Kosmetické slevy na dnech Marianne

Jsem si zas jednou myslela, že budu první, která Vás seznámí se slevami na této akci. Jenže bych nesměla být hlava děravá. Připravených moc článků, nerozhodná Liška neví, který zveřejnit první, vymýšlí pořád něco nového a pak zapomene, že měla už dávno vystavit info o dnech Marianne. Takže doufám, že mi odpustíte. A když už si sypu popel na hlavu, tak prásknu rovnou, kde se o nich dočtete taky. U Rendy a u An. Naštěstí jsem zvolila trochu jinou variantu článku než holky, aspoň něco ;)

Nejdříve tedy o co se jedná. Časopis Marianne pořádá každý rok víkend plný nákupů, ke kterému dostanete slevové kupónky do vybraných obchodů. Musíte si samozřejmě Marianne koupit, stojí 69, 90 Kč. Doma si nastudujete, co je pro Vás nejzajímavější, jaké obchody chcete okouknout a kde utratíte nějaký ten penízek. A pak už čekáte na víkend od 13. září, kdy začne pravá nákupní mánie.



A abyste věděly, jestli se vyplatí kupovat časopis, připravila jsem souhrn všech kosmetických slev, které jsou v nabídce. Samozřejmě nebudu zapírat, že i já si tak aspoň ujasním, co je pro mě zajímavé a co ne. Bude toho hodně, nechci vypisovat všechno, takže jsem nafotila stránky časopisu, ať se můžete v klidu podívat a vybrat si.



Pokud máte rády značku Clinique, určitě se vyplatí vzít oblíbené produkty klidně i do zásoby, protože k nákupu nad 350 Kč dostanete kosmetickou taštičku se třemi miniaturami nebo k nákupu 2 a více produktů, z nichž jeden je krém, dokonce šest miniatur.

Oblíbená značka výrobků pro ústní hygienu Curaprox nabízí k nákupu nad 299 Kč slavný barevný kartáček.



Z této strany mě určitě nejvíc zaujal Dermacol - 25% sleva na celý sortiment a k nákupu nad 600 Kč získáte sprchový gel a tělové mléko z řady Aroma Ritual s vůní hroznového vína s limetkou. Pomalu mi dochází pudr, takže přemýšlím, že bych se mrkla na všeobecně oblíbený krajkový.



Parfumerie Fann u nás v lese není, takže si můžu nechat zajít chuť na 30% slevu na exkluzivní značky a 25% slevu na ostatní sortiment. Ke každému nákupu navíc dostanete dárek - cestovní balení vybraného přípravku Wella Professionals.

Estée Lauder nabízí kosmetickou taštičku se třemi miniaturami při nákupu nad 690 Kč.



Výrobky na rty od řecké značky Korres jsme mohly vyzkoušet v posledním Ladyboxu, takže pokud jste byly spokojené a chcete zkusit víc, můžete využít slevu 25% na péči o pleť a 20% na ostatní sortiment. K nákupu nad 2 000 Kč dostanete jako dárek výživný lesk na rty s třešňovým olejem.

Kdo by neznal krém na ruce od francouzské značky L´occitane? Ta nabízí slevu 20% na vše plus dárek (není uvedeno jaký).



Milovnice profesionálních šampónů na vlasy Série Expert od L´Oréal Professionnel určitě zaujme sleva 30% ve vybranách kadeřnických salonech. Já raději využiji 30% na všechny řasenky L´Oréal Paris v Rossmannovi. Červenou Volume Million Lashes Excess mám nyní a je úžasná! Článek o ní určitě bude ;)



Do Rossmanna můžete zaskočit i pro akci 1+1 levnější zdarma na kompletní sortiment barev na vlasy L´Oréal Paris Préférence a Casting v libovolné kombinaci.



Na seznamu značek, které bych chtěla vyzkoušet je i Manufaktura. Ta nabízí slevu 25% na vinnou řadu, která je založena na příznivých účincích vinné révy (regenerační, hydratační a omlazující). Chjo! Jsem se těšila, že konečně zakoupím jejich dětský šampón s Krtečkem, který mám vyhlídnutý už nějaký ten pátek. Neobsahuje totiž sulfáty. A na něho sleva není, jak naschvál!



Když už budete v Rossmannovi, nezapomeňte okouknout sortiment značky Mixa, na který bude sleva 30%. O Mixe se toho na kosmetických blozích napsalo už hodně, takže další příležitost ji vyzkoušet.



Parfumerie Douglas připravila slev a akcí hodně. Například 20% sleva na veškerý sortiment plus ke každému nákupu exfoliační bahenní maska Glamglow v hodnotě 390 Kč jako dárek. Píšu si, to se mi líbí! :) A co je ještě lepší? Stačí přijít s kupónkem a bez podmínění nákupu dostanete regenerační tělový peeling Collistar v 15 ml balení.



Kosmetickou taštičku, miniatury produktů nebo třeba štětec na oční stíny můžete dostat k nákupu značek Elizabeth Arden, Giorgio Armani Cosmetics, Gucci, Make Up Factory, Rouge Bunny Rouge nebo Sensai Kanebo International.



Z Douglasu volně přecházíme do Marionnaudu. U nás v lese mám tuto parfumerii hodně ráda, nakupuji u nich štětce a jsem s nimi hodně spokojená. Takže cíl je jasný! 25% sleva na celý nezlevněný sortiment a dárek k nákupu (tyčinka na rty). Konečně nastává čas na nový štětec na tvářenku :)



S kosmetickýma taštičkama se roztrhl pytel, takže si můžete vybírat i mezi designem Lancome nebo Yves Saint Lauren.

