Ekzémosoutěž - vyhlášení a jiné radosti

Nejdřív se musím omluvit, že jsem pod soutěžním článkem neodpovídala na komenty. Nebylo to tím, že bych nechtěla nebo na vás prděla! Kdo už mě čte delší dobu ví, že k losování nepoužívám Random, ale vždy nějak vyvodím vítěze podle čísla komentáře. A svými odpověďmi bych si všechno ztížila. Takže dnes hlásím nápravu a taky se dozvíme, kdo nakonec Bepanthen krémíky vyhrál ;).

Moc díky Reně, která mi napověděla, že limnanthes alba seed oil je mokřadkový olej! Nikdy dřív jsem o něm neslyšela, takže jsem si opět rozšířila obzory. Pokud vás zajímá, víc info o něm najdete třeba tady. Za odměnu (haha) jsem vyfotila složení Bepanthen krému, které opravdu na stránkách výrobce není dohledatelné.



Taky jsem zapomněla předtím zmínit, že bych se k testování ani ke krémům do soutěže nikdy nedostala, kdyby mě nedoporučila Evelínka. Děkuju!

Bára V měla trošku obavy, abych nezačala nosit čumák nahoru, když už jsem taková velká blogerína ;). Naštěstí u nás v lese nejsem žádná hvězda, takže i kdyby, tak mi do něj akorát tak nasněží a víc nic. Ale jako jo, přiznávám se, že takové nabídky hodně potěší a vykouzlí úsměv na tváři.

A teď už konečně k losovačce, nejdřív jsem chtěla vybrat podle vašich odpovědí, kdo bude krémík potřebovat nejvíc, ale to se fakt nedalo. Přečetla jsem si jeden, byl to můj favorit, přečetla druhý, ten taky, pak třetí ... No prostě jsem moc měkká na takovéto vybíračky. Takže jdeme raději počítat, jako vždy ;).

Tentokrát žádné sčítání, odčítání ani násobení, trošku si to ulehčíme a budeme brát první, prostřední a poslední soutěžní komentář.

První se do soutěže zapojila Martina Elegant, jestli krém poslouží i lupence si netroufám odhadnout, ale vyzkoušet se to určitě může!



Prostřední byla Viera, která psala, že má atopický ekzém i na tváři, a to vám říkám, že už není vůbec sranda :(. Takže si výhru zaslouží všemi deseti a já se budu modlit, aby Bepanthen pomohl.



Být poslední občas není k zahození, takže milá Lenka se může společně s mladší ségrou radovat, protože brzy obdrží balíček z lesa ;).




Holky poprosím, aby mi poslaly svou adresu na mail zapiskyprolisku@gmail.com a taky po nějaké době testování o své dojmy z Bepanthen krému.

EDIT: jelikož Viera měla štěstí na více blozích a byla tak hodná, že se výhry zřekla, vybrala jsem další kočku, která může Bepanthen otestovat ;). Řada se tedy dostala na Lucii F., od které očekávám adresu na lesním mailu.




Díky všem za účast!

L.



Komentáře

  1. jejda :D ja mam nejake extra stastie a vyhrala som uz u mademoiselle M :) tak vylosuj niekoho ineho, aby to mohlo vyskusat co najviac ludi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ako sa tak divam, tak aj u Evelin's....a to nikdy nic nevyhravam :D

      Vymazat
    2. vidíš, tak to už je znamení, že si krémík fakt zasloužíš! ;) jsi hodná, že výhru přenecháš někomu jinému, tak já udělám edit ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)