Povánoční slevy a akce

Zdravím Vás v novém roce 2014 a doufám, že silvestrovské oslavy dopadly dobře. Já jsem strávila poslední den třináctkového roku s přáteli popíjením, nacpáváním se a hraním deskových her. Na šílené párty jsem prej už stará (což si nemyslím :P). Ale moc mi nesedí takové to opíjení se na povel, že jako dneska všichni musíme pít a strašně se bavit. To můžu dělat kdy chci, ne? ;) Jak jste se měly Vy? Nějaké vtipné historky z natáčení?



A abysme přivítaly Nový rok v plné parádě, musíme se na to trošku vybavit. To se shodnem, ne? No a jelikož jsme holky chytré, tak nebudeme nakupovat nevýhodně! Musíme využít všeho, co se nabízí. Proto jsem udělala menší přehled a nebudu lakomá, přece nebudu bílit PayPal sama :P.

1. LookFantastic

Při zadání kódu LFNEW získáte slevu 10% na všechno kromě značek Stila, Eve Lom, ghd a Moroccanoil & Dermalogica.



Pro prvních 100 zákazníků od Nového roku je nachystána sleva 20,14% (kód NEWYEAR14).
Dalších 500 zákazníků dostane slevu 15% (NEWYEAR15) a dalších 1 000 zákazníků se může těšit na 10% (NEWYEAR10). Takže prostě buď dostanete slevu 10% (i s předchozím kódem) nebo budete mít štěstí a vlezete se do slevy vyšší. Jen nechápu, jak mám vědět, kolikátá jsem, tudíž jaký kód mám použít.



Anebo stačí navštívit sekci se slevami až 40% a modlit se, ať narazíte na vytoužený výrobek. V sekci líčení mě nejvíc zaujaly krémové tvářenky Bourjois, v péči o tělo duo od RENu a ve vlasovce můžete využít 30% na Redken nebo 20% na Kerastase. Celkově je ale tato sekce docela vybrakovaná a zbývají poslední kusy.

2. Beauty Expert

Na Beauty Expert jsou akce podobné, taky můžete použít kód na slevu 10% na vše v podobě BENOV.



Pro prvních 213 zákazníků je nachystána sleva 20,13% s použitím kódu BEST13.



Při koupi dvou výrobků od francouzské značky L´Occitane dostanete zdarma jejich látkovou tašku.



Ve slevě je i vlasovka, můžete využít až 25% (ty jejich "až" fakt zbožňuju, ale radši to nebudeme řešit, páč bych se mohla rozohnit :D). Seženete tu třeba vychvalovanou masku od Macadamia Natural Oil.



Samozřejmě nesmí chybět ani slevy až 40%. Tady už je toho na výběr víc a zaujala mě třeba sada od Elmisu (nebo i matující verze), balzám na rty a krém na ruce od Burt´s Bees nebo třeba patlátka na vlasy od Biosilku.

Jo a mají tam slevu 25% na OPI. Škoda jen, že nezasílají do ČR ... a musela jsem Vám to sem napsat, abych nebyla naštvaná sama :D.

3. HQHair

Sleva 10% na vše už asi nikoho nepřekvapí, na HQHair stačí zadat kód ve tvaru HQNOV.



A zase - pro prvních 100 zákazníků sleva 20,14% (NEWYEAR14), pro dalších 500 sleva 15% (NEWYEAR15) a pro dalších 1 000 sleva 10% (NEWYEAR10).




Zajímavá je i sleva 50% na stylingové přípravky Redken nebo až 40% na Bellápierre Cosmetics. S touto značkou nemám žádné zkušenosti a vidím ji poprvé, zajímavá mi přijde třeba tato sada. Znáte jejich výrobky?

4. Naturisimo

Na Naturisimu to vzali trochu za jiný konec a nabízí slevy až 70%. Tady bych si teda vybrala hned a ani bych nevěděla, co dřív ;).



Už toho sice moc nezbylo, ale i tak bych omrkla třeba sadu od Burt´s Bees (balzám na rty a pleťové mléko), limitovanou edici Caudalie Beauty Elixiru, věhlasnou vlasovku od JMO (šampón a kondicionér) nebo šípkový olej Trilogy. Tady jsem prostě solidně nalomená!



Navíc když koupíte jakýkoliv produkt od Trilogy, dostanete po zadání kódu "SENSITIVE" zdarma vzorečky séra, čistícího gelu a hydratačního krému.



