Liška - blogohledačka!

Poslední dobou jsem trošku protřídila blogy, které sleduju. Hodně jich zaniklo nebo mě prostě přestaly bavit. Jenže jsem zase neměla co číst :(. Takže jsem začala pokukovat po nějakých nových nebo mně neznámých. Byla to fuška, nic jednoduchého. Asi jak stárnu, tak jsem čím dál víc náročnější nebo co :D. Ale jsem ráda, že jsem si tu práci dala, páč jsem objevila pár skvostů, se kterými se s vámi samozřejmě ráda podělím. Doufám, že v tom pařáku ležíte někde u vody a odpočíváte! A teď ještě budete mít spoustu nového materiálu k prozkoumání ;).


1. Beast Loves Beauty

Zdroj

Do teď nechápu, jaktože jsem na něj nepřišla dřív! Blog se věnuje přírodní kosmetice a je psán poutavě, zajímavě a o ne moc známých značkách. Co víc si přát? Navíc je pisatelka strašně milá, příjemná a má závislost na nakupování na iHerb.com. Takže jestli nechcete získat pocit, že okamžitě musíte tento e-shop vyplenit, radši ani neklikejte :D. Ale vy stejně kliknete, žejo, sem - http://beastlovesbeauty.wordpress.com/.


2. Beauty & Sensitivity

Zdroj


Kdyby tahle kočka přispívala častěji, vůbec bych se nezlobila. Najdete zde recenze na přírodní pečující kosmetiku, ale i na dekorativku všeho druhu, navíc to vypadá, že máme hodně podobný vkus ;). Jo a strašně jí závidím tento kosmetický stolek! Mrkačka - http://beautyandsensitivity.blogspot.cz/.


3. Beautybar by Leninablahova

Zdroj


Tady to není o přírodní kosmetice, ale o stylu psaní. Lenina mi přijde jako mladší ségra Moory a teď se, prosím, nechci ani jedné dotknout. A doufám, že jsem neodhalila nějakou strašně tajnou informaci! :D Nejenže se při čtení článků pobavím, ale taky se těším na fotky líčení, páč ty jsou přímo božské ;). Odkaz - http://softpornunicorn.blogspot.cz/.


4. Pod povrchem

Zdroj


Tak zde nejde vůbec o kosmetiku, ale o život. Syrově, opravdově, bez kudrlinek a bez příkras. Žádné ťuťu ňuňu. Troufám si tvrdit, že blog rozhodně nebude pro všechny a buď ho budete milovat nebo nenávidět. Jak vidíte, já miluju. Občas to chce něco jiného, neotřepaného, stručného a výstižného ;). Ostatně, rozhodněte se samy - http://bestialnirano.blogspot.cz/.


5. Le jardin d´Yvonne

Zdroj


O Yvonne jsem se už několikrát zmiňovala, ale stejně v tomto výčtu nesmí chybět. Byla první vlaštovkou. Prvním blogem při náročném hledání, který zaujal. A hned jsem z něj byla nadšená. Našla jsem díky němu značky, které jsem předtím neznala, přírodní, s krásnými obaly, zajímavými názvy a úžasnými účinky. Takže budu dělat propagaci ráda a pořád ;). Navíc má Yvonne i svůj e-shop se značkami MuLondon a 100% Pure. Kdo ještě nezkoumal, nechť započne - http://lejardindyvonne.blogspot.cz/.


6. Under The Sheats

Zdroj


K Zuze chodím strašně ráda okukovat líčení. Tahle sympatická slečna umí s makeupem přímo zázraky a navíc má, stejně jako já, pihy. Prostě bych chtěla mít stejné nadání jako ona, ráda se dívám na její fotky a chytám inspiraci. Teď to trochu vypadá, že jsem na holky, co? :D Kdo nevěří, ať tam běží - http://www.underthesheats.com/.


7. Šálek snů

Zdroj


Můj poslední objev, opět ne moc kosmetický, ale životní. Oproti předchozímu (Pod povrchem) úplně jiný styl psaní, vtipný, optimistický, nabitý energií. Dokáže rozesmát, pohladit po duši i nakopnout. Po všech těch kosmetických recenzích vítaná změna a já hltám všechny články, které jsem nestihla a těším se nesmírně na ty nové. Co vy? - http://salek-snu.blogspot.cz/.


Doufám, že jsem obohatila vaše obzory a že se vám aspoň nějaký blog zalíbil jako mně. A taky doufám, že přispějete svými oblíbenci, ať se něco nového dozvím i já ;).

Jaké jsou vaše oblíbené blogy v poslední době? Čtete jen ty kosmetické nebo i jiné? Který z těch "mých" vás nejvíc zaujal?

Užívejte!

L.








Komentáře

  1. Hned jsem si Šálek snů přidala mezi své olíbené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji....:)
      Taky Vás mám na seznamu četby...
      Děkuji Lišce, že pomáhá ....
      Krásný den....Kat....

