Novinky a nákupy z lesa

Nakupovací články mě na ostatních blozích baví. Aspoň se podívám, co kolegyně nastřádaly, na jaké recenze se můžu těšit a kolikrát se nechám strhnout nějakou novinkou nebo zajímavostí. Tak proč já sama nejsem schopná nic takového pravidelně psát? Protože jsem Vodnář :D. Do diáře si zapisuju první dva měsíce, pak leží zapomenut a zprášen až do konce roku. Zato mám všude možně milion papírků s různými poznámkami, které k sobě kolikrát vůbec nepatří, ale já se v nich vyznám. A nevydržím si za určitý časový úsek střádat na jednu hromadu nové serepetičky. Chápeme se? Ale dneska je přestupný den, který se objeví jednou za čtyři roky, takže můžeme založit pravidelnou rubriku, což? :D




Potřebovala jsem šampón, páč mi pomalu ale jistě dochází Lavera. Dlouho jsem si nemohla vybrat, lustrovala různé eshopy, byla nerozhodná, chtěla zkusit něco nového, ale ne zase předraženého ... Nakonec jsem skončila na Feelunique, páč jsem tam našla výhodný set Balance Me šampón - kondicionér - Tangle Teezer (který se na fotku neplánovaně nedostal) za 15,39 liber. Nový hřeben se hodil dost, takže nebylo nad čím přemýšlet. Poštovné neplatíte, balík přišel za týden, všechno v cajku, akorát vzorky zdarma žádné (ano, jsem zhýčkaná a automaticky je očekávám).




Mořská houba na tělo už taky mlela z posledního, tak jsem jí pořídila v obchůdku s přírodní kosmetikou náhradu. Tentokrát jsem vzala hodně měkkou, mám trošku obavy, aby se neprotrhla, ale zatím drží a je krásně sametová. Vyšla mě na cca 135 Kč.

Alverde přišlo s novinkou - suchým šampónem na vlasy, což mi zrovna padlo do noty, páč jsem několikrát přemýšlela nad tím, že přírodní sucháč je tak trošku díra na trhu. A že když už používám na kadeře jen přírodu, tak si na ně pak nebudu sypat něco jiného jen proto, abych prodloužila mytí o jeden den. Cenu už si přesně nepamatuju, ale bylo to klasicky okolo 80 - 90 Kč.

Khadi olej na vlasy ke mně doputoval až z daleké Indie, koupila jsem ho od Jahody v čokoládě na Instagramu. U nás jsem zrovna tento nikde neviděla, ale dá se sehnat na zahraničních eshopech. Jsem na něj hodně zvědavá, zatím mě překvapila jeho zeleno-brčálovitá barva.




Díky výhře v Lohas Blogger jsem dostala poukaz na nákup v eshopu Dr.Hauschka, po dlouhém rozmýšlení (nejradši bych brala všechno) jsem vybrala Tělový balzám Mandle a Meduňkový pleťový krém. Oba už nějaký týden používám a dojmy jsou zatím půl na půl, tak uvidíme, co přinesou samostatné recenze ;).

Na narozeniny jsem mimo jiné dostala i Weleda rakytníkový krém na ruce. Byla jsem vcelku překvapená, páč rodina má zákaz mi cokoliv kosmetického nakupovat, pokud si danou věc nevyberu sama :D. Přítelova ségra u mě viděla Weleda krabičky, značku si zapamatovala a já si rozbalila oranžovou tubičku. Pokrok! Zázrak! Až na to, že krémy na ruce zas až tak nepoužívám ... Ale i tak!




A pak jsem si udělala radost sama! Na FB My Blond World probíhal výprodej (pořád tam toho ještě hodně je) a já se práskla přes kapsu. Guerlain matná rtěnka je z vánoční limitky, která už se nedá sehnat, na rtech jsem vám ji ukazovala na fejsbučku a nelituju jediné investované koruny, páč toto je fakt luxus na hubě!

Aby se v balíčku necítila osaměle, nadělila jsem si ještě jednu krásku na rty - Nars rtěnku v odstínu Raquel a musím říct, že jsem konečně našla nude odstín, který mi sluší! Halelůja!

Laky od Collistar jsem si hodně oblíbila díky Dnům Marianne, páč se dávaly zdarma k nákupu. Jináč bych si lak v parfumérce nekoupila, přijde mi to jako vyhazování peněz. Ale musím uznat, že mají krásný gelový efekt, kryjí v první vrstvě a komfortně se lakují. Takže mi přibyl do sbírky odstín 514 Rosa Elegante.




O víkendu jsem byla na návštěvě u Sabči (psala blog Svět podle S.) a přijela z tama nabalená jak Ježíšek. Mimo jiné jsem vyfasovala řasenku a rtěnku Estée Lauder, které byly ve vánočním boxu a které jí nevyhovovaly buď odstínem (rtěnka č. 16 Candy) nebo výdrží (řasenka Sumptuous Extreme). A co nesedí jednomu, sedí druhému, tohle je krásný příklad ;). Navíc ještě i vzoreček báze pod oční stíny Urban Decay, jsem zvědavá, jak se na mých mastných víčkách předvede.




