Stoprocentně čistý makeup

Občas se stává, že si něco strašně moc přejete. Sedí vám to v hlavě a pomalu ale jistě se zavrtává do mozku jako nějaký červík. Jsou ale okolnosti, které vám brání. U mě v tomto případě vysoká cena. Takže koupi odkládáte. Za odměnu, až přijde výplata, až budou slevy, až Kája Gott nedostane Slavíka ... Až se k tomu nakonec ani nedohrabete. Dokud nedojde do lesa balíček. A v něm, mezi dalšími skvosty, si sedí on. Jak já jsem se na něj těšila! V krásném balení, tolik opěvovaný, král mezi přírodními makeupy! Díky, Yvonne, za ten krásný pocit! :*

Yvonne taky může za fakt, že po něm toužím. Ona o něm psala jako první, ona jej vysadila na stupně nejvyšší. Navíc s jejími zkušenostmi v přírodní kosmetice a bohužel i se zápasením s náročnou a problémovou pletí ji s klidem můžu jmenovat nefalšovanou odbornicí v této oblasti. Takže jsem se na makeup vrhla se vší radostí a očekáváním.





Makeup je pigmentovaný ovocem, obsahuje přírodní minerální UV filtry, má plně krýt a dodat pleti přirozený a sametově hedvábný matný vzhled. Složení je obohaceno o anti-aging vitamíny a antioxidanty ze super ovoce (goji, acai, granátové jablko, maqui, hrozny, mangostan), které výrazně redukují známky stárnutí pleti. SPF 20 chrání pokožku proti UVA a UVB paprskům. Obsahuje pouze pigmenty z ovoce a zeleniny, žádné minerální ani syntetické barvy. (zdroj)




Obal je fakt krásný a luxusní. Skleněný, s kovovým vrškem i spodkem, bílými popisky a různými roztomilými detaily. Velké plus získává za pumpičku, díky které se jednoduše dávkuje a stačí jedno stlačení na celý obličej. Povedený je i mechanizmus, který vytlačuje obsah výrobku postupně nahoru, takže máte jistotu, že vymáčknete z balení i poslední kapičku makeupu. Obsah 30 ml, cena šílených 1 050 Kč (kde jsou ty časy, kdy vyšel na sedm stovek), koupíte tady.




Složení:

Aktivní látky: 15% Titanium Dioxide, 10% Zinc Oxide

Další ingredience: Organic Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Oryza Sativa (Rice) Starch, Pigmented Extracts of: Prunus Persica (Peach) Fruit, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit, Theobroma Cacao (Cocoa Bean) and Lycium Chinese (Goji Berry) Fruit, Euterpe Oleracea (Acai Berry) Fruit Oil, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Sodium Ascorbate (Vitamin C), Extracts of: Cerifera Cera (Candelilla Wax), Organic Camellia Sinensis (Ferment White Tea) Leaf*, Coffea Arabica (Coffee Cherry) Seed, Aristotelia Chilensis (Maqui Berry), Vitis Vinifera (Muscadine Grape) Skin, Garcinia Mangostana (Mangosteen) Peel, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit, Sambucus Canadensis (Elderberry), Citrus Grandis (Grapefruit) Seed, Lonicera Caprifolium (Japanese Honeysuckle). * Certified Organic.

Samé mňamky, člověku z toho až přechází zrak! Žádné levné oleje a složky, makeup je nadupaný výtažky z ovoce (broskev, meruňka, goji), obsahuje olej z granátového jablka, vitamín C a E nebo třeba japonský zimolez. Hodně zajímavé, to vám řeknu! ;)




Na výběr je ze sedmi odstínů, já dostala ten nejsvětlejší - 1 Créme Porcelain. Za svůj název se stydět rozhodně nemusí, je dostatečně světlý, i pro dcery majitele vápenky. Podtón má žlutý, takže na něj bacha, mně ale naprosto vyhovuje, takže si stěžovat nemůžu. Odstín mi tedy sedl na jedničku, i když bych si jej sama určitě nevybrala - šla bych do tmavších vod, takže docela překvápko.




Překvapil mě taky svou hutností. Až jsem se lekla. První myšlenka směřovala okamžitě k ucpávání pórů, páč s mou mastnou pletí si musím dávat velkého majzla. Druhým oříškem bylo nanášení. Díky konzistenci se blbě roztíral štětcem po obličeji, zanechával za sebou cestičky. Na řadu tedy přišly packy, což bylo sice lepší, ale musíte vychytat množství. Jakmile dáte na sebe makeupu moc, už se s ním nedomluvíte. Jak už jsem ale psala u Alverde, s přírodními produkty se musíte sžít a vypořádat se s jejich odlišnostmi od "konvenčních" konkurentů. Takže jsem pořád setrvávala ve svém nadšení.

