Malé kosmetické seznámení

Vítám Vás na mém novém blogu!

Hodně dlouho jsem přemýšlela, jestli blog začít psát nebo ne. Těch kosmetických je totiž v našich malých českých vodách docela dost. Už nějakou dobu se zajímám o kosmetiku, ale nejvíce zkušeností mám s tou vlasovou. Své "háro" totiž řeším odjakživa. Vyzkoušela jsem miliony výrobků, barev, střihů a účesů. Měla jsem vlasy tak zničené, že mi přestaly úplně růst. Z toho všeho jsem se vyhrabala a teď bych chtěla své zkušenosti předat dále.



Je mi ale jasné, že každá z nás má vlasy úplně jiné. Proto jsem zavrhla nápad psát blog pouze o vlasové kosmetice. Dalším důvodem je také to, že jsem svou péči o hřívu ustálila na pár osvědčených výrobků, takže bych nezvládala recenzovat novinky a patlat na sebe kde co. To už mám naštěstí za sebou.

Další mou slabostí je dekorativní kosmetika. Tam jsem se určitě u ničeho neustálila a jak se znám, tak možná ani neustálím. I když jsem s výrobkem spokojená, pořád věřím, že existuje nějaká lepší řasenka, rtěnka, tvářenka ... Kdo by těm všem odstínům, novým konzistencím, štětečkům, inovacím v balení a složení odolal, že? Ze začátku jsem byla omezena tím, že jsem z malého města, kde moc kosmetických obchůdků nebo parfumerií nenajdete. Ale od té doby, co jsem si zařídila Pay Pal to jde se mnou prudce z kopce.

A v neposlední řadě tu jsou různé patlátka na tělo a pleť. Moje kůže je pěkná potvora! Dělá si co chce a nechce se mnou kamarádit. Obličej se leskne a zároveň vytváří šupinky. Hned tak nějaký krém mi  nesedne a akné se rojí, jako kdybych měla v září nastoupit na střední (to už mám bohužel/bohudík dávno za sebou). O pokožce zbytku těla se dá říci jen to, že kdybych se každý den po sprše celá nenamazala, svléknu se do rána z kůže jako nějaká ještěrka. Ještě jsem v pečující kosmetice nenašla své favority, proto bych se ráda podělila i o tyto pokusy.

Doufám, že se Vám tady bude líbit. Ráda si vyslechnu (přečtu) jakékoliv připomínky a těším se na všechny komentáře.

Užívejte!

L.

Komentáře

  1. Jů, vlasový maniak, tak to budu ráda sledovat, v tomhle ohledu se musím ještě hodně přiučit :)

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji za důvěru do lišky vloženou :) budu se snažit!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak vlasově zaměřený blog ještě ve sledování nemám ;) a po článku s hennou se ráda přidávám =)

    OdpovědětVymazat
  4. Mila hrivnata lisko, omluv mou absenci diakritiky, jsem tu přes mobilni pristroj. Chtela bych Te za vsechny tvory z meho lesa srdecne privitat v blogerskych vodach. Liska s peknou hrivou je tu setsakramentsky zapotrebi!Preji mnoho chute a sily na clanky, spravne ctenare a do meho lesa mas vzdy prednostni vstup, on se sice tvari, ze spi, ale neni tomu tak.

    S pozdravem Tvor lesni cili Vyvrhell :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je ale krásné přivítání! my lesní tvorové máme k sobě blízko, to je jasná věc ;) v Tvém lese se mi moc líbí, sama se divím, že jsem na něj ještě nenarazila! děkuji mnohokrát za přání a přednostní vstup, budu se snažit reprezentovat náš lesní svět co nejlépe :)

      Vymazat
    2. Musim si to tu u Tebe poradne procist, ale uz jen nazev blogu znaci, ze reprezentujes nejen lesni svet nadmiru dobre. Dekuji za zanechani stopy, snad se mi taky podarilo pridat se ke Tvym ctenarum, moje "ostruzina" totiz nepodporuje plne blogosvet a nezobrazuje mi vse na strankach.

      Vymazat
  5. Milá Liško, děkuji, že jsem Tě našla....., máš parádní blog. Hned se tu zabydluji..... :)
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já děkuji osudu, že jsem našla Tebe ;) a taky děkuji za pochvalu, nápodobně!

      Vymazat
  6. Domnívám se že s růstem reálné mzdy v České republice se i řada mladých rodin soustředí na to aby jim peníze vyšly. Protože třeba taková dětská kosmetika není zrovna nejlevnější, no pro to malé je to však to nejlepší.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)