BeYu - čubík z Neměcka

Už je to docela doba, kdy jsem nechala nějaký ten penízek na dnech Marianne. Co jsem všechno koupila jste mohly číst tady a dnes se podíváme na zoubek tužce na rty "Color Touch Lip Biggie" od německé značky BeYu. Moc jsem o ní bohužel na netu nenašla, v češtině stránky žádné, čubíka taky nikde nevidím ... Prostě se budete muset spolehnout na oficiální stránky a moje poznatky.



Dnes už není tužka na rty žádným překvapením, mají ji snad všechny značky, které chtějí být in. Já se nenechala zlákat žádnou profláklou variantou (sama se tomu divím) a sáhla jsem po pro mě naprosto neznámé značce. Aniž bych si přečetla jedinou recenzi. Očekávala jsem zabarvení rtů (žádná jemná nebo neviditelná vrstva) a zároveň funkci balzámu v podobě hydratace a snadnosti nanášení.

Koupila jsem v parfumerii Douglas, cena 279 Kč.



Balení je klasické tužkovité s nasunovacím stříbrným vrškem. Barva tužky souhlasí s barvou odstínu, takže ihned vidíte, kterou máte v ruce. Díky stříbrnému spodku můžete rtěnku vysunovat a zasunovat pouhým otočením tam a zpět. Nevidím v tom žádný problém, funguje spolehlivě, nezasekává se a líbí se mi, že jde pohodlně zasunout. Jediné, co bych vytkla je to, že po nošení v kabelce se ošoupal nápis a tužka už nevypadá tak hezky. Zespodu vidíte název a číslo odstínu - vybrala jsem č. 14 Sweet Melon.



Líbí se mi i tvarování samotného produktu. Přijde mi praktické - jednoduše přiložíte doprostřed rtů, jedete doprava, doleva a je hotovo. S tímto odstínem už nemusíte opravovat, takže žádné hledání zrcátka nebo návštěva záchodu. Klidně i naslepo. Voní jemně a moc hezky, cítím tam mírně vanilku. Konzistence je máslovitá a nedře. Při nanášení se dá přirovnat k balzámu na rty.



Odstín Sweet Melon by se dal popsat jako světle oranžová až mírně korálová barva. Obsahuje malé třpytky, které ale na rtech nejsou extra výrazné, což mi vyhovuje. Krytí splnilo má očekávání. Není to žádné jemné nic. Barva jde na rtech opravdu vidět jako rtěnka. A co je nejlepší? Zároveň hydratuje. Nedávám si před nanesením balzám, celý den můžu aplikovat jen čubíka a rty nejsou vysušené ani šupinaté. Je hodně příjemný, neobtěžuje (takový ten pocit, když víte, že máte něco "cizího" na rtech), nelepí a nezalézá do vrásek.



Na fotce můžete vidět, že plní i funkci lesku. Výdrž moc neposoudím, protože pořád piju, takže mi moc dlouho nedrží nic. Určitě bude kratší než klasická rtěnka. To ale nesmíte od výrobku tohoto typu očekávat ;).

Zhodnocení je jasné - jsem naprosto spokojená! Doporučila bych těm, které hledají na rty něco příjemného, co nevysuší, dodá lesk a barvu. Určitě se podívám po více odstínech. Bohužel nemám srovnání s konkurencí, ale ani nemám důvod ji zkoušet. Čubík splnil to, co jsem po něm chtěla. Jediné, co bych mohla vytknout je ošoupanost nápisu na obale.

Po přečtení několika diskuzí jsem zjistila, že od BeYu jsou chválené hlavně oční stíny, laky na nehty a báze pod oční stíny. Takže další mise je jasná! ;) 

Znáte značku BeYu? Máte zkušenosti s nějakým jejich výrobkem? Co říkáte na čubíka?

Užívejte!

L.





Komentáře

  1. To vypadá moc dobře. :) Značku vůbec neznám, ačkoliv mám pocit, že někde jsem o ní už něco četla. :)
    Jsem zvědavá, až ukořistíš nějaké další věci... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem předtím taky neznala a jsem ráda, že jsem do ní nakonec šla ;) zatím bych se vůbec nebránila laku na nehty, uvidím, v jakých bude odstínech ;)

      Vymazat
  2. Od BeYu jsem dostala v německém Douglasu vzorek báze pod makeup a musím říct, že je super. má jemné zabarvení a makeup na ní vydrží vážně celý den. Jenže mám dilema, že je to plný silikonů a bojím se, že by to pleti časem přestalo vyhovovat...
    Jinák já mám tyhle tužky od Catrice a jsme spokojená :) Navíc nemají tak hrozný název, aby se to dalo zkomolit na čubík a čubina:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem bázi pod make-up jednu dobu používala hodně a žádné negativní dopady jsem nezaznamenala, ale to je u každého individuální ...

      tahle tužka vůbec v názvu Chubby nemá, to jen já jim všem říkám čubíky podle toho prvního ;)

      Vymazat
  3. Čubí mánie mě zatím nechytla, takže pohoda :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam zatial jedinu sephoracku a s nou som spokojna, no chcela by som aj od inych znaciek vyskusat. Tento odtien si si vybrala vazne krasny, presne moj styl a brala by som ju tiez:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za pochvalu odstínu, tyto barvy vídám na blozích bohužel málo, všichni si frčí růžovou, červenou, maximálně fialovou :( takže jsem ráda, že jsme dvě! ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)