Bourjois nadílka

Dneska bych někomu chtěla udělat radost! Znáte to, když vás něco nebo někdo moc potěší a vy chcete ten pocit předat dál? Já jsem věděla, že si mám tuhle nadílku nechat na speciální příležitost. A když jdete něčemu naproti, většinou se vám to splní ;). Pravdou je, že bych o tom, že liščí blog byl nominován na Blogerku roku vůbec neměla tušáka. Jenže na FB se začaly dít nehorázné věci, všichni začali sdílet, tak jsem jen tak po očku projela, o co jde a kdo že byl nominován. No a co mé oko zelené nevidí! Nevím, jaká byla pravidla nominace, ale děkuju. I kdyby stačil jen jeden hlas - díky moc, vážím si toho. O další hlasy nikoho prosit nebudu, nebojte, páč si myslím, že konkurence je až moc veliká, navíc mi vlastně i ta nominace úplně ke štěstí stačí ;).

A co z toho máte vy? Už jsem vám ukazovala velikánský balík od Bourjois, který mi přišel na testování. A já bych všechno ani nevyužila, takže jsem se rozhodla, že se s vámi podělím. Co najdete v balíčku, pokud budete mít štěstí?




Micelární voda
Antiperspirant ve spreji
Odličovací ubrousky
Lak na nehty v odstínu 24 Rouge escarpin
Lak na nehty v odstínu 12 Pina chocolada


Pokud se vám balíček líbí, není nic jednoduššího, než splnit pár jednoduchých bodů:
  • Čtěte liščí blog, je mi jedno jestli přes GFC, Bloglovin, FB nebo jen tak.
  • Napište mi, který produkt od Bourjois je váš nejoblíbenější anebo který byste naopak nedoporučily vůbec. A pokud jste ještě žádný neměly, tak který byste chtěly vyzkoušet jako první a proč ;).
  • Nepište mi svůj e-mail! Ochráníte se tak před plnou schránkou nevyžádané pošty. Vítězky vyhlásím v samostatném článku tady na blogu a ony mi pak e-mail zašlou samy.
Na soutěžení máte týden - své příspěvky můžete psát do 8. 10. 2014 přesně do půlnoci.

Krásný den!

L.



Komentáře

  1. Od Bourjois jsem tolik toho neměla, ale hodně spokojená jsem kdysi byla s jedním make-upem :)
    Sleduji přes GFC jako Charmedka

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulace Lištičko! Tak jsem na to mrkla, a jsem tam taky! :-O Od Burjois bych chtěla zkusit ty lesko-barvy na rty, o kterých nedávno básnila Moora, to mě fakt láká, jinak jsem od nich neměla nic ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Od tejto znacky som nemala nic, v podstate ju ani nepoznam. Z ponuky by som vyskusala antiperspirant. A preco? Pretoze ten co mam aktualne sa coskoro minie :-)

    V pripade vyhry ma mozno kontaktovat na mojom blogu:
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k nominaci! :) Sleduji blog sice jen pár měsíců, ale za to pravidelně. :) Od Bourjois mě zatím nejvíce oslovily tvářenky a hlavně ten výběr odstínů. ♥ A taky si brousím zuby na nějaké laky, ale hrozně nerada chodím do parfumerií, tak mám zatím smůlu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jú, já jsem tam taky! :)
    Každopádně gratuluju, já od Bourjois už něco málo měla, zatím nejspokojenější jsem byla asi s řasenkou Volume glamour max a potom s tvářenkami. Že bych byla s něčím vyloženě nespokojená si nepamatuju. Snad jen jejich makeupy mě štvou, protože se u nás prodávají ve velmi špatných odstínech... Nebo ve velmi žlutých. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju! Koukám jako puk, že jsem tam taky (pokud to nebyla halucinace :D)... Tak teď mám radost taky :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Týjo, čekala jsem recenzi, a on je to dárkový balíček :)
    Od Bourjois miluju korektor Healthy Mix - používám ho na kruhy pod očima. A už nějakou dobu se chystám na řasenky, ale vždycky mi do toho skočí nějaká jiná :) Z balíčku by mě opravdu hodně zajímal antiperspirant a laky na nehty - a ten zbytek bych vyzkoušela taky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Měla jsem jenom micelárku a vyhovovala mi :)
    Ráda bych zkusila nějaké tvářenky :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  9. Já tedy jen nesoutěžně, protože pleťovku nevyužiju a mé pravidlo ohledně laků znáš, i když jich mám teď víc než devět :D Ale od Bourjois si nemůžu vynachválit mejkapy - měla jsem Healthy mix, HM Serum, Happy Light a nově CC cream, a všechno super, žádný z nich mě nezklamal. Naopak nechápu oblíbenost Bourjois kulatých tvářenek, mně přišly úplně na nic :-(

