Vyhlášení weledí nadílky

Doufám, že jste si pořádně užily prodloužený víkend, za sebe můžu říct, že bych se vůbec nezlobila, kdyby byl v pondělí svátek pořád. A klidně i v pátek, ale zase nebuďme rozežraní ... :D. Díky za milé komentáře ohledně stěhování, konečně máme všechno pohromadě, byt vymalovaný (byl to už nervák, bych neřekla, že když si vymyslím béžovou zeď, tak s tím bude takový problém), nábytek nakoupený, všechno umyté a pouklízené, teď už jen čekáme, až přijde sedačka a můžeme se zabydlovat. Zůstávám stále v lesíku, lokalitu neměním a záda už mám naštěstí v pořádku ;). Sice mi ještě některé pohyby dělají problém, ale jsem ráda, že chodím. V neděli jsem byla poprvé na józe, tak doufám, že mi pomůže. Jógu jsem si trošku naivně představovala jako nějakou oddechovku, kde se občas člověk převalí z jedné strany na druhou (haha), ale některé pozice nejsou zrovna nejlehčí :D.


Zdroj


Vy jste ale stejně víc zvědavé, kdo vyhrál weledí nadílku, což? Tentokrát si při losování opět pohrajeme s čísly a písmeny. Podle následující tabulky jsem ke každému písmenku ve slově WELEDA přiřadila číslo. Ty pak následně sečetla a dopadlo to následovně ...


Zdroj


W = 23, E = 5, L = 12, E = 5, D = 4, A = 1

23 + 5 + 12 + 5 + 4 + 1 = 50

5 + 0 = 5


Nadílku tedy získává a na balíček se může těšit pátý soutěžní komentář - Vereena!





Gratuluji a prosím o zaslání adresy na zapiskyprolisku@gmail.com.


Ostatním děkuji za účast i za milé vzkazy a slibuju, že soutěž nebyla poslední, takže budete zase moci zkusit své štěstí ;).

Jinak bych se ještě chtěla úsměvně pozastavit nad tím, že vždy do pravidel k soutěžím píšu, abyste NEpsaly své maily do komentářů, ještě to i tučně zvýrazním a stejně se pár takových příspěvků najde :D.

Užívejte!

L.



Komentáře

  1. Jupí! :) Mail pošlu co nevidět :)
    Liščí jóga pobavila a máš pravdu, je to občas pěkná makačka :)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem ráda, že už můžeš chodit! Hehe, já mám taky o józe zafixované, že je to rekreační protahování :D To abych to někdy vyzkoušela :D

    OdpovědětVymazat
  3. joo, tak joga neni zadnej veget! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji vítězce :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/chlorella-pura-regeneracni-krem-s-cgf.html

    OdpovědětVymazat
  5. gratulujem :) ten obrázok líštičky jogistky je skvelý :D!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)