Fantastická čtyřka na tváře od Catrice

Když je něco nedostupné, toužíte po tom stokrát víc, než kdybyste danou věc měly přímo pod nosem, znáte to ;). Takže do nedávna jsem nutně potřebovala cokoliv od Catrice, protože jejich stojan v lesíku nebyl. A když mi milá eM napsala, že mi koupí, po čem mé srdéčko touží, skákala jsem po pěšině štěstím jak střelená. Mimo jiné mě na netu zaujala frapučínová tvářenka, tak jí trošku mrknem na zub.



Tvářenka Multi Colour od Catrice v odstínu 080 Peach Frappucino má vytvořit svěží look jedním tahem štětce. Obsahuje čtyři rozdílné barvy, které by měly rozjasnit tváře a vytvořit přirozený akcent. (zdroj)



Tvářenku dostanete v průhledném plastovém balení, které vzhledem k ceně není nijak luxusní ani nápadité. Ale nevadí mi, víčko se dobře zaklapává, ale i otvírá, drží a nápisy se neošoupávají. Okamžitě vidíte, po jaké barevné variantě saháte a vylámání nehtů taky nehrozí. Za 104 Kč koupíte v drogérii Rossmann se stojanem Catrice (mrkačka sem, jen musíte ještě zakliknout značku Catrice).



Složení u dekorativky zase až tak neřeším, i když se snažím si sem tam koupit i tu přírodní a porovnávat mezi sebou účinky. Takže jen poznamenám, že kytičkové ingredience v Catrice moc nenajdete ;).



Broskvové frapučíno se skládá ze čtyř barev, které jsou naskládány v nepravidelných obrazcích pod sebou. Odshora dolů se střídají od nejtmavší po nejsvětlejší. Na fotkách první dvě tmavé vyznívají hodně do fialova, ale v reálu jsou spíš nahnědlé, i když ta fialová kapka tam je. Následuje krásná broskvová a nakonec jen troška nude s oranžový podtónem. Všechny obsahují jemný zlatý třpyt, který na tvářích naštěstí nejde vidět ;).



Po smíchání všech barev dostanete krásnou světlou korálovou s teplým podtónem. Stačí přejet párkrát štětcem a můžete malovat na tváře svěží a přirozený vzhled. S touto tvářenkou to nejde přehnat, takže ji doporučuju klidně i začátečnicím. Na druhou stranu nemusíte půl hodiny šmrdlat ani přetírat, nanáší se jednoduše a okamžitě vidíte efekt. A ten se mi strašně líbí! Bohužel fotku na líci nemám, páč tento vyšší level v manipulaci s foťákem ještě nezvládám, i když jsem se moc snažila :(. Ale snad mi budete věřit, že frapučíno vytvoří jemný a lehký nátěr, přitom ale stále vidíte jeho kouzlo. Dodá tvářím šťavnatost, ale nekřičí do světa něco o zmalovaných Marfušách ;).

A co teprve výdrž! Hravě strčí do kapsy slavnou Coralistu od Benefitu, která se po třech hodinách odporoučí bůhví kam. Asi za někým, kdo ji bude chválit :D. Catrice totiž sedne a drží celý den. I v neskutečném vedru. Trošku samozřejmě do večera vybledne, ale nikdy jsem neměla potřebu ji dokreslovat.

Takže pokud sháníte dobrou a levnou tvářenku z drogérie, určitě se zastavte u stojanu Catrice. Za levný peníz hodně muziky ;). A jestli vám oranžová nesedí, nesmutněte, seženete ji i v růžové variantě - 060 Strawberry Frappucino - kuk na stránky. Já vážně přemýšlím, že jahodu pořídím taky, páč tuhle tvářenku používám poslední dobou nejvíc ze všech, tak ať mám aspoň na výběr z odstínů :D.

Jaká je vaše oblíbená tvářenka na léto? Máte nějakou od Catrice? Líbí se vám frapučínová?

Užívejte!

L.








Komentáře

  1. Ty bláho, ty mě lámeš! Já tam snad zase budu muset jít!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Popravdě jsem těmhle tvářenkovým, rozjasňujícím a bronzovacím skládačkám několika barev nikdy moc nepřišla na chuť. Vždyť jsou ty proužky stejně prťavý, takže to pak člověk musí smíchat. Tím pádem nemá přece význam ty barvy dělit, ne? Přijde mi to stejně nesmyslné, jako takové ty barevné perly. Mě prostě tyhle míchající se nesmysly neuvěřitelně stresujou a nevím, jak s nimi mám pracovat :-D
    Tvářenky Catrice mám dvě, takové ty obdélníkové. Jednu broskvovou ze standardní nabídky a druhou fialovou z limitky une doix trois. Obě jsou za tu cenu naprosto suprové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, proto jsem ani neukazovala odstíny barev zvlášť, protože to stejně všichni smíchají dohromady ;) ale na mě to zase působí jako magnet, že je to zase trošku něco jiného než jednobarevná tvářenka, páč se stejně nikdy nemůžu rozhodnout, jakou si mám vybrat :D takže tady mám rovnou čtyři barvy a jsem v klidu ;) ... a tu fialovou z limitky mám taky, akorát mi přijde, že je pigmentovaná už hodně málo ;)

