Nový život

Tento článek nebude o kosmetice, ale o životě. A nemusíte se bát, přináším samé dobré zprávy ;). Nejdřív bych se chtěla omluvit, že jsem se poslední dobou blogování moc nevěnovala. Já vím, že v různých doporučeních jak psát blog se radí, že omlouvat se nemá. Já si ale svých čtenářek (možná i čtenářů, ale o žádném nevím) moc vážím, takže bych chtěla vysvětlit, proč jsem nepřispívala tak často jako obvykle.

Zdroj


Našla jsem si novou práci! Jak řekla má kolegyně - juchec! :D Hledala jsem dlouho a bylo to náročné. Hlavně psychicky. Všechny ty vyčerpávající pohovory, někdy i ponižující, třeba třikrát v týdnu. Čekání, jestli se vůbec ozvou. Jedno zklamání za druhým. A pak se usmálo štěstí i na mě. Ani nevíte, jak se mi ulevilo. Konečně jsem vylezla mezi lidi, přestala hrát hry na FB a hledět celé dny do zdi. Kdo zažil, pochopí. Kdo nezažil, nechť je rád ;). Takže jsem se začala pomalu rozkoukávat, hlavu mám z nových informací jako balón, ale jsem nadšená a strašně se těším na každý nový den.

Zdroj


Musím se omluvit nejen za nečasté přispívání, ale i za pozdní odpovídání na komentáře a hlavně čtení ostatních blogů! Všechno jsem ale viděla a už se náprava chystá ;). Moc mě mrzí, že mi utekly články mých oblíbených blogerek, ale mám v plánu je všechny poctivě přečíst, i když už asi nemá cenu je komentovat (mám skluz asi týden, to ještě tak strašné není, ale i tak). Zajímavé je, že i přes malý výpadek (můj) začalo liščí blog sledovat hodně nových čtenářek! Ani nevíte, jak jsem ráda a zajímalo by mě, kdo tohle má na svědomí (přiznejte se!). Nebo prostě jen tak? Náhoda? Každopádně vítám všechny nově příchozí a doufám, že se vám v lese bude líbit :).

Zdroj


Samozřejmě mám v plánu spoustu věcí, témat, článků a hlavně nové nápady, takže se můžete těšit a slibuju, že vás zanedbávat i při nové práci nebudu ;). Už se nemůžu dočkat první výplaty a nechci si ani představovat, jak tohle dopadne. Budu řádit jak utržená z řetězu :D. Po prvním neúspěchu s nedodáním balíku od iHerb.com (i přes reklamace, komunikaci s nimi, Českou poštou i celní správou - vše bez výsledku) jsem se odhodlala učinit objednávku další a může za to samozřejmě trb a taky - nachystat prstík na myš a klikat - našla jsem nový (pro mě) blog Beast Loves Beauty. Bacha, je vysoce návykový! A po přečtení pár článků budete chtít vyplenit iHerb naprosto celý.

Co vás tedy v blízké době čeká?

- porovnání tónovaných balzámů na rty - drahý vs. levný - Korres vs. Labello
- recenze na tvářenky Catrice
- recenze na matující denní krém od Alverde
- recenze na tělové mléko Nonique
- letní lakýrníci
- jak se zbavit migrény
- seznam blogů, které jsem v poslední době našla a jsem z nich nadšená (nejen kosmetických)
- 1. blogové narozeniny
- a spoustu dalšího ;)

Zdroj


A ještě jedna vtipná informace - v nové práci budu muset jezdit po celé republice, což znamená, že budu muset řídit :D. A já se řídit bojím. Takže tak :D. A napsala jsem vám to hlavně kvůli tomu, že jsem našla tento boží obrázek:

Zdroj


Mějte se krásně a příště už začínáme zase v plné polní ;).

P. S.: ty úžasné kresby lišek nejsou mé vlastní, pod každým obrázkem můžete rozkliknout zdroj a dostanete se na stránky umělce, který si říká Culpeo-Fox, narazila jsem na něj náhodou a prošla celou galerii, páč jsem se do něj (jeho tvorby) naprosto zamilovala! <3






Komentáře

  1. Tak přeji ať se Ti v nové práci daří :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujeme! Řízení zvládneš, je to o cviku a zvyku :) A až budeš poblíž Ostravy, stav se na kafčo! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky :) budu muset, ale mám z toho panickou hrůzu, páč jsem měla kreténa učitele v autoškole a od té doby se bojím ... a poblíž Ostravy budu určitě, vyfasovala jsem Moravskoslezský kraj, takže Tě beru za slovo! ;)

