Blogoradosti

Možná si toho ani nikdo nevšiml. Nebo si myslel, že jsem radostnou záležitost nechala jen tak prošumět. Chyba! Moc dobře vím, co se tady děje a proč bych měla být ve výborné náladě. A není toho málo. Nejen, že liščí blog slavil nedávno své první narozeniny, ale ještě k tomu se dočkal i magického čísla přes 200 čtenářek přes GFC! Takže jde se slavit! Nasaďte si barevné čepičky a nabídněte si dort, snad vám bude chutnat ;).

Zdroj


Musím uznat, že ten rok s vámi uběhl jako voda. Pořád se považuju za začínající blogerku, ani nevím proč :D. Asi to bude tím, že mě psaní pořád strašně baví a tak trochu mě to i pohltilo. Když jdu po drogérii, tak přemýšlím, co bych vám vyfotila za novinky, co bych si koupila, o čem bych mohla napsat recenzi a co by se vám mohlo líbit. Když si nalakuju nehty, okamžitě je běžím vyfotit. Ráno nestíhám trolejbus, protože se mi zrovna povedlo docela ucházející líčení a já jej musela zvěčnit. Má sbírka kosmetiky narůstá neuvěřitelným způsobem a já už některé věci ani nemám kam dávat. Volný čas trávím pročítáním ostatních blogů, sbíráním inspiraci a píšu komentáře ... Prostě už to všechno není jen taková kratochvíle. Jakože zkusím psát blog a uvidíme. Už jsem to vydržela rok. A doufám, že jich bude přibývat ;).

Happy Birthday Dancing Fox!!! by Distorted-Eye
Zdroj


Možná jste si už všimly, že moc neřeším čísla. Jako třeba počet shlédnutí stránky, počet lajků na FB, počet shlédnutí jednoho článku ... Já totiž na čísla nehraju. Největší radost mi dělají komentáře. A to komentáře co nejdelší. Ráda si s vámi vyměňuji názory, rady, tipy. Slečny, které pravidelně komentují si pamatuju a dokonce na ně myslím už při psaní článků. Jak asi budou reagovat, co mi poradí, jaký budou mít na produkt názor. Chtěla bych jim moc poděkovat. Díky nim mi přijde, že mé psaní má smysl. Proto se snažím odpovídat na každý komentář a budu se snažit i nadále.

Zdroj


Už v minulém očumovacím článku jsem naznačila, že jsem vám přivezla z Prahy menší překvápko. K němu jsem ještě přidala pár drobností a vytvořila dva balíčky. Abyste měly taky radost ;). Snažila jsem se vybrat věci, které jsou těžce dostupné, z limitovaných edic nebo už nesehnatelné. Doufám, že vás potěší, stejně jako těšíte vy mě. Na výběr bude stříbrná a zlatá varianta, tak už vás nebudu napínat a prozradím obsah.


Stříbrný balíček



1. claire´s lak na nehty se stříbrnými třpytkami
2. Essence lak na nehty z limitky Hugs & Kisses, odstín 02 Love It Or Leave It
3. claire´s balzám na rty, Hotdog
4. Paví náušničky
5. Alverde tužka na rty, odstín 20 Nude


Zlatý balíček



1. claire´s lak na nehty se zlatými třpytkami
2. Essence lak na nehty z limitky Love Letters, odstín 03 Grey-Headed Lovebird
3. claire´s balzám na rty, Hotdog
4. Mašličkové náušničky
5. Alverde tekuté oční linky, odstín 20 Wattenmeer


Pokud se vám nějaký balíček líbí, není nic jednoduššího, než splnit pár jednoduchých bodů:
  • Čtěte liščí blog, je mi jedno jestli přes GFC, Bloglovin, FB nebo jen tak.
  • Zkuste si tipnout, kolik mám doma tvářenek. Některé jsem už recenzovala, některé ne, trošku poradím, že jich není víc jak 20 ;).
  • Taky mi můžete napsat, který balíček by vás potěšil víc - stříbrný nebo zlatý?
  • Nepište mi svůj e-mail! Ochráníte se tak před plnou schránkou nevyžádané pošty. Vítězky vyhlásím v samostatném článku tady na blogu a ony mi pak e-mail zašlou samy.

