Darovanému koni na řasy nekoukej!

Jelikož dneska konečně sněží (hurááá), rozhodla jsem se udělat zátěžový test a vyrazit na procházku po lese s novou řasenkou. Na začátek se ale musím k něčemu přiznat. Dostala jsem ji na Vánoce jako dárek a vůbec jsem z ní nebyla nadšená. No považte - Miss Sporty. A jako ty barvy už taky nejsou nic pro mě. Jenže já dárky nevyhazuju. Ani nedávám dál. Prostě jsem ji začala nosit a čekala, co se z toho vyklube.



Řasenka Pump Up Booster od Miss Sporty má díky vyživujícímu složení posilovat růst řas a při dlouhodobém používání slibuje krásnější řasy. Má taky prodlužovat a zvětšit objem (která řasenka neslibuje to samé?), nadzvednout řasy až o 70%, dlouho vydržet a neopadávat. Velký kartáček má precizně nalíčit každou řasu. (zdroj)



Poslední dobu mi přijde, že čím barevnější a větší balení, tím víc Adidas. Asi nějaká móda či co. Řasenka má fialovou barvu se svítivými oranžovými nápisy. Prostě cirkus a sama bych po ní už jen díky tomu nesáhla. Na druhou stranu ji spolehlivě najdete v sebevětší kabelce. Uzávěr je klasicky šroubovací. Koupíte v každé drogérii se stojanem Miss Sporty za 89,90 Kč.



Kartáček má fialovka klasický a obří. Že by další hit poslední doby? Já mám raději umělé kartáčky a tak velký jsem ještě nevlastnila. Docela jsem se proto nanášení bála. Buď že se budou špatně líčit řasy u vnitřního koutku oka, nebo se s ní budou špatně líčit spodní řasy, nebo si s ní rovnou vypíchnu oko. Nic takového se naštěstí nestalo, až jsem byla sama překvapená. Pracuje se s ním dobře, nikde žádné šmouhy ani vyteklé oko v umyvadle.



Řasenka má fakt černou barvu, žádná zašedlá náhražka. A jaký je výsledek? Překvapivě dobrý! Jako fakt jsem čučela jak puk. Řasy hezky nabarví a oddělí. O zahuštění bych teda mohla polemizovat a nadzvednutí o 70% snad ani nikdo nečekal. Hlavní ale je, že se neobtiskává (což mi dělá 90% řasenek), neopadává, nedrolí se, prostě drží. A drží i při vydatném sněžení. Při odlíčení s ní nemám žádný problém, jde dolů hezky, nemusím šudlit očka půl hodiny. Jo a jestli má vyživující složení a zkrásňuje mi řasy? Ale no tak ... pohádky se přece vyprávějí až na dobrou noc!



Mých překřížených řas si prosím nevšímejte, není to chyba řasenky, tohle mi dělají naschvál vždycky, když se chci namalovat.

Když to vezmu kolem a kolem, Miss Sporty dopadla velmi dobře, kdo by to byl čekal, že? Jediné, co jí můžu vytknout je cirkusácký obal, dál nemám křivého slova. Pokud sháníte levnou řasenku, klidně se po ní poohlédněte. Používám ji společně s Loreálkou, která je víc jak 3x dražší a vůbec se nestydím, že mi v kosmetické taštičce leží vedle sebe.

Liščí tip: pokud vás řasenka zaujala, můžete ji nyní koupit ve slevě v Rossmannovi za 69,90 Kč.

A ještě připomínám, že dnes do půlnoci je poslední možnost zúčastnit se liščí soutěže!

Užívejte sněhu!

L.





Komentáře

  1. Dobrý tip, řasenka skutečně vypadá jako něco, co by se mi mohlo líbit. :)
    A co se cirkusáckého obalu týče - mně přijde podobný jako u Maybelline, posledních Astor řasenek a Scandal eyes... :)) To si člověk nevybere...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, řasenkovému světu vládne poslední dobou cirkus! :D

      Vymazat
  2. Já kupuji řasenky zásadně od Miss Sporty, s žádnými jsem nikdy nebyla tak spokojená, jako s řasenkami z řady Studio Lash, zejména oranžová a žlutá stojí za hřích!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žlutá je moje nejvíc nejoblíbenější, ale chtěla jsem si to na tajňačku nechat pro sebe a někdy příště udělat skandální odhalení! :D

