Zázraky na počkání a Lavera

Musím přiznat, že sama od sebe bych si nikdy zrovna tohle pleťové mléko nekoupila. Jenže jsem se překvapivě nechala nalákat na akci, kdy se dostávalo k pleťovému krému zdarma. No a nekup to, žejo. Krém jsem chtěla a mléko se teda taky nějak upotřebí. A jak jsem byla překvapená jeho účinky!




Čisticí pleťové mléko BIO sléz & BIO mandle je určeno pro suchou a citlivou pleť. Má šetrně čistit bez vysušování pokožky, odstraňovat nečistoty a zbytky makeupu, aniž by narušovalo přirozenou ochrannou vrstvu. Bio výtažky ze slézu mají zklidňující a zjemňující účinek, bio mandlový olej zase vynikající vyživující a pečující vlastnost. (zdroj)



Obal je plastový a docela malinký. Při koupi jsem se nedívala na obsah a pak mě překvapilo, že přišel takový prcek. Ono 125 ml je oproti běžným 200 ml trochu rozdíl ;). Moc se mi líbí design, bílá mi evokuje čistotu a jednoduché popisky a logo značky nemůžou nikdy nic zkazit. Víčko se zaklapává dobře a těsní jak má. Cena 215 Kč, koupíte v obchůdcích s přírodní kosmetikou nebo na netu (já objednávala zde, ale akce už na něj není).




Ve složení najdete třeba sojový olej, mandlový olej, výtažky z ovoce i květin nebo třeba bambucké máslo. Docela jsem se bála ucpávání pórů, proto jsem mléko nikdy nezkoušela na celý obličej, používám pouze na odlíčení očí a hned se dozvíte proč ;). Některé produkty mi ale ucpávají póry i pod očima na takové té hodně tenké kůžičce, což naštěstí Lavera nedělá.



Konzistenčně vás určitě nepřekvapí, bílá hmota, která opravdu odpovídá svému názvu - mléko. Hustota tak akorát, trošku namočím odličovací tampónek a prcnu na něj přesně takové množství, které vidíte na fotce. A tím odlíčím obě očka, takže žádné plýtvání tu nehrozí. Do lahvičky nevidím, takže nemůžu přesně posoudit, kolik produktu zbývá, ale při každodenním používání bych odhadla, že ještě půlka obsahu tam bude, což za dva měsíce je hodně dobrá bilance ;).

Mléko voní docela jemně, pokud nechcete, nebude vás obtěžovat, musely byste strčit čumák skoro až do bílé hmoty. A to pak zavětříte trošku květin se sladkou koncovkou.

Odličovací vlastnosti nejsou úplně sto procentní. Nebo jinak. Já vlastně mléko používám úplně k jinému účelu, než na jaký je vyráběno. Na odličování očí. Takže bych neměla vytýkat nic, páč si za to můžu sama. Ale zase na druhou stranu - překvapivě si poradí s tekutou černou linkou. A to je těžký kalibr, který jen tak nějaký výrobek nezvládne. S řasenkou už je to překvapivě horší, ale po nějaké době zvládne i ji. Abyste si zase nepředstavovaly dvou hodinové odličováni, tak prostě vezmu tamónek, o chviličku dýl než normálně přidržím na oku a stáhnu. Pak ještě trošku řasenky zbývá, takže opakuji ještě jednou. Šmitec.

A teď teda ten zázrak. A proč Laveru používám na odličování očí dál, i když existují určitě i účinnější bojovníci. Páč si jednou takhle ráno nanáším řasenku a říkám si, že mám ňáké sexy řasy. Dlouhé a husté. Hm, asi se mi zas něco zdá, řeknu si. A neřeším. Jen se každý den potají obdivuju v zrcadle, ale to se nepřiznává :D. Pak přijdu k babičce a ta praví: "Ty máš nalepené řasy??? Okamžitě to běž sundat, je to nezdravé!" Čučím na ni jak puk, nechápu, jaké řasy, proč nalepené a že zrovna já. A pak mi to došlo!

Bez řasenky to nešlo nafotit, mám strašně světlé řasy ;)


Nejdřív jsem hledala viníka. Řasenku mám pořád stejnou (tuto), vitamíny žádné nejím, životosprávu jsem nezměnila, žádné speciální séra nepoužívám. Co jediného jsem v péči o řasy v poslední době změnila? ... AHA! Odličovací mléko! Sečteno a podtrženo, Laverák může za mé panenkovské řasy až do nebe, které teď každý obdivuje a já chodím jako frajerka po lese a na každého pomrkávám, jakože tohle jsou, prosím, mé pravé řasy! :D

Takže jestli chcete posílit, zahustit a prodloužit řasy, nemusíte kupovat drahá séra nebo podstupovat prodloužení v salónu. Za dvě kilča kupte Laveru. Nevím, která složka v mléce je tak zázračná (poradí někdo?), ale absolutně mi stačí, že funguje ;).

Čím odličujete očka vy? Používáte Laveru? Prodlužujete řasy?

Užívejte!

L.