Balíčky si rozdělí dvě kočky, které jako první správně odpoví na tvářenkovou tipovačku. Pokud se nikdo netrefí, budu vybírat nejbližší číslo k tomu pravému ;). Otázku jsem položila proto, že mám v plánu zpracovat tvářenkový tag, takže vám je pak hezky všechny ukážu.

Na soutěžení máte týden - své příspěvky můžete psát do 28. 8. 2014 přesně do půlnoci.

Přeji šťastnou packu! ;)

L.







Komentáře

  1. Sleduji přes GFC jako Micha(e)la a tipuji, že jich máš doma 13 :)
    A potěšil by mě spíš stříbrný balíček hlavně kvůli těm náušnicím, pávy mám moc ráda :) Ale vlastně i ten zlatý už jen kvůli tomu laku se třpytkami ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty paví náušničky jsou boží! :) Jinak já tipuju, že jich máš 8, protože je to moje oblíbené číslo a při prolézání článků na blogu teď jsem jich napočítala 5, včetně tintu od Beccy a Coralisty, kterou nevím, jestli ještě máš. A pak jsem přidala nějaké číslo těm, které neznáme. No, uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsi na to šla hezky od lesa, to se mi líbí :) a Coralistu pořád mám, byla to má první drahá tvářenka, takže i když mám lepší, tak se jí prostě už jen z principu nemůžu vzdát ;)

      Vymazat
  3. Gratuluji k roku blogování! Já jsem tvůj blog objevila teprve nedávno, ale moc se mi v lese líbí.
    Co se týče tvářenek, plácnu číslo 11, protože je hezké a tolik recenzí tu zatím není.
    Preferovala bych asi spíš první - stříbrný balíček, protože si myslím, že by mi víc slušel. :-) Jinak spamu mi chodí požehnaně, nejvtipnější maily jsou ty nabízející zvětšení penisu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) ... cože? zvětšení penisu? tak to mi ještě nepřišlo, na to bych byla docela zvědavá :D

      Vymazat
  4. Jéé gratulace! (momentálně máme stejný počet čtenářů přes GFC ;-)) Ať čtenáři přibývají! Jinak tipuji 11, a balíčky jsou oba hezké, takže kdybych náhodou byla šikovná, a trefila se, nechám se k´překvapit ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, taky gratuluju ke stejnému číslu, asi máme podobné osazenstvo ;)

      Vymazat
  5. gfc: kiki
    pravidelně čtu každý článek jen s komentováním je to u mě horší :/
    tvářenek tipuju 12
    líbí se mi stříbrný balíček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to neva s tím komentováním, já vím, že někdo na to není a vážím si samozřejmě všech čtenářek, tak to vůbec nebylo myšleno ;)

      Vymazat
  6. Gratuluju k blogovým narozeninám! Taky mi učarovaly ty paví náušničky (a tužka od Alverde), takže o trošičku více se mi líbí stříbrný balíček. Ale ten zlatý je též krásný. A tipuju 9 tvářenek, protože to je moje oblíbené číslo. ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduju přes GFC :)
    Jako první mě napadlo číslo 12, takže tipuju 12 tvářenek :)
    Moc se mi líbí, jak jsi článek napsala, více mě zaujal balíček stříbrný
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Liško, ty máš podle mě přesně těch 20 tvářenek :)
    A máš pravdu, nejlepší je nekoukat na čísla a blog si užívat a vést po svém a těšit se z něj. Stejně jsou velké blogy obecně k prdu. Autorka neodpovídá na komentáře, každý druhý je tam anonym, hádá se to tam, šíleně kritizuje a mě tohle teda vůbec nebaví. Ty patříš k mým milým :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, to je moc krásná pochvala, potěšila jsi mě :) ... já už ani na velkých blozích nekomentuju, páč se nikdy nedočkám odpovědi, takže mi to přijde zbytečné, proto se snažím nejít stejnou cestou ;)

      Vymazat
  9. Vše nejlepší liško. Tobě i blogu.
    počet tvářenek... tipnu hezky kulatě 10 :)
    Potěšila by mne stříbrná varianta (Sněhurka by bylo jméno mé podle barevného typu), ale za zlatou bych se také nezlobila :) Ať když už tak vybere druhá šťastná.

