky. Navíc se nádherně leknou. Nikdy jsem nezažila takový efekt hned napoprvé. Takový rozdíl ze zničených vlasů na vlasy krásné a zdravé napohled! Okamžitě jsem si ji zamilovala a nelitovala jsem ani jedné utracené koruny.

Dnes už takový efekt nepoznávám, protože se změnila kvalita mých vlasů. Už nejsou zničené ani suché. Takže ji používám jen občas. Poslední měsíc se snažím kadeře moc nezatěžovat, protože se začaly docela mastit, takže Lee čeká pokojně v poličce na své chvíle. Věřím ale, že jakmile dostanou vlasy v tuhé zimě zabrat, bude se hodit. Používám ho místo kondicionéru, který úplně vynechávám. Stále si ale stojím za tím, že je to nejlepší maska, kterou jsem kdy měla! Už jen ten rozdíl "před a po" je neskutečný.

Z této řady si můžete pořídit i šampón, o kterém psala Meduňka tady (stejně jako o této masce), kondicionér nebo třeba bezoblachovou péči.

Pokud máte suché a zničené vlasy, určitě doporučuju napsat Ježíškovi a poprosit jej o tuto masku. Ručím svou liščí ctí, že budete spokojené. Vyprdněte se na profláklou Macadamia Natural Oil Care, která už stojí víc jak pětikilo.

Znáte vlasovou řadu Lee Stafford? Jakou s ní máte zkušenost? Jaká maska na vlasy je Vaše top?

Přeji krásný víkend :)

L.


Komentáře

  1. tuhle masku bych na svoje vlasy nevyužila, ale jinak mám Lee Stafford moc ráda - a nejen kvůli krásným obalům :D mám od nich sucháč, ochranný sprej a kdysi jsem měla i objemový šampón a se vším jsem moc spokojená. docela mě láká ta řada s arganovým olejem nebo blond šampón, že bych ho porovnala s Johnem Friedou... hmm... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ten ochranný sprej je dobrý? :) šampón bohužel na mé vlasy nejde kvůli složení, ale jinak si myslím, že je to kvalitní kosmetika a jsem ochotná do ní na rozdíl od jiných investovat ;)

      Vymazat
    2. jo, poslední dobou fénuju čím dál víc, protože už mám vlasy hrozně dlouhé a neschnou a neschnou, ale nijak je to nepoškozuje. akorát jsem teď přešla na Misshu, protože mi víc voní, mám nějakou ovocnou, kdežto ten Lee je zelený čaj, to mi moc nejede

      Vymazat
    3. co já bych dala za hrozně dlouhé vlasy! :D to bych si koupila ochranné spreje klidně dva! ovocný i zelený čaj! takže až jednou ... tak si to budu pamatovat! ;)

      Vymazat
  2. Lištičko, já jí mam doma taky :) Mám totálně přesušený vlasy od zesvětlování. A koukám, že jsem jí asi používala blbě. Zkoušela jsem to s ní asi měsíc. Ale teda bohužel jen ke kořínkům - právě protože je to psaný na obalu. A neviděla jsem žádnou změnu. Že by mi rostly lepší vlasy se mi nezdálo, takže už nějakej pátek jen tiše stojí na vaně, a já na ní nesáhla. A zkoušim a hledám co moje vlasy spasí, abych už u toho zůstala. Zatim jsem nenašla. Btw - uplně Tě chápu. Taky jsem posedlá svými vlasy. Chtěla bych krásné pevné lesklé kareře, které nemám... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jí dej určitě ještě šanci a zkus nanést jen do délek a na konečky ;) napatlám malé množství, zabalím do ručníku, nechám pět minut a pořádně smyju ... třeba ještě překvapí a nadchne! na vypadávání vlasů fakt není, to můžu bohužel potvrdit :(

      musíme bojovat a snad se nám sen s krásnými vlasy vyplní, já už si začínám pomalu myslet, že jsem na dobré cestě ;)

      Vymazat
  3. Kvůli melírování a žehlení mám taky suché a poničené vlasy a po této masce jsem nějakou dobu toužila a pak nevím proč od toho upustila. Ale jak to tak vidím teď, přece jen si ji asi pořídím po tvé recenzi. S výrobky Lee Stafford zatím žádnou zkušenost nemám, od koupě mě odrazoval obsah silikonů, kterým se snažím vyhnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. silikony taky moc nemusím, ale když dávám jen do délek a na konečky, tak jsem ochotná je akceptovat ;) určitě stojí za vyzkoušení, lepší efekt před a po jsem nikdy neviděla ;)

      Vymazat
  4. Já už delší dobu nemám zrovna moc zničené vlasy, takže masku asi úplně nevyužiju, ale kdyby se něco změnilo, efekt zní skvěle. :)
    Takhle ale budu raději dál patlat kůru od Alterry a budu si u toho připadat aspoň hrozně ekologicky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky už ji moc neupotřebím, ale ráda k ní chodím ňuchat, páč ta vůně je něco úžasného ;) a buď ráda, že nemáš zničené vlasy a že ji nepotřebuješ - Alterra má hezčí složení a je levnější, tak co ;)

      Vymazat
  5. No kdybych chtěla, aby mi dorostly lokny, jdu do toho, ale zatím jsem mírně rozpačitá z toho, jestli bych měla chodit ke kadeřníkovi ještě častěji než do teď. I když občas mám pocit, že by mým vlasům něco výžívného bodlo. Tahle značka se mi strašně líbí, ač nesnáším růžovou, ale bohužel jsem zatim nic nevyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bacha, on na to dorůstání loken moc není! spíš na zkrocení suchých a zničených vlasů ;) za zkoušku Lee určitě stojí, i když jiné věci jsem od něj neměla ...

      Vymazat
  6. Moje top je od Natura Siberica pro růst a zpevnění vlasů, nádherně voní, je "bezesrajdová" a je jí kýbl, že nevím, jestli ji kdy vypotřebuju :) V létě jsem si nechala ušmiknout 30 cm vlasů, ale bohužel mě nenapadlo nic lepšího než je odbarvit, takže moc spokojené nebyly. Pak jsem se vrátila k světle hnědé henně a v kombinaci s maskou je to úplný zázrak a největší miláček na vlasy ever!
    Vé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo tak to si hned zapisuju a musím vyzkoušet! :) wow, 30 cm! :-O to bych snad i obrečela!

      Vymazat
  7. Ja se stejnym vysledkem pouzivam Macadamian a funguje tak dokonale, ze ani nemam potrebu menit=) Ale od Lee Stafford mam dost jinych dobrych produktu, takze nekdy do ni mozna pujdu. Jinak mne se dost osvedcil sprej proti efektu cerstve umytych vlasu nebo to double tuzidlo....a ta vune=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už ho teď moc nepotřebuju, ale občas mi to nedá a už jen kvůli té vůni si ho naplácám na konečky ;) navíc i to balení je krásné ... no prostě jsem ráda, že ho mám :D

      Vymazat
  8. Moje nejoblibenejsi je Natura siberica, tyrkysova s rakytnikem, nikdy jsem nemela nic lepsiho 🙂Vlasy leskly a maska uzasne voni 🙂Ale ted mam chut vyzkouset i tuto 🙂

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)