Olejíček na konečky vlasů? Jedině Londa!

Séra a olejíčky na konečky vlasů se staly v poslední době velkým hitem. Není snad nikdo, kdo by alespoň jeden nevyzkoušel. Já mám svého favorita už přes rok a půl a nehodlám jej měnit. Vyzkoušela jsem všechny slavné konkurenty - Biosilk, CHI, Elseve, ... A stejně je Londa Satin Anti Frizz Serum nejlepší.

Ptáte se, jak jsem k němu přišla? Když jsem se vracela od kadeřnice, měla jsem nádherné, lesklé, uhlazené vlasy. Žádná novinka, od kadeřnice máte vlasy vždycky lepší než normálně (pokud máte správnou kadeřnici samozřejmě). Tento pocit byl však nový. Proto jsem při další návštěvě bedlivě pozorovala, co mi na vlasy nanáší a hned vyzvídala - proč, jak a za kolik. Poté jsem si domů hrdě odnášela lahvičku séra a doufala, že stejný efekt vytvořím i doma. Vytvořila! ;) Takže se s Vámi chci o něj podělit.



No Hold Anti Frizz Serum SATIN slibuje díky 3D-Sculpt mikro-polymerům vysoký lesk a rozzáření vlasů do krásy. Je to vysoce koncentrované sérum, které umožňuje změnu účesu v případě nepravidelného zkadeření vlasů. Obsahuje pohlcovače UV záření a snadno se vymývá. Používá se jako závěrečný produkt pro neposlušné vlasy, které hydratuje, usměrňuje a zázračně vyhlazuje.

Složení: Dimethicone, Isododecane, Alcohol Denat., Dimethiconol, Panthenol, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Geraniol

Žádné krásné položky tam nejsou, až na Panthenol, já vím. Při použití se naštěstí sérum nedotýká pokožky hlavy, takže mi silikony ani jiné blivajzy nevadí.



Balení je skleněné s praktickou pumpičkou a plastovým vrškem. Několikrát mi spadlo v koupelně na kachličkovou zem (jsem strašně šikovná) a vždy přežilo bez újmy. Dávkování se dá v pohodě ovlivnit podle toho, jak silně na pumpičku zatlačíte. Nestane se tak, že vyplýtváte zbytečně velké množství produktu. Určitě na mě balení působí luxusnějším dojmem a jde vidět, že se nejedná o obyčejný výrobek z drogerie. Obsahuje 40 ml séra, používám po každém mytí (2x týdně) a po roce a půl se pomalu blížím ke dnu. Kupovala jsem u kadeřnice, cenu už si přesně nepamatuji, okolo 250 Kč. Mrkla jsem se na net a našla jej momentálně v akci za 154 Kč zde.



Sérum je bezbarvé, olejovité konzistence. Vůně jemná a příjemná. Nanáším pidi množství (třetinové než na fotce) do délek a konečků liščí hřívy. Může se používat jak na vlhké, tak suché vlasy. Já dávám na suché při finální úpravě účesu po umytí vlasů. Zde nacházím první velkou výhodu. Tím, že je sérum koncentrované, stačí ho maličko. A také ho použijete jednou po umytí, do dalšího krásně vydrží, nemusíte nanášet každý den. Oproti konkurenci nádhera! Biosilk mi například s vlasy neudělal vůbec nic, CHI sice ano, ale musela jsem aplikovat do konečků každý den. Navíc výsledný efekt nebyl nikdy tak úžasný jako s Londou.

Účinky jsem si nechala nakonec, abych Vás trochu navnadila, a je opravdu na co. Nejenže jsou konečky vyživené a uhlazené. Na pohled nevypadají roztřepeně - je mi jasné, že na roztřepení pomohou opravdu jen nůžky. Vlasy se nádherně lesknou, nejsou umaštěné (bacha na dávkování, použít fakt jen malé množství). Výsledky uvidíte na první pohled, a to s liščí garancí! V dobách, kdy jsem měla krepaté a zničené vlasy mi pomohl s výsledným účesem tak, že by nikdo nepoznal, jak špatnou mám jejich kvalitu. Zajímavé také je, že i po dlouhé době používání si mé vlasy na sérum nezvykly tak, že by efekt přestal fungovat.

Tip od kadeřnice: po nanesení do vlasů sérum nesmývejte! Hezky jej rozetřete do rukou místo krému, budete je mít krásně hebké.

Konečný verdikt? Doporučuje 11 lišek z 10! ;)

Znáte sérum od Londy? Co používáte na konečky vlasů Vy?

Užívejte!

L.

Komentáře

  1. Zajímavé... Všechny ty funkce zní moc hezky...
    Já jsem zkoušela takové ty obvyklé biosilky, chi, teď používám olejíček od Macadamia oil, ale nejsem s ním moc kamarádka, protože mě svědí na kůži. A taky odlitek nějakého olejíčku, jehož název si ale nepamatuju (mám ho napsaný doma), ten je nicméně taky super... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono taky hodně záleží, jaký má člověk typ vlasů, proto mně třeba Biosilk nic nedělal, protože dle mého je na jemné vlásky ;) svědění na kůži je nepříjemné, to moc dobře znám :( od Macadamie jsem chtěla strašně moc vyzkoušet masku, ale po jejím náhlém zdražení jsem si to velice rychle rozmyslela :/ můžu si rovnou vyškrtnout i ten olejíček, když říkáš, že je na prd, díky za zkušenost :)

      Vymazat
  2. ja som o londe este nepocula, ale co sa tyka olejickov mam doma 4 a vsetky vrelo odporucam. Lacna Balea, kokosovy olej, Macadamia olej na vlasy a Loreal :)

    Inak pozyvam na giveaway o BIELENDA BALICEK, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kokosák mám taky, ale ještě jsem na vlasy nezkoušela, používám spíš místo nočního krému ;) Baleu jsem měla kdysi dávno, ale podle mě je už inovovaný, protože tenkrát byl vcelku na nic :/

      děkuji za pozvání :)

      Vymazat
  3. Ach, to zní krásně! Já mám značku Londa spojenou s barvama na vlasy, snad nic jiného jsem od nich neviděla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky by mě nenapadlo pátrat po jejím sortimentu, kdyby na mě kadeřnice tento olejíček nevytasila ;) alespoň si člověk rozšíří obzory :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)