      Vymazat
    2. není vůbec za co! když jsem začínala, taky jsem dostala podporu od ostatních, takže ji jen posílám dál ;)

      Vymazat
  2. Dík za letní čtivo, ale ségra, si neodpustím rýpnutí.. :o)) fakt bys nemohla nastavit otevírání odkazů v novém okně? Kdo se s tím má kopírovat :o))))
    A co jinak? Užíváš si teplíčka? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda ale řeknu ti, ta "pod povrchem" to je dost dobré!! Dobrý vkus na boty, mimo jiné :o))

      Vymazat
    2. díky, ségra, za upozornění, jsem jaksi nepočítala s tím, že si to blogger nebude pamatovat, když to tam jednou nastavím :/ opraveno! ... Pod povrchem je můj favorit, ještě, aby se Ti nelíbil! :D ... a teplíčko fakt úžasné, čekám, kdy se rozpustím a zbyde ze mě jen pár chlupů :/

      Vymazat
  3. Jéjo, ďakujem, toľko milých slov :) Ale s tou závislosťou na iherbe...neviem o čom hovoríš...aaach, kto mi to uverí :D A neviem, kde sa líška túlala kým ma našla, možno sa bála bielej tigrice? Alebo skrátka musela tigrica prísť za líškou v blogovej divočine, ktovie :)
    Som zvedavá na ostatné blogy, idem klikať a čítať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. heh, jsem na Tebe musela vytáhnout nějaký drb, jináč by to byla až moc velká reklama, chápeš? :D ... tygřic já se nebojím, tygřice jsou moc krásná stvoření, ale musí si asi vyšlapat cestičku k nám do lesa jako první ;) každopádně je jedno jak, hlavně, že se stalo ;)

      Vymazat
  4. Některé jsem obhlédla a zaujaly mě, takže mám co nového do sbírky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za zařazení!! Udělalo mi to neskutečnou radost:)

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Liško....., MOC děkuji za parádní reklamu.... Však i já jsem ráda, že jsem Tě našla :)
    Vtip, inspirace, cenné rady....., zkrátka PARÁDNÍ BLOG, u kterého jsem ráda za každý článek...
    NAVÍC se mi strašně líbí pihatí lidé...., vždycky jsem chtěla pihy, ale těch pár z dětství už zmizelo....Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A děkuji za všechny ostatní blogerky... :)
      I já si mezi nimi díky Tobě našla oblíbence.....K.

      Vymazat
    2. Kat, já se snad budu červenat, děkuji! :) a na pihy jsem si musela dlouho zvykat, teď už je beru jako přednost, ale znáš to, v pubertě nejhorší věc na světě! :D

      Vymazat
  7. Tyjo super článek, hned jsem se musela na několik z nich kouknout :)))
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé je, že někdo udělá práci za mě :-) Děkuji! Prozkoumám je všechny.

    OdpovědětVymazat
  9. Tož jsem si je všecky naházela do read listu a jdu na to :-) Díky!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Čestný pionýrský, že budu teď přispívat častěji! :-) Holt jsem toho posledních pár měsíců měla moc. Ale už opět najíždím na systém dvou až tří příspěvků týdně. Děkuji za zařazení, moc si toho vážím! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se už těším, páč to mám tady černé na bílém, takže tě budu bedlivě pozorovat :P... Ne, já to chápu, když není čas, tak není čas ;)

      Vymazat
  11. Milá Liško, dnes jsem objevila Tvůj blog, oklikou přes recenzi na kosmetiku Pure Fiji. Díky za přínosnou recenzi co se vlasovky týká, stejně tak jako tipy na zajímavé blogy. Některé znám, jiné ne. A když už jsi taky ta šelmička, zvu Tě k nám, k Tygrům...;) http://wheretigerslive.blogspot.cz/ Krásné dny, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé, kdo by to byl řek, že když dám tipy na blogy, tak si někdo najde i mě! :) to jsem moc ráda, že se Ti u nás v lese líbí a k Tygrům se hned podívám, děkuji za pozvání! :)

      Vymazat
  12. (zase pozdě, achjo, ale) děkuji moc :), já mám zas liščí blog mezi mými nejoblíbenějšími!!! A tipy super, kromě Beast jsem nikoho neznala, ale hned jsem to napravila, a hlavně mě moc zaujala Beauty & Sensitivity! Zatím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co! A jsem ráda, že nadšení je oboustranné ;)

      Vymazat
  13. A ještě bych Tě, popřípadě i Tvé milé čtenářky;), ráda pozvala k účasti ve své 'Fidžijské' giveaway. http://wheretigerslive.blogspot.cz/2014/07/miss-world-fiji-2014-aneb-krasky.html Veronika :)

    OdpovědětVymazat
  14. myslim, ze můžeš být v klidu, evil twin pouštím ze sklepa jen zřídka .)))

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Listicko, zdravim do lesa. Dekuji za tipy na nove blogy, Pod povrchem a Salek snu jdu prozkoumat do hloubky :) Jinak ja moc rada ctu Svet podle Lucie - http://www.zivotpodlelucie.com/ , akorat neni uplne vhodne smat se v praci, kde vetsinou blogy procitam - ale je super prijit na jine myslenky parkrat za den, pak se lip pracuje :) V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, taky se na mě kolegyně dívá jak na blázna, když se culím do telefonu, kde čtu blogy :D

      Vymazat
  16. Jé, moc děkuju a čestný pionýrský, že se polepším a budu psát častěji, jen co se vzpamatuju z neskonalý radosti, že je léto. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. okej, píšu si a budu si pamatovat a pak to kdykoliv můžu na Tebe vytáhnout! :P

      Vymazat
  17. Moc diky za napady, Zuzku znam teprve kratce, skrz blogsalw, ale moc sympaticka slecna. Takze urcite mrknu i na dalsi :-)

    Jak mam blog o nehtech, tak mi chybi sirsi rozhled a jsem radq, ze tu jsou zajimave blogy, na ktere muzu mrknouy, neb u svych sledovanych uz jen ubiram a ubiram, ze mne nebqvi cist vsude to same

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není za co, taky už jsem potřebovala změnu a nějaký svěží vítr se hodí vždycky ;)

      Vymazat
    2. Presne, zmena, svezi vitr, lepsi nadhled. Trocha umirnenosti a pokory, hlavne jde na holkach videt, ze dokazou i zit, alespon ty, na ktere jsem stihla mrknout :-)

      Vymazat
    3. popsala jsi to naprosto přesně! :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)