Odličovač tekutých linek za pár kaček

Že odlíčit tekutou oční linku není sranda tady opakuju dokola pořád. Ta potvora drží tak dobře, že si s ní máloco poradí. Jasně, některé odličovače ji na oko smažou, ale ráno už to taková hitparáda není. Šmouhy pod očima nejsou moc sexy. Obzvlášť, když jsou první, co Váš drahý po probuzení uvidí. Takže jsem zkoušela kde co. Drahé značky, opěvované výrobky, oleje ... Pořád nic. Oleje teda jo, ale ty mi ucpávají póry pod očima :(. Až jsem se úplně náhodně dostala k Astridu.



To čučíte, co? Já jsem taky čučela. Byla jsem u kamarádky, neplánovaně jsem tam přespala a musela použít k odlíčení jejích pomocníků. Moc jsem se na pleťové mléko netvářila, ale lepší než nic ... No tak teda lepší než všechno ostatní, co jsem zatím vyzkoušela!



Astrid čistící pleťové mléko s vitaminem E a D-panthenolem pro suchou a citlivou pleť koupíte v drogerii za něco okolo šedesáti korun. Obal odpovídá levné ceně, ale na druhou stranu není zas tak hrozný. Plastový, bílý, s jemným designem. Uzávěr je zaklapávací a já ho upřímně nechávám pořád otevřený, protože se mi nechce jej otvírat a zavírat (navíc ten kloub nevypadá moc pevně). Obsah 200 ml.



V popisu produktu se dočtete, že čistící mléko je speciálně vyvinuté pro každodenní důkladné a zároveň jemné a šetrné čištění suché a citlivé pleti. Má šetrně odstranit makeup a veškeré další nečistoty. Obsažený vitamin E a D-panthenol mají zklidňující a regenerační účinek a zabraňují vysoušení pleti.

Sranda je, že já nemám suchou pleť a výrobek vlastně ani nepoužívám k jeho primárnímu účelu. Doporučené použití je totiž nanášet na obličej, krk a dekolt, jemně vmasírovat a odstranit vodou nebo vatovým tampónem. O očích ani písmenko.



Složení obsahuje jednu hnusárnu vedle druhé, slibovaný panthenol až v druhé půlce, vitamín E jsem nenašla, ale může to být i moje vina. Zas tak tomu nerozumím ;).



Barva mléka je nepřekvapivě bílá, konzistence krémová. Voní hodně jemně a nevtíravě. A teď k účinkům. Jak jste asi pochopily hned od začátku - tekutou linku odstraní skoro bez debat. Stejně tak řasenku a stíny. Píšu skoro, protože by to mohlo být i lepší. Ale lepší jsem zatím nezkusila. Takže se musím spokojit s Astridem. Nanesu ho na tampón, přiložím na oči, chvilku počkám a stáhnu. Neštípe ani očka nijak nedráždí. Po odlíčení o něm už nevíte. Takže nelepí ani nezanechává olejovou mlhu.

Samozřejmě jsem pleťové mléko zkusila i k jeho pravému účelu. Ale k vyčištění pleti se mi neosvědčilo. Ne, že by neodlíčilo dostatečně makeup, spíš jde o moji schýzu. Protože produkt není vodový, mám z něj blbý pocit, že mi nechává špínu na obličeji. Nechci smývat vodou, protože ta vysušuje. Takže s ním mám osobní problém, ale někomu jinému by vadit nemuselo, asi tak ;).

Měly jste někdy něco od této značky? Kupujete levnou kosmetiku nebo k ní máte odmítavý vztah? A čím odličujete oční makeup?

Užívejte!

L.





Komentáře

  1. Od Astridu jsem měla krém na obličej a byl vcelku fajn. Nádherně voněl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krémy na obličej jsem od nich nezkoumala, popravdě bych se bála, že mi tlamka po tom oleze, ale po zkušenosti s mlékem už jsem trochu chytřejší, že co je levné, nemusí být špatné ;)

      Vymazat
  2. Já Astrid moc ráda, jejich jelení lůj je můj nejlepší kámoš, krémy mi taky přišly fajn, ale nejvíc se těším, až spotřebuju blbou Biodermu micelárku a vrátím se k jejich růžové pleťové odličovací vodě ze stejné řady jako je recenzovaná věc, ach. Takže z mojí zkušenosti (mnohaleté): klidně otvírej a zavírej, mně se nikdy nic neurvalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, já to mám úplně stejně s tou Biodermou! taky se těším, až ji vyplácám a budu moct koupit něco jiného ;) docela hledím, že Astrid není tak opomíjená značka, jak jsem si myslela! :) a jelení lůj mě teda zajímá!

      Vymazat
    2. Je takový modrobílý (novější obal je bílá s nápisem), je fakt super, strašně pomáhá!

      Vymazat
  3. Koupila jsem si jednou přesně tohle mléko, protože jsem se s nimi odličovala ráda. Mám hroší kůži a jen tak něco mi nezpůsobí nějakou reakci, ale po tomhle mě strašně pálil obličej. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je na prd :/ já mám taky docela citlivou pleť a nic se nestalo, ale známe to, že? ... každý jinak ... ;)

      Vymazat
  4. tohle mléko jsem kdysi používala, nic extra,teď používám lepší,pamatuju si že mi z něho pálily oči.jo a ten kloub jde dát uplně dolů.