    OdpovědětVymazat
  10. Od Bourjois mám dva stíny. Nádherně zelený zapečený oční stín, který jsem pořídila ve Francii za úplně směšnou cenu bych rozhodně doporučila. Naopak bílý stín Ombre stretch, který jsem dostala k nějakému nákupu na El Ninu mi přijde na nic, možná jako rozjasňovač, protože pigmentace je mizivá. V balení je navíc nepoužitelný štěteček. Ale líbí se mi, že v obou stínech je zrcátko. Hrozně ráda bych zkusila ty jejich tekuté rtěnky/liplaky nebo jak se tomu teď říká. Sleduju tě na facebooku jako Zmrzlá i v létě a na Bloglovinu jako Marketa P.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  11. Milovala jsem jejich pečující objemovou řasenku, Healthy Mix pudr, ale zase mi nikdy nesedly Bourjois makeupy, nevím čím to je... :/ Ale hoodně dlouho mě lákají Bourjois laky, bohužel tahle značka není v mém okolí moc dostupná.. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, já ještě nic nevlastním, ale už delší dobu pokukuju po 1 2 3 makeupu, jen se obávám že nebude moc krycí, tak na něj stále nedošlo:)
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj..zatim jsem vyzkoušela jen micelarku a byla jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  14. Gratuluji k liščí nominaci!

    Od Bourjois mám nejraději 123 Perfect Makeup. Zatím na něm marně hledám jakoukoliv chybu. Micelárka mě taky mile překvapila.
    Naopak mě příliš neoslovily řasenky. Tedy, nejsou vůbec špatné, ale vzhledem k tomu, že už léta mám obyčejného drogerkového oblíbence, na kterého nedám dopustit, tak nic moc jiného, natož dražšího, nemá šanci.

    OdpovědětVymazat
  15. gratulujem :)
    marne sa snazim spomenut si, ci som nieco mala od bourjois a prichadzam k tomu, ze asi nie :) ale znacka ako taka je mi velmi sympaticka. chcela by som skusit napr. healthy mix makeup alebo puder alebo legendarnu tvarenku :)

    OdpovědětVymazat
  16. Téda, to je krásný balíček :)
    Sleduji přes GFC
    Já jsem od Bourjois měla jejich sprchový gel a pak gel určený i k holení a oba byla skvělý. Ještě mám doma taky lak na nehty a ten je taky super

    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  17. Gratuluju k nominaci, zasloužíš si to, taky mě tvůj blog zaujal hned, jak jsem ho potkala, jsi prostě originální :))

    Já jsem zatím nevyzkoušela nic, ale chodila jsem v Brně v Tescu na Dornychu kolem jejich mycích gelů a peelingů nebo co tam bylo a ty mě strašně od pohledu lákaly :) Tolikrát jsem je měla v ruce a vždycky je vrátila, až to tam celé přeskládali a Bourjois mi zrušili :D A jelikož jsem od pohledu chudá studentka, tak se do parfumérek docela bojím, protože v momentě, když tam vlezu, mi celou dobu na záda dýchá securiťák jak zlodějce nebo velmi otravná slečna, která si taky na mě dává pozor, protože tam jdu určitě něco tajně strčit do kabelky...