Makeup jsem musela zapudrovat, páč matný finish se rozhodně nekonal, ale na tento krok jsem zvyklá a ještě se mi nestalo, že bych mohla pudr vynechat. Krytí se ukázalo jako střední, úplným bych ho nenazývala, na nedokonalosti se hodil korektor. Poslední dobou stejně vyhledávám přirozenější efekt, lepší než silikonová maska ;). Jakmile si makeup sedl a skamarádil se s pudrem, vypadal na pleti moc hezky, nestékal, nedělal mapy ani se neotíral. Nosila jsem ho s nadšením asi 14 dní v kuse a užívala luxusu.




Než přišlo velké rozčarování :(. Začaly se mi totiž tvořit pupence. Podkožáky. Hnusné a velké. Nepamatuju si, kdy jsem měla pleť v tak hrozném stavu. Dokonce i chlap si toho všiml a nenápadně mi naznačil, jestli toho na sebe nepatlám náhodou nějak moc (sprosťák!). Samozřejmě jsem si všechno ještě hezky rozrýpala (ano, vím, že se to nemá, ale stejně to nikdy nevydržím), takže jsem vypadala jak v největším rozpuku puberty. Fakt sexy :D.

Hledala jsem příčiny všude možně, vyměnila jsem totiž s teplejším počasím i ranní a noční péči (lehčí krém a olej), takže nebylo jednoduché určit viníka. Asi je vám jasné, jak to nakonec dopadlo, takže nemá cenu to natahovat.

Makeup 100% Pure mi ucpává póry! Nehorázně!

Může mít složení nacpané těma nejlepšíma přírodníma mňamkama. Může mít nádherný a luxusní obal. Můžou se na něj nést oslavné ódy široko daleko. Já už si ho na obličej nedám, ani kdyby mi za to zaplatili!

Pokud si teď říkáte, že musím Yvonne nesnášet, není to pravda. Na její obranu musím zmínit, že ona měla tento makeup v oblibě ve starém obalu (ne průhledný, ale bílý), takže s jiným složením. Inovace se jaksi nepovedla, bych řekla :D.

Nezbývá než konstatovat, že můžu být šťastná, že jsem za makeup nezaplatila ten nekřesťanský litr, jináč bych se bila do hlavy o každý strom, který bych v lese našla!

P. S.: Nezapomeňte, že ještě dnes (8. 6.) do půlnoci se můžete zúčastnit jarní soutěže! ;)


Jakou máte se 100% Pure zkušenost vy? Jakou nejvyšší částku jste ochotné dát za makeup? Co zklamalo v poslední době vás?

Užívejte!

L.








Komentáře

  1. Teda, to je ale neřád makeup... a přitom si člověk myslí, že když je to přírodní, nemělo by to dělat žádnou neplechu.
    Já v poslední době lituju nákupu v DM, kde byla akce na řasenku Rimmel Wonderfull Mascara s arganovým olejem + Rimmel Scandaleyes Jumbo Eyeliner, tedy linky v peru, které měly být voděodolné. Jenže nejsou, nejsou odolný naprosto ničemu, okamžitě se obtiskávají, stačí kapička vody a už tečou... takže jejich jediné využití je na tenoučkou linku. Řasenka mi vůbec nesedla, spodní řasy si s ní nenalíčím ani omylem, ta barva se na ně vůbec nechytá, protože štětiny jsou hrozně daleko od sebe.
    Řasenku asi z ničeho neviním, prostě mi nesednul kartáček, což jsem měla tušit, že se stane. Ovšem linky beru jako naprostej podraz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono i ty přírodní složky můžou pekelně ucpávat (zdravím kokosový olej! :D), takže člověk musí studovat složení i tak ;) ... to by mě taky naštvalo, mně naštěstí už drogérkové akce většinou nechávají chladnou, radši si našetřím na něco dražšího a kvalitnějšího, ale abych nevypadala tak spořádaně, tak laky na nehty kupuju ve velkém, hlavně ve výprodejích :D ... a linky bych vyhodila, potvory jedny! nesnáším, když se s nima ráno patlám, dávám si práci, aby byly obě stejné atd. a ony pak nevydrží - pche! zkoušela jsi tekuté od NYC? za ty dám ruku do ohně a stojí pár kaček ;)