V Rossmanovi byly slevy na starší Catrice limitku a ještě k tomu nacpané výprodejové košíčky. To je mor, vážení! Ne, nepotřebuju další laky na nehty, já vím. Ale dalo se odolat? Navíc ty obaly! Chjo ... Světle meruňkový s jemným shimmerem z kolekce Travel De Luxe v odstínu C03 Apricot Lane vyšel na 20 Kč (jo, vidíte dobře) a strašně zajímavý hnědo-bronzovo-stříbrný z limitky Lumination C01 Interstellar na 50 Kč. Nemůžu se rozhodnout, který nahodím dřív!

O korektoru Alverde psala Brunwen a já si ho hned běžela koupit. Pod oči jsem nikdy nic nedávala, páč kruhy nemám a vrásky taky moc ne, ale poslední dobou jsem měla nějaké pnutí, že bych jim měla začít věnovat víc pozornosti nebo za pár let dopadnu jako baset. A tento prý i pečuje, navíc je přírodní a za hezkou cenu (okolo 100 Kč).




A Brunwen může i za fakt, že jsem podlehla Shiro mánii. Jestli nevíte vocogo, mrkněte k ní na blog, má krásně propracované články, kde uvidíte stíny ze všech stran, na všech různýc podkladech a hlavně na očích. Ale bacha, páč je to nakažlivé. Tak zajímavé odstíny jen tak neseženete! Krása střídá nádheru, na fotce vidíte vzorkové pytlíčky, jeden za dolar (eshop zde). Článek chystám, jen vyfotit něco podobného chce hodně času a trpělivosti, páč zachytit ten efekt je někdy téměř nemožné.

V Sephoře se začátkem roku objevil výprodejový stojan, vrhla jsem se na něj dychtivě a zodpovědně a nakonec jsem si odnesla jen tekutou linku MUFE v hodně výrazném a neobvyklém růžovém odstínu. Ale tak za 290 Kč nekup to, že? Navíc na léto ideální bláznivina (musela jsem si to nějak obhájit ;).




Očních stínů a paletek mám samozřejmě málo (haha), takže když Zdenule pořádala výprodej a vystavila Urban Decay Smoked paletku, neváhala jsem ani vteřinu. Bohužel už není v prodeji, což je velká škoda, páč se mi líbí mnohem víc, než poslední vydávané edice. Uvnitř byla ještě jejich vyhlášená černá tužka na oči, kterou jsem ale věnovala, páč ji nevyužiju (tekuté linky prostě nenahradí ani UD). Zatím jsem se s ní jen lehce ňuňala, ale už se těším, až do ní zabořím štětec v plné palbě!




Nakonec ještě odlehčení v podobě liščích dárečků, od Sabči ponožky a od nejlepší kamarádky zrcátko a flashka (lišce oddělíte hlavičku, chudince). Všechno strašně roztomilé a boží!


Co říkáte na mé nákupy a novinky? Zaujalo vás něco? O kterém produktu byste si rády přečetly recenzi? A co hezkého jste si v poslední době koupily vy?

Užívejte den navíc!

L.









Komentáře

  1. No ty jsi mě zas nalákala na tolik produktů! Ach ta matná rtěnka Guerlain!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Guerlain je i můj favorit z toho všeho, za ty prachy si to taky zaslouží :D ale musím říct, že komfort na rtech odpovídá, kam se hrabou matné rtěnky od Dermacol, které všichni chválí! ;)

      Vymazat
  2. Nejvíc se mi líbí Nars rtěnka, ta je prostě parádní.
    A ty rozkošný ponožky :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nars má nádherný obal, na té fotce vůbec nevynikne, ale tak nějak si představuju high end ;)

      Vymazat
  3. Krásné novinky. Jsem zvědavá, jak si sednete s rtěnkou Nars, měla jsem ze stejné řady a děs a hrůza. :D Ale kritiku jsem zaznamenala jen na ten svůj odstín, tak jsem měla možná jen pech. :))
    A Smoked bych i záviděla, kdybych doma neměla čerstvou VICE... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zatím jsem ji měla na puse jen jednou (Gerlén dostal vždy přednost) a přišla mi fajn, dneska schválně nahodím, ale ten obal! oni to udělali schválně, aby sis jich musela koupit víc, to mi nikdo nevymluví! :D

      nojo, VICE, chápu! jsem ti tu výhru přála, fakt! :D

      Vymazat
  4. A pak že já mám hezký fotky :-) Už se těším na recenzi Balance Me vlasovky. A taky doufám, že ti bude suchý šampón Alverde vyhovovat stejně jako mě!Kam se na něj hrabou všechny ty chemické spreje světa.
    Jsem ráda, že se ti paletka líbí. Doufám, že s ní brzy uvidíme nějaké to líčení.
    PS: Na Shiro stínech si u Brunwen ujíždím taky :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, jsem se inspirovala, víš jak ;) Balance Me bohužel zatím zklamání, šampón už používá chlap, recenze bude, ale ne moc pochvalná ... sucháč jsem zatím použila párkrát, nejsem na to zvyklá, sypu nejdřív na ruce a pak masíruju pokožku hlavy, možná to dělám blbě, musím to ještě vychytat ;) ... líčení bych i ráda ukázala, ale musím se to naučit pořádně vyfotit, teď, když mám víc času, tak dělám pokusy a vypadá to, že je to na dobré cestě :D

