Deodorant pro chlapy Old Spice v zátěžovém testu

Říkáte si, jestli jsem náhodou nezakopla na mýtině a nenarazila si kebuli? Že Old Spice je pánská značka a já jsem rodu ženského, tudíž jsem lovila ve špatném regále? Nebojte, ještě mi mozek stále funguje ;). Tento deodorant jsem totiž zahlédla v kamarádčině kosmetické taštičce a okamžitě mi začaly pípat senzory zvědavosti na plné pecky. Podrobila jsem tudíž kamarádku výslechu, co, proč a jak. Vysvětlila mi, že vlčí krabička je její osvědčený pomocník proti potu a zápachu. Na což mé liščí uši slyší, takže jsem si uložila radu do paměti a čekala na správnou příležitost ke koupi.

Abyste rozuměly, já se potím moc. Nadměrně. Není to už tak strašné jako v pubertě, tenkrát jsem za den propotila i tři trička. Teď už mi stačí jedno, ale i tak v létě trpím a hledám všemožné varianty, jak této nepříjemné věci zabránit. Oblečení si však musím vybírat pečlivě, podle barvy a materiálu, například šedé tričko u mě v šatníku nenajdete, stejně tak třeba satén. Propocené kruhy v podpaží jsou totiž tuze nepěkné.



Když vyhlásili v Rossmannovi slevu na tyto deodoranty, neváhala jsem ani vteřinu. Utíkala jsem přes celý les, jazyk na vestě, packy zmožené, abych jej ulovila. Vyšel na 50 Kč a mám takového tucha, že akce stále běží. Na výběr měli více vůní, dokonce i v liščím provedení, samozřejmě jsem jej oňuchávala jako první. Pokud ale nechcete vonět jako chlap, máte jedinou možnost - vzít vlka. Tato varianta totiž zavání silně po citrusech, tudíž bych ji prohlásila za unisex.

Balení se mi líbí - plastová červená placka, trochu hranatá, dole s otáčecím zařízením, díky kterému vysunujete obsah ven. Zdobí ho obrázek vlků v trní s jednoduchým logem Old Spice a názvem Wolfthorn. Lišky by byly hezčí, to je jasné, ale co se dá dělat. Vlk taky patří do lesa, dejme mu šanci.



Krabička obsahuje 50 ml tuhé hmoty, která má zelenou barvu. Další vychytávka a fakt začínám těm chlapům závidět! Víčko je nasunovací, drží dobře a žádné problémy jsem s ním neměla. Jak už jsem zmínila, voní citrusově, hodně silně a svěže. Při aplikaci provoní celou koupelnu, ale klidně pak můžete použít oblíbený parfém - bít se s ním nebude.



Při focení jsem byla trošku nešikovná a v otevřeném stavu mi spadl do růží :D. Takže pokud zahlídnete nějaké smítko, omluvte, prosím, malou nehodu.

Pokud bych měla hodnotit vzhled, vůni, konzistenci a originalitu, byl by vlčí deodorant můj miláček. Bohužel s účinky už na tom tak dobře není. A opravdu jsem se snažila mu dát šancí hodně, protože mi ho bylo líto. Vyzdvihnout bych ještě mohla, že nedělá fleky na oblečení. Znáte to, když si přetahujete přes hlavu černé tričko a najednou kde se vzal, tu se vzal - bílý flek. Old Spice Vám ho neudělá. Co už ale nezvládá je ochrana mého podpaží před potem a zápachem. Při vysedávání v šáší, povalování se po mýtině a lenošení v noře to zas tak špatné ještě není. Jakmile ale začnu běhat po lese, jsem vystavena stresovým situacím a celodennímu nabitému programu, začínám smrdět potem. A tohle já nesnesu. Fuj! Ani nevíte, jak jsem se v hromadné dopravě styděla sama za sebe, ruce přitisknuté k tělu, pošplíchaná litrem voňavky a modlící se, aby si vedle mě nikdo nestoupl.



Mé zvýšené nároky při ochraně před potem tudíž vlčí bojovník nezvládl. Je mi ho i trochu líto, protože jsem si k němu vypěstovala menší náklonnost. Kamarádce sice pomáhá, já ale zase budu muset nasadit větší sílu v podobě antiperspirantu.

Vzhledem k mé fascinaci reklamou (tento obor jsem i vystudovala), nemůžu opomenout šílenou kampaň značky Old Spice s americkým fotbalistou a hercem Terry Crewsem. Určitě jste si u nás už taky všimly televizních reklam, kdy "černoch jede na koni obráceně" nebo "podívejte se na svého muže, pak na mě". Líbí se Vám? Tak tohle je ještě vyšší level! :D




Máte zkušenost s pánskými výrobky proti pocení? Jak bojujete proti potu a zápachu Vy?

Užívejte!

L.

