Ólalá - oslava!

Ano, Liška je zase o rok starší. Za chvíli bude počáteční číslice mého věku trojka a já pořád na otázku, kolik mi je, odpovídám 25 :D. Ne, že bych se styděla, připadala si stará nebo něco podobného. Prostě jsem se asi v myšlenkách zasekla v době, kdy jsem ještě nemusela řešit, z čeho zaplatím nájem. Na druhou stranu není vůbec na škodu dostávat výplatu, páč s věkem rostou i nároky. Takže najednou začnete potřebovat rtěnku za litr, ani nevíte jak, připravte se na to ;). Každopádně abych nebyla obdarovávána jen já, připravila jsem pro vás menší dárečkování. Balíčky budou opět dva, ať máte z čeho vybírat.


Lavera balíček



  1. Lavera sprchový gel mineral vitality
  2. Lavera Trend sensitiv Multi Purpose Box, odstín Irresistible Glam
  3. Alverde mýdlo z rostlinných olejů s levandulí



Urtekram balíček



  1. Urtekram sprchový gel aloe vera
  2. Urtekram mýdlo růžové
  3. Alverde sprchový gel olivový




Pokud se vám jeden z balíčků líbí, stačí splnit pár jednoduchých bodů:

  • Čtěte liščí blog, je mi jedno jestli přes GFC, Bloglovin, FB nebo jen tak.
  • Dejte mi vědět do komentářů, jaký produkt byl pro vás největším objevem za rok 2015 a jaký naopak nejhorším.
  • V případě výhry nezapomeňte zmínit, který balíček by vás potěšil víc - laveří nebo urtekramí?
  • Nepište mi svůj e-mail! Ochráníte se tak před plnou schránkou nevyžádané pošty. Vítězky vyhlásím v samostatném článku tady na blogu a ony mi pak e-mail zašlou samy.


Na soutěžení máte týden - své příspěvky můžete psát do pondělí 15. 2. 2015 přesně do půlnoci.


Přeju hodně štěstí, pohodový začátek týdne a těším se na vaše komentáře!

Užívejte!

L.


Komentáře

  1. Čtu poctivě :) :)
    Nejlepším objevem pro mne byl asi čistý rýžový pudr na obličej. Pro někoho pouhá surovina, pro mne už výrobek :D A nejhorší... Asi když jsem z nutnosti musela použít Alverde obličejový mycí gel s jílem. Na mou atopickou kůži to byl mor, který jsem srovnávala dalších 14 dní.
    Balíček by potěšil jakýkoliv :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulky, gratulky! Ať je ti stále hezky a nikdy tě nepřestane bavit kosmetické objevování :) Já zas udávám běžně o 10 kg menší váhu :D Někdo se zasekne u věku... :D JO a ta Lavera paletka vypadá ale úplně na chlup stejně, jako podzimní Alverde limitka! Koukám, že se vykrádají všichni :D
    Můj nej objev 2015 jsou jednoznačně přírodní šampony a hlavně Urtekram. Nejhorší objev 2015 jsou zase šampony, a to tuhé a hlavně Soaphoria a Lush. Balíček by mě víc potěšil Urtekramový :)

    OdpovědětVymazat
  3. Propadákem by byly tužky na oči od Essence a pokladem naopak ty od Yves Rocher.

    OdpovědětVymazat
  4. Ráda čtu jako bioinspiraci :) Dlouho mi tento rok dělal společnost Pore Cleansing gel od Medik8 a byl fajn. A nejhorší? Tady musím vážně přemýšlet :D Nějak jsem asi vše nějak doplácala bez většího opovržení :D Balíček by se mi moc líbil ten Laveří, ty barvy vypadají zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  5. Objevem letošního roku a zatím i snad největším objevem v dějinách lidstva, nebo spíš mého mládí:) je jednoznačně Nobilis Tilia a jejich šípkový olej. před pár dny mi došel a ted se ho zatím marně snažím nahradit tolik vychvalovaným arganovým olejem. Propadákem se pak stává Bourjois tvářenka, kterou prostě neumím aplikovat, nesedí mi, nevidím ji, a tak leží chuděra v koutě.

