Když má Liška radost

Já obvykle nebývám vůbec naměkko. Nejsem žádný cíťa a nějakých výlevů se ode mě nedočkáte. Nedokážete si ale představit jak se mnou zamávalo, když jsem zjistila, kolik Vás tady už je. Že pravidelně chodíte na návštěvy do lesa. Že komentujete a diskutujete pod každým článkem. Nikdy bych ani nečekala takovou podporu od ostatních blogerek. Prostě a jednoduše - dostaly jste mě!

Zdroj


Chtěla jsem původně udělat poděkování k příležitosti 50ti sledovatelek přes GFC. Jenže než jsem stačila nafotit překvápko, naskákala další desítka a každým dnem číslo stoupá. Ani nevíte, jakou mi to dělá radost! Jsem u toho jak malá holka, měly byste mě vidět :D.

Moc dobře si pamatuji první sledovatelku přes GFC - byla to Anna Ananaska :). Nevím jak ke mně přišla a jak mě našla. Od začátku mě podporovala také Evelin, která mi poskytla i malé technické poradenství. Nesmím zapomenout ani na Sabinu, An., eM a Mitsuuko. Nejenže mi ukazují svou přízeň v komentářích, ale sdílejí i odkazy na mé články u sebe na blogu. Díky nim si ke mně našlo cestou spoustu z Vás.

A nemyslete si, že jsem na někoho zapomněla! Vím o všem, co se v lese šustne ;). Nebudu tady vyjmenovávat všechny, ale Vy přece víte! Děkuji moc! I za "tiché" sledovatelky. Dveře jsou vždy otevřené.

Zdroj


Jsem se začala moc vykecávat, já vím. Pojďme raději rovnou k jádru pudla. Za všechno, o čem jsem se zmínila, mám pro Vás malé dárky. Původně měl být jen jeden velký balíček. Ale já byla z toho tak nadšená, že jsem pořád něco dokupovala. Takže uděláme tři, ať se dostane na víc koček, páč pro všechny to bohužel nepůjde :(.


Hlavní cena



Černý kosmický šátek z C&A (čtvercový tvar)
Botanico šampon s extraktem levandule (pro suché a poškozené vlasy)
Botanico vlasová voda pro lepší růst vlasů
Energy Tea Guarana (bylinný povzbuzující čaj)

1. menší balíček



A pak tu mám maličkosti v podobě laku na nehty Flormar v odstínu 025 (omlouvám se za fotky, ale denní světlo nechytám ani ráno, ani večer) a "zlatý" náhrdelník se sovičkou z lesa.

2. menší balíček



Poslední balíček obsahuje lak na nehty Flormar v odstínu 038 (je to krásná tmavě fialová barva) a "zlatý" náhrdelník se stromem z lesa.

Líbí se Vám? Není nic jednoduššího, než si o ně říct ;). Pravidla být musí, ale nejsou nijak omezující.

1. Čtěte liščí blog, je mi jedno jestli přes GFC, Bloglovin, FB nebo jen tak.
2. Napište mi do komentáře, co se Vám u mě líbí nebo nelíbí. Beru jakékoliv připomínky! Přece jenom jsem nováček a ráda se poučím nebo dozvím názory ostatních. A nemusí být jen kladné, konstruktivní kritika je mnohdy lepší než mazání medu kolem pusy ;). Zajímá mě, jak se Vám líbí vzhled blogu, témata, co Vám chybí nebo přebývá ...
4. Taky mi můžete napsat, který balíček ze dvou menších by Vás potěšil víc - který lak a náhrdelník by se Vám hodil do sbírky.
3. Nepište mi svůj e-mail! Ochráníte se tak před plnou schránkou nevyžádané pošty. Vítězky vyhlásím v samostatném článku tady na blogu a ony mi pak e-mail zašlou samy.

Dám Vám dostatek času na přemýšlení a vymýšlení, vítězky vyhlásím přesně za týden - 5. 12. 2013.

Jak budu výherkyně vybírat si nechám zatím pro sebe, aby jste měly taky nějaké překvápko ;). Můžu jen prozradit, že zasedne lesní komise v podobě Lišky, Medvěda a Sovy.

Těším se na Vaše příspěvky!

L.