Komentáře

  1. Listicko, ja ted pouzivam takovy ten extra silny Dove (http://www.snagabargain.com/wp-content/uploads/2010/10/FREE-Dove-Clinical-Protection-Sample.jpg). Je sice drahy jako prase, ktere se do lesa moc nehodi, ale v bezny den mi ranni natreni vydrzi pomerne spolehlive az do vecera (jo i ten saten ted nosim s vetsi radosti) a kdyz sportuju, tak pretiram jeste raz. Tak vydrzi mi tak mesic (odzkouseno v srpnu). Pozor, negativum jsou bile skvrny, pozitivum pece o pokozku podpazi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji za tip! tenhle jsem ještě neviděla, učiním průzkum, vyzkouším v zátěžovém testu a dám vědět ;) cena je mi jedno, pokud bude fungovat, jsem ochotná si připlatit ... vidím, že jsi na tom podobně jako já :(

      Vymazat
  2. Tak tenhel deo naprosto miluju halvně kvůli té vůni. Moc mě lákal i ten pinacolada, ale bohužel už není čirý, ale bílý a flekatí jako prasítko.. Tenhle vlčí.. no, je pravda, že je prostě maximálně na takové poposedáníčko v kanceláří, ale pořádnou bojovku v lese nezvládne. Zkus white water, ten mi vydržel vonět celý den v práci+i po další hodince squashe v nočních hodinách posléze ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta vůně je boží! ;) právě když jsem psala článek, dostala jsem se na stránky Old Spice a tam jsem viděla tu bílou kolekci, což jsou antiperspiranty, takže by měly být účinnější ... vůbec nebudu zastírat, že mi od rána neleží v hlavě :D

      Vymazat
    2. Ta vůně je božská, to můžu potvrdit a vždycky, když někde narazím na zmínku o něm, říkám si, proč ho ještě nemám doma a pak mi dojde, že už jsem ho zkoušela a že fakt hodně bělí, takže nic pro mě - černou vdovu =D

      Vymazat
    3. hodně bělí? :( tak to asi taky nebudu raději zkoušet :( i když jak se znám ... jestli bude někdy ve slevě a půjdu "náhodou" kolem ... :D

      Vymazat
  3. No jo, co bys nechtěla od "obyčejného" deodorantu... :)
    Jinak ale vypadá sympaticky, klidně bych ho i zkusil.... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud nemáš problém s nadměrným pocením, tak klidně vyzkoušej ;)

      Vymazat
  4. mě vyhovuje antiperspirant od garnieru, active beauty. Ale je fakt, že se nepotím extra. A docela čumím, že pánský deo na tom taky není moc dobře. Vždyť se chlapi potí jako pjasátka, měli by pro ně něco vymyslet :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem očekávala větší sílu pro chlapy ... asi jsem měla rovnou brát ten antiperspirant, co už ;)

      Vymazat
  5. A to je tedy pěkně nespravedlivé, že ani vlk nezabral a přitom vypadá tak sympaticky. :-( Milá Liško, já musím zaťukat na všechny dřeva, která jsou v lesích, protože tak jako mě tělo zlobí úplně se vším, tak se nepotím. Je pravdou, že občas nějaký ten flek najdu, ale to už musím opravdu utíkat z lesů s myšlenkou, že "zase" přijdu pozdě. Vyzkoušela jsem od rexony, lady speed stick, nivea, dove, adidas, garnier vše i jejich novinky a teď jsem u obyčejné balei, protože jsem se ocitla v létě bez ničeho a tohle byla moje záchrana, před tím jsem měla ale tu "novinku" od rexony, která se používá večer a přes den už vlastně nemusíš. Stěží jsem ji vypotřebovala, protože mě úplně vysušila. Mamce ale pomohla, tak zkusit to můžeš. http://www.rexona.cz/max-protection.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéje, tak to bych si dovolila i závidět, ale jenom fakt trošku ;) ... o Rexoně vím a mám na ni spadeno, nejdříve jsem totiž chtěla vyzkoušet Old Spice, páč se mi zamlouval víc, teď však přichází na řadu ona a snad už to bude ten správný bojovník ;)

      Vymazat
    2. Ja jen dodam, ze ten mnou doporucovany Dove je vlastne stejny a ja mam po nem podpazi ve vybornem stavu a to jsem se vysusovani fakt bala.

      Vymazat
    3. Listicko,at uz objevis cokoliv, tak hlavne at Ti to zabere. :-)

      Vymazat
    4. ještěže Vás mám! co se tady člověk všechno nedozví, hned jsem chytřejší :) zajdu si pro Dove, koupím potítka a jsem v suchu ;) děkuji za rady mnohokrát!

      Vymazat
  6. Já bojuji Driclorem, ale ani to úplně nepomáhá. Abych zachránila saka, nosím potítka.
    http://elegant40.blogspot.cz/2013/04/jak-si-chranit-sve-obleceni-pred-potem.html
    Psala jsem o nich. Možná tě to bude zajímat. Jinak běžně používám tu novou Rexonu, ale taky není tak účinná, jak bych si přála.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Driclor jsem samozřejmě taky zkoušela, ještě v té pubertě, kdy jsem byla hodně nešťastná, ale stejně jako píšeš Ty - svědilo mě nehorázně podpaží a vyžral mi fleky na všech pyžamkách, takže si ani nechci představovat, co musel dělat s pokožkou :( proto jsem jej používala jen v některých situacích, kdy jsem měla jít třeba na ples atd. ... potítka vidím poprvé a hodně mě zaujaly! moc děkuji za tip, můžu se zeptat, kde je nakupuješ?

      Vymazat
  7. Já mám ten pinacoladovej,je fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten jsem v drogérce neobjevila, takže hádám, že bude k sehnání jen přes net?

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)