      Vymazat
  3. Tie líšky sú božské :D A gratulujem k zamestnaniu, ja stále ešte hľadám :) Ale riadenie auta nezávidím, ja som ho naposledy riadila tak...5 rokov dozadu? Na skúškach na vodičák :D No a ďakujem za spomenutie, ja som len rada, ak v tom plienení iherbu neostávam sama xD
    PS: ak by si mala chuť u mňa komentovať, tak pokojne aj staré články, ja sa z komentárov vždy teším (a všetky poctivo čítam) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) a přeji hodně štěstí při hledání, silné nervy a hlavně optimismus, ten je důležitý! ;) ... já jsem řídila naposled před půl rokem, kdy jsem si dokupovala jízdy v autoškole a od té doby zase nic :D takže zbytečně vyhozené peníze zas, ale tak někdy se to naučit musím asi :D ... u Tebe já se komentovat nebojím, neboj, to já ráda ;)

      Vymazat
  4. Listicko, gratulujem :) Nevedela som sa dockat noveho clanku. A v nom je hned niekolko pozitivnych sprav. To je super. Drzim palce, aby ta to nadsenie v praci drzalo co najdlhsie ;) Tesim sa, ze si spat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé, to je strašně milé, že někdo čeká na nový článek, děkuju! budu se snažit, aby jich zase bylo co nejvíc, už jen kvůli tomuto komentáři :*

      Vymazat
  5. To dáš jak nic, za chvíli si budeš řízení užívat a dokonce jím relaxovat:) Přeju, ať se ti daří bezvadně:) V jakém je to oboru? Já teď taky hledám práci a je to stresík, no. Navíc momentálně je na obsazování pozit taková okurková sezóna...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na to jsem fakt zvědavá, jestli já někdy budu u řízení relaxovat :D zatím mám den předem střevní problémy a pak v autě sedím s očima až na skle a bojím se, že budu muset parkovat :D ... doufám, že najdeš práci co nejdřív! je pravda, že v létě jsou dovolené a nikomu se moc dělat pohovory nechce, ale zase na druhou stranu, když už něco vypíšou, tak chtějí tu pozici obsadit rychle, takže se nebudou tak rozmýšlet ;)

      Vymazat
    2. jsem úplně zapomněla odpovědět na ten obor :D jsem ve firmě, která vyrábí a instaluje vánoční světelné dekorace do měst a obcí, takže docela kreativní a hezká práce ;)

      Vymazat
  6. Moc a moc gratuluju k práci! Znám to, nedávno jsem našla svůj vysněný job, ten přechod od čučení do zdi a her na FB do skvělé práce naprosto chápu a taky prožívám. Ať se ti tam daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky moc! ... vysněný job - to je nádhera! taky přeju, ať jsi spokojená a chodíš do práce ráda a s úsměvem :)

      Vymazat
  7. To je skvělá novinka, gratuluji!
    Myslím, že příliv čtenářů bude stále zajímavějšími články, aspoň mně osobně to tak přijde ;-) rozklikávám častěji než dřív, abych pravdu řekla. A budu i nadále.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za gratulaci i za upřímnou odpověď! jsem moc ráda za jakoukoliv odezvu a tahle mě moc potěšila :) takže doufám, že budeš rozklikávat čím dál víc! ;)

      Vymazat
  8. Tak to gratuluju a určitě se ozvi, až zabloudíš k nám na sever!!! Zvu tě na kafe!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ségra neboj! vás s eMkou mám v kalendáři jako první, budu hned žhavit drát a ani mi to kafe platit nemusíte! :*

      Vymazat
    2. Tak my se těšíme!!!!!! :**

      Vymazat
    3. podepsáno v plném rozsahu, hned přijeď Zrzko!!!!!!

      Vymazat
  9. Velikánská gratulace! :-) Snad se Ti bude dařit a budeš spokojená. Btw až zavítáš "do teho našeho sverazneho regiona", tak se nezapomeň ozvat, dostaneš tipy kam na kafíčko s nejlepčím dortem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) wow, toš to já si hned píšu, kafem a hlavně dortem já nepohrdnu nikdy! ;)

      Vymazat
    2. To asi nikdo ;) Btw včera cestou z práce jsem potkala dvě Tvé malé chundelaté sestry, roztomilost sama! Ale moc se nebály, asi byly vzteklé :D No a nachystej si 999 Kč, protože tohle nutně potřebuješ! http://www.tchibo.cz/kufr-na-koleckach-p400052601.html

      Vymazat
    3. jééé, doufám, žes ségry pozdravovala! ;) a ten kufřík by mi nestačil ani na veškerou kosmetiku, já nejsem schopná sbalit se na dva dny, musím tahat všechny krámy, kdyby náhodou :D

