Vánoční líčení

Doufám, že už všichni ležíte na gauči, cpete si pupíky cukrovím a zapíjíte to čajem, kafim nebo klidně i něčím ostřejším! Páč uklízet už stejně nemá smysl, vařit se může i zítra a stromek se třeba ozdobí letos sám. A jestli nad něčím chcete přemýšlet, tak třeba na tím, jak se na tu velkou slávu nalíčit. Páč přece musíme být všechny za hvězdy, no ne? Jak se nalíčím já? Mrkejte na to a třeba se nechte inspirovat ;).




Letos jsem se rozhodla, že dám přednost fialové, páč fialová je nová červená! :D Zlaté barvy se ovšem nehodlám vzdát, sice ji lakuju každé Vánoce, ale ona k nim prostě patří. Takže na drápky jsem vybrala Catrice It´s A Berryful Day a Trend It Up odstín č. 230. Oba se lakují bez potíží a oba doporučuju ke koupi. Navíc spolu jim to moc sluší, co říkáte?






Dáváte si na Štědrý den rtěnku? Já nad tím vždycky přemýšlela, jestli to má cenu. Páč všechno to jídlo a pití ... Navíc zapatlaný sváteční porcelán a babiččin přísný pohled ... No ale stejně ... Bez rtěnky by to přece nebylo ono! A kdepak rudá!




Když už, tak pořádně! Paní Rtěnka. Chanel, odstín 145 Rayonnante. Co dodat ;) ... No dobře, je samozřejmě nádherná. Jak obalem, tak vnitřkem. Krémová a příjemná na rtu. Umí upoutat pozornost, ale není laciná. Ke stromečku ideální!





A jsme u mé nejoblíbenější části - u očí. Páč ty musí zářit na všechny strany! Ale zase decentně, aby příbuzenstvu nezaskočila kost ;). Chtělo by to nějaké třpytky a když už jsme u té fialové, nejde nevytáhnout oblíbenou paletku!




Hlavní hvězdou večera je určitě Stila Glitter & Glow Liquid Eye Stadow v odstínu Smoky Storm. Prostě a jednoduše - tekuté zlato! Miluju tu malou tubičku! Stačí ťupnout trochu třpytek doprostřed oka a jakýkoliv makeup se okamžitě změní v umělecké dílo. No dobře ... trochu přeháním ... ale jsem do něj zblázněná. Jen ten efekt nejde samozřejmě pořádně vyfotit :(.

No a zbytek práce hezky zvládne Too Faced Sweet Peach paletka. Já sice nesnáším ten kýčoidní a kolotočářský obal a chemickou broskvovou vůni, ale kvalita stínů je prostě skvělá. Rychle se s nimi pracuje, dobře se ztrácí a mísí mezi sebou, barvy jsou syté tak akorát a drží. Dle mého skromného názoru nejlepší oční stíny, které se u nás dají koupit (v kamenném obchodě).


Na sluníčku vynikne hlavně Too Faced


Na umělém světle jsem aspoň trošku zachytila třpyt Stila


A takto já budu vyčinčaná pod stromečkem! Jaké líčení plánujete vy? Nebo makeup neprožíváte a neřešíte? Která barva je pro vás nejvíc vánoční?


Přeju vám krásné svátky! Plné klidu, pohody a radosti. Ať je strávíte se svými milovanými a ať dostanete pod stromek vše, co jste si přáli! Pořádně si odpočiňte, načerpejte sílu do nového roku a hlavně - užijte si to! ;)

Vaše Liška 






Komentáře

  1. Super zeleny oko! Ta Stila by se mi zajiste hodila taky. Ja mam chudsi vybavu- Catrice mono stin s nazvem odstinu, kterymu neslo odolat "Life On High Heels" je to takova svestkova s medenymi odlesky a mam sice pocit, ze mi moc neslusi, ale prdim na to. Tlama bude bez rtenky, mam rymu jako tram a odreny horni pysk :-))) Jo a stetky vypraný, pripraveny ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stilu musí mít každá kosmetická maniačka, tím jsem si naprosto jistá! :D ... náhodou, Catrice není nic špatného a ty jejich názvy odstínů nemají chybu! ... doufám, že už ses rýmy zbavila, odřený horní pysk je strašně nepříjemný :(

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)