      Vymazat
    2. Nezkoušela, ale moc díky za tip! Mrknu se po nich :)

      Vymazat
  2. je mi to fakt líto :(. Sama nesnáším, když mi po něčem "super" vyskočí pupence, na pracně vyléčené pleti! Je fakt, že ta stará verze byla matná a líp kryla, ale ani tenhle mi neucpával póry, takže to rozhodně nebylo schválně :D... Možná to mohla být i reakce na nějaké ty výtažky, je jich tam fakt hodně.
    Můj favorit je teď Alverde, mám načatý Living Nature v asi stejné kategorii jako 100% Pure, ale čekám, až do něj zhnědnu a stejně mi zatím nepřijde tak dobrý... kéž by bylo víc vzorků nebo možnost vyzkoušet, protože objednávat takhle drahé věci úplně naslepo je mazec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem naopak strašně ráda, že jsi mi ho poslala, páč jsem tím ušetřila strašně moc peněz :* nojo, každá máme jinou pleť a já jsem na ucpávání fakt háklivá, musím si dávat pozor ve všem, co si patlám na čumák, páč občas to dopadne katastrofou :D ... Alverde jsem začala zase nosit v tom pařáku hnusném, co tu teď máme a nemůžu si ho vynachválit, za stovku kauf roku! ;) ... vzorky by měli prodávat povinně, zvlášť dražší značky, páč ty vysoké ceny mě fakt odrazují od nákupu, i když bych klidně byla ochotna zaplatit za kvalitu, jenže kdo má vědět, jestli mi to sedne nebo ne, že? :(

      Vymazat
  3. Takový výsledek je prostě mazec. Sama nemám ráda drahá kosmetická zklamání. Za makeup bych byla ochotná dát 750kč, pokud by mi opravdu po všech stránkách sednul. Pokud by byla přes 1000kč, už bych od makeupu čekala, že mi smaže vrásky a kdyby stál přes 2000kč musel by mi doma uklidit nebo aspoň týden vařit teplé obědy. Bohužel makeupy nejsou obdařeny těmito schopnostmi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, u produktu za dvě stovky to tak nemrzí :( ... chá, teď jsem se fakt zasmála, já chci makeup, který mi doma uklidí a teplé obědy navaří! zaplatím cokoliv! :D

      Vymazat
  4. no týjo, tak je to je smůla. spíš než extrakty nebo výtažky bych řekla, že za to může kombinace aloe vera, kakaa a možná i toho vosku. jsem právě od 100% Pure ještě nic nevyzkoušela a musím říct, že tento článek jsem otvírala trošku s obavami, že si pak ten makeup budu muset koupit... no trošku mě to přešlo, ale zase si říkám, že ucpávání pórů je strašně individuální záležitost, takže vlastně jsem se dneska toho moc nedozvěděla a makeup bych si stejně měla koupit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, sviňák aloe vera, už delší dobu mám podezření, že mi jaksi nedělá moc dobře :/ ... od 100% Pure mám ještě rtěnku, je úžasná, krásně barví, krémová, nedělá žádné nepříjemnosti, jen moc dlouho na rtech nevydrží, ale s tou konzistencí to od ní ani nemůžeme čekat ;) ... jestli chceš, tak mi pošli na mail adresu a pošlu ti vzorek, ať víš, do čeho jdeš, poslala bych ti celé balení, ale už jsem ho slíbila jinde ;)

      Vymazat
  5. Nenenenene! To není možné :( makeup cenou rovnající se téměř high endu a přírodním složení? Já jsem ho plánovala vyzkoušet na podzim (zlatý pudr od Alverde, ten mi přes léto bude stačit), takže děkujeme za ušetřený litr. Ona většina těch inovací se firmám nedaří, co naplat. Proč nechávat něco tak jak to je, když to můžeme pokazit, že jo.. Ať se ti rychle zahojí čumák Lištičko ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no šak jsem měla taky skoro slzy v očích, když jsem zjistila, že ty pupence má na svědomí on! člověk by čekal pomalu zázraky za ty prachy a kde nic, tu ucpané póry! :D ... a inovace bych zakázala! nebo jenom k lepšímu, bych prosila příště! ;)