    OdpovědětVymazat
  5. Astrid jsem snad nikdy nepoužívala, jen vím, že mají takový ten velký jelení lůj, který je primárně určený na paty, a většina lidí si to patle na pusu :D A oči odličuji hdyrofilním odličovákem od Saloosu, jsem ráda, že mi neucpává póry, bych se asi zcvokla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. velká závist :( oleje odlíčí nejlíp, ale bohužel mi nesedí :( takže musím hledat náhrady ... o jelením loji nic nevím, zase jsem něco zmeškala :D

      Vymazat
  6. Vitamin E je tocopheryl acetate, takže tam je :o)) já si myju obličej černým mýdlem a to včetně očí, ale ne všechny šminky to sundá, doodlíčím olejem, já jsem naštěstí s oleji kamarád a neplechu mi nedělají.
    Hezký víkend Lištičko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za doplnění :) a taky přeju krásný víkend!

      Vymazat
    2. Ha Enka mě předběhla, jinak bych Ti to napsala hihi, je vidět, že máme velice vzdělané čtenářky :-D

      Vymazat
    3. :D jó, já e eM jsme takový dvoučlenný kroužek malých chemiků :o)

      Vymazat
    4. já jsem moc ráda, aspoň se taky jednou něco nového přiučím ;)

      Vymazat
    5. jo jo malí chemici, v dětství to šlo mimo mě, a jak bych si vyhrála teďka :-D...Když umíme rádi přispějem nějakým "moudrem" Lištičko :-))

      Vymazat
  7. Tohle mléko jsem nikdy nezkusila a s neplánovaným půjčováním odličovačů u kamarádek nebo příbuzných mám bohužel jen samé špatné zkušenosti. Nejvíc mi vyhovuje na oči dvoufázová odličovací emulze od Ryoru a na pleť micelárky (více méně jakákoli) nebo růžové odličovací mléko od Garnier essentials (myslím, Garnier je to určitě, řadou si teď nejsem stopro jistá. Každopádně je to to růžové s růží :D), osvědčené, voňavé, příjemné, funkční :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dvoufázové emulze taky nemůžu, půlka je totiž olejová :( já vím, furt mám ňáký problém :D o tom Garnieru neslyším poprvé, asi ho příště zkusím místo Astridu :)

      Vymazat
  8. Jeej Astrid, ten si pamätám asi ešte zo základky. Jelení loj a nejaký ten krém mám určite odskúšaný, ale obnoviť tento vzťah už neplánujem:) Odličovacie mlieka mi nikdy nevyhovovali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych na to taky sama od sebe nepřistoupila, ale co nadělám, když nic jiného jsem zatím nenašla ;) a čím odličuješ tekuté linky Ty, Bashi? :) a neříkej prosím, že olejem :D

      Vymazat
    2. :D haha a nie obyčajným, ale hydrofilným:) Momentálne mám od Nobilisu levandulový

      Vymazat
    3. nojo, že já se vůbec ptám :D

      Vymazat
  9. Téda to je pro mě úplné retro Lištičko :-)), mléko a snad i vodu od nich jsem používala už strašně dávno a za ty peníze proč ne...bylo to v dobách kdy jsem o složení věděla pendrek a neřešila ho a ona ta česká značka není tak hrozná, jsou mnohem horší ale především dražší....No protože linky nepoužívám (zatím) tak opravdu nevím, čím to sundat, ale zas jsem dlouho používala voděodolné řasenky a ty jsem sundávala jedině dvoufázovými odličovači na oči. Zkoušelas? Jo je to chemka, ale takový od Nivei fungoval skvěle a nijak oči nedráždil a snad by ani tak neucpával, fór totiž je, ten olej pak ještě přetřít nějakou čistící jemnou vodou, třeba růžovkou a nemělo by to pak ucpávat, ale to jsou pouze moje osobní dojmy a zkušenosti. Toš hlavně že Astrid pomáhá, o to jde :-) Měj se moc fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dvoufázový odličovač mám od Yves Rocher a ten ucpává taky :( ale to s tou čistící vodou jsem ještě neslyšela a musím určitě vyzkoušet, moc děkuju za radu! :) já bych moc ráda jela v přírodce, ale bohužel na ty tekuté linky se musí fakt nějakým dryákem nebo olejem :(

      Vymazat
    2. No až s linkama začnu, tak to bude docela sranda je sundávat, jsem na to sama zvědavá :-), esli ty moje přírodní hydrofily to zvládnou :-)...Jsou to ale potvory ty odličovače, že Ti ucpávají póry, ale je fakt že tam většinou je nějaký ten fujtajbl, co ucpává ve spolupráci s tím olejem - otázkou je kolik toho ta voda dodatečně zvládne, že

      Vymazat
    3. hydrofilákem je stáhneš zaručeně - vyzkoušeno zástupcem od Saloos ;) ... je to na prd, že já dycky musím mít něco speciálního :D všichni odličují olejem a jsou spokojení, jenom Liška prostě ne :D

      Vymazat
  10. To zní dobře. :) Já teda vlastně nepřišla na to, co mi na odličování vyhovuje nejlíp, ale jelikož linky moc nenosím, tak s tím až tak neválčím. :) Používala jsem dlouho micelárku, ale ta mě nějak vysušuje, tak teď přemýšlím, co dál. :)
    Od Astridu jsem měla pár věcí kdysi dávno v době puberty, nebylo to nijak zlé. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jestli nemáš problém s ucpanýma pórama jak já, tak bych určitě šla do olejů ;) jinak Astrid příjemně překvapil, podle mě je to v podstatě to samé jako třeba o mnoho dražší L´Oreal, akorát s minimální reklamou a škaredším obalem ;)

      Vymazat
  11. u nas sa tusim Astrid uz ani nepredava :(

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)