      Vymazat
    2. Hahá, a máš po plánu!:D Ale ukrejvala jsi to krásně, podle toho prvního odstavce ("No považte - Miss Sporty") bych to fakt neuhodla:D

      Vymazat
    3. no já jsem si právě vždycky myslela, že ta žlutá je výjimka a jinou bych si od nich taky sama nekoupila ... ale teď mě nedávno pobavilo, že měli v Rossmannovi tu žlutou ve slevě a hned první den okolo oběda už byly všechny vyprodané :D

      Vymazat
  3. Já Miss Sporty bytostně nesnáším už od puberty. Bylo to totiž to jediné, co jsem dostávala pod stromeček a já toužila vždycky po úplně jiných značkách :-D Já zas nedám dopustit na L´Oréalí False Lash Wings. Tu miluju :) Závidím sníh, u nás už taje a tvoří se hnusné náledí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u motýlí Lorealky mám strach, že se mi bude obtiskávat, protože hodně holek psalo v recenzích, že je docela mokrá :( takže se mi ji nechce kupovat ani ve slevě, páč bych zas vyplázla dvě kila za řasenku a použila ji jen jednou :( ... u nás už dva dny hustě chumelí, tak snad to vydrží co nejdýl, chci stavět sněhuláka! :)

      Vymazat
  4. Na řasenky Miss sporty už jsem četla něco cvičí chvály! :-) zatím jsem je ale nezkousela, možná někdy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvl, co mi to tam zas skočilo za slovo? Mobil jeden!!

      Vymazat
    2. aspoň se u Tvých komentů člověk pobaví :D ... určitě zkus, třeba jako rezervní řasenka se vyloženě za ty peníze hodí ;)

      Vymazat
  5. Je fakt že je barevná až hrůza, ale Maybelinky jsou na tom podobně a 3x dražší. Takže díky za prubnutí, sama bych si ji asi taky nekoupila - nenapadlo by mě to, téhle značce se vyhýbám normálně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si u MS někdy koupím i lak na nehty, ty taky nejsou špatné ;)

      Vymazat
  6. Konečne niekto, kto sa teší zo snehu a zimy:)) Tiež mám radšej umelé kartáčiky a riasenku od Miss Sporty som mala už veľmi veľmi dávno. Ale na tvojich riasách vyzerá celkom fajn. S tým obalom a výberom farieb súhlas!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám na tohle takovou teorii, že kdo se narodil v zimě, má zimu rád (což myslím sedí i na Tebe) a zatím mi to vždycky vyšlo ;)

      Vymazat
  7. Já mám nejraději levné řasenky. Kupuju si často Essence řasenky, teď jsem však měla taky jednu od Miss Sporty a nevyhovovala mi. Jinak mi vyhovují celkem i Miss Sporty. Dál si kupuju levné z Oriflame, mají výborné gumové kartáčky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky radši kupuju levnější, páč mám fakt problém s obtiskáváním a když si koupím nějakou drahou, tak jsou to skoro vždy vyhozené peníze :( od Oriflame mám teď nějakou tu nejvíc slavnou (nemůžu si vzpomenout, jak se jmenuje) a ta se mi taky obtiskává :( ale kartáček má super, to zas jo ;)

      Vymazat
  8. já zas naopak takovéhle kartáčky miluju, čím větší, tím lepší! ale s těma obalama je to fakt, nevím, co je to za módu, ty křiklavé barvy a macaté obaly. kdysi jsem nedůvěřivě brala žlutou colosalku, právě kvůli té žluté, ale je to nejlepší řasenka, co mám :) tahle vypadá taky docela dobře, já teď o těch Miss Sporty čtu dost často, nějakou zkusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle mě to zase vymyslel nějaký marketingový guru, že jako v té nudné šedi černých obalů se bude krásně prodávat obal barevný, což jako není špatná myšlenka, kdyby se toho nechytli hned všichni ostatní a nezačali dělat nevkusné cirkusácké variace :/

