Podstromková inspirace

Já jako nechci vyvolávat paniku... Ale vzhledem k těm 16°, které jsme měli dnes v lese, by si někdo mohl myslet, že je jaro. Takže důležitá informace - za chvíli jsou Vánoce! A ten blbý zelený panák od Alzy vykřikuje v televizi každých 10 minut, že máte kupovat dárky. A v televizi mají prý vždycky pravdu. Nenechte se zmást! Dárky totiž nosí Ježíšek. Jenže ten taky nemůže stíhat sledovat všechny kosmetické novinky. Od toho je tady Liška... Připravte si papíry, jdeme psát dopis!


Šminky

► zahraniční eshopy 

INIKA Flawless Favourites Inspiration Gift Set



Inika minerální makeup doporučuju, kudy chodím. A když k němu dostanete řasenku a štětku - sada dle mého gusta! Za 40,8 Euro koupíte tady.



Stila 3D Dazzle Glitter & Glow Liquid Eye Shadow Set



Nejlepší tekuté třpytkoidní stíny v lese! Tuto sadu jsem si skromně nadělila minulé Vánoce a nelituju ani jednoho dolaru. Tenkrát se dala sehnat jen v USA, teď už ji koupíte hezky bez cla. Cena 34,8 Euro, odkaz.


GUERLAIN Terracotta Joli Teint Powder & Brush Set - Limited Edition



Jasný případ typu - "nepotřebuji, ale chci". Protože kdo by nechtěl cokoli od Guerlain! Je to krásné, drahé a krásné. Navíc ve slevě. 51,06 Euro, tady.


Charlotte Tilbury The Dolce Vita



Pro velké holky. Nebo pokud jste byly moc hodné nebo pokud vás má Ježíšek hodně rád. Nebo pokud má Ježíšek moc peněz. Konkrétně 210 Euro. Zde.


► Sephora 


NARS Powermatte Lip Clash Set




NARS má letos spoustu krásných setů, nemohla jsem se rozhodnout, který vám ukázat, takže budou tři :D. Tato sada obsahuje dvě klasické rtěnky Powermatte Lip Pigments a limitovanou edici dvojice Metal Matte Lip Pigment. Cena 1290 Kč, odkaz.


NARS Little Fetishes Mini Orgasm Blush and Lipstick



Klasika všech klasik - tvářenka v nejprodávanějším odstínu i s mini rtěnkou. Tito prckové jsou vždy strašně roztomilí, nemůžu si pomoct! Cena 620 Kč, klik.


NARS Little Fetishes Mini Blush and Mini Highlighter



A pokud už tvářenku v odstínu Orgasm máte, je tu další v nabídce... Obsahuje rozjasňující pudr Capri Highlighting Powder a tvářenku Dolce Vita Blush. Favorit! Cena opět 620 Kč, tady.


Sephora Midnight Wishes



Paletku z vánoční kolekce ze Sephory vlastním už pár let, tenkrát byla samozřejmě trošku jiná, ale já ji miluju! Je ideální na cesty, stíny mají dobrou kvalitu a na rozdíl od věhlasnějších značek je i cenově přijatelná. Letos vyjde na 550 Kč, zde.


Sephora Once upon a night



Nejvíc roztomilá maska na spaní, musí potěšit každou! Loni byla liška - nestihla jsem ani lampičku (která je mimochodem letos taky už vyprodaná), ani nic, takže co bych dala za sovu... :D Cena 170 Kč, odkaz.


► MAC 

Opět je tu vánoční limitka, opět je plná nádherných věcí a opět bude určitě rychle fuč. Takže jestli se vám něco líbí, neváhejte. Já na tohle moc nejsem, ale dát to sem musím, aby byl seznam kompletní ;).








Kolekce ještě není na českém eshopu ani na eshopu Douglasu, ale určitě se tam brzo objeví. Každopádně kdo to nevydrží, ještě je tu Lookfantastic ;).


► Bobbi Brown 

Bobča má nádherné vánoční limitky, jen se k nim u nás špatně dostává. Buď jsou jen v Praze v kamenné prodejně nebo beznadějně vyprodané na eshopu Douglasu (pokud se tam vůbec dostanou). Ale my máme co? Anglické eshopy! :D





Seženete tady a jestli budete kupovat, tak kupte 2x a pošlete do lesa balíček, díky!



Mazadla

Burt's Bees A Bit of Burt's Bees - Pomegranate Gift Set



Balzámy na rty od Burt´s Bees doporučuju kudy chodím, mají víc různých sad, tato s krémem na nehty je malá, roztomilá a určitě potěší. Cena 6,99 liber, odkaz.


Dr.Hauschka Darujte něhu



Tělová mléka od Hauschky mám vyzkoušená a rozhodně stojí za to. Všechno krásně voní, hydratuje a vypadá. Sada stojí 395 Kč, koupíte tady.

TIP na slevu 20%: stačí do poznámky k objednávce dát kód 20, platí od pondělí 5. do soboty 10. listopadu, více info.


Pan Perníček mini heřmánek – Vánoční limitka Konjac Sponge



Konjac houby jsou geniální pomůcka na odlíčení, to už všichni víme. A co na to pan rozkošňák na obale? Za 215 Kč, klik.


Soaphoria sůl do koupele Magické Vánoce



Ano, nejhezčí a nejoriginálnější věci do vany má Lush. Ale Lush není úplně přírodní. Takže si koupíme sůl do koupele Soaphoria a budeme úplně přírodní, což? Cena 157 Kč, zde.


Walden Dárkový set mini parfémků





Miluju zajímavé kombinace vůní, neotřelé a originální. A tyto mají super složení, takže další lákadlo k vyzkoušení. V dárkové krabičce. Takže šup pod stromek a bez práce. Stojí 870 Kč, odkaz.


Stop The Water While Using Me! Come, Sail With Me! Kit



Sada mýdla a sprcháče nemůže nikoho urazit! V božím obalu a s božím názvem. Navíc by mě zajímalo, jak voní citron s medem a pomeranč s bylinkami. Cena 28,5 liber, odkaz.


Balance Me The Best Of





Obsahuje čistič, krém na čumák, krém na oči a krém na ruce. Ideální příležitost jak poznat víc výrobků od jedné značky. Navíc za super cenu - 15 liber, tady.


Weleda set Granátové jablko



Sprchový krém i tělové mléko od Weledy si kupuju pravidelně a na oba nedám dopustit. Mají i verzi divoká růže nebo rakytník. Stojí 569 Kč, eshop.


Mohla bych pokračovat pořád a pořád dál, ale musíme toho Ježíška šetřit. Aby všechny ty sady a malovátka unesl. Doufám, že jsem vás inspirovala nejen s tipy na dárky pro vás, ale třeba i pro kamarádku, mamku, babičku...

Napište mi, co si přejete vy!

L.



















Komentáře

  1. Ta paletka od Bobbi Brown se mi fakt hodně líbí, jen se mi za to nechce dávat takové šílené peníze :-D
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je krásná a mají ji už i v Douglasu, kde se dá na eshopu koupit se slevou ;)

      Vymazat
  2. Hezký den, děkuji za článek. Co se týče vánoční inpirace na dárky, určitě bych vyzkoušela něco odsud: https://www.kneipp.com/cz_cs/svet-kneippu/vse-o-koupani/prisady-do-koupele/ - jako takový relaxační balíček se hodí jistě všem :). Jak já mám ráda různé pěny do koupele, oleje, soli a tak! Dekorativka je už taková jistota - mám oblíbené značky, o kterých všichni ví, takže jistě neudělají chybu :).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)