    OdpovědětVymazat
  10. Všechno nejlepší k prvním narozeninám :). Já jsem si myslela, že máš blog dýl (jako v pozitivním smyslu :), že je takový "hotový", jako bys ho měla už roky), tak to mě fakt překvapilo! Dort je boží :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, Yvonne :* ... vidíš a já si zase ještě moc dobře pamatuju, jak jsem začínala a pořád se vlastně beru za "novou" blogerku ;) ... dort jsem bohužel nepekla já, páč to by dopadlo katastrofou, navíc by musel být čokoládový, ale hned jak jsem viděla tu fotku, tak jsem ho sem musela dát ;)

      Vymazat
  11. Ten dorťák je extraroztomilý :) Rok? Objevila jsem Tě poměrně brzy a vůbec mi nepřipadá, že přispíváš už takovou dobu, a musím Tě pochválit, že jen díky Tobě jsem objevila plno přírodních produktů, bez kterých se teď neobejdu ani den! :-* Neodpustím se nezúčastnit a tipuju těch tvářenek 11. Těším se na další úspěšný rok ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žejo! já si na to taky pořád nemůžu zvyknout, že už je to rok, co píšu liščí blog, ale to je dobře, když to tak hezky ubíhá, aspoň jde vidět, že mě to baví a že to není přítěž ;) děkuju za pochvalu, jsem ráda, že někomu můžu pomoct rozšířit obzory a hlavně, že se mám s kým bavit o kosmetice a rozebírat věci, o kterých si mé okolí myslí, že jsou zbytečné :D

      Vymazat
  12. Všechno nejlepší a tipuju tak 7 tvářenek :). Jinak by mě potěšil spíš zlatý balíček.

    OdpovědětVymazat
  13. KRÁSNÉ NAROZENINY, Lištičko!!! Přeji Ti další a další spokojené čtenářky, vlastně i čtenáře, pohodové dny a teplíčko v noře :) Já Tě sleduji přes GFC od prvního okamžiku...., co se narodil Šálek...
    A tvářenky? Těch máš 18 :)
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kat, děkuju za krásné přání, kdyby se splnilo, byla bych moc ráda ;)

      Vymazat
  14. Milá Liško, sleduji tě teprve pár dní, ale neskutečně mě bavíš :) Přeji tvému blogu hodně úspěchu do dalších let a samé pohodové čtenáře :) Zajímalo by mě, zda ten balzám chutná po párku v rohlíku :D

    Btw přišla jsi na to jak z té Alverdí tužky vydolovat ten produkt? Já až jsem tu špičku vypiplala, tak jsem nemohla přijít na to jak z toho dostat zbytek. Špekuloval nad tím i přítel a nic :D Myslela jsem, že se s tím dole normálně otočí a ono to vyleze, ale to jsem se jaksi spletla. A vadný kousek jsem taky neměla, neboť jsem to byla očíhnout v drogérce, zda s jinými točit jde a nešlo. Tak fakt nevím kde se stala chyba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, to jsem ráda :) a s tím balzámem - čekala jsem, kdo se na to první zeptá, páč mě to taky strašně zajímá, jenže je nemůžu samozřejmě otevřít :D bila jsem se do hlavy, že jsem si taky jeden nekoupila, páč jako hotdogový balzám? kdo to kdy viděl? :D

      a Alverdí tužku musíš ořezat, jiná cesta není ;) takovým tím tlustším ořezávátkem, jde to docela hladce, taky jsem ale první otáčela tím spodkem a divila se, co to má být :D

      Vymazat
  15. Lištičko, dej mi ty paví naušnice!!! :D
    Jinak gratuluju k prvnímu výročí, jsem ráda, že se ti tu s náma líbí, protože nám se tu s tebou taky líbí :-) K tomu magickému číslu - tipuju třeba 9. Protože 9. měsíc je můj oblíbený - začíná podzim a hlavně, mám narozky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za milá slova :) já už se taky na podzim moc těším, na ty barvy, babí léto (snad) a konečně se nebudu potit aj na zadku :D