V Profimedu, kde nakoupíte třeba zubní pastu Marvis nebo vlasovou kosmetiku Lee Stafford (maska na podporu růstu vlasů je nejlepší, jakou jsem kdy měla), dostanete k nákupu nad 700 Kč, 1 500 Kč a 3 500 Kč různé dárky.



Parfumerie Sephora vypsala slevu 30% na jejich značku a 20% na ostatní sortiment. Ke každému nákupu navíc dostanete lak na nehty Sephora jako dárek. Jako můžu říci, že nic moc. 20% slevu mají v Sephoře skoro pořád. Se teda moc přes kapsu neplácli a jsem docela hodně zklamaná. Nezachránila to ani akce na Benefit - kosmetická taštička plus balení podkladové báze a řasenky při nákupu dvou produktů téže značky.



Aby těch taštiček nebylo málo, dostanete je třeba i u Bvlgari, Clarins, Elie Saab, Gapu nebo Heleny Rubinstein. To raději mrknu na Bourjouis a jejich 30% slevu na všechny produkty dekorativní kosmetiky. Ne, Liško, žádný další make-up! Zakažte mi ho někdo, prosím! :D


A další tašky, taštičky, kabelky, zavazadla ... I když jako bílá kabelka od Versace? Hmmmm! <3



Ale zase zpátky do Rossmanna! Na všechny make-upy značky L´Oréal Paris v libovolné kombinaci je akce 1+1 levnější zdarma. Není to tak dávno, co jsem používala make-up True Match a vůbec nebyl špatný! Že by? ;)

Od téže značky platí stejná akce 1+1 na všechny krémy (takže třeba hojně opěvovaný Revitalift). Další poznámka do mého deníčku, krémy L´Oréal - denní i noční - používám odjakživa. Jsou jediné z dosud vyzkoušených, které mi na citlivé pleti nedělají neplechu. Což beru jako zajímavou věc, protože složení není žádná hitpoška, co si budem ...



Dobrá zpráva - jsme na konci. Snad už jen zmíním Yves Rocher a jeho slevu 40% na jeden výrobek, při nákupu nad 99 Kč dárek (není uvedeno jaký). Na radu slečny S. jsem si už stačila pořídit dvoufázový odličovač očí (jsem taky nemohla chvíli počkat), takže zajdu jen pro můj oblíbený balzám na rty. Doporučuji taky zkusit, rty krásně vyživuje a hydratuje.

Uff! Doufám, že jsem Vás neuspala. Pokud jste došly až sem, doufám, že se se mnou podělíte o své nákupní plány. A zda Vás dny Marianne vůbec zaujaly nebo zůstanete se svou peněženkou hezky doma.

Užívejte!

L.

Komentáře

  1. Smankote, ja bych brala kabelku Versace. Ale jejich vune neznam a 1500 za ne... No, asi radeji zustanu doma. Nebo ze by Bourjois? Diky za prehledny report ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta kabelka mi taky pořád jezdí v hlavě! :D ale parfém už mám, nejsem ten typ, který by jich potřeboval víc a přesně jak říkáš - jejich vůně neznám ... každopádně ještěže u nás Sephora není :D

      Vymazat
  2. Myslím, žes to pojala hezky. Sama si pořád ujasňuju, co vlastně chci či nechci, takže čím víc výčtů, tím jsem si jistější. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky :) já se čím dál tím víc začínám bát, že utratím strašné prachy :D ono se řekne slevy, ale pak člověk koupí i věci, které nepotřebuje nebo by normálně nekoupil, známe se ;)

      Vymazat
  3. Zakazuju ti kupovat si další make-up! :D

    Ta kabelka je moc hezká, kdybych byla trošku při penězích tak neváhám a kupuju Bright Crystal, takhle to vypadá na velký kulový :(

    Jinak mě ze slev popravdě nic moc nezaujalo, což se sama divím. Sice by se mi líbila akce v Douglas, ale ten tu taky nemáme :)

    Jak se ti tedy zamlouvá ten odličovač očí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za zákaz! :) ještě bych potřebovala, abys tam šla se mnou a liskala mě po rukách, až ho budu z toho regálu brát :D

      co si budem vykládat, já na toho Versaceho momentálně taky nemám ... ale kdybych měla ... :D kolikrát si fakt říkám, ještěže u nás tolik obchodů není, aspoň nemám roupy ;)

      odličovač je super! sice jsem si musela chvíli zvykat na tu olejovou konzistenci, ale linku odlíčí fakt dobře! díky za tip :*

      Vymazat
  4. Milá Lištičko, parfumerii Fann najdeš u nás v lese na Prioru v přízemí ;-) Nechceš mi za tuto informaci podarovat prosím prosím kuponek do Lindexu a FaF ;-)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidíš! na to jsem úplně zapomněla! hlavně, že na Prior chodím do bio obchůdku ... asi jak to tam mají takové otevřené a divné, tak mě nikdy nenapadne do Fannu zavítat ;)

      podarovala bych ráda, ještě se musím ale poradit s ostatním osazenstvem lesa, páč Lindex je mamčin oblíbený obchod, tak aby se pak nedivila, že kupónek není :D určitě se ozvu, co a jak ;)

      Vymazat
  5. Já se téhle akce nikdy nezúčastnila, ale začíná mě to čím dál tím víc lákat, vydat se na lov :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vyrážím taky letos poprvé ;) uvidíme, co nakonec ulovíme :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)