Seznam přání pro Ježucha


Onehdá se mě zeptal chlap, co bych chtěla na Vánoce. Samozřejmě jsem poslušně řekla, že nic nepotřebuju, ale znáte to. Kdybych zahlásila, že chci stopadesátou rtěnku, možná by ho, chudáka, už fakt kleplo. A navíc nic nepotřebuju :D. Leda tak parfém, v Gerlénovi už mám opravdu na dně a teď jsem se v parfumérce motala kolem nových Opium lahviček a nemohla se rozhodnout, kterou miluju víc. Nicméně vám můžu prozradit, po čem mé marnivé srdce touží a třeba vás i trošku inspirovat ;).


Zdroj

Takže začneme rovnou do plných, klasické černé Opium jsem s láskou nazývala jako svou druhou kůži. Bohužel se z něj stala tak trochu tuctovka, zvlášť po tom, co si jej po brutálni kampani koupila každá. Ale nevadí. Oni totiž letos udělali růžovou verzi Black Opium Nuit Blanche! Já si řekla, že bych zase mohla zkusit něco jiného a být originální, ale jakmile jsem k ní čmuchla, byla jsem lapena! ACH! Seženete určo v Douglasu a v Marionnaud, jestli ve Fannu, to nevím (nemám v dosahu).

Zdroj

A když už jsem byla v hledání obrázku, tak jsem narazila na tuto sadu, sice je tam klasická černá verze parfému, ale k tomu rudá rtěnka! Dokonalá kombinace, což? ;)


Zdroj

A když jsme u těch rtěnek, tak jsem se nechala zlákat recenzemi a vůbec by mi nevadil nějaký kousek od Too Faced v matném provedení. Odstínů bych si vybrala víc, bohužel na eshopu Sephory mají jen čtyři (pche!) a z nich se mi nejvíc líbí Bend & Snap!


Zdroj

Už dlouho toužím po Urban Decay tvářence. Kdo by odolal zajímavé nabídce odstínů (konečně něco jiného než pořád jen různé variace na růžovou a oranžovu), naprosto úžasnému obalu a kladnému hodnocení ze všech stran! Nejvíc mě zlákala varianta Rapture aneb taková ta nepopsatelná barva, ve které někdo vidí fialovou, jiný hnědou a třetí to vyřeší módním označením mauve ;).



Zdroj

Dost dekorativce, pojďme se mrknout na péči. Od té doby, co jsem okusila peprmintový balzám na rty Burt´s Bees, který mi přivezla kamarádka z Ameriky, nechci jiný. Po něm jsem samozřejmě zkusila dalších deset různých značek a stejně na něj s láskou vzpomínám. No a letos mají strašně moc lákavých sad a já bych jednu chtěla. Třeba tu s vanilkovým a peprmintovým balzámem a mazátkem na ruce. U nás je bohužel nekoupíte (aspoň o tom nevím), ale v dnešní době zahraničních eshopů, paypalu a poštovného zdarma si myslím, že to není zas tak velký problém ;). Najdete jej například tady.


Zdroj

V zahraničí ještě na chvilku zůstaneme, páč Pixi tonikum se u nás bohužel taky neprodává (jedno velké fňuk!). Básní se o něm všude možně a já bych chtěla na vlastní čumák okusit jeho kouzelné účinky. Kyseliny už mám totiž vyzkoušené a vím, že mi obličej nesežerou, naopak vyštípou jen neplechy. Seženete zde.



Zdroj

Po šampónu od 100% Pure toužím už dlouho, dlouho si říkám, že si jej jednou koupím a stále jsem se k tomu nedostala. Má úžasné hodnocení, krásné složení a i když není zrovna nejlevnější, tak mi stejně pořád vrtá v hlavě. Za vlasovou kosmetiku jsem ochotná utratit nemalé částky, páč si na své hřívě potrpím a jestli je opravdu tak skvělý, jak všichni tvrdí, tak sem s ním po litrech! :D Brala bych verzi s chaluhami a mátou.

Zdroj


Abych nebyla jen marnivá, ale i trochu praktická, tak bych potřebovala nový Tangle Teezer. Starouš už má trošku pocuchané štětiny a chtěl by jít do důchodu. A červeno-fialová verze by jej mohla krásně nahradit. Dá se sehnat už skoro všude, na netu je samozřejmě levnější než třeba v Douglasu, já na něj narazila tady.