      Vymazat
  5. Vodnář nejsem, ale můj diář vypadá zhruba stejně jako ten tvůj a jsem rovněž papírkový typ :D Před časem jsem si pořídila fialové a modré nalepovací papírky, krásně se na ně kouká, ty klasické žluté jim nesahají ani po paty :)
    Novinky vypadají velmi dobře, nejvíc mne asi zaujal ten olej od Khadí (no jo, vlasovka). Hlavně podle názvu, vzpomněla jsem si na ajurvédský čaj bhringaraj/bhringraj, už nevím, jak přesně to bylo, který jsem zkoušela pít právě kvůli vlasům. Chutnal jako hlína :D Ale předpokládám, že by dlouhodobé účinky na vlasy měl. V tom oleji budou dle názvu asi podobné ingredience, ale naštěstí se nemusí pít, tak bude jedno, jak hnusně chutná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem ráda, že v tom nejsem sama, vždycky dostanu nebo si koupím nějaký krásný diář, abych se ho donutila používat a stejně mi je ho pak akorát líto :D modré a fialové, jo? to chcu taky! ale chlap už mě asi zabije, páč on mou metodu nechápe a naprosto nesnáší :D

      čaj jako hlína? no nekup to! ony většinou tady ty zdravé věci chutnají hnusně, nevím proč :D ... olej vypadá moc slibně, voní po bylinkách, ta barva je teda brutální, na světlé vlasy to asi nebude, uvidíme, jestli se osvědčí ;)

      Vymazat
    2. Ten ajurvédský čaj je fakt strašně hnusný.. :o)
      A zase se cítím diskriminovaná, že něco přírodního si nemůžu dát na vlasy, protože zelený olej... to by asi nedopadlo dobře :o))

      Vymazat
    3. no jako pro blondýnky to nebude, leda, kdybys chtěla oživit barvu :D

      Vymazat
  6. Já jsem zvědavá na recenzi Alverde korektoru, přijde mi super, že se konečně i u nás v drogeriích začínají objevovat tyhle narůžovělé odstíny, ale co jsem ho zkoušela z testeru na ruku, přišlo mi to dost tragický... snad bude pod očima pracovat lépe! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, on po nanesení nevypadá nic moc, ale kukni k Brunwen na recenzi (odkaz v článku), když se nanese a chvilku nechá vstřebat, tak se s ním pracuje dobře ;)

      Vymazat
  7. Samé pěkné věci :) Meduňkový krém mi sedl a budu ho chtít ve velkém balení. Celkově mi kosmetika Dr. Hauschka přijde skvělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám z něj zatím rozporuplné pocity, ale nechci dělat ukvapené závěry, páč se mi v zimě vždycky zblázní pleť a odmítá všechno, co mi do té doby sedělo :D

      Vymazat
  8. Tak tys mi vyfoukla UD tužku a ještě jsi ji poslala dál - škandááál :-p Já si zase doplnila Inglot paletku.
    Nemáš kruhy - šťastná to žena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tos měla říct! já bych ti ji klidně přenechala, jsem ji pomalu neměla komu udat :D ... sice nemám kruhy, ale lesknu se jak papír od uheráku, co máš z toho ;)

      Vymazat
  9. Děkuji za sdílení blogu. :))) Já se samozřejmě těším na článek o Shiru, ale i ten Alverde suchý šampon zaujal. A doufám, že Alverde korektor sedl, pokud je někdo zvyklý na plné krytí, tak tomu asi stačit nebude, ale já ho nosím, když nenosím make-up, to totiž vypadá divně mít "vyretušované" kruhy korektorem kolem očí. :) Na takový ten přirozený vzhled mi přijde fajn. :) Liščí věci na závěr nemají chybu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. korektor je náhodou super, já nijak extra krytí nepotřebuju, stačí mi pocit, že tam něco mám :D ne, on kryje dostatečně a když se vychytá nanášení, tak plní funkci dobře, i když já nejsem z těch, co by mohli strovnávat, předtím jsem měla jen Lumíka od L´Orealu ;)

      Vymazat
  10. Ještě jednou díky za tu tužku ségra!! Je skvělá a každé ráno při nahazování omítky si na tebe vzpomenu :**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. juhuuu, toš to jsem polichocena! ;) já bych ji fakt nevyužila, tekutá linka je tekutá linka ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)