    Ale tvůj balíček vypadá taky moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  18. Srdecna gratulacia k nominacii, od Bourjois mam kupenu micelarku, caka na vyskusanie, 3D lesk v krasnej cervenej farbe a je fakt uuuuuzasny, ocne tiene Smokey Eyes v dzinsovo modrej farbe, ide o trio, su krasne zapecene, super sa s nimi pracuje
    Vecicky su krasne, niektore som este ani v drogerii nevidela.
    Velmi rada citam tvoj blog, velmi dakujem za tvoj clanok o silikonoch v samponoch, fakt si mi s tym clankom nasadila chrobaka do hlavy, vyhodila vsetky silikonove sampony a ono to pomohlo
    Sledujem cez GFC July V

    OdpovědětVymazat
  19. Ahojí,
    za prvé blahopřání k nominaci :-) Jsem moc ráda, že se tam letos objevují i blogy tvého rázu (Yvon, Trb (můj hlas) a nemůžu najít Mitsuuko???) K Bourjois mám takový neutrální vztah - vyzkoušela jsem zatím deodorant, který mě zklamal, dále povedenou řasenku a taktéž pár laků na nehty, které jsou podle mě lepším průměrem...Ale balíček by mě samo potěšil :-)

    OdpovědětVymazat
  20. na lícenky tejto značky sa šíria velké chvály.rovnako na makeupy healtly mix.a ked sa pozerám na túto foto,neodporúčam deodorant,či antiperspirant.s hliníkom či bez,všetky mi vadia.začala som použávať prírodný,je tam daky kokosák soda a ešte dačo.neni to beton,nezapcha to potne žlazy,samozrejme,ale som spoko

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj,
    sleduju tě sice celkem krátkou dobu, ale ted velmi intenivně. Poctivě jsem si prošla starší články:-)
    S Bourjois moc zkušeností nemám, ale měla jsem díky jednomu časopisu micelární vodu a měla jsem s ní velký problém. Krásně odličovala, pěkně voněla, ale strašlivě mě pálily oči, oční okolí... Ale jiné produkty bych vyzkoušela ráda, určitě to bude lepší:-)
    Hanka B.

    OdpovědětVymazat
  22. Lisci blog som dneska objavila nahodou. A nechcem sutazit. Len ti chcem napisat,ze je super. Tesim sa na kazdy dalsi clanok ;-)

    OdpovědětVymazat
  23. Gratuluju! Čtu tvůj blog posledních pár měsíců přes Blogovin a baví mě moc :) zvlášt lakýrníci, sama mám doma asi 70 laků a pořád bych pořizovala další :)
    Od Bourjois jsem zatím nezkoušela nic, ale láká mě matná krémová rtěnka. A pak laky, samozřejmě :)

    NightFury

    OdpovědětVymazat
  24. Já mám od Bourjois doma jen tvářenku. Byla to vůbec moje první a.. no, já nevím.. já s ní až tak spokojená nejsem, ale zase má hezkou barvičku:) Jinak bych hrozně ráda vyzkoušela nějaký jejich makeup:)

    OdpovědětVymazat
  25. Zdravím Lištičko,
    nominace je moc príma, blog je úžasný. Do doby, než jsem ho objevila díky eM, jsem vůbec netušila, že bydlím v lese:-) Od Burjois jsem kdysi dávno vyzkoušela mamčinu tužku na oči koupenou ještě v Tuzexu (no je to opravdu hodně hodně dávno), trochu mně lákaly sprcháče v Rossmannovi a dokonce jsem se odhodlala do Douglasu na HM make-up, ale ten mi stihla jedna ze slečen vymluvit a nabízela mi jiné dražší značky. A to jsem jí zas vymluvila já. Moc ráda Tě čtu, tak držím pěsti a přeju, ať se Ti daří, na co sáhneš. JanaP