      Vymazat
  16. nesoutěžně.. (mám toho doma dost, že jo.. :D) GRATULUJU SÉGRA!!!!! Jen tak dál, hlavně ať tě to baví a ať si to užíváš a jsem ráda, že bloguješ, protože jinak bych tě neznala a to by byla děsná škoda!! :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ségra, proč jako nesoutěžně? jsem myslela, že Ty zrovna vypálíš to správné číslo na první dobrou! :( ... jináč díky moc, já jsem taky potěšena, že konečně nejsem jedináček :*

      Vymazat
  17. Gratuluji! :))) Já tipuju 14 tvářenek. :) A líbí se mi víc zlatý balíček.

    OdpovědětVymazat
  18. Gratulujem k blogu k narodeninam :) Podla mna mas 14 tvarenek. A viac sa mi pozdava strieborny balicek.
    Velmi ocenujem, ze stale odpovedas na kazdy komentar. Drzim palce a velmi sa tesim na tvarenkovy tag.

    OdpovědětVymazat
  19. Lištičko, v první řadě gratuluji ke skvělým prvním narozeninám a už vymýšlím přání na ty druhé a těším se, že tu s námi ještě dlouho budeš. :)
    Balíčky jsou oba moc pěkné, ale sama bych je zas až tak nevyužila, tak tipovat nebudu a šanci nechám ostatním slečnám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, děkuju za gratulace a milá slova, jen mě mrzí, že jsem se balíčkama netrefila do noty, tak třeba za ten rok ;)

      Vymazat
  20. Gratuluji. Já tipuji 15 tvářenek. Balíčky jsou hezké oba ale víc se mi líbí ten stříbrný.

    OdpovědětVymazat
  21. Myslím, že máš doma kolem 9 - 12 tvářenek :)
    Potěšil by mě jakýkoliv balíček - oba jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  22. Sleduji tě jako BeautyAnne :-))
    Tipuji že 14 tvářenek a líbil by se mi zlatý , ale budu ráda za jakýkoliv :-)
    Jinak gratuluji!!!

    OdpovědětVymazat
  23. Já tipuji 7 tvářenek :) A líbí se mi stříbrný balíček, hlavně ty paví náušnice jsou přenádherné!!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  24. Milá Lištičko, blahopřeji k blogonarozeninkám a přeji hodně dalších skvělých nápadů a spokojených, milých čtenářů! Jen tak dál! Užívej si to stejně jako my tady s Tebou a Tvým božím blogem, jsi prostě hvězda! :) Zároveň gratuluji ke "kulatému" čtenářstvu! ;)
    Jak jsem četla už v diskusi výše, přidávám se také k ocenění tvého trpělivého odepisování všem psavcům. Moc si toho vážím, také mě na jiných blozích zamrzí, když se na žádný ze svých příspěvků nedočkám odpovědi, ale to tady naštěstí nehrozí, juché. :)
    Zajímavý lišácký úkol - tipuji, že bys mohla mít třeba 10 tvářenek, ať je to fifty fifty. :)
    Balíčky jsou vychytané a krásně pestré. Moc by mě potěšila stříbrná varianta. :)
    Sleduji GFC i FB - Ivana Mikuličková (hezkakytka).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, ani nevíš, jakou si mi udělala tímto komentářem radost! děkuju, to, že jsem hvězda, si vytisknu a nalepím na nástěnku snad! :D

      Vymazat
  25. Lištičko - velká gratuace, čtu tě už celkem dlouho a ani by mě nenapadlo, že už ti je rok ;)
    Já tipuju 16 - a balíček se mi více líbí stříbrný kvůli těm dokonalým! naušničkám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žejo, kdo by to byl do mě řek? :D ani já sama ne! jinak děkuju za gratulace i za to, že si na liščí blog najdeš čas ;)

      Vymazat
  26. Lištička,všetko najlepšie a nech je ten ďalší rok minimálne tak dobrý ako ten ušlý.Rada Ťa čítam.
    líceniek máš 14.teším sa na ich foto.cmuk