      Vymazat
  6. Ja som stále nenašla makeup,ktorý by mi neupchával póry.... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a zkoušela jsi minerály? Lily Lolo, Everyday Minerals, Just Pure Minerals, ... ;)

      Vymazat
  7. Tak to je škoda, ale nedá se nic dělat, pleť je strašně individuální a můžou jí vadit a ucpávat ji i přírodní složky... :(
    Díky za ušetřený peníz (no, ten dlouho nevydrží, známe se...:D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, přitom to vypadalo tak nadějně! ale aspoň jsem taky ušetřila a nemusím si kupovat další balení ;) ... jasné, že nevydrží, lákadel je moc a život je tak krátký ... :D

      Vymazat
  8. Ahoj Listicko, no uf uf, zlate korejske BB kremy za max 400 - me pravidelne klamou jen rasenky, nekdy mivam i na ty "drazsi" (200 Kc a vice) alergicke reakce, popripade se mi alespon mazou pod oko nebo opadavaji - tak zkousim a testuji :) V. ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to můj čumák už je pěkně rozmazlený, takže si nedokážu představit, co by říkal na silikonovou nálož v podobě korejských BB :D ... a zkoušela jsi řasenku od Alverde? mám doma dvě (černou se zeleným vrškem a stříbrnou z výprodeje za 50 Kč) a obě můžu doporučit ;)

      Vymazat
    2. Jsi moc hodna, ale z Alverde rasenek mam do hodiny pod ocima vetsi cerne kruhy nez po probdele noci :)) Zatim mi sedi Rimmel, tak snad se nevybuduje alergie :) jinak silikony mi v mensi mire nevadi, tak vesele bbckuju :) V.

      Vymazat
    3. fakt? mně právě vůbec neopadává ani se nerozmazává :( tak ať Rimmelka hezky slouží!

      Vymazat
  9. Fíha, taky bych si rvala vlasy.. :-) Doufám, že už máš zase čumáček v pořádku. :-)
    Mě naposledy na plné čáře zklamala řasenka. Konkrétně pro mě nepochopitelně oblíbená Colossalka od Maybelline (těch slevových kuponů do DM mi byl čert dlužen :-) ) Protože něco, co je tak mokré a s divně opelichaným kartáčkem, že to zvládne slepit řasy už po prvním tahu, fakt nepotřebuju. Obzvlášť, když se to při pokusu o rozčesání začne drolit.. Ale tak třeba za půl roku, až vyschne na přijatelnou konzistenci, bude fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obličej se naštěstí rychle po vysazení makeupu zahojil, takže už nestraším po lese ;) ... tak to je peklo, se mi snad ani nikdy s řasenkou nestalo, aspoň vím, na kterou si dávat bacha ;) nebo je možné, že jsi měla špatný kus? ono jak ty řasenky nejsou v regále zapečetěné, tak do nich některé nenechavé packy hrabou i přes to, že je k dispozici testr :/

      Vymazat
    2. No to jsi mi mela co pripomenout! Byla otevrena. Jak ja jsem byla nas.. chci rict vytocena.. :-) Jenom proto, ze jsem skrt a bylo by mi lito vyhodit skoro dve stovky, jsem s ni nemrskla do kose rovnou..
      Pochopila bych, kdyby kvuli tomu byla vyschla, ale myslim, ze tak mokra a opelichana je proste uz z vyroby :-)

      Vymazat
    3. toto já nikdy nepochopím, proč někteří do těch výrobků hrabou, i když není testr, tak bych si to v životě nedovolila! :( ... v tom případě je řasenka fakt na prd a nechala bych ji propadnout do kosmetického pekla! :P

      Vymazat
  10. No to by mě jeblo... u těch drahých věcí to člověka mrzí dvojnásob.. nejen kvůli vyhozeným prachům, ale u těch drahých věcí furt tak nějak čekám, že z toho budu maximálně nadšená.. :/
    Zklamání mi teď způsobil můj oblíbený pudr od gábiny, protože je nějak divně hrudkovatý.. na funkci to nemá vliv, ale i tak mě to hněte..
    Naopak nadšená jsem z toho zesvětlovacího gelu od L´oreal, protože fakt funguje a to jsem od něj moc neočekávala.. :o)) svět zůstává v rovnováze.. :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně! u drahých věcí očekávám úžasný výsledek, ze kterého si sednu na prdel, abych si ty těžce vydělané prachy mohla odůvodnit :D ... pudr od Gábiny zlobí? nechytl bradavice třeba? :D ... a u zesvětlovacího gelu od L´Oreal absolutně nevím, o čem je řeč :D

