Losovačka MaterNatura soutěže aneb kdo se bude rochnit v levanduli?

Mi to trošku trvalo, uznávám. Všeobecné výmluvy a okecávačky znáte - léto, dovolená, nebyl čas, nebyla příležitost, ... Taky jsem si vybrala snad všechny nemoci světa a vrátila se mi migréna. Po dvou letech fakt super, jsem stačila i zapomenout, jak hrozná bolest to je. Ale pojďme se mrknout na něco příjemnějšího, což? V lese konečně proběhlo losování soutěže s MaterNatura, samozřejmě za státního dozoru paní Lišky ;).




Nejdřív se muselo podrobně prozkoumat, zda všechny účastnice splnily pravidla, odpověděly správně na otázky a vypsat je na papírky. Nebudu zapírat, že u toho neproběhlo nějaké to mlsání, lakování nehtů a lenošení ;).




Poté, za odborného dohledu, se všechny papírky pečlivě zapečetily, aby při losování nebylo možné nahlížet a vše proběhlo v souladu se spravedlivým lesním řádem!




A pak už paní Liška vybrala vítězku, jíž se stala Claire! Gratulujeme a doufáme, že jsme udělaly radost :). Prosím o zaslání adresy na mail zapiskyprolisku@gmail.com.

Ostatním děkuji za účast a nesmutněte - budete mít štěstí v lásce ;). A navíc nikdo neříkal, že toto byla letos poslední soutěž, že ano!

Užívejte!

L.



Komentáře

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)