    OdpovědětVymazat
  27. gratuluji k narozeninám, ať se blogu stále daří a má jen samé skvělé čtenářky! :) a ten dort je úžasný, škoda krájet :-D nejvíce se mi líbí balíček stříbrný a tvářenek tipuji 17

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za přání, ty samé skvělé čtenářky už mám teď a jsem za to moc vděčná ;)

      Vymazat
  28. Gratuluji k 1.roku a snad jich bude ještě hodně:)
    Sleduji na FB i GFC a líbí se mi více zlazý balíček. Tvářenek tipuji 14:)
    karolin.uhrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Liško, přeji ti všechno nejlepší k narozeninám! :) Blog sleduji už celkem dlouho jen tak, přes fb a mám dojem, že i přes gfc. Miluji lišky, takže když jsem tě objevila, automaticky to bylo v oblíbených záložkách :) A navíc se mi líbí výrobky které recenzuješ protože máme celkem podobný vkus :) Jen moc nekomentuju, nějak nejsem ten typ :D Ale minimálně jednou za týden to tady očumnu jestli něco nepřibylo :D
    Číslo si tipnu jen tak od boku - 13 :) tvářenkám jsem taky ještě nepřišla na chuť..:D
    Jinak by se mi více líbil ten stříbrný balíček, ale je mi to vlastně jedno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za gratulace a že nekomentuješ, to vůbec neva, já vím, že každý na to není a jsem ráda za všechny čtenářky samozřejmě ;)

      Vymazat
  30. Ahoj, čtu tě anonymně (respektive přes rss a na seznamu mi vyskakují tvé nové články:) Bavíš mě, jsi prostě jiná a svá a to je moc fajn:)
    Tvářenek tipuji 9 a líbí se mi víc stříbrný balíček kvůli nádherným naušnicím:)

    OdpovědětVymazat
  31. Gratuluju :)
    Sleduju přes GFC jako Kristina Uhrová
    Tvářenek tipuju 16 :)
    Líbí se mi více zlatý balíček ;)

    OdpovědětVymazat
  32. Tak zaprvé všechno nejlepší k blogonarozeninám a do dalších let hlavně spoustu elánu a inspirace pro články!
    Zadruhé líbíl by se mi o fousek víc stříbrný balíček, protože prostě paví náušnice.. :-)
    A za poslední tipuji šťastnou 13.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sakryš, kdybych věděla, jaký budou paví náušnice hit, tak jich objednám víc! :D ... jinak děkuju za přání, budu se snažit ;)

      Vymazat
  33. Ten dort je tak strašně roztomilý a přítel měl narozeniny, tak jsem mu hned poslala trsajícího lišáka:)) Moc gratuluju a doufám, že ti to půjde stejně dobře jako dosud:)

    Myslím si, že máš tvářenek 10, protože jsem jich našla v článcích 5:) Tak dejme tomu, že jsi v půlce recenzování..

    OdpovědětVymazat
  34. Lištičko,dělám si nehty a pročítám články co jsem nečetla na blozícg a tohle na mě taky vykouklo,tak ti přeju všechno nej a nej a díky za tipy z lesíku ,moc mě bavíš .protože nás seznamuješ i s méně známými produkty z kosmetiky :) Tak vše nej a hodně dalších let a uspěšných článků.
    Nebudu se zúčastnovat souteže,já vyhrála na fb lak a naušnice a tak dám možnost dalším :) A jen mimo soutež,máš kolem 11 tvářenek? Nevím,nějak to nemůžu nikde dohledat :D Tak střílím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji za přání a za pochvaly, moc si jich vážím a klidně ses účastnit mohla, žes vyhrála na FB, to vůbec neva ;)

      Vymazat
    2. Chtěla jsem dát prostor i dalším,ale příště se zase zučastnímv ,pokud tobude možné :)

      Vymazat
  35. Ako to, že som tvoje (blogové) narodeniny úplne prešvihla?! Tak ešte dodatočne ti prajem všetko najlepšie, veľa príjemných článkov, chuti do blogovania a radosti v tom tvojom lesíku plnom blogovania (a kozmetiky) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za krásné přání, vůbec neva, že jsi narozky prošvihla, snad budou další ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)