      Vymazat
  11. Sice litr za MU mi nepřijde nijak extrém, i když nejsem milionář. Ale musí být super a tohle nevypadá. Za prvé bych nesnesla, že nemůžu mazat štětcem, proces nanášení MU štětcem miluju a pak ty boláky.... Ale nedivím se, ač na čumák dávám vše 100% přírodní, péči si hlídám...silikony, SLS, ucpávací másla a oleje NE, tak makeupy kupuju v Sephoře, prostě to dělá, co má a když se dobře odlíčím, nemám problém. Neměla jsem pupínek několik let (taky to souvisí s laktozovou intolerancí u mě) a jsem spokojená. A dám i víc, než ten tisíc klidně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, když už za to ty prachy dám, tak očekávám výsledky! já zase naopak štětec na makeup nerada používám, ale třeba u MMU mi nic jiného ani nezbývá, takže si to vynahrazuju u těch tekutých ;) ... myslíš vyloženě makeup značky Sephora? život bez pupínků - to je můj sen! :D jenže s mastnou pletí se stejně občas nějaký neřád najde, co nadělám :(

      Vymazat
  12. Ach! Já ho mám, musela jsem pod něj najít fajný krém, pak mi sedí moc dobře, já se nepudruju naopak nikdy, používám jen buď MM JMP a nebo už rok tento, jenže teď už na mě i ten Peach je příliš světlý, tak jsem pořídila príma (krásně pěnový, jemně a moc hezky vonící) So Bio BB a míchám je na hřbetě ruky dohromady, za chvíli už budu potřebovat jen ten tmavší BB a k 100%Pure se vrátím zas na podzim. Mám tento inovovaný, taky za nižší cenu (od kamarádky, na které šupinkovatěl, vysušoval jí sušší pleť, prostě nesedl). Složení má překrásné, dala jsem za něj 600Kč, ale ten So Bio mi sedne víc, je v Pze dostupný a levný.
    Moc ráda od nich mám krémy pod oči - teď už proslulý kofeinový (protože se dá sehnat i v menším balení).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady jde přesně vidět, jak každému sedne něco jiného ;) nemáme to prostě v kosmetice jednoduché, kéž by byl jeden krém, který vyhovuje všem a byl by klid! :D ... So Bio? o této značce jsem snad ještě ani neslyšela, a to je co říct! jsi mě teda fakt nalákala, už se dívám na net :D a kde se dá v Praze sehnat? kdybych náhodou jela na výlet, tak ať ho můžu omrknout ;)

      Vymazat
    2. Byl to jen e-shop ve Zborovské, pouze jsem vyzvedávala osobně, obchod tam není a tudíž ani možnost vyzkoušet... :-/

      Vymazat
  13. Já si od 100% pure pořídila krém na kruhy pod očima, prý po něm mají opravdu mizet, ale jsem z něj dost rozčarovaná. Za prvé je mi nepříjemná parfemace, za druhé jsem občas měla pocit jakéhosi řezání v oku, jako by ten krém vysušoval nebo co. Taky mi přišlo, že pleti nevyhovuje, jednou jsem měla pod očima (ale v místě, kde už nejsou kruhy pod očima, žiš, to je popis) vysušená zarudlá místa a fakt si myslím, že je to zásluhou tohohle krému. Ovšem je pravda, že se to odehrálo na přelomu zimy a jara, kdy jsem měla pleť děsnou tak nějak celkově a asi byla k podobným věcem náchylnější. Hodlám mu dát šanci znovu v létě a uvidím. Ještě štěstí, že se mi podařilo ho koupit těsně před zdražením, i s poštovným mě nehdy vyšel asi o stovku méně než kolik stojí teď. To bych se bila do hlavy dvakrát tolik :D
    Abych ho ale jen nehaněla, je pravda, že tak po měsíci používání se mi kruhy opravdu zdály o něco vybledlejší.