    OdpovědětVymazat
  26. Jé, Bourjois! To mi bylo 12, vyhrála jsem soutěž v Bravo Girl a přišel mi jejich lak, a byl to lak pro velký holky, ne Essence, a byl totálně úžanej, a používala jsem ho až do svejch patnácti, a od tý doby pořád plánuju, že si ho musím koupit. Takže za mě od Bourjois, i ohledně nostalgie, nejoblíbenější věc! Tvářenka jsem zjistila, že není vrchol světa, mám teď od Faranu a je to mnohem lepší. A asi jsem od nich neměla nic, co by mi nevyhovovalo, kromě peelingu, který byl zadarmo k Elle - jak kdyby někdo nastrouhal gumu z tužky a smíchal to se sprcháčem. Nic moc.

    OdpovědětVymazat
  27. Gratulace :)
    Já mám jen jednu tvářenku - a snad více než funkce je úchvatná její vůně (kdyby byla taková voňavka, tak se v ní budu snad i koupat:D)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Lišti,
    si piš, že budem hlasovat, ta nominace tam není jen tak pro nic za nic, žejo ;-) Od Burjois jsem měla micku, která byla přibalená onehda k Elle tuším a ta není vůbec špatná, sama bych si ji asi nikdy nekoupila. To ale neznamená, že se bráním výhře :D Hezký den! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, moc gratuluji.
    Měla jsem od této značky pouze jeden sprchový gel. Krásně voněl.. Ráda bych od ní vyzkoušela třeba nějaký lak nebo tvářenku, protože jsem na ně četla kladné recenze.
    Čtu Tvůj blog moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  30. gratuluji k nominaci a přeji ať se blogu daří, co nejlépe :)
    od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale lákají mě sprchové gely a antispiranty

    OdpovědětVymazat
  31. Od tejto znacky mam vitaminovy toner a je fajn a mam aj CC krem a ten je perfektny. Blog mas super, len tak dalej. Pozdravujem Katka P.

    OdpovědětVymazat
  32. Gratuluju k nominaci, chodim sem do lesika moc rada:))
    Od Bourjois jsem zatim nic nemela, nikdy nepohrdnu sprchacem, urcite nekdy rada vyzkousim.
    Kika

    OdpovědětVymazat
  33. FB a GFC: Veronika Pospíchalová
    Zatím jsem od Bourjois měla jen jejich micelárku a ta mi skvěle vyhovovala, takže tu můžu jednoznačně doporučit.

    OdpovědětVymazat
  34. Moc gratuluji Listicko,sleduji te jako Jana Vojtova od bourjois jsem zatim bohuzel nic nemela ale moooc rada bych vyzkousela
    antiperspirant

    OdpovědětVymazat
  35. Od Bourjois jsem si koupila jejich tvářenku, která je všude vychvalovaná a mají spostu odstínů. Já zas tak nadšenánejsem, přijde mi že má malou výdrž. Úžasné ale jsou jejich matné lesky na rty Rouge Edition Velvet.

    OdpovědětVymazat
  36. áhoj :) Od Bourjois mám krémovou tvářenku, je super , dále micelárku - ujde , a pak make-up 123 perfect - TOP úžasnýý :)
    Sleduji jako: zuzzmake-up blog na FB a tady zuzzmake-up

    OdpovědětVymazat
  37. Gratuluji k nominaci, minimálně tu si tvůj blog bezpochyby zaslouží!!! Od Bourjois jsem ještě nic neměla, ale láká mě jejich micelárka, četla jsem na ni dobré recenze.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  38. Nominace je zasloužená :) od Bourjois mám vyzkoušený akorát antiperspirant, ale moc se mi líbí jejich laky na nehty :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)