Jak Liška ke Steamcream přišla

Kdo by neznal ten levandulový zázrak, který se zpracovává pomocí páry? Navíc v naprosto božích plechovkách v různých designech? Musel projít rukama snad každé kosmetické maniačky. A samozřejmě jej všichni chválí. Jak je lehký a přitom hydratační! S krásnou vůní a využitím na celé tělo. Blablabla ... :D Odolávala jsem dlouho, co si budeme povídat. A i se mi to dařilo. Páč když se podíváte na složení, hned na třetím místě je kakaové máslo. Které ucpává póry jak prase...




Nakonec mě ale dostali. Páč začali plechovky nabízet i v Sephoře. A já byla zoufalá, navíc si nutně potřebovala něco koupit. Jo a byla 20% sleva. Což jako musíte uznat, že i kdybych byla super silná osobnost, neměla bych šanci. Takže jsem tam prohrábla všechny varianty plechovek (mají tam myslím jen 3, max 4 druhy), vybrala tu nejvíc barevnou a šla ke kase.




Tento údajný zázrak jsem si nekoupila už dávno jen díky složení. Má pleť vždycky trpěla na ucpávání pórů, takže se vyhýbám obloukem hlavně kokosovému oleji a kakaovému máslu. Tyto dvě složky jsou jasnými ucpávači, ať jsou ve složení na začátku nebo na konci. Chcačky nechcačky.

Jenže ... Můj čumák se dost změnil. Asi věkem nebo co. Z mastného na smíšený. Musím říct, že jsem si vždycky myslela, že mastná pleť je to nejhorší, co může být. Tak není! ... Smíšená je 100x horší. Všechny své krémy jsem musela vyházet. Oleje už vůbec nefungují. Buď mám ucpané póry nebo šupinky všude možně. Do toho se lesknu na nose a na čele. Liška k pohledání ...

Takže jsem začala z nouze zkoušet i výrobky, po kterých bych předtím nikdy nesáhla. Steamcream byl jedním z nich. Prý totiž dost dobře hydratuje. A je lehký.




Jako jo, lehký fakt je. Takový skoro až krémo-gel. Prvním zklamáním byla ale vůně. Jsem věděla, že to bude levandule. A proti levanduli vůbec nic nemám. Jenže ona se tam hezky sčuchla s kakaovým máslem. Což ve výsledku dává těžký lepivý dojem levandulové čokolády. Divné spojení. A v teplém počasí naprosto nevyhovující.




Což o to, vůně by se dala odpustit. Už jsem měla na čumáku větší smraďochy. Horší ale byl výsledek používání. Ihned po namazání se sice krém vsákl do pokožky, ale pod nosem jsem vyloženě cítila, jak se pod ním pleť potí. Pořád jsem si říkala, že zas tak hrozné to nebude a vesele mazala dál. Po týdnu jsem se ale málem vyvrátila do mdlob při pohledu na ty ucpané póry. Fakt hodně ucpané póry. Nechutně ucpané póry ... Tak ucpané póry jsem snad ještě neměla ...

Takže jsem slavný Seamcream vymazala na tělo. Mají to i v ofiko popisku, že jej můžete používat nejen na čumák. Jako jo, tam už byl lepší. Můj vysušený kožich jej okamžitě a žíznivě hltal. Vsákl se jedna báseň. Sice jsem musela přetrpět ten smrádek, ale dalo se. Hydratace pohoda. Blbé ale je, že v plechovce je 75 ml a cena vychází bez slevy na 460 Kč. Což je dost za tělový krém, který vydrží ani ne měsíc.

Jako jo, chápu jeho oblíbenost. Pokud netrpíte na ucpávání pórů, máte sušší nebo normální pleť a nevadí vám vůně, směle do něj! Za tu boží plechovku to stojí. A můžete si pokaždé vybrat jinou. Dokonce je obměňují, mají limitované edice a tak ... Ale já nedoporučím. Na mastnou pleť v žádném případě a pokud trpíte na ucpávání, dejte packy okamžitě pryč!

Teď už jen vymyslet, na co budu používat tu kjůt plechovku. Aspoň něco mi zbylo. Za ty prachy dobré, ne? :D


Co na Steamcream říkáte? Znáte? Máte? Oblibujete? A nerozpustily jste se ještě vedrem? Já už skoro jo :(

Užívejte!

L.







Komentáře

  1. Ten obal je super, jinak jsem ještě tohle nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, jak je něco v plechovce, má to aspoň z poloviny vyhráno :D

      Vymazat
  2. Tak to já jsem taky ucpávací typ, ale Steam Cream mi naštěstí nic nedělal... už je to ale dlouho, co jsem ho měla, byl relativně fajn, ale na tělo nebo ruce mi přišel na nic, nestačila mi ta hydratace. Kdyby neměli ty pěkné obaly, tak to podle mě nebude táhnout, protože ty vlastnosti nijak výjimečné nejsou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že v tomto případě vyhrává hlavně obal a ta pohádka okolo ... Ale četla jsem dost nadšených recenzí, tak jsem to musela zkusit ... Co kdyby náhodou, žejo ;)

      Vymazat
  3. Neznám! Plechovka krásná, ale za ty prachy bych si to asi rozmyslela a šla pro Alverde nebo Weledu. Dobře, žes vyzkoušela za nás netknuté :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já jsem chtěla, aby to fungovalo! I ty prachy bych za to znovu zase dala! :(

      Vymazat
  4. A teď si představ, že na jejich krámek narazíš v Japonsku. V Japonsku kde mají asi milión variant který jsou only Japan. To nešlo odolat. Takže mám doma dvě plechovky něčeho co voní tak silně levandulově, že mám opravdu velký problém to dát na obličej. Na tělo to zvládám. Je to příjemný krém, ale za ty prachy fakt nestojí. Nebýt těch plechovek, tak na to všichni kašlou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musí být mazec a úplně se vidím, jak tam stojím půl hodiny a i když vím, že krém stojí za prdku, tak si ho stejně koupím :D

      Vymazat
  5. Joo, plechovka je nejvíc kjůt ♥ Já si ho koupila tenkrát z netu, v edici s kolem, že jo :D Jako měla jsem ho jednou, a možná si ho někdy zase koupím. Ale úplný must have to není. A plechovku rechykluji na homemade krémy a tak ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krém jsem nikdy nezkoušela a nějak mě tyhle krabičky úplně minuly :-) co ale fakt z duše nenávidím, tak když jakákoli kosmetika udělá dojem, že mám na obličeji sáček, pod kterým se potím. Eeeeeeeeh.
    Ale ta krabka je fešná. Tak aspoň něco :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ňuňu obal je ňuňu obal, co si budeme povídat! :D a s tím sáčkem jsi to vystihla naprosto přesně! Fujky!

      Vymazat
  7. Ty obaly jsou nádherné. Kdysi jsem si jedno balení koupila a přišlo mi, že ten krém nic moc nedělal, přece jen mám už starší pleť, ale na mastnou bych ho taky určitě nedoporučila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne nadarmo se říká, že obal prodává a tady to platí dvojnásob! ;) zkusit jsem ho musela, co kdybych o něco přišla, ale jsem ráda, že už to mám za sebou! :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)