Liška - blogohledačka II.

Už je to přes rok, co jsem vám naposledy naservírovala tipy na zajímavé a neokoukané blogy (klik). Jo, letí to jak prase! :D Takže nastává čas se podívat na další, které si pozornost určitě zaslouží. Ať už jde o neotřelá témata, krásné fotky, neznámé značky nebo pohodovou a přátelskou atmosféru. Dobrých blogů není nikdy dost a já mám vždycky hroznou radost, když na nějaký nový narazím. Někdy mi je i líto, kolik málo čtenářů si k němu našlo cestu. Takže jestli si chcete rozšířit obzory nebo vás prostě už "zajeté" blogy nebaví, přináším pár adeptů na prozkoumání ;).


1. Made in les


Už podle názvu mi bylo jasné, že tady se budu cítit dobře! A taky že jo ;). Krásné fotky jsou samozřejmostí, tvůrčí nálada na vás dýchá z každého článku a najednou se chcete ponořit do monitoru a vyskočit na druhé straně. Tady nejde jen o kosmetiku, na ni narazíte jen zřídka. Ale dozvíte se spoustu jiných věcí - recepty, tipy na zajímavé akce, bytový design, DIY ... Nudit se rozhodně nebudete, ostatně, posuďte samy - http://madeinles.blogspot.cz/.



2. Brunwen´s Beauty Corner



Pokud ovšem hledáte čistě kosmetický blog a nudí vás pořád dokola stejné značky a články, mrkněte k Brunwen. Má slabost pro indie kosmetiku a nebojí se ji kupovat ve velkém :D. Budete valit bulvy, jaké odstíny a názvy matlátek a patlátek můžou vůbec existovat! A nebojte, "normálních" recenzí se taky dočkáte, podrobně a hezky zpracovaných. Líbí se mi hlavně líčení v akci, jde vidět, že si s ním Brunwen dává hodně práce, a to se počítá - http://brunwen.blogspot.cz/.



3. Hubatá žába



U žáby hledejte inspiraci na líčení, umí vystínovat oči tak, až vám přechází dech. Chodím sem očumovat převážně dekorativku hight end značek, ale najdou se samozřejmě i jiná témata. Navíc málokdo umí napsat recenzi na drahou rtěnku tak, aby se čtenář dozvěděl potřebné info a ještě k tomu se i pobavil ;). Kdo nevěří, ať tam běží - http://hubatazaba.blogspot.cz/.



4. Jahoda v čokoládě



Čokoláda - mňam! :D ... Pardón, zase jsem se nechala unést ... Jahoda nenabízí jen kosmetické recenze, má k tomu i moc hezké fotky a pravidelnou dávku králičích čumáčků ;). No neber to! Nabízí ale i zážitky z cest, recepty a návody na výrobu šperků nebo různých zajímavostí. A jestli mě v poslední době nějaký článek opravdu pobavil a rozesmál, tak to byl "Ze života králíka / Jedeme na dovolenou".



5. Malý koutek krásy



Jediný čistě "lakovací" blog, který navštěvuju pravidelně. Nejenže má slečna naprosto nádherné nehty, které jí pokaždé závidím, ale je i neskutečně šikovná. Za její sbírku laků by se nemusela stydět nejedna odbornice, stejně tak za precizní lakování a úžasné nápady na nail art. Třešničkou na dortu je fotografické umění a krásné obrázky. Mrkačka sem - http://malykoutekkrasy.blogspot.cz/.



6. Where tigers live ...



Pokud máte slabost pro krásné věci, přírodní kosmetiku, bytový design, život na venkově a ještě mnohem víc, jste tu správně. Z tohoto blogu na mě dýchá neskutečná pohoda, chodím si sem odpočinout, načerpat síly, přečíst milá slova a podívat se na úžasné fotky. A třeba se někdy dozvíme, jak je to s těma tygrama ... ;). Nalákala jsem vás - http://wheretigerslive.blogspot.cz/?



7. Zmrzlá i v létě



Jestli má někdo nárok rozebírat složení kosmetiky, tak jedině Zmrzlá! Má na to totiž papír. Ale nemusíte se bát, že vás zahltí chemií a vy budete chápat každé třetí slovo. Najdete tu přírodní kosmetiku, dekorativku, laky na nehty, články z cest ... Rozhodně si zaslouží pozornost, takže šup tam - zmrzlaivlete.wordpress.com.


Všechny úvodní fotky jsem si vypůjčila z jmenovaných blogů, snad se na mě holky nebudou zlobit ;). Doufám, že jste si našly alespoň jeden, který se vám zalíbí a že jsem vám rozšířila seznam četby i rozhled po blogosvětě.

Jaké zajímavé blogy mi doporučíte vy? ;)

Užívejte!

L.