      Vymazat
  10. Odpovědi
    1. děkuji, drahá! jsem byla v takové euforii, že jsem Ti zapomněla napsat, že to klaplo :( ale neboj, vynahradím Ti to v plné výši, mám to všecko zapsané - nový Rossmann, Nonique ve staré Tetě na náměstí a Natura Siberica v bio obchůdku! všecko bude! :*

      Vymazat
  11. GRATULUJEM si šikovná to zvládneš :)

    OdpovědětVymazat
  12. Liško lištičko, gratuluju k nové práci! A už se těším na nové články. Ty liščí obrázky jsou vážně boží, pobavili mě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a posílám pozdrav do lesíka! :) na liščí obrázky se pořád musím dívat, už si připadám jak magor, když sjíždím svůj vlastní článek pohledem co pět minut :D

      Vymazat
  13. nech sa ti tam darí,teším sa na nové články.trebars aj o šoférovaní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc díky, ani to s tím šoférováním radši nezakřikuj, páč jak se znám, tak to bude jedna storka za druhou :D

      Vymazat
  14. Gratuluji k nové práci, doufám, že tam budeš šťastná a spokojená! =3 Culpeo-Fox je skvělý kreslíř, sleduju ho na deviantartu už asi dva roky, jsem ráda, že se jeho obrázky šíří i našimi končinami, páč jsou úžasné. =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) já jsem ho právě vůbec neznala, jen jsem zadala do google obrázky "sorry fox" a vyjel mi hned ten první v článku, tak jsem to rozklikla a už jsem se vezla :D článek bych měla normálně napsaný za chvilku, ale takto jsem u něj strávila dvě hodiny, právě kvůli Culpeo-Fox ;)

      Vymazat
  15. To jsou skvělé zprávy :) Gratulace. Je samozřejmé, že se z výplaty prostě musíš odměnit. Jak jinak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chá, jsem ráda, že to mám potvrzené, takže až budou do lesa chodit co dva dny balíky napěchované kosmetikou, tak vím, na koho to mám hodit :P

      Vymazat
  16. Ahoj Listicko, zdravim do lesa :) moc gratuluju k nove praci a preji hodne uspechu :-* a moc se tesim na seznam blogu, rada zacnu sledovat nejake nove :) mej se krasne a uzivej, V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc za pozdravy i gratulace! :* taky jsem v poslední době začala třídit blogy a říkala si, že by to chtělo nějaké nové a neokoukané, takže jsem rozhodila sítě a samozřejmě se chci o ně podělit ;) jen ještě chci chvilku počkat, abych nesoudila předčasně ;)

      Vymazat
  17. Gratuluji k nové práci! Ať se ti daří. Všichni jsme nějak řídit začínali :-) a uvidíš, že ti to půjde dobře. Jsem hrozně zvědavá, co je to za práci. Moc se těším na článek ohledně migrény. Samozřejmě i na další kosmetické.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju Martinko! s tím řízením mám právě psychický blog, takže to bude těžší, ale musím být optimista a říkat si, že to zvládnu! tak! ;) ... práce je to v jedné firmě, která vyrábí a instaluje vánoční dekorace do měst a obcí, takže moc hezká a příjemná, Vánoce má rád každý, jen se bojím, že jich budu mít za chvíli plné brýle :D ... o migréně chci napsat už dlouho, ale čekala jsem, abych měla všechny své poznatky ověřené ;)

      Vymazat
  18. Milá Lištičko, gratuluji k nové práci a přeji, ať se líbí a karamboly a trable ať se ti vyhnou. :) Jsem si jistá, že zvládneš i to řízení a za chvíli budeš za volantem jako doma! :)
    Samozřejmě nesmím opomenout pogratulovat taky ke zvyšujícímu se číslu pravidelných čtenářů, jen tak dál. :)
    Těším se na nové články..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju za krásné přání i gratulace! strašně jsi mě potěšila, já si ty vaše komentáře tady snad vytisknu a nalepím do práce na nástěnku! :*

      Vymazat
  19. Tak to je parádička! Užívej nové energie i větru ve vlasech a těším se na nové články (zvlášť jestli je budou zdobit takovéto lištičky, hihihi) ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo, Evelínko, to Ty ještě nevíš, že jsem vyfasovala v práci i kraj Olomoucký, takže mě tam budeš mívat tak často, že mě ani vidět chtít nebudeš! :D

      Vymazat
  20. Ty obrázky jsou boží a fakt jsem si myslela, že jsou Tvoje :) Jinak já se řízení taky bojím a řídím jen když je to životně nutné a nejraději, když jede někdo se mnou :D jakmile mám jet sama, tak si v hlavě přehrávám na co všechno nesmím při řízení zapomenout a když auto udělá nějaký divný zvuk, tak nadskakuju tři metry vysoko a začínám panikařit, co jsem zase provedla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proto jsem raději napsala, že moje nejsou, páč to bych si nedovolila, někoho kopírovat a vydávat jeho dílo za své ;) ale ne, že bych nebyla ráda, kdybych uměla tak krásně kreslit samozřejmě ;) ... tak s tím řízením jsi mě přesně popsala, nepojedeme někam spolu? :D bysme nadskakovaly obě i s autem :D