Komentáře

  1. Lištičko, přibývá ti to tady hezky, gratuluji! Samozřejmě se zde vracím ráda, jelikož mám raději menší blogy podobných šikovných lištiček jako jsi ty.Konstruktivní kritika mě nenapadá, líbí se mi to tu tak, jak to tu máš. (Ale jako takovou poznámku ti můžu říct, že jako snad každá zrzka miluju šmírování u někoho doma, nebo fotky z výletů a života :)) Balíček se mi líbí se sovičkou :)

    OdpovědětVymazat
  2. čtu přes GFC a FB... víc by se mi líbil sovičkový balíček, protože sovičky mám moc ráda :)
    na tvém blogu se mi strašně líbí tématické ladění, fotky v přírodě, prostě že to máš všechno hezky sladěné a vymyšlené. přeju hodně dalších blogoúspěchů!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k rozrůstajícím se čtenářům. Taky radostí skáču do stropu, když si všimnu, že u nás na blogu přibyl další, takže tvou radost naprosto chápu. Vzhled blogu se mi moc líbí, je jednoduchý, dobře čitelný a přesto okouzlující. Rovněž tak články, čtou se úplně samy, líbí se mi styl jakým píšeš, takže jen tak dál. Více by se mi líbil balíček č. 2

    R.

    OdpovědětVymazat
  4. Máš moc pěkný blog, líbí se mi tvůj styl psaní a články o přírodní kosmetice, těch klidně může být víc :) Líbí se mi náhrdelník se stromem s tmavě fialovým lakem.

    OdpovědětVymazat
  5. Chochocho! Přišla jsem na tebe jednoduše. Stala ses mou čtenářkou a protože máš hezkou ikonku, musela jsem tě hned prolustrovat. Vizuál máš pěkný a píšeš ctivě a většinou bez chyb (i když "50ti" - thuj :). Takže nebylo co řešit. Neměnila bych nic, jen bys mohla psát častěji. .)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, lištičko. (Áno, čtu Tě, vzhledem k tomu, že jsem zmíněná i v článku, předpokládám, že sis všimla. ;) )
    Mně Tvůj blog zkrátka baví. Máš to tu hezké, umíš napsat smysluplnou větu s čtivostí navrch. (To by člověk neřekl, jak je to složité, už několik blogů jsem přestala sledovat, protože číst v každé holé větě chybu není něco, co chci...) Další důvod, proč Tě ráda čtu, je ten, že se mi vždycky líbily zrzky a strašně mě štve, že mi ta barva nesluší. (To je důvod, haha.)
    A co se mi tu nelíbí? Zlobíš. Člověk aby si pořád kupoval nějakou novou kosmetiku, protože objevuješ moc zajímavé věci. :))
    Na závěr bych jen podotkla, že máš krásné dárky pro čtenáře a že já budu ráda, když je dáš někomu jinému, protože jsem teď nedávno vyhrála soutěž jinde a myslím, že by se mělo štěstí usmát i na někoho dalšího. Strašně se mi ale líbí ty obrázky lišek. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Já dneska moc radost nemám, tak aspoň že máš ty, moc ti nové čtenáře přeju :) Žádné výtky k tvému blogu nemám, moc se mi líbí design, jinak mám podobný vkus na výrobky, zrzavé vlasy a lišky mám taky ráda :) A víc se mi líbí ten druhý balíček.

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Lištičko, já Tvůj blog objevila díky Ananasce a musím jí za to moc poděkovat. Vůbec Ananaska zdá se být velmi milá dáma fandící začínajícím pisatelkám. I pro mě je to jedna z prvních stálých čtenářek.
    Konstruktivní kritiky se ode mě bohužel nedočkáš. Líbí se mi totiž všecko. Takže chválím, chválím, a tleskám. Jsi jná, jsi svá a to je něco co já velmi oceňuji.
    Jen tak dál.
    P.S.: koment nepíšu kvuli výhře, ale jako feedback. A balíčky jsou skvělé všechny!

