Letní lakování

Dnes je u nás v lese pěkně hnusně. Kosa a furt prší. Takže jsem se rozhodla bojovat proti škaredému počasí letní barvou laku na nehty. Krásnou svítivou oranžovou, možná i trochu do neonova (buďme trendy!).

Řeč je o Quick´n Go! od Astoru. Tato značka není v blogosféře moc často zmiňována. Ale víte co? Laky mají super! A ještě bych chtěla podotknout, že nejsem žádná lakovací guru. Mé nehty jsou zničené, takže je musím zastřihovat na krátko. A taky se s manikúrou moc nepárám. Ostříhat drápky, zapilovat, zatlačit kůžičku, nanést olejíček, konec.

Lak jsem nanesla ve dvou vrstvách (dělám to tak pokaždé), kryje hezky už v té první. Měl by schnout už do 45 sekund, bohužel jsem se stopkama u lakování neseděla, ale určitě nemusíte čekat půl dne. Heky první vrstva, poté hned druhá, nakonec top coat. Vydrží i týden (zásluhy připisuji nadlaku), bez něj bych mu dala tak tři dny. Má plochý širší štěteček, takže stačí jednou máznout na nehet a máte hotovo.

Jak už jste jistě pochopily, mám Astoráčka moc ráda. Barva je zajímavá, letní, originální. A taky se mi hodí k jedněm sandálkům (proto jsem ho kupovala). Jedná se o odstín č. 323, v lahvičce je 8 ml, cena 114 Kč (ve slevě se dá pořídit i za 89 Kč). Vyroben ve Španělsku.






Líbí se Vám? Používáte laky na nehty od Astoru? Jaký je Váš nejoblíbenější odstín na léto?

Užívejte!

L.

Komentáře

  1. Já mám taky jeden lak od Astoru, myslím že i ze stejné řady a moc mě překvapil, je bezvadný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem byla příjemně překvapená :) hlavně se o této značce vůbec nemluví (kromě poměrně nové mánii o jejich imitaci čubek), což je zrovna u tohoto laku fakt škoda ;)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. že jo? :) mám ho už druhé léto a je pořád můj nejoblíbenější na toto období ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)