Využít můžete slevu na Bellapierre Cosmetics (25%), když nakoupíte za určitou částku, dostanete zdarma dárek (více zde), navíc si můžete vybrat pět vzorečků k nákupu (sice za ně zaplatíte, ale určitě se vyplatí při ozkoušení dražších výrobků, pak Vás nebude tolik bolet, kdyby třeba nesedly ;).

5. Feelunique

Feelunique nabízí slevy až 50% a k jejich dobru hraje fakt, že hodně výrobků je fakt s padesátiprocentní slevou.



Můžete tu narazit například na krém pro starý od L´Oreal v sadě s odličovacími ubrousky, dárkový set od Biotherm v boží krabičce, minerální makeup L´Oreal, který už u nás není k dostání (pokud se nemýlím) nebo různé sety od Crabtree & Evelyn (např. tento). A mnoho dalších ;).



Dekorativku bareMinerals mám v hlavě už docela dlouho, hodilo by se něco vyzkoušet, když dostanete na některé výrobky slevu až 25%, což? ;)



Pokud používáte vlasovku TIGI Bed Head, nyní můžete koupit ve výhodné akci různé sety. Slevy se šplhají až na 30%.

UFF! Jsem si původně myslela, že vypíšu všechny slevy, ale jak vidíte, není toho málo. Takže si tuzemské e-shopy a obchody necháme na příště.

Chci vědět, které výrobky skončily během čtení článku ve virtuálním košíku! Co Vás nejvíc zaujalo a co se Vám třeba nezdá vůbec výhodné? A hlavně - jaké jiné akce mi poradíte?

Užívejte!

L.
















Komentáře

  1. A jéje, Liška zase zlobí. Akorát teď potřebuju spíš kalhoty a ne a ne žádné schopné sehnat, achjo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já zase nemůžu sehnat boty, které si představuju, co máš z toho :( ale kupovat kalhoty je horší, to chápu, já se vždycky u toho strašně vytočím, že jsem tlustá a hnusná a nekoupím si nic :D

      Vymazat
  2. já teď všemu odolávám, mám toho hodně, musím víc testovat než nakupovat :) i když ty Crabtree sady vypadají hezky...
    teď bych spíš potřebovala kozačky, jenže výrobci si prostě myslí, že když má někdo velikost 41, tak má automaticky široké lýtko :( takže když mi sedí velikost, tak bych ty svoje hůlčičky nacpala obě do jedné kozačky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ajajaj :( kolikrát si říkám, na co Ti výrobci oblečení a obuvi myslí, když tu věc šijou? i když dvě nožky v jedné kozačce? aspoň bys ušetřila! :D

      Vymazat
  3. Na šialené párty si už stará? Si robíš prdel. Kto to povedal? :D Keď sa zíde partia kamarátov, tak to už ide samo, prirodzene a mne to ako na povel vôbec nepríde, ale takto sa to dá aj inokedy, nielen na Silvestra, ja som za:) Inak Beauty elixír ma láka už dlho, rovnako by som vyskúšala rada aj JMO a Trilogy, ale túto akciu asi nevyužijem...snáď nabudúce...Momentálne by som potrebovala dobrá čistiaci gel na tvár, nejaký cenovo prijateľný a účinný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přítel povídal :D ale on závidí mé mládí a nadšení :D ... čistící gel tam určitě taky někde najdeš, já už to nemůžu ani otevírat, dala jsem si zákaz :D a to jsem si ještě vzpomněla, že jsem chtěla zařadit i Asos ...

      Vymazat
  4. O slevách mi ani nemluv, pořád na mě lstivě čekají na emailu, vyskakují všude možně a kdo pak má odolávat, no ne? Na(ne)štěstí můj účet nakupovat nemůže, což je asi to jediné co mě chrání...:D Ale musím se přiznat, že něco málo jsem si přeci jen pořídila. Na naturisimu jsem neodolala neparfemovanému šamponu a kondiči od Johna M., protože jsou oba výrobky boží a mé balení už mi pomalu dochází a na Beautybay jsme neodolala olejíčku a balzámu na spaní od This Works.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě zase ty slevy čekala lepší :( nějak mi to tento rok přijde slabé a nekoupila jsem ještě nic, přitom na to ty prachy mám ... ještě půjdu okouknout parfumérky a uvidím ... This Works? zase mi cpeš pod nos novou značku, kterou nutně potřebuju? :D

      Vymazat
    2. Mě zas přijde, že slevy jsou a celkem i velké, ale ne moc na ty přírodní značky, tam se pohybujou spíš kolem těch 10, 15 procent...Jo a This Works určitě potřebuješ! :D Mají super řadu pro spánek a celkově je to dost chválená značka, ale zatím jsem toho moc nezkusila. Seženeš ji třeba na feelunique, naturisimu, beauty expertu,beautybay atd..