      Vymazat
    2. To já se jako někdy uklidňuju tím, že když je to pigmentovaný málo, tak můžu dát víc vrstev a ty se jako pak budou ošoupávat postupně a tím pádem to dýl vydrží. Ono to tak asi nefunguje, ale pro ten dobrej pocit, víš jak :-D
      Jinak mě přijde pigmentovaná docela dobře.. zrovna s fialovou není radno to přehánět.

      Vymazat
    3. moc pěkná teorie! :D ... já vím, možná to bude tím, že já jsem čekala tu fialovou trochu jinou a na tváři ji moc nevidím ... nebo jsem prostě ráno slepá a pak chodím po lese jak Marfuša, i to je možné :D

      Vymazat
  3. Já mám značku Catrice hodně ráda, ale této tvářenky jsem si ve stojanu nikdy nevšimla, příště až budu v Rossmannovi, tak na ni kouknu. Mám tyhle korálovky na léto moc ráda.

    Maru

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá hodně dobře! :)) Já zatím zn.Catrice nevyzkoušela na ničem, ale slýchám na ni samé dobré ohlasy, tak to někdy budu muset prubnout ;) :D
    www.today-was-fairytale.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě prubni, za ty peníze se dají koupit někdy fakt skvosty, jako třeba tahle tvářenka ;)

      Vymazat
  5. Já s líčením teprve začínám a moc se mi líbí, že na těch proužcích (tedy s výjimkou toho nejsvětlejšího) bych si mohla otestovat, jaká barva nebo jejich kombinace by mi mohla slušet:-) Takže díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není za co! navíc s touto tvářenkou je fakt super, že se to s ní nedá vůbec přehnat, takže přeju hodně úspěchů při testování ;)

      Vymazat
  6. Od Catrice mám dvě tvářenku, nějaký starší odstín téhle čtyřky a jednu tu duo z limitky Une Deux Trois. Ta první celkem prášila a moc nedržela, ale ta druhá - to je něco. Krásně pigmentovaná, drží jak přibitá a nepráší. Kam se hrabou zapečené Bourjois :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naštěstí tato nová verze vůbec nepráší ;) a říkáš, že jsou Catrice tvářenky lepší jak Bourjois? tak to čučím a píšu si, pořád žádnou nemám, ale víš jak: červíček v hlavě pořád hlodá ... :D

      Vymazat
    2. No já mám tu starší verzi, která nebyla mco pigmentovaná a nevydržela, ale za stovku určitě do nějaké jdi :) Taky se chystám na další, v těch nových odstínech mě zaujaly hned 2 :)

      Vymazat
    3. jsem dneska byla v Rossmannovi a očumovala Catrice stojan, už tam měli u popisků produktů "new", ale žádné novinky v těch regálech nebyly, takže musím počkat, až je naskladní :( jsem si velice myslela, jak budu strašně první, kdo je uvidí a zas nic! :D

      Vymazat
  7. Prožívám to samé, Catrice u nás prostě není a nějak nechápu ten důvod. Dělá se z toho úplná podpultovka a děsně mě to štve, není to fér. Tvářenka se mi zdá dost dobrá a možná by i stála za hřích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky to nechápu, přitom by se jim podle mě hodně zvýšily tržby, kdyby byl jejich stojan v každém Rossmannovi ... :(

      Vymazat
  8. Tahle se mi líbí, asi se budu muset taky vypravit... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, za ty peníze fakt super kup, já se půjdu příště podívat na tu růžovou asi :D

      Vymazat
  9. Catrice prostě tvářenky umí! já mám od nich jednu z limitky, má taky úžasné barvy a drží celý den jak přibitá... a teď budou mít nějaké nové, tak ty budu muset taky omrknout...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta jejich nová kolekce je super, nedokážu se rozhodnout, co si budu chtít koupit dřív :D jak se znám, tak nakonec nekoupím nic, to je klasika :D

      Vymazat
  10. Tak tahle tvářenka je teda krásná :) Mrknu po ní. Od Catrice zatím nic nemám
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ta je super!!! .:) Zrovna jsem si koupila jednu tvářenku, ale nejsem spokojená...., tak zkusím tuto!! Děkuji za tip, Lištičko!!!
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není za co, Kat! :) doufám, že budeš spokojená! a která že Ti nesedla? ať se jí kdyžtak můžu vyhnout obloukem ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)