    OdpovědětVymazat
  9. ja by som pristala,keby si mala na lavo alebo vpravo zoznam značiek.inak blog pekný.len tak ďalej :-)

    OdpovědětVymazat
  10. já jsem tvůj blog právě objevila, ale na první pohled se mi líbí velmi :) Více se mi z menších balíčků zamlouvá balíček č. 1 se sovičkou

    OdpovědětVymazat
  11. Ách, takových lidí, to už není les, ale jak na Václaváku!! =D Lištičko, přeju Ti, ať Ti to v oboře jen vzkvétá a nikdo Ti tu nekope do mochomůrek! Dál se starej o tůňky, paseky a jejich obyvatele i návštěvníky, jako do teď a nenech si to nikým zkazit, to víš, škodná občas zavítá i na krásná místa ;) Ty jo, už nechávám té poetiky, nebo mi to zůstane =D
    Takžeeee, mně je naprosto jedno, jestli bych dostala sovičku, nebo stromeček, obojí je hrozně krásné a miluju zlatou spolu s barvami a těmi podzimními zvlášť ;)

    P.S.: A holka,jsme moc ráda, že sis ten blog založila ; )

    OdpovědětVymazat
  12. Uz ani neviem presne ako som objavila tvoj blog, ale urcite to bolo cez nejaku blogerku:) Mas tu velmi dobre clanky o vlasoch a kedze ja svoje haro tiez dost riesim a stale tuzim po rysavych!!! a ty ich mas:)...tak si mi velmi sympaticka. Z toho ako pises mam pocit, ze mame vela spolocneho:) A pouzivas linky, ktore ja milujem:) Vzhlad blogu je fajn, prijemny, len jedina vec, ktoru by som zmenila je sirka plochy, na ktoru pises a tym padom by aj fotky mohli byt vacsie:) O kusok viac sa mi paci balicek c. 2 so stromcekom:)

    OdpovědětVymazat
  13. Čtu, čtu :) Mám opravdu ráda tvůj lesík, je to takový příjemný a zábavný odpočinek po celém dni. A jsem ráda, že hodně zkoušíš přírodnější cesty, v tomhle ráda hledám více a více inspirace. A pochvala za tvůj vkus na knihy. Ale jsi liška proradná a zavidím ti zrzavé vlasy. Tak. Žádný med ti kolem pusy nedám. :D
    Z menších balíčků se více přikláním k rudému laku. :)
    Děkujeme za soutěž a hlavně za to, že věnuješ čas psaní.

    OdpovědětVymazat
  14. Velká gratulace! Na Tvůj blog jsem asi přišla díky Rendy oridnarylife. Zaujal mě pěkným specifickým designem, díky kterému jsem si ho zapamatovala a specifickým zpracováním a ztvárněním článků, jen tak dál, líbí se mi tu moc!
    A ten stromečkový přívěsek je moc hezký.

    OdpovědětVymazat
  15. Lištičko, mě se líbí, že jsi chytrá jako liška a vytvořila jsi táááák příjemný les, že do něj těším na každý článeček. Pro mě by to bylo lepší snad už jen kdyby tu rostly houby bo mám moc ráda smaženici :D. Jen tak dále, jen tak dále (tož to teď přeji hlavně nám ;)).

    OdpovědětVymazat
  16. Moc gratuluju! Já čtu celkem sporadicky, protože momentálně nic nestíhám, ale u jakéhokoliv blogu je pro mě nejdůležitější, JAK ten člověk píše, prostě co z toho jde za energii. Jsou lidi, od kterých bych četla i recenze na hajzlpapír. A tady je to prostě strašně fajn. Přeju, ať čtenáří přibývají raketovým tempem, ono blogů jsou mraky, ale těch, který má cenu číst, bo to není jen vyhrocená sebeprezentace nebo reklamní leták, je pořád málo...

    OdpovědětVymazat
  17. Naše milá Lištičko :-) Čtu, to je jasný. Hltám bez dechu všechna slůvka na blogu, jen nějak nestíhám komentovat :-( Tvůj prostor miluju - je tady hezky, příjemno a vlídno. všichni se tady k sobě chovají hezky a to se mi moc líbí. Je to moje "relax zóna". Přečtu článek, zavřu oči a je mi dobře. Moc ti děkuji za to pohlazení na duši, to každý neumí! A ty to děláš moc dobře!