Komentáře

  1. Liška + Les, to mě ani nenapadlo haha :D. Neznala jsem tři a z těch mě nejvíc zaujala Jahoda v čokoládě (mňam :)). Nové tipy jsou vždycky fajn!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, my z lesa si musíme pomáhat ;) a u Jahody byla má náklonost jasná už jen kvůli té čokoládě :D

      Vymazat
  2. Dobrý vkus, znám a sleduji všechny výše zmíněné! ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tipy na blogy mám ráda, alespoň mám pak po ránu co číst. Nejvíc mě zaujal z těhlech tipů blog Brunwen :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě taky, ale občas musím hledat sama, tak se aspoň podělím i s ostatníma ;)

      Vymazat
  4. Jak bych se na tebe mohla zlobit? Naopak mockrát děkuju za vřelá slůvka. Musím zas zapracovat na nějakých těch článcích o složení, nějak na to dlouho nebyl čas ani nálada. Jinak koukám, že máme podobný vkus na blogy. Žabku a MKK hltám už delši dobu, na Brunwen jsem narazila nedávno, ale okamžitě jsem u ní zakotvila ta holka se prostě nebojí říct, že něco vychvalovaného jí nesedlo a že to podle ní stojí za prd. No a na Indie kosmetiku mě nalákala moc, takových nerdy věciček není nikdy moc.
    A díky za tipy, jdu číst :)
    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak musím se nějak chránit, co kdybyste na ty loga měly kopirajt :D ... články o složení vítám s otevřenou náručí, my laici se rádi necháme poučit ;) ... já mám taky ráda blogy, kde se dozvím upřímný názor na výrobek, i když je jinak všeobecně chválený a když se k tomu přidají ještě zajímavé a neokoukané značky, tak je to skoro perla na dně rybníka ;)

      Vymazat
  5. Jé, děkuji za uvedení a za milá slova Tobě Lištičko i komentujícím nade mnou. :)

    No teď si uvědomuju, že už na mém blogu dlouho žádný indies článek nebyl. Měla bych to napravit. :) Teď mám rozepsaný ještě nějaký ten drogérkový a jeden přírodně pečující, ale pak přijde na řadu zase nějaké to Shiro. + Toho mám ještě spoustu, co jsem neotevřela a nenafotila. Pořád se mi do toho nechce právě proto, že nakupuji ve velkém a přitom mám foto kartu narvanou fotkami z dovolené, takže by se to tam nevešlo. :D Mimochodem taky si začínám rozšiřovat povědomí o další značky, v poslední době jsem udělala dva větší nákupy indie dekorativky u Life's Entropy a Notoriously Morbid a ani jedno nejsou oční stíny, tak to snad u mě bude opět pestřejší. :)

    Děkuji za tipy na blogy, některé jsem neznala a ráda přidala do sledovače. :) A co bych doporučila já? No řekněme že v blízkém budoucnu taky chystám tento typ článku, tak snad budu moct poskytnout další oblíbence. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není vůbec za co, páč si je zasloužíš ;)

      hehe, vidím, že jsem tě trošku popohnala k dalším článkům, co? ale v klidu, já si ráda počkám, navíc fotky z dovolené se přece nebudou mazat ;) těším se na nové značky, ani jednu samozřejmě nejznám a v životě jsem o ní neslyšela :D

      mě napínáš, tak já budu teda čekat ;)

      Vymazat
    2. Ty české mám většinu oblíbených v liště vpravo, spíš jsem se chtěla podívat na zoubek zahraničním blogům. :)

      Vymazat
  6. Les & Liška - pobavilo ;) Tipy na blogy jsou fajn.
    Neznala jsem jeden, většinu nějakým způsobem sleduju a souhlasím,jsou to příjemné blogy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidím, že jsem pomalu nepřišla s ničím novým! :D ale tak to je dobře, že jsou holky v povědomí,páč si to zaslouží ;)

      Vymazat
  7. Tak to ja se na ne musim kouknout. Nejake tipy na blogy souvisejici s oblecenim a botama? Nejak porad nemuzu nic objevit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeej, Marti, oblečkové blogy nesleduju, jen ten tvůj ;) já jsem totiž vždycky naštvaná, že všechny holky jsou krásné a štíhlé a většina oblečení, co prezentují by mi neslušela, tak se tam ani radši nedívám :D

      Vymazat
  8. Až na první znám a sleduju všechny. :) A první určitě omrknu. :) Moc hezké tipy, takových není nikdy dost. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, Ani, já si myslím, že i ten první se ti bude líbit ;)

      Vymazat
  9. Jéé :) Děkuju Liško, já na Tvůj blog vlastně taky narazila díky sympatickému a mě blízkému názvu. V lese je zkrátka dobře :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně to bylo nějak podezřelý, že mi během tak krátké chvíle naskočilo tolik nových čtenářek. :D
    Mockrát děkuju, ani nevíš, jak moc mě to potěšilo ! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jůů, děkuji Lištičko! Já si říkala, jak to, že je u mne v čokoládovně z ničehož nic najednou takový průvan :))

    OdpovědětVymazat
  12. Čau, čau, tak jdu kolem a říkám si - třeba si z toho něco vezme, Parabenka přírodňanka teroristitka zelená. Spíš ne, ale co kdybys dozrála do hlavy otevřené :) -

    http://video.aktualne.cz/dvtv/vyvoj-kosmetiky-vetsi-posun-nez-u-mobilu-rika-expertka/r~dc7f4b3a45ab11e5b22d002590604f2e/

    OdpovědětVymazat
  13. Ty brďo, já si řikám, kde se najednou toliko lidí vzalo :D Já Ti moc děkuji za pochvalu, je to moc milé a hřeje mě to♥

    OdpovědětVymazat
  14. Ty blogy na interiérový design jsou hrozný žrout času. Protože teď předěláváme byt, tak sháním inspiraci. Jenže většinou skončím někde, kde si jen tak zasněně říkám „Třeba někdy“ a naprosto vypadnu z reality. A ten návrat teda někdy docela dost bolí, co vám budu povídat. Ale každopádně i tak díky za inspiraci! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)