      Vymazat
  21. tak to gratuluji moc k nové práci. i k tomu řízení, hlavně se toho neboj, za chvilku ti to ani nepřijde, že musíš řídit.

    jinak jak jakože za něco můžu zase já? to snad ne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) já vím, říká mi to každý, že to bude v pohodě, ale ty začátky, to budu muset přežít! :D ... samozřejmě, že za to můžeš, kdo jiný? :D hlavně ta Tvá série článků, co koupit na iHerbu, co? to se jako nepočítá? :P

      Vymazat
  22. Gratuluju k nový práci a piš, těšíme se :)

    OdpovědětVymazat
  23. Vím o čem mluvíš. Je to peklo. Ať už být bez práce, nebo zakletá v nějaké nešťastné práci a trápit se tam. Obojí je hrůza a nápor na psychiku. Budeš jezdit autem? Tak to se třeba někdy potkáme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, nešťastnou práci jsem zažila taky, takže teď jsem úplně šťastná za všechno, někdo jiný by to bral jako normální věc, ale já už dokážu ledacos ocenit ;) ... tak to doufám, že se potkáme u kafe a ne na silnici :D páč to mě radši objížděj obloukem :D

      Vymazat
  24. Lištičko, přeji, ať se ti v nové práci daří.
    Obrázky jsou božíííííí!!!!
    A těším se (mimo jiné) na článek o migréně (budu totiž tajně doufat, že přijdeš s nějakým objevem, který mi konečně pomůže :D)
    Krásný týden, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, s tou migrénou nechci nic slibovat, ale trpěla jsem na ní od 18ti, měla jsem ji třeba i týden v kuse a teď už rok klid ;)

      Vymazat
  25. Gratuluji a ať se v práci daří a jsi spokojená. Zažila jsem hledací stav před 6ti lety, bylo to dlouhé a psychicky náročné a nerada bych to zažívala znovu, člověk začne pochybovat sám o sobě a to je špatné!
    Jinak řídit se také bojím, tak to raději nedělám, alejednou to bude potřeba :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, ke konci už jsem na tom byla fakt špatně, ale nakonec to dobře dopadlo ;) a s řízením to máme stejně, od 18ti to odkládám s tím, že budu jezdit, až bude potřeba ... a teď to přišlo :D

      Vymazat
  26. Tak ať se v nové práci daří. A když budeš jezdit, stav se na kafe. ;) :D
    Nejvíc by mě zajímal článek o migréně, protože jak se jí zbavit se snažím zjistit už asi od 12 let. Ale zatím mi vždycky akorát pomohlo se z toho vyspat ve větrané místnosti... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, s kafim počítám, to je jasné ;) ... Jasně, vyspat se pomáhá, ale ty muka, než usneš, to je na tom to nejhorší :(

      Vymazat
  27. ježiš já jsem tak opožděná. Lištičko, chvilku si nepíšem a takový novinky!!!!!!! jupííííí jej!!!!! Gratuluju! konečně! Mám velkou radost a utvrzuje mě to, že se vše v dobré obrací, všude. hele estli pojedeš kolem naší dědiny, žhav dráty! a neboj to půjde, já se taky bála řídit a jaká jsem dračice teď - ehm teď už řídím jen kolo, auto je v denní péči někoho jiného....Mám radost a ty ilustrace jsou fantastické, fakt jsem chvíli váhala jestli ses nedala na umění, jsou neskutečně trefné a skvěle tu sedí!!!! :-* a teda chybělas mi jako nemysli si, že jsem si nevšimla, že nekomentuješ, tak mimo zas nejsem haha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. eMinko, děkuju moc, to bylo tak rychlé, že jsem se sama z toho ještě pořádně nevzpamatovala ;) u Tebe jsem si taky všimla, že už začíná svítit sluníčko, asi se konečně začíná všechno obracet k lepšímu, už bylo na čase! musíme si toho teď vážit a užívat ;) ... to já bych zase radši to kolo, i když bych asi moc daleko nedojela, budu se prostě muset snažit, co nadělám ;) a jasné, že se stavím, moc se těším, až se konečně uvidíme, i se ségrou Enkou! ... a s tím uměním - přece Ti nebudu fušovat do řemesla, to bych se ani neodvážila :* ... a komentování doženu, slibuju! všechny články jsem ale poctivě četla, přísahám! ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)