    PS: Balíček je mi jedno, oba jsou krásné!!! (Napíšeš mi prosím do mejlíku, odkud jsou ty přívěsky? Plosím, plosíííím :-) Ať tam můžu po výplatě naběhnout) :-) Děkuju

    OdpovědětVymazat
  18. Mě se strašně líbí, jakým způsobem články píšeš.. že do toho zvládneš zakomponovat i dění v lese no a taky se mi moc líbí vzhled blogu, protože ty modré větvičky jsou fakt super :) .. čtu tě přes Bloglovin díky odkazu od eM teprve asi měsíc, takže z té konstruktivní kritiky ještě nejsem schopna sestavit plnohodnotný komentář :) zatím můžu jen říct, že se mi u tebe moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, sleduju tě na gfc přes tenhle nick. Nemám moc času na čtení blogů, ale můj nej od tebe je drby z lesa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem ti zapomněla napsat, že se mi více líbí balíček se sovičkou, lištičko:-)

      Vymazat
  20. líbí se mi design a Tvůj styl psaní :)
    druhý menší balíček :)

    OdpovědětVymazat
  21. Jsem jedna z těch tichých sledovatelek/čtenářek a to navíc ani ne nějak dlouho..
    Ale jsem tu ráda, příjemně se čteš, moc se mi líbí tvé fotky. Tvůj blog je prostě originální, takže se není čemu divit, že se ti čtenářská základna utěšeně rozrůstá.
    Líbí se mi druhý balíček, protože cokoli fialového, to je něco pro mě.. :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Moc se mi tady líbí, styl blogu, styl tvého psaní, styl článků... No, vlastně všechno, proto jsem tě taky začala před nedávnem sledovat :) Moc ti gratuluji k rozrůstajícímu se okruhu lesních pozorovatelů a přeju ti, abys jich nikdy neměla víc, než dost ;) Jediné co mi tady asi maličko chybí, jsou fotky tebe (jako třeba líčení a tak). I když chápu pohnutky lidí, kteří své fotky nezveřejňují, jsem strašlivě zvědavá jak vypadá někdo, koho ráda čtu... O:-)
    Ceny jsou kouzelné, a pokud bych mohla, vybrala bych si balíček č. 1. Sovičky já prostě můžu a rudých laků není nikdy dost! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Já jsem tady teprve chvilku, narazila jsem na Tvůj blog náhodou při projíždění jiného blogu a zaujalo mě slovo "liška". Miluju lištičky, jsou hrozně roztomilé a mít tu možnost, tak mám jednu doma. Důvod proč jsem začala Tvůj blog sledovat je hlavně styl psaní, recenze na vlasové produkty a tipy (mám vlasy do pasu a hold nějakou péči už potřebují) a taky se mi hrozně moc líbily Tvé úvodní obrázky u článků "Zkrocení zlé hřívy" a "Liška marnivá". Více těchto obrázků, prosím! :D

    OdpovědětVymazat
  24. Moc se mi líbí, jak roztomilé to tu je a jaké používáš ilustrace:)
    Jinak trošku mě míjí značky kosmetiky, které používáš, ale alespoň si tak rozšiřuju obzor.

    Jinak sleduju jak přes FB, tak přes GFC:)

    OdpovědětVymazat
  25. - Sleduju přes GFC jako: By-Moni

    - Myslím si, že vzhled blogu je každého věc. Vyjadřuje to hlavně tebe a to, co se líbí tobě.. Takže to já osobně respektuju. Kdybych opravdu musela něco "vytknout", možná bych udělala nějaké logo blogu s obrázkem - nejen nápis.. :) Ale to je opravdu věc názoru a vkusu, takže.. asi tak..

    - Hrozně moc bych si přála vyhrát ten náhrdelník se sovičkou ! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Pátého se ještě počítá? :) Každopádně jen jsem chtěla říci, že ač jsem Tvůj blog objevila nedávno - mám z něj velkou radost. Nejen,že dlouhá léta byla liška i mým pseudonymem (pro zrzky typické!), ale sdílím i náchylnost k stejnému druhu přírodní a voňavé kosmetiky. Baví mě Tvé lesní ilustrace všeho druhu - čím více jich bude, tím lépe (a jediná hnípavá - jsi opravdu graficky nadaná, takže určitě i s tou lištou nahoře by šlo nějaké kouzlo provést) :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)