      Vymazat
  9. Já jsem zase s tou Oriflamkou spokojená - ale je fakt, že nepoužívám tu černou, ale prune (ta je fialovo šedá, což zní blbě, ale když ji vrstvím, působí přirozeněji a přitom udělá mrkačky). Miss sporty jsem si koupila jednou jako náhradní do práce do šuplíku (kdy člověk ráno nestíhá a řasenku navíc zapomene doma). A ta teda byla hrozná - při druhé vrstvě slepovala, což bych jí ještě možná odpustila, ale v půli dne začala opadávat. Tahle zkušenost mě odradila od dalšího nákupu levných řasenek. Ještě byla docela fajn astorka pro růst řas. Ty sice zůstaly stejné ,ale malovala hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fialově šedá? to jsem ještě neslyšela a zní to moc zajímavě! :) Astorku jsem měla jednu, byla to ňáká strašně zázračná novinka a stejně si mi obtiskla, takže jsem s nima skončila rovnou s celou značkou :D mám to prostě složité, co nadělám :D

      Vymazat
  10. Ahoj Lisko, no rasy Ti dela uzasne :) ja ji mela koupenou v nevodeodolne verzi, taky mi delala krasne rasy, ale behem tydne noseni se mi na ni udelala alergie :-( ted aktualne shanim nejakou opravdu vodeodolnou, ktera nebude drazdit oci a zaroven bude opravdu vodeodolna - protoze ted mam Volume Million Lashes Waterproof (alergie zatim zadna) a rozmazava se i bez vody. Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty brďo, tak teď se začínám trochu bát, aby mi neolezl čumák :/ ale zatím všechno v pořádku ... to je na prd, taková alergie není žádná sranda :( já jsem voděodolné řasenky nikdy nevyhledávala, takže bohužel poradit nemůžu v tomto směru :(

      Vymazat
  11. Já jsem ze sněhu opět (jako každoročně :D) nadšená jako... no, prostě jako ze sněhu O:) Řasenka vypadá dobře (máš opravdu nádherné řasy! ^^ ) a kdybych jich momentálně neměla v zásobě asi 6 (nějak se mi sešly o vánocích) tak bych se po ní určitě koukla. Moje řasenková závislost je totiž nekonečná! :D Zatím je pro mě tou "best mascara ever" řasenka Sexy Pulp od Yves Rocher, a to i přes to, že jsem jich od doby co mi domalovala vyzkoušela asi tak 30 (protože jsem notorická nevěrnice, přiznejme si to). Po každém namalování jsem totiž byla nucena použít už vymalovaný kartáček od "Pulpky" protože žádná jiná tak dokonalý efekt na mých dlouhých, totálně rovných a řídkých řasách vykouzlit neumí... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za kompliment! :) takže řasenková nevěrnice, jo? to se na to podívejme! já jsem nervózní už i z toho, že mám doma řasenky dvě :D kdybych jich měla víc, tak to asi psychicky nedám, páč by mi jich bylo líto, že je nepoužívám a hlavně bych se bála, že vyschnou :( ... a teď jako jsi mě na tu Rocherku nalákala, a to moc! drží? neobtiskává se? neopadává? sakryš ... jdu se na ni podívat po netu :D

      Vymazat
    2. Já je požívám všechny najednou - abych je všechny stejnoměrně spotřebovala :D Protože jsem z toho taky nesvá a vím, že kdybych používala jen jednu tak ostatní mezitím vyschnou... Takže použiju každý den v týdnu jinou a jelikož je stejně všechny nakonec přetáhnu tou od YR tak jsem vždy spokojená :D Ona totiž drží krásně celý den, hned zasychá, neopadává ani se neobtiskává a přitom jde lehce odlíčit. Dá se vrstvit a netvoří efekt takových těch "muřích noh" nebo jak se tomu říká :D Navíc dovede řasy skvěle natočit a pročesat a obarví tak akorát. Až na tu cenu je opravdu perfektní :-/

      Vymazat
  12. Já tuhle řasenku používám nejraději k líčení spodních řas protože mi pořád slzí oči a s touhle se m i alespoň neupatlávají a celkově se mi ten efekt líbí víc než když ji mám i na vrchních řasách (tam nic moc).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že takto krásně nalíčené spodní řasy jsem ještě neměla :) dokáže je hezky oddělit a zvýraznit, najednou jsem si připadala, že tam konečně nějaké řasy mám :D ale na používání dvou řasenek (každé na jiné řasy) jsem dost líná, k tomu jsem ještě nedospěla ...

      Vymazat
  13. už jsem tuto řasenku několikrát použila a jsem s ní víceméně spokojena, jen mi často řasy slepuje, což se ale dá jednoduše vyřešit :)
    btw. ten obal mě na první pohled zrovna neuchvátil, to je fakt :D
    lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si slepování naštěstí nevšimla, ale známe to ... každý má jiné řasy, takže každému sedne jinak ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)