Zdroj

Odbočíme trošku od kosmetiky, i když u zkrášlování zůstaneme ;). Za státnice jsem dostala jednoduchý stříbrný set náušnic a náhrdelníku, a ten jsem si tak oblíbila, že jsem ho nosila nejčastěji ze všech svých cingrlátek. A že jich mám dost! Bohužel mi ale jedna náušnice zapadla v autě do takové skulinky, ze které ji nelze dostat a náhrdelník jsem někde ztratila a vůbec nevím kde :(. Takže bych chtěla nové, což je docela problém. Nepotřebuju žádné drahé kameny, stačí mi bižu, už se po nich poohlížím dlouhou dobu a nikde nic :(. Třeba má Ježíšek lepší zdroje!


Zdroj

Už minulý rok jsem sháněla jednoduché hodinky ve zlaté barvě bez šutrů (zirkonů), což se ukázalo jako docela těžký úkol. Nakonec jsem v zoufalství koupila poslední kus v H&M a nadšeně je nosila celý rok. Bohužel jsou už docela omlácené a vzhledem ke značce bylo jasné, že mi do důchodu nevydrží, takže bych ocenila nové. Opět nemusí být nijak drahé, vybrala jsem si třeba tady.


A to je vše! Samozřejmě nečekám, že najdu pod stromečkem vše, to bych byla moc rozežraná, a to se nedělá! :D I kdybych dostala jednu jedinou věc z tohoto seznamu, budu nadšená!

Co si přejete od Ježucha vy? Světový mír? Nového prezidenta? Tunu čokoládky? Přiznejte se!

Užívejte!

L.









Komentáře

  1. Krásné věci sis vybrala, YSL parfém voní opravdu krásně, ale na mě je možná trochu silný. Too Faced rtěnka musí být skvělá, škoda, že je na výběr tak málo odstínů a asi bych si nevybrala. Jinak já si přeju nové štětce, nějakou kosmetiku a oblečení na sport :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, že parfém je silný dost a ne každý to snese ;) TF rtěnky mě naštvaly (nebo spíš Sephora mě naštvala), páč pořád bylo strašné promo, kolik je odsínů a pak dají do prodeje pro širší veřejnost (možná někde v Praze je mají všechny, ale to neberu jako výhodu) čtyři??? to jako fakt? :D

      Vymazat
  2. Já si od Ježocha přeju meltovačku od Yankee Candle a pak samé praktické věci - povlečení, jídelní servis, příbory, mop :D jinak v Sephoře mají sadu 50ml Black Opium a k tomu miniaturu řasenky a rtěnky za 2.330, ale nevím, jestli i na eshopu. A ty TF matky mají takhle ve 4 odstínech skoro všude, jen kde mají velkou TF gondolu, tak jich je víc, ale nevím, které... určitě je ještě v nabídce taková silně fialová Unicorn a pak Queen B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. praktické věci se hodí vždykcy, já si je samozřejmě taky přeju, třeba spodní prádlo a ponožky, to je vždycky potřeba, ale to by tady asi nikoho nezajímalo :D jídelní servis jsme kupovali nedávno a nikomu bych to nepřála, naivně jsem si myslela, že vlezu do obchodu, tam si nějaký vyberu a bude to z krku a ono ne, objezdili jsme celý les, načež jsem rezignovala a koupila úplně obyčejný v Albertu :/ tak snad budete mít větší výběr (nebo vkus na kytky a čmárance všude :D) ... ta sada v Sephoře s parfémem, řasenkou a rtěnkou, to je super věc, musím to Ježíškovi nějak nenápadně podstrčit :D

      Vymazat
  3. Já už jsem asi stará, přeju si super mop a teplou deku:-) Ale jako Pixi tonic bych znovu taky brala, používala jsem ho jednou denně a vydržel mi celkem dlouho, na radu z více stran ho zkouším nahradit exfoliačním tonikem Clinique, ale prostě ne, není to ono.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neboj, nejsi stará, já jsem měla taky docela dost problém tento článek vypotit, abych dala dohromady nějaká kosmetická přání ;) my třeba jako hlavní dárek budeme mít s chlapem na půl kufry, takže od celé rodiny chceme peníze a víc nic ;) ... já už jsem to Pixi měla jednou v košíku, že do něj fakt jdu, ale nakonec zvítězil dárek na Vánoce (ne pro mě :D), tak třeba zas někdy jindy ...