Komentáře

  1. Od Lavery jsem zkoušela vlastně jen tělové mléko, ale nejsem mazací typ, takže kromě vůně vlastně ani nemůžu hodnotit.
    Odličuju se hlavně saloosackými hydrofilními oleji, kterých jsem nakoupila, dostala a vyhrála dohromady takřka litry :-)
    A na řasy jedině riciňák..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já zase mazací typ jsem, jejich mléko jsem měla a bylo super ;) ... Hydrofilní olej od Saloosu mi ucpával póry a hlavně mi neseděl s čočkama :( ... O riciňáku jsem slyšela, ale teď už ho díky Laveře nepotřebuju ;)

      Vymazat
  2. Hezky! No koukala jsem do složení a nic kloudného nemůžu vymyslet, co by to mohlo být. Tohle je super tip, pěkně jsi mě teda nalákala ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že já taky ne, proto se ptám, jestli je někdo chytřejší ;) tak doufám, že bude fungovat i ostatním!

      Vymazat
  3. Tak to je super vedlejší účinek :). Já moc na odličovací mléka, ale za ty řasy to asi stojí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koho by to napadlo, taky mléka moc nemusím, páč se bojím ucpávání pórů ;)

      Vymazat
  4. No to kecáš :D Sice důkaz místo slibů, ale stejně tomu nevěřím :D Já bych ty svoje štětky potřebovala natočit, to Lavera taky dělá? :D
    Hele, spolubojovnice, už jsem si zašla pro ten fialový lak a teď se nad ním kochám. Doufám, že se bude dobře lakovat, vydrží a nebude dělat hned neplechu! A když už byly ty slevy, tak jsem si odnesla ještě jednu Caresse rtěnku, to je úžasná věc, škoda, že mi sedl jen jeden odstín.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekecám, to bych si nedovolila ;) ale s tím natáčením to asi nevyjde, to ti říkám rovnou :D... S tím lakem doufám v to samé, aby to pak nebylo na mě zas :D caresse rtěnku jsem nikdy ani nezkoušela, páč jí bylo všude moc a to mě spíš odrazuje, ale jako nalákala jsi mě!

      Vymazat
    2. Když je mánie, tak zásadně nekupuju nic, v tom se shodnem. Ale sleva je sleva, navíc jsem si všechny odstíny zkoušela na ruku a ta konzistence mě taky přesvědčila. Je to úžasný rtěnko balzám, přijde mi lepší než Revlon lip butter a to už je co říct. Barva je krásně sytá, jídlo sice nepřežije v plné kráse, ale na rtech přesto zůstane stain, který mi dělá efekt mé rty, ale hezčí, takže se nezlobím :-) Dívala jsem se ještě na lesky, ale já nejsem vůbec lesková. I když to nejsou klasické lesky ala psí kulky, ale víc to připomíná lip paint, tak nevím.

      Vymazat
    3. kurnik a jaký máš teda odstín? já snad zítra zajdu do drogérky! :D a kde je na něj sleva? ... lesky taky nepoužívám, ale koupila jsem Alverde ten z nové limitky a je boží, nemá vyloženě leskový efekt, ale spíš tekutá rtěnka, takže jsem si zakázala vůbec vlézt do DMka, abych si nebrala ještě další barvu :D

      Vymazat
    4. V Rossmannu je zrovna 25 nebo 30 % sleva na vybrané věci. A já měla ještě kuponek 10 %, tak jsem to celý vychytala :D Mám odstín Rebel red. Z té limitky Jungle něco? No, tak právě ten Caresse lesk má být něco podobného, chci to hrozně vyzkoušet, ale moc se na to necítím. A teď Liško raď :D

      Vymazat
  5. To bych přesně brala... Hm, asi po výplatě poletí ke mně, dlouho hledám něco, co šetrně odlíčí oči... A všechno, co jsem zkoušela, už doma dochází, takže... je věc jasná. :)
    Řasy boží. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já teď jen doufám, aby to fungovalo i na ostatní :D

      Vymazat
  6. Přesně tuhle věc jsem taky měla, ale povím ti, že teda žádné prodloužení čehokoli se nekonalo. Je ale úžasný, že pro tebe tohle udělá. Paráda. Člověk si pořídí mlíko a má z toho prodlužovač :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám blbý dotaz, ale používala jsi ho k odlíčení očí? :D asi jo, co? škoda, třeba mé řasy jenom potřebovaly jiný odličovač :D

      Vymazat
    2. Jasně, že i na oči :))). Holt si měla kliku.

      Vymazat
  7. Krásné řasy. :) Řekla bych, že by ten efekt mohl způsobovat mandlový olej..

