MaterNatura podruhé, tentokrát pro vás

V minulém postu jsem psala o dosud docela neznámé značce italské přírodní kosmetiky MaterNatura a taky o velmi milé Lucce, která mi ji poslala k testování. A myslela i na vás! Do soutěže mi věnovala levandulový sprchový gel a spoustu vzorečků na vyzkoušení. Schovávala jsem je poctivě a konečně přišla pravá chvíle se porozhlédnout po jejich nové majitelce ;).







Pokud vás nadílka zaujala, stačí splnit pár jednoduchých bodů:
  • Čtěte liščí blog, je mi jedno jestli přes GFC, Bloglovin, FB, Instagram nebo jen tak.
  • Odpovězte na tyto dvě otázky:
    • Jak voní mému chlapovi peprmintová květinová voda, o které jsem psala v předchozí recenzi?
    • Který produkt ze sortimentu MaterNatura vás nejvíc zaujal a chtěly byste ho vyzkoušet?
  • Nepište mi svůj e-mail! Ochráníte se tak před plnou schránkou nevyžádané pošty. Vítězku vyhlásím v samostatném článku tady na blogu a ona mi pak e-mail zašle sama.


Na soutěžení máte týden - své příspěvky můžete psát do pondělí 15. 8. 2016 přesně do půlnoci.

Přeji hodně štěstí a vydařený začátek týdne! :)

Užívejte!

L.


Komentáře

  1. Chlapovi to voní jako med. Což nechápu :D A taky nechápu, že to má vonět po peprmintu, a voní to po chlívku. Ale zase je fajn, že mu nesmrdíš, ne? :D A ze sortimentu se mi nejvíce líbí kondiš s komonicí (co to sakryš je? :D). Jako vybrala bych si i z pleťovky, ale tak nějak jsem teď saturována krémy na obličej, takže vlasy to jistí ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. K otázkám - muži voní peprmintka po medu. Tomu mému voněla po medu, resp. medovině růžová voda od Soaphoria, která pro změnu zase smrděla jako hnojník mně, takže muži mají asi opravdu jinak vyvinuté čichové buňky. Celý sortiment vypadá zajímavě, ale jelikož teď čekáme malého špunta, zabrousila bych asi do dětské nabídky a zkusila "violkový ochranný dětský krém", jelikož za a) je přírodní, za bé) miluji vůni violky a za cé) má půvabný obal s medvídkem :D

    Jinak nad rámec soutěžního komentáře - díky i za minulý článek, pro tohle mě přesně baví kosmetické blogy číst - aby mě upozornily na nové zajímavé značky a produkty, o kterých bych se jinak neměla šanci dozvědět. Když půlka bloggerek najednou okomentuje novou vůni sprcháče od Dove, kterou do mě cpe ještě televizní reklama, tak to mě vážně neba :)

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, tak Tvému muži prý voní jako med...mě v minulé recenzi zrovna ta voda zaujala a potřebovala bych si ověřit čichové preference a kdybych se neshodla s Tebou, klíďo bych si ji objednala :-D Jinak značka zaujala a e-shop prošmejdím co nejdřív (peněženka zapláče :-D Zdravím do lesa a díky za soutěž :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ach, levandule! :)
    Voní mu po medu, taky bych to klidně zkusila. :)
    Určitě bych si vybrala milion věcí, značka mě celkově zaujala. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Peprmintová voda s hnojem (podle tebe) a medem (podle tvého drahého). :D To je tedy kombinace.
    A chtěla bych... To je hrozné vybírání. Zřejmě oční sérum se světlíkem, už bych něco na kukadla měla pořídit, nejsem tak ´mladá´ navždy (a navíc prý zmenšuje tmavé kruhy!:D ). Druhá volba by byl zklidňující krém s pivoňkou.

    OdpovědětVymazat
  6. Urcite by som chcela vyskusat nejaky sprchac, zaujal ma levandulovy, levandulu v prirodnej kozmetike milujem :)
    a voda tvojmu chlapovi voni ako med. oni su divni. ja zas mam taky liek co sa rozpusta vo vode a mne to strasne nechuti a mojmu chlapovi to pride dobre :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tvému muži voní jako med. Nejvíc se mi líbí levandulový sprcháč. Super soutěž!

    OdpovědětVymazat
  8. Tak mě to zaujalo, že se poprvé v životě hlásím do giveaway. Tak tedy peprmintová voda voní jako med. A chtěla bych zkusit vlasový kondicionér s komonicí, protože by mě zajímalo, co je to komonice, a kondicionér se vždycky hodí, když má někdo suché vlasy do pasu.
    :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoooj :-) peprmintová voda voní tvému drahému jako med, trochu nepochopitelně :-) jinak od Mater Natura mě moc zaujal meruňkový peeling

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, Tvému chlapovi voní peprmintová voda, jak všechny víme, po medu (stejně je to zvláštní... :-) a mě ze sortimentu Mater Natura nejvíc zaujal asi brutnákový šampon na barvené vlasy. Ale ani ty sprcháče nevypadají špatně - tolik bylinek... bylinkové vůně jsou pro mě nej :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tvému muži prý voní jako med.. Nejvíc mě zaujal matující magnoliový krém. Protože matující, že jo.. :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj,
    naprosto nepochopitelně mu voní po medu. Nejvíc mě zaujal kondicionér, pořád hledám ten svůj pravý na ty moje rousy. Sleduji tě jako Hanka Blažková (hanicka.cica) a můj email je hanicka.cica@seznam.cz.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Pepermintová pleťová voda vonia tvojmu chlapovi ako med :)
    Najviac ma zaujal MaterNatura magnoliový pleťový matující krém. Možno by som sa konečne neleskla na ňufáku:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky,
    tvému muži voní jako med... nechápu:D
    Od značky MaterNatura mě nejvíce zaujaly obecně šampóny, konkrétně šampón na mastné vlasy s příchutí/vůní skalní růže

    (PS: email napíšu, protože jedu na dovolenou a tam budu jen na emailu, a blogy si potom přečtu "dodatečně"... takže: surikatka000@seznam.cz )

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)