      Vymazat
  4. Black Opium jsem dostala od ježuška loni a hrozně si ho šetřím, protože je to prostě nejvíc láska nebeská (ale zjistila jsem, že úplně stejně voní i Elixir či jak od Yves Rocher :D). Možná si ho budu přát znovu do zásoby. Se šamponem 100% Pure jsi mě hodně inspirovala, ten si budu přát rozhodně taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla tu malou lahvičku a nejdřív jsem si ho taky šetřila, jenže jak jsem se tím jednou nafíkala, tak už mi nevonělo nic jiného, takže byl hned problém :D

      Vymazat
  5. Naši se konečně vykašlali na prvek překvapení a dali mi peníze, ať si koupím, co chci. :D Takže chystám velký nákup Dulcie. A teda koukám, že se současným kurzem libry budu muset někdy brzy nakoupit na lookfantastic... to Pixi tonikum bych taky chtěla zkusit a od Burt's Bees budu potřebovat jejich úžasný mandlový krém na ruce, až mi dojde moje cestovní pidibalení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. překvapení, ať jsou myšlená jakkoliv dobře, jsou občas nejhorší věc, co může být :D u nás je naštěstí už zvykem, že od mamky dostanu každý rok klasiku jako je spodní prádlo, ponožky a pyžamo a na větším dárku se domluvíme dopředu ;) ... a co od Dulcie máš vybráno? já kolem ní brousím už jak dlouho a pořád se nemůžu rozhodnout ... o kurzu mi ani nemluv, v jednu chvíli jsem byla tak rozjetá, že jsem nakupovala na zahraničních eshopech skoro každý den, pak už to tak výhodné nebylo, páč jsem utratila 3x víc, než bych chtěla :D

      Vymazat
  6. Rapture doporučuju, krásná zimní tvářenka :). Ty TF rtěnky bych taky chtěla vyzkoušet, ale zrovna ty čtyři odstíny, co mají na eshopu, mi do oka nepadly :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hned jak jsem ji právě viděla, tak jsem byla zamilovaná! :) ... s TF mi ani nemluv, do té doby, než jsem psala tento článek, jsem žila v domnění, že u nás jsou všechny odstíny, páč jsem viděla video u Lou, která jich ukazovala snad 10 minimálně :/

      Vymazat
  7. Tak to je perfektní, asi pošlu toho svýho ať se jde inspirovat :-) Hlavně Melted a UD :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Šampon Chaluhy a máta mám taky na svém pomyslném wishlistu :) Ale na co se těším ze všeho nejvíc, je Harry Potter a prokleté dítě! Šetřím si ho na Vánoce, abych se měla na co těšit :D

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Harry je klasika, taky budu jednu knížku kupovat na Vánoce, ještě, že to má tolik dílů a nadstaveb, aspoň je pořád co dávat chlapovi k narozeninám, svátku, Vánocům ... :D

      Vymazat
  9. Letos jsem své Ježíšky požádala o příspěvky na cestování. Loni se tenhle koncept docela osvědčil, tak proč nezopakovat něco, co funguje :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je taky hodně dobrý nápad, ale jak se znám, tak já kdybych dostala peníze, tak to utratím dřív, než bych vyrazila na první výlet :D

      Vymazat
  10. Já bych letoš po ježuchovi chtěla oční krém od Dulcie, protože už to je skoro inkona, a klidně taky nějaký krém na obličej. A tvářenku bych asi taky potřebovala, nutně si myslím. :D A jako zjistila jsem, že kromě kosmetiky bych potřebovala spoustu věcí, třeba nové běhací boty a pořádný batoh na výlety. Takže hledám sponzora!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě že jsem pořád v módu, že oční krém nepotřebuju používat (řekneme si za 10 let :D), aspoň na něčem ušetřím ... tvářenku bych tobě klidně schválila, potřebuješ ji nutně a rovnou pět! :* ... no počkej, já myslela, že manža vydělává hodně, ne? :D

      Vymazat
  11. Black Opium tuctovka? Nie je to prvy krat, co tento nazor citam, ale napriklad ja nepoznam nikoho, kto by ju mal (okrem mna a este jednej damy, ktora pracuje u nas v budove a obcas spolu ideme vytahom). Ja mam EdP aj EdT, Nuit Blanche sa mi az tak nepaci, lebo je na mna uz moc vanilkova. Ale flakon ma nadherny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přijde mi, že jak přišla na trh, tak měla strašně masivní reklamu a hodně holek to kupovalo jen na jejím základě (co jsem tak vysledovala z blogů a sociálních sítí), ta vůně je pro mě tak specifická, že ji na někom okamžitě poznám (což je u toho mého neschopného čumáku co říct) a jen u nás v lese jsem ji zavětřila několikrát (a les není žádné velkoměsto) ...

      Vymazat
  12. Já bych brala toho prezidenta :). Ty materiální cetky si koupím sama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych se těch cetek taky klidně zřekla, ku prospěchu lidu samozřejmě (:D), ale ještě horší podle mě je, že ani nevím, koho bych tam chtěla ...

      Vymazat
  13. Tady mas dalsi prani ;-)
    https://eshop.kuraz.cz/tricka/tricko-design-empathy-let-s-fly/
    Doufam, ze se sem odkazy muzou davat teda...no snad jo :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)