Posilující kůra na nehty od Rimmelu

Moje nehty jsou zničené, třepí se, musím je nosit krátké a stydím se za ně. Začalo to brigádou při studiu, kdy jsem chodila skládat hračky do plastových kelímků a dávala je do krabic. Celou svrchní vrstvu nehtů jsem měla sloupanou. Trochu pomáhalo nalakovat nehty, sice jsem měla hned oprýskaný lak, ale pořád lepší než oprýskaný nehet :( Věčné odlakovávání a nalakovávání tomu taky moc neprospělo. I když na brigádu už přes rok nechodím, stále mám nehty zničené. Takže když jsem četla kladné ohlasy na 14ti denní kůru od Rimmelu, neváhala jsem s koupí ani vteřinu.



Rimmel Nail Rescue slibuje delší, silnější, tvrdší a odolnější nehty již za dva týdny. Lze použít i jako podkladový lak. První den nanesete jednu vrstvu, druhý druhou, třetí třetí ... až do dne sedmého, kdy všechny vrstvy odlakujete. Další týden opakujete stejný postup. Čtrnáctý den je kůra u konce, zase odlakujete a kocháte se výsledkem. Lak koupíte v každé drogérii se stojanem Rimmel, stojí 119 Kč a obsahuje 12 ml výrobku.



Tekutina v lahvičce má růžovou barvu, na nehtech je však průhledná, takže se nemusíte bát. Nanášíte klasickým štětečkem, lak rychle schne a leskne se. Ze začátku jsem se bála, že nevydržím mít nehty bez barevného laku. Jsem zvyklá lakovat každý týden jiný odstín, nehty se mi tak zdají upravené a hlavně nejde vidět, jak jsou zničené. Naštěstí jsem si na Rimmel rychle zvykla a za nehty jsem se vůbec nestyděla. Vypadaly hezky, přirozeně se leskly, nebylo vidět žádné poškození. Dodržela jsem kůru přesně podle návodu na obalu. Jak tedy mé nehty vypadaly po 14ti dnech?



Nejhůře na tom byl pan Ukazováček. Vrchní vrstva se loupala v jednom kuse, nepomáhalo zastřihávání ani pilování. Nehty měly nepěknou barvu a byly tenké jako papír. O nějakém lesku a zdravém vzhledu nemohla být řeč. Když mi vyrostly na délku, kterou vidíte na obrázku "Před", okamžitě jsem zkracovala, delší jsem prostě nesnesla.



Nejprve jsem si všimla hezčí "zdravé" barvy nehtů. Což možná bylo i tím, že jsem si na chvíli oddychla od barevných laků, i když vždy používám podkladový. Další výraznou proměnou prošly faktory tvrdosti a lesku. Nehty už nejsou jako papírky a nádherně se lesknou. Samozřejmě si na ně dávám pořád pozor a neztvrdly natolik, aby byly úplně ozdravené. To jsem ani za dva týdny nemohla po Rimmelu chtít ;) Pan Ukazováček je na tom taky docela líp, ale svrchní vrstva se stále nezacelila.

Jaký je liščí verdikt? Určitě bych Rimmel Nail Rescue doporučila. Pokud máte zničené nehty, dá Vám je vcelku do pořádku. Navíc jej po kůře můžete nadále používat jako podkladový lak. Já jsem spokojená a po nějakém čase zase dvoutýdenní výživnou bombu zopakuji.

Znáte Rimmel? Jaké fígle máte na poškozené nehty?

Užívejte!

L.

Komentáře

  1. Ahoj Liško, tak jsem si taky koupila tenhle záchranářský Rimmel - pořád se pěje chvála, tak jsem to chtěla vyzkoušet na vlastní nehty :). Nemám zase tak zničené nehty, lakuju pořád a neustále, ale třepí se a tak jsem si řekla, že si dám pauzu a udělám si kůru:-). Na hodně poškozené nehtíky ta kůra asi zázračně nezabere jak píšeš, ale je fajn, že vidíš nějaký pokrok, já používám na nehtíky hlavně výživu ve formě olejů, zrovna jsem o jednom psala, taky se vyplatí zobat trošku vitamíny a minerály a taky si dělám kůru- napatlat nehtíky olejem a krémíčkem a šoupnout je na chvíli do rukavic :-))). Měj se krásně!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milá eM, co já bych dala za Tvé nehty! půl lesa a medvěda k tomu! ;) neboj, já mám Tvé články načtené do posledního písmenka a všechny rady si zapisuji :) na vitamíny jsem zase najela (Biosil Plus), sice kvůli vlasům, ale od minule vím, že první se zlepšily nehty, tak snad to půjde zase ;) kůru taky vyzkouším, děkuji za radu a za komentář! moc ráda vidím mé oblíbené blogerky u nás v lese!

      Vymazat
    2. A tak to bych já medvěda brala :-). Držím Ti moc pěsti, protože vím sama jaký je to boj, jak s nehtíky i vlásky ono to často souvisí spolu...musím říct, že i mě to pojídání vůbec vitamínů řady B, biotin, zinek atd pomohlo, není to sice hned za týden, ale dlouhodobě se to vyplatí, ono se řekne vyvážená strava, ale nikdo neví kolik toho dobrého do sebe dostaneme, tak si myslím, že čas od času nějakou tu kůru doplňky není špatné udělat...Moc mě těší, že Tě mé mudrování zajímá :-)) u Tebe v lese je moc hezky :-))

      Vymazat
    3. ještě jednou moc děkuji za milá slova! :) umíš moc potěšit a nalít pozitivní náladu do žil! musím prostě vydržet a doufat, že bude líp, i s nehty, i s vlasy ;) a zeptám se medvěda, jestli by se nechtěl přestěhovat do jiného lesíka ;)

      Vymazat
  2. Mam tiez tento lak a som s nim spokojna. Svoje nechty som si znicila gelovkami, ktore som mala len dva krat v zivote, ale nechty mi po tom zostali slabe a tenke. Tento lak ich posilnil a uz konecne vyzeraju v poraidku a dorastu do celkom dobrej dlzky. Budem rada, ked si precitas co to aj u mna:) Presne ako pises, idealny je aj ako podklad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už blog projíždím a nejenže máme stejný typ vlasů, ale taky i pleti! :) takže okamžitě šmíruju Tvoje tipy a zkušenosti ;)

      Vymazat
  3. Žádný rozdíl nevidím...Nechty jsou před i po pěkné. Nechápu co řešíte? Asi se nudíte a moc se pozorujete. Kupte si raději MEDVÍDKA MÍVALA...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uznávám, že na fotkách to nejde moc vidět ... ale když mám slabé a roztřepené nehty, tak to poznám ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)