    Pokud jde o makeup, používám minerální od Lily Lolo, který teď stojí necelých šest stovek a za něj to jsem ochotná dát, jelikož mi vyhovuje a to balení mi vydrží hrozně dlouho (i když taky podražil, z čehož nejsem zrovna nadšená).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o očním krému jsem četla taky samé superlativa, takže je mi líto, že ti nesedl, taky nestojí pár kaček :( i když je možné, že teď na léto by mohl být příjemnější, přece jenom pleť nepotřebuje tolik hydratace ;)

      Lily Lolo jsem měla taky a klidně bych koupila zas, vyzkoušela jsem už hodně značek MMU a tento byl určitě mezi těma nejlepšíma, i když JPM se mi zdá pořád o chloupek lepší ;) ale to taky záleží na preferencích samozřejmě ... s tím zdražováním mě pěkně vytáčí, já vím, že dolar, euro i libra šli nahoru, ale to mě vůbec nezajímá! :D chci staré hezké ceny!

      Vymazat
    2. To bude tentýž oční kofeinový co ho velebím o post výš :-). Mám ho moc ráda, je tak akorát a navíc ten kofeinový se dá (nebo dal) sehnat v menším a lacinějším balení, které vydrží hrozně dlouho.

      Vymazat
  14. Já od nich ještě nic nezkoušela, ale chtěla bych otestovat oční krém, tvářenku a rtěnku. Ovšem ty ceny jsou dost pálka. :( Ten make-up by mě hodně mrzel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rtěnku mám a je úžasná, kdyby nestála tolik peněz, tak přikoupím i další odstíny ;) dívala jsem se na ebay a tam jsou ceny nižší, jenže já mám strach to tam kupovat, aby to nebyl fake :(

      Vymazat
  15. Hmm..mám pocit, že jsem četla článek o úplně jiném make-up než mám doma a miluju :D Vychytala jsem ho, když stál ještě nějakých 800-900 Kč a musím říct, že to byla láska na první nanesení :) Štetcem mi normálně nanášet jde a se stupněm zmatnění jsem celkem spokojená...když krytí nestačí, tak přidám druhou vrstvu+minerální korektor a mám tvářičku jako mimčo :D Odstín mi taktéž sedí a vydrží mi celkem v klidu celý pracovní den, takže prostě jsem spokojená :D ....je fakt, že jsem ho nezkoušela používat tak dlouho v kuse (střídám s minerálním Tikei..podle toho na co mám ráno náladu), takže asi ani nic nestačilo vyrašit (nebo prostě mě zorvna z těchto věcí nic neirituje)... Jediný, co mě štve, že se musí spotřebovat fakt rychle a že ho neustále zdražujou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a nemáš náhodou ještě tu starší verzi v neprůhledném balení? ta byla totiž prý o hodně lepší ;) anebo Ti prostě sednul, každá můžeme mít úplně jinou pleť, já jsem mastňák obecný a hlavně mám velké sklony k ucpávání pórů, takže mi hned tak něco nesedne :( ... ale minerální od Tikei, to zní krásně! škoda, že se tu nedá sehnat, zase jsem ušetřila :D ... o zvyšování cen mi ani nemluv, blbý dolar! :D

      Vymazat
    2. Právě, že je to už ta nová verze. Mastňák v T-zóně jsem taky, ale po nanesení mi ten makeup matuje, takže v pohodě :)
      A co teda momentálně používáš za make-up ty? Mně leží v šuplíku ještě CC krém od Physicians Formula, ale čekám až chytnu trochu barvu, abych ho mohla nosit :D

      Vymazat
    3. nejvíc mi sedí minerály od Just Pure Minerals, když nemám náladu na sypkou konzistenci, tak prostřídám s Alverde ;) ... o CC od PF jsem slyšela jen samé dobré věci, takže ho mám na seznamu čekatelů na nákup ;)

      Vymazat
  16. Ahoj Lištičko, bohužel se musím přidat. Mně ucpaly pleť 2 vzorky, které jsem dostala na mé přání k objednávce, takže za mě rozhodně NIKDY víc! Odstíny super, vůně hezká, hezké krytí, ale to peklo potom... Cena je navíc docela vražda :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cena je šílená a buď ráda, že jsi měla možnost vyzkoušet ze vzorečků a nešla rovnou do plného balení, páč to by mě kleplo :D

      Vymazat
  17. Som doslova rozorvana po tejto recenzii, nakolko vsade citam same chvaly na neho a nakolko mam tiez problemovu plet, aj ked zmiesanu, bojim sa dat tolko prachov. Na druhu stranu ma zaujalo to, ze ma dobre krytie, to mi u prirodnych make upov chyba. Mam aj alverde, ktory ma to krytie zatial najlepsie, ale ten mi zas mapuje po case a keby si nedam pred nanasanim na tvar olejcek tak vyzeram jak supinata ryba s nim :/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)