Ziaja hydratační odličovač očí

Odličování očí je pro mě trochu oříšek. Zatím jsem nenalezla přípravek, který by precizně odlíčil černou tekutou linku. Zkoušela jsem micelárky, mléka, vody, oleje, všechno. I tu slavnou Biodermu. Nepomohlo nic. Takže jsem stále pátrala, co by mohlo být vítězem v nelehkém souboji. Jedním z účastníků byl hydratační odličovač očí od Ziaji.



Nebudu zapírat, že jsem jej kupovala i díky hezkému obalu. Plastový, průhledný, krásně světle modrý, se šroubovacím víčkem. Velikost akorát do ruky, obsah 120 ml. Podle popisu je hydratační odličovač očí doporučen také pro osoby používající kontaktní čočky (ano!), bezparfémový a opthalmologicky testovaný (nedráždí a nezpůsobuje alergie). Cena lidová - 55 Kč. No nezní to krásně?



Složení: Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, PEG-40 Glyceryl Cocoate, Sodium Coceth Sulfate, Panthenol, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Sodium Hydroxide

První průšvih nastal, když se mi tampónek zadrhával o neopracované okraje dávkovače. Jasně, není to žádná hrůza si dát pozor a nedotýkat se lahvičkou tampónku. Ale já se nechci každý večer nervovat nad takovou kravinou. Pak přichází na řadu jeho funkčnost. Další pohroma. Linku neodlíčí. Ani omylem. Rozšmrdlá ji okolo oka na všechny strany. Mohla bych se přihlásit na konkurz dalšího pokračování Kung fu Pandy. Věřím, že bych uspěla. Že oči neutrpěly žádnou alergickou reakci mi může být docela na prd.



Za mě tedy propadák. Ani ten fotogenický obal jej nezachránil. Ziaja prostě neplní svou základní funkci - odlíčení očí. Někdo by mohl namítnout, že třeba řasenku a stíny by odlíčit zvládl. Že problémem je tekutá linka. Ale já se s tím nesmířím. Ne a ne a ne! Musí existovat nějaký výrobek, který ji zvládne odlíčit do poslední černé tečky. Takže hledám dál.

Máte zkušenosti s tímto odličovačem? Jaký používáte Vy? Odlíčí něco černou linku?

Užívejte!

L.

Komentáře

  1. Přesně tak, tohle je prostě pohroma! :D Naprosto s tebou souhlasím. Já nedám dopustit na dvoufázový odličovač očí s chrpou od Yves Rocher, ten je dokonalý a odlíčí vše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že bych se na něj konečně vrhla? už jsem o něm četla několikrát, ale já nemám moc Yves Rocher ráda, takže jsem vždycky odolala ... ale jako jestli říkáš, že odlíčí černou linku, tak jdu do něj! :)

      Vymazat
  2. Přesně tak - tento výrobek patří do koše!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Naprostý souhlas. Tohle byl fail roku. Pro mě je nejlepší dvoufázový odličovač od Mixy a žádný jiný :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidím, že nejsem jediná, kdo byl zklamaný :D děkuji za tip, píšu si na nákupní seznam ;)

      Vymazat
  4. Ještě, že jsem se nenechala zlákat právě probíhající akcí 1+1! Já se moc nelíčím, takže si bohatě vystačím s růžovou Biodermou a poslední dobou se odličuji mycím gelem Antiac. Sice asi není určený přímo na oči, ale je příjemný a dobře odlíčí :)

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. výborně! tip na mycí gel se mi právě teď moc hodí! děkuji za komentář, poohlídnu se po něm ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)