      Vymazat
    3. no prosim, já jsem už u předchozího komentu chtěla napsat, že Tě nemám ráda a teď se to jen potvrdilo :D

      Vymazat
  5. jo tak mě slevy nechaly chladnou naprosto. mi to přijde nějaké slabé... ani mě nebaví se tím probírat, prostě nic zajímavého se nekoná. jediné, co mě dostalo, je fragrance direct a výprodej becca... jsem už nakoupila podruhé a doufám tedy, že naposledy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak už mám zase co prozkoumávat, díky :D akorát na tom fragrance direct se platí poštovné, ne? mám dojem, že jsem to tam už kdysi prolézala a zdálo se mi to strašně super, dokud jsem neklikla na delivery :(

      Vymazat
    2. no... delivery se tam platí to jo. ale zase nejvíc, co kdy jsem platila, bylo šest liber. a když to prostě porovnám s těmi cenami, jakože drahou kosmetiku tak seženeš za klidně i pětinovou cenu (takže třeba deset liber a víc sleva), drogérkovou kosmetiku za polovinu... tak se mi to pořád vyplatí. ale musí se hledat to zase jo, protože je to klasický outlet, takže ber, co můžeš a chceš, dokud to tam je. a nemůžu si pomoct, tohle je v poslední době jediný eshop, co mě fakt baví.

      Vymazat
    3. jo ale zase tě nechci nějak navádět, že ano. to zase ne.

      Vymazat
    4. začínám o tom seriózně uvažovat :D a tu Beccu jsi vzala kde? že bych konečně začala utrácet? :)

      Vymazat
    5. no právě na FD
      http://www.fragrancedirect.co.uk/b/becca/icat/becca&temp=productlist&layout=search

      jako některé odstíny zmizely už ten večer, co to naskladnili, nějaké štětce snad už úplně vyprodali... ale pořád tam je z čeho vybírat. jakože strašný... tam bych klidně nakoupila i potřetí (za dva týdny! ten první balíček ještě ani nemám doma)

      jo a FREE40 ubere dvě libry z poštovného.

      Vymazat
    6. nojo, blbý dotaz, samozřejmě jsem to pochopila hned jak jsem ty stránky rozklikla podruhé, ale nevadí ;) a cos všechno objednala? začíná mi z toho jít hlava kolem :D

      Vymazat
    7. já? jakože všechno. becca je docela luxusní značka... a FD to dává vlastně za drogérkové ceny (je pravda, že většina z toho končí, ale to mi ani tak nevadí)... takže prostě jsem se nedokázala udržet, i když normálně bych si od becca koupila maximálně tak tvářenku a možná makeup. ale za tyhle ceny jsem prostě koupila všechno. oční stíny, rtěnky, tvářenky, makeupy, štětce... asi za to přijdu do pekla, ale je mi to jedno.

      Vymazat
    8. tak jo, měl by mě začít někdo mlátit přes packy, páč už to taky hážu všechno do košíku :D

      Vymazat
    9. tak to bude ještě vtipný... jsem už tím nakazila viennettku, borůvku... to bude becca vlna v české blogosféře.

      Vymazat
  6. Jé tak tyhle posty jsem dřív páchala taky a říkala si, že kvůli nim snad blog obnovím, sama mám ráda přehled slev a akcí na 1 místě a ty to ted děláš za mě :-)) A koukám, že se změněným jménem mě ani nikdo nepozná, haha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ono je to docela nebezpečné, páč jak ty slevy člověk vyhledává, tak pak nestačí odolávat :D a blog klidně obnov, já se budu chodit dívat k Tobě a třeba nebudu pak nutně potřebovat všechnu kosmetiku na netu :D ... i když ... jo, budu :D

      Vymazat
  7. Mně se teda po Vánocích moc nakupovat nechce a to ani, když jsou slevy. Před Vánoci si nakupování užiji až až. Nové věci si kupuji ve chvíli, kdy je potřebuji a ne když jsou výprodeje. Taky ale ušetřím, protože používám slevové kupóny , které můžu využít po celý rok.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)