Jarní odměna

Čekala jsem docela dlouho. Obsah balíčků se čas od času měnil a já vyhlížela ten správný okamžik. Nejdřív jsem chtěla jen tak. Pak se číslo čtenářů blížilo hezky ke kulatému, tak jsem číhala na něj. Pořád nic. A když jsem se na všechno vykašlala, tak to přišlo (ono to tak asi v životě fakt je). Je vás tady 250! Mohla bych psát otřepané fráze - jak jsem šťastná, jak jsem si to snad ani nezasloužila, jak vás mám ráda a jak vám děkuju. Všechno už ale bylo řečeno. I to, že odměnou za blogování jsou mi nejvíc komentáře, zpětná vazba a komunikace s vámi. Takže jsem připravila malou odměnu. Tentokrát čistě dekorativní, v jarních barvách, pro potěšení. Opět budou balíčky dva, který se vám líbí víc? ;)


Zlatý balíček





1. Paletka očních stínů W7 In The Buff Natural Nudes
2. Laky na nehty H&M Gold a Glitter Gold


Barevný balíček




1. Paletka očních stínů BeYu, odstín 150 Plum - Baby Pink
2. Rtěnka BeYu, odstín 167
3. Lak na nehty Miss Sporty Oh My Gem!, odstín 005




Pokud se vám jeden z balíčků líbí, stačí splnit pár jednoduchých bodů:

  • Čtěte liščí blog, je mi jedno jestli přes GFC, Bloglovin, FB nebo jen tak.
  • Dejte mi vědět do komentářů, jaké líčení na jaro používáte. Liší se od jiných ročních období? Které barvy jsou teď vaše oblíbené? Klidně můžete doporučit přímo nějaký odstín nebo produkt (rtěnku, oční stíny, tvářenku, lak na nehty, ...).
  • V případě výhry nezapomeňte zmínit, který balíček by vás potěšil víc - zlatý nebo barevný?
  • Nepište mi svůj e-mail! Ochráníte se tak před plnou schránkou nevyžádané pošty. Vítězky vyhlásím v samostatném článku tady na blogu a ony mi pak e-mail zašlou samy.

Na soutěžení máte týden - své příspěvky můžete psát do pondělí 8. 6. 2015 přesně do půlnoci.

Přeji krásný, slunečný, úspěšný a pohodový týden! ;)

L.







Komentáře

  1. (Nesoutěžní komentář, ve stínech i lacích se momentálně topím, byť jsou ceny skvělé!!)
    Gratuluju k číslům, takové kulatiny jsou skvělé a zasloužené! :)
    Vybrala jsi krásné ceny a věřím, že výherkyním udělají radost. :)
    Já na jaro používám ráda jemnější barvy, pastelové, ale teď, s blížícím se létem, mám chuť už i na nějakou tu divočinu, jako jsou hodně barevné oči či výrazná rtěnka (oboje dohromady by bylo trochu děsivé... :D).
    Takže asi tak... :))

    OdpovědětVymazat
  2. Super balíčky. Já na jaro používám více růžové barvičky než v zimě, přijde mi to takové veselejší. Takže růžové Color tatoo nebo růžové stíny z paletky MUR Iconic 2 a na tváře buď růžovou tvářenku UMA nebo srdíčko od MUR. Nedávno jsem si MUR stