Čokoládový orgáč s MuLondon

Zima je moje nejvíc nejoblíbenější roční období. Vánoce, snížek, teploty pod nulou, takže konečně mi není vedro ... Můj kožich má ale značně jiný názor na věc. Už tak je citlivý a náchylný k ekzémům a podobným mňamkám, ale jakmile se začne ochlazovat, vytáhne všechny své trumfy. Suchá místa, svědivé mapy, hrubá pokožka ... Na těle už jsem si zvykla. Horší je, když jsem zaregistrovala šupiny i na obličeji. Já, která mám mastný xicht tak, že by se na něm daly smažit vajíčka. A teď co s tím? Vyzkuošela jsem milion krémů, hydratačních, pečujících, vyživujících, vyrovnávajících ... I těch, které mi vždycky seděly a měla jsem je ověřené. Výsledek? Buď ucpané póry nebo suchá místa. Fakt super! :/




Nakonec jsem v zoufalosti prohrabala zásoby, plácala na sebe všechno, co šlo a kápla jsem na jednoho super voňavého pomocníka. MuLondon je britská značka pocházející překvapivě z Londýna. Specializuje se na výrobu přírodní a ekologické kosmetiky z certifikovaných organických surovin. Výrobky neobsahují konzervanty, emulgátory ani umělé vůně a jsou 100% veganské. Hezká pohádka, že? :)




Krásný skleněný kelímek se šroubovacím vrškem jsem dostala od Yvonne. White Chocolate Elbow, Knee & Heel krém je primárně určený na nejvíce vysušená místa na těle, jako jsou lokty, kolena nebo třeba paty. Obal je opravdu luxusní a já jej mám s hrdostí vystavený na poličce v koupelně jako nejlepší dort v cukrárně. A o cukrárně nepadlo písmenko jen tak. On totiž voní po čokoládě! Jedno velké mňam! Ale není to chemická parfemace. Pokud si třeba představíte sprcháče od Dermacolu, tak chyba lávky. MU London máte chuť sežrat. Přímo z kelímku. Nebo si aspoň líznout :D. Pokud nemáte rády jedlé vůně, tak se poohlížejte raději po jiných variantách.




Za tu nádheru samozřejmě může složení, které je jednoduché jako facka - bambucké máslo, kokosové máslo, jojobový olej, karnaubský vosk (přírodní emulgátor), výtažek z rozmarýnu, vanilky a kakaa.

Tady nastává největší překvapení tohoto roku! Dlouho jsem se bála krém plácnout na obličej, páč kokosový olej mi ucpává póry. A tady je hned na druhém místě kokosové máslo. Světe div se - neucpává se vůbec nic. Nechápu a radši se v tom moc nešťourám :D.





Konzistence v kelímku je tužší, při kontaktu s pokožkou ale hezky taje, takže nemusíte dřít po obličeji. Díky hutnějším máslům stačí nabrat trošičku, rozetřít v dlaních a plácnout na čumák. Pod krém stříknu vždycky trošku květinové vody, aby se líp vstřebal, ale není to nutnost. Hned po namazání doslova cítím (čokoládičku), jak pleť lačně krém nasává a doslova si chrochtá blahem. Používám na den i na noc a po pár nanesení byla suchá místa pryč. Bez toho, abych se leskla a házela prasátka. Konečně!

Slaďouš se dá samozřejmě použít i na tělo tak, jak se chvástá v popisku. Léčím jím i začínající ekzém na krku a natírám suché paže. A když už jsme u těch způsobů použití, Yvonne ho třeba chválí jako ideální mazátko pod oči ;).




Konečný výkřik zní jasně - miluju tohoto prcka! Od balení, jednoduchého složení, nádherné vůně, konzistence, lehkosti nanášení, pocitu okamžité hydratace i účinků. Někomu by se mohl zdát malý nebo drahý. On ale vydrží věky, protože na jedno použití stačí pidi mnozství o velikosti hrášku. Jediná nevýhoda by mohla být, že musíte objednávat ze zahraničí, páč u nás není k sehnání.

Obsah: 60 ml
Cena: 15 liber
Kde koupit: na eshopu MuLondon, krém má sice trošu jiný název i obal, ale podle složení je stejný


Znáte MU London? Máte rády jedlé vůně v kosmetice? Co mažete na pleť v zimě?

Užívejte!

L.





Komentáře

  1. Já měla růžový krém a ještě levandulový a obojí bylo naprosto dokonalé! Musím si tuhle úžasnost zase objednat. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na růžový a levandulový si brousím zoubky na příště! jen se nemůžu rozhodnout který :D

      Vymazat
  2. Yay! I'm so pleased to hear that you're enjoying our White Chocolate Elbow, Knee & Heel Cream. It's very kind of Yvonne to share it with you. Děkuji! ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. wow, Boris, nothing escapes your notice ;))! Aren´t you planning on restocking this one? It was really wonderful.

      Vymazat
    2. :-D Nothing escapes... Agree!

      Vymazat
    3. Ha! I love reading reviews. This was a special edition product, but it may return later this year, as quite a few people have been asking for it. Stay tuned! ♥

      Vymazat
    4. I know, I think it's so nice :). Thanks, that's great news!

      Vymazat
    5. Boris, thank you for the nice comment, I like your products and brand concept! :)

      Vymazat
  3. Ach, chci ho! Nemám tě ráda, protože ho potřebuju? PS: Kdy ti dojede? Objednáme spolu? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a já tě mám ráda pořád, neboj! ;) :D jsem v půlce balení, ale ubývá fakt strašně pomalu, i když by nebylo od věci si koupit jinou verzi do zásoby ;)

      Vymazat
    2. Přidávám se k případné objednávce, potřebuju nějaký krém pro stařeny.. :o)
      A ráda tě mám!!

      Vymazat
  4. Já mám doma právě tuhle bílou pralinku a pak konopný (který neobsahuje kokosák). Konopný je skvělý. Pralinka je o něco slabší, ale zase ta vůně... fakt jen vzít lžičku do ruky a celý to vyjíst :-D
    I když je balení menší, tak vydrží fakt dlouho a hlavně se díky absenci vody nemusím bát, že by se produkt zkazil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. konopný vypadá taky hodně dobře, teď zas budu mít problém si vybrat! :D vůně je nepopsatelná, klidně bych si to namazala na chleba ;)

      Vymazat
  5. Ja radeji nechci zadnou vuni potravin na obliceji, protoze pak mam chute a to uz neni dobry. Uz se to zacina ukladat. Jinak to zni moc dobre!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No samozrejme
      ..jen zminka a kousek cokolady je ve mne :-)

      Vymazat
    2. Marti, dyť na tobě se nemůže nic ukládat, tomu nevěřím! ;) kousek čokolády ještě nikdy nikoho nezabil, to vím jistě ;)

      Vymazat
  6. Ahoj Lisko, zdravim do lesa, krem vypada luxusne ♥ loni v zime jsem pouzivala od Weledy univerzalni vyzivny krem, byl moc fajn, jen jsem se po nem dost leskla :) letos mam na den ochranny krem od Cannaderm a na noc krem od Delibutus s konopnym a levandulovym olejem - ten krem od Delibutus je uzasny, taky postaveny na bambuckem masle. Priste asi kouknu po Mulondon, dekuji za tip, uz jsem o nich nekde cetla a samou chvalu :) Mej se krasne, V. ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cold cream od Weledy jsem zkoušela plácnout na čumák taky, ale vůbec nepomohl (jestli teda myslíme stejný, zelený) :( na Delibutus už jsem se několikrát dívala, právě vím, že bambucké máslo mi dělá dobře, ze začátku jsem mazala jen čistým, ale pak si na to ta mrcha pleť zvykla a suchá místa se vrátila, takže to chtělo něco víc ...

      Vymazat
  7. ten název, haha, mě dostal :D. Jsem fakt ráda, není nad to, najít něco, co pleti sedne, viď. A tenhle krém byl fakt skvělý... koukám, že už se nevyrábí, regulérní pralinka nemá ten vosk, díky kterýmu byl ještě hutnější, ale taky je super :). Jo a hlasovala bych pro Růžový :))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. název táhne, víš jak ;) :D no jako byl to boj, občas se mi chtělo už i brečet, páč jsem nevěděla, co na sebe naplácat, docela se mi oddychlo, že jsem na to konečně kápla! vidíš, toho vosku jsem si nevšimla, jsem myslela, že je totožný ... růžový se mi taky zamlouvá, hlavně když si představím tu vůni!

      Vymazat
  8. Škoda té dostupnosti, od MuLondon bych ráda něco vyzkoušela, třeba ten růžový, hmmm. Bezvodé balzámy jsou navíc moje nejoblíbenější, pleťové krémy nemám ráda a na rozdíl od olejů mě na balzámech baví ta hutná konzistence.
    Tohle musí být čokoholikův sen :) Mám doma čisté kakaové máslo, občas ho chodím jen tak očichávat :D
    To je dobře, že ti pomohl na šupinkatění, v zimě jsem na to pravidelně trpívala a je to neskutečný opruz. Letos nic, používala jsem na obličej (mimo jiné) čisté bambucké máslo a myslím si, že na tomhle stavu má největší zásluhu. A tady je na předních místech složení, asi na něm fakt něco bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono to není zase tak hrozné objednávat ze zahraničí, stačí si zařídit paypal ;) a když jsem to zvládla já, tak to zvládne každý, kor když moje angličtina je na úrovni 1. stupně základní školy :D ... ta vůně je neskutečná, v životě bych nevěřila, že může kosmetika tak věrně připomínat jídlo, kdyby mi někdo zavázal oči, tak si to klidně namažu na chleba :D ... bambucké máslo je úžasná věc, nejdřív jsem mazala čistou variantu, ale po pár týdnech to přestalo stačit, pleť si asi zvykla, poslední dobou ji fakt nepoznávám :/

      Vymazat
  9. Tak to vypadá neuvěřitelně chutně! Až nebudu vědět coby, tak snad značku taky vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)