    OdpovědětVymazat
  8. Já chci taky delší řasy... ale jen na jednom oku, aby se to vyrovnalo. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v tom případě koupit, ale používat jen na jedno oko :D

      Vymazat
  9. Tak to je skvělý, že Ti to takhle posílilo a prodloužili řasy :). Já jsem na žádném prodlužování řas nebyla a ani mě to nijak neláká, říkám si, aby mi pak na těch očích ještě něco zůstalo :D.
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na prodlužování řas bych taky nikdy nešla, přijde mi, že to ty řasy ničí ještě víc a za to mi to nestojí, úplně stený názor mám i na umělé nehty ;) ale když to jde hezky přírodně a ještě s bonusem odlíčení, tak se tomu samozřejmě nebráním ;)

      Vymazat
  10. Tak to je gól! Super :)! Já jsem zkoušela párkrát ricinový olej, ale řasy mi naopak začaly padat, takže jsem od toho rychle ustoupila. Odličuju Clinique Take the Day Off balzámem nebo čistící Duobází od For Life :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o riciňáku jsem slyšela, že na řasy pomáhá a právě proto jsem ho hledala u Lavery ve složení a on nikde! :D takže příště místo něj zkus koupit tohle mléko a třeba to bude lepší ;)

      Vymazat
  11. mně takhle fungoval olejový odličovač s ricinovým olejem (Natuderm Botanics), řasy mi vyrostly neskutečně... ale mléka mám radši, takže tohle přidávám na seznam :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidíš a já si zase píšu ten Natuderm Botanics, páč značku vůbec neznám, díky! .)

      Vymazat
  12. a řasy máš fakt luxusní :)!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Kupovala jsem ho v úplně stejné akci a jsem s ním moc spokojená. Odličuju s ním jen oči a odlíčí mi všechno. A to s řasenkou netroškařím. Vždycky ho smíchám s vodou, napatlám na oči a mnu pod tekoucí vodou. A super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ho používáš trošku na jiný způsob, ale já taky v podstatě míchám s vodou, jen na odličovacím tampónku ;) mokré odličování mi totiž moc nesedí, ale je možné, že toho stáhne víc ;)

      Vymazat
  14. Taky ho mám, ale už dlouho. Mám ho výhradně na oči a používám tak, že namočím tamponek a na vlhký pak napatlu mlíko. Prodlužovacího efektu jsem si nevšimla, ale já mám řasy dlouhý a výrazný samy od sebe, takže to nijak nezkoumám. Ale tím ho rozhodně nepopírám, naopak mi to přijde celkem pravděpodobný, protože je tam spousta hezky výživných věcí, jak je na suchou pleť, který se takhle blízko řas dostanou málokdy, oční krém si nikdo nepatle až do oko. Takže ta pokožka kolem řas je spíš většinou namáhaná než opečovávaná a pokud chceme, aby nám někde něco rostlo, tak se musí vyživovat ta kůže, odkud to roste, že jo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reni, tak to ho používáme úplně stejně ;) a abych se přiznala, tak jsem čekala, jestli přijdeš a napíšeš komentář, páč mi bylo jasné, že jestli tohle někdo vysvětlí, tak to budeš Ty :D a máš samozřejmě pravdu, když se nad tím zamyslím, tak já nepoužívám ani oční krém, natož tak jinou výživu, takže si řasy musí po Laveře pěkně chrochtat ;)

      Vymazat
  15. vyzerá to super :))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. Recenze by fakt jednoho dokázala nalákat :), ale nemůžu si pomoc, já nějak Laveru nemusím. Nechápu, co na ní všichni vidí. Navíc odličovací mléka celkově nemám ráda, raději hydrofilní oleje nebo čistící tonika, takže asi odolám. Alespoň jednou zase moje peněženka zajásá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem od Lavery zatím taky moc věcí neměla, asi je to tím, že je tolik značek přírodní kosmetiky a hlavně strašně zajímavých, že mi Lavera přijde tak nějak moc obyčejně :D ale tohoto kupu rozhodně nelituju a klidně bych investovala zas ;) jináč na odličovací mléka taky nejsem, se svou mastnou pletí mám pořád dojem, že se mi ucpou póry :D

      Vymazat
    2. Lavera dobře umí ty základní řady pleťové kosmetiky, ty levnější. Mlíka, gely, tonika, základní krémy jsou za ty peníze super (navíc člověk často narazí na akci). Vlasovka je totálně o ničem, dražší anti aging řada je fajn, ale za ty peníze nestojí, dekorativka průměr. Prostě je chuděta strašně nudná :-) Ale zas je to jistota, pokud člověk někde neví, co vzít, tak Laverou ničemu neublíží. Prý chtějí být něco jako přírodní Nivea, tak to se jim asi povedlo :-)

      Vymazat
    3. to je zajímavé, že základní řada (levnější), je lepší jak ta dražší, to si budu pamatovat pro příště ;) ... a s tou nudností, asi si vybrali prostě jinou strategii než ostatní firmy, které se nutně potřebují něčím odlišit a chtějí být spíš spolehliví a stálí, to si aspoň myslím já ;)

      Vymazat
  17. Ohoho, pekné mihalničky! :) To iné líškyv lese musia blednúť od závisti :) Dĺžka mojich je tak polovičná, nepožičiaš kúsok z tvojich? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, taky se tady už pár dní pěkně natřásám, jenom se bojím, aby mi nenapršelo do čumáku :D já bych Ti klidně půjčila, což o to, ale nebylo by lepší zkusit taky Laveru? ;) aspoň bych je nemusela stříhat a posílat do slovenského lesíku!

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)