    Lavera balíček by mi udělal obrovskou radost! Ty stíny by se nosili jedna radost:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tvůj blog čtu pravidelně a čerpám z něj i mnohé inspirace, protože mám stejný typ pleti - v obličeji smíšená citlivá se sklonem k akné a na těle suchá atopická. Minulý rok pro mě bylo největším objevem sérum od Clinique - Even Better Clinical - jednoznačně něco dělá, zčervenání na pleti se srovnalo, měla jsem i menší póry a takovou sametovou pleť, o první místo bojuje s čisticí maskou od Dermalogica - skin refining mask z řady Daily skin health. Největší loňský průšvih prvně taky vypadal jako výhra. Jedna se o Bioderma Sebium Global - první balení super, pleť se hojila bleskově, pupinků ubývalo, méně se mastila i v tom loňském létě, jediná reakce na pleti byla že z počátku vždy po namazani to trochu štípalo. Ale pak jsem koupila druhé balení, začlo chladnější počasí a po 3 dnech se mi na obličeji udělal takový ekzém jak už dlouho ne, suchá, červená pleť, pálila jak čert, a okolo nosu, rtů a oči ekzémové krusty. No hojila jsem to 14 dní, a bylo to peklo. Říkám si že to možná ještě jednou zkusim až zase budou ty horka, ale bojím se aby se mi ta reakce nevrátila. Balíčky by mj udělaly radost oba, ale větší ten od Lavery, ta paletka je krásná a mám od nich pudr a tvářenku a obě jsou super a skvěle mi vyhovují

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Odebírám všude, kde to jde :-) Můj objev za rok 2015 byl určitě So'Bio makeup (konečně přírodní makeup, který se dá používat denně) a z pečující kosmetiky pak Bee Natural balzámy. Jo a balíček by se mi líbil ten první :-)

    OdpovědětVymazat
  9. všechno nejlepší, doufám, žes měla krásný den :))! Mě to taky čeká zakrátko, ale kupodivu s každým rokem se cítím líp, i když teda někdy taky vyšiluju, jak jsem stará :D. Největší objev... asi REN fialový krém a propadák asi Weleda ovesný šampon (pro mě osobně). A kdyby náhodou, tak by se mi líbil jakýkoli :)

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji k narozeninám! Taky si asi pomalu začnu ubírat věk. :-) Jsem čím dál tím víc infantilní, asi obrana proti stárnutí.
    Největší objev je báze pod make up od MUFE, největší zklamání je heřmánková voda od Nobilis. Účinky dobré, vůně nepříjemná. Nemůžu se donutit ji pořádně používat.
    Balíčky jsou krásné oba, dobrý výběr! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Já se přidám ke gratulacím a popřeju Ti, abys ses pořád cítila na pětadvacet :). Největší objev je asi trio tvářenka+rozjasňovač+bronzer od Sephory, nosila jsem ho celý léto a totální zklamání byl Catrice zelený korektor proti zarudnutí. Urtekramový balíček vypadá skvěle :).

    OdpovědětVymazat
  12. moc ti gratuluju k tak úctyhodné číslici,já ji mam hned 2x :) Ať se ti daří a jsi moc moc spokojená!

    OdpovědětVymazat
  13. Největší objev pro mě byl čistící kartáček na pleť z Lidlu, je super. A balíčky jsou super oba, ale více se mi líbí ten první...
    spajdinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Líštička,
    jednotkou za rok 2015 pre mňa určite Kalos maska na vlasy Keratin. Obrovské balenie za facku, už ho používam viac než štvrť roka a neubudlo takmer nič. K starostlivosti o vlasy ešte odporúčam ľanové/lnené semienka,vlasy žiaria z veľkej vzdialenosti.
    Za prepadák u mňa jednoznačne pasujem canabisový šampón od Bione,chcela som skúsiť BIO šampón,aby som uľavila vláskom a pokožke, ale tak hrozne sa mi zalupinili (nie malé lupinky, ale obrovia vo veľkosti 50 Kč) vlasy, že som ho hneď musela vyhodiť.
    Balíček Urtekram vyzerá fajn :)
    Pekný deň a dobre osláv :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  15. Taky zkusím štěstí :).
    Objev roku - přírodní kosmetika obecně.
    Kdybych měla vybrat jeden produkt, tak make-up Dr. Hauschka.
    Propadák nebo spíš zklamání minerální make-up Lily Lolo.
    Irena K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a balíček bych radši Urtekram, děkuji :).

      Vymazat
    2. A ještě všechno nejlepší k narozeninám :).
      Předtím se mi zrovna probudila dcera...

      Vymazat
  16. Sice drobet opožděně, ale vše nejlepší, Lištičko!
    Čtu pravidelně a ráda a vybrala bych si Laveří balíček, kvůli té paletce, která se mi moc líbí!
    Jeden jediný objev asi nebudu schopná vybrat, protože skvělých výrobků jsem loni objevla docela dost, nicméně ten největší propadák mě napadne hned. Obecně oblíbená Colossal řasenka ve verzi Cat Eyes nebo tak nějak. Ještě jsem neměla řasenku, která by mě štvala víc! Strašně mokrá se štětečkem, který nabírá tunu barvy, takže řasy epesně slepí a když je pak chceš rozčesat, začne se vydrolovat a opadávat..

    OdpovědětVymazat
  17. Objavom bolo telove sufle od soaphorie a pletove oleje a sklamanim alverde sampon. Oba balicky by potesili, cize nezalezi ktory by dosiel ku mne.

    OdpovědětVymazat
  18. Objavom bolo telove sufle od soaphorie a pletove oleje a sklamanim alverde sampon. Oba balicky by potesili, cize nezalezi ktory by dosiel ku mne.

    OdpovědětVymazat
  19. Přeji vše nej k narozeninám. :-)
    Mým nejoblíbenějším produktem se v loňském roce stala řasenka od 100% pure (neopadává, nemaže se, ale jde rychle a snadno odlíčit). Největším zklamáním byla tužka na oči od Alverde (přesný opak řasenky - linka po chvíli mizí, popř. se rozmaže).
    Více by mi vyhovoval balíček od Lavery. ;-)

    OdpovědětVymazat
  20. Všechno nejlepší k narozeninám přeji :)
    Největším propadákem byl bezesporu oční krém od 100% pure. Vůbec mi nesedla parfemace, při pravidelném používání jsem měla pocit vysušených očí. A kruhy pod očima, na které jsem ho pořizovala, mi nezmírnil.
    Z objevů bych zmínila šampon Rasul od Urtekramu a olejový sprej na konečky vlasů od značky BioAroma :)

    Vybrala bych si druhý balíček :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já se soutěže nezúčastním, protože mám všeho velké zásoby, tak ať má z dárků radost někdo jiný, ale chci ti popřát, takže:

    Všechno nejlepší! Ať se ti vše daří, jsi šťastná, zdravá a spokojená ty i všichni tvoji blízcí! :) A ať se ti splní vše, co si přeješ! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Taky přeji všechno nejlepší. Objev roku byla za mě asi čisticí maska od Havlíka, a nejhorší asi sprchový gel z Rosmanna označený jako výrobek roku, mám hroší kůži ale tohle vysušovalo jak sviň.

    OdpovědětVymazat
  23. Vsetko najlepsie k narodeninam Listicko :D
    Moj najvacsi objav za rok 2015 je Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer a najhorsie v roku 2015 boli sampony Weleda.
    Potesil by ma Lavera balicek ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Všetko naj naj naj líštička :)...pre mňa objav hyaluronové sérum od Nobilis Tilia, a prepadák...hmmm, asi korektor od avonu, ale čo sa týka prírodnej kozmetiky, tak zatiaľ ani krôčik vedľa, a to vďaka takým čumáčikom ako je ten tvoj ;) ďakujem

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, sleduji jako lenca.
    Propadakem pro me bylo pletove mleko od uriage, ktere mi neskutečně smrdelo. A celkove mi s pleti nic dobreho neudelal.
    A objevem jsou pro mne laky na nehty essence. Krasne odstiny, a dlouho vydrzi.
    Krasna soutez, líbí se mi oba balicky, ale vice asi c.1.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ještě jednou všechno nejlepší Lišáku :-* Hehe, já budu mít letos stejné číslo, a trošičku se toho bojím, ale tragicky to nevidím, páč se pravděpodobně zase nic nezmění :D Já bych si prosím přála Urtekramí balíček ;-) A objevem loňského roku pro mě byl Skin food od weledy (ale pro tebe by byl asi moc mastný na čumák, na ruce bys jej možná snesla ;-)) a propadákem bych se nebála nazvat tonikum od yves rocher. Páč to vůbec není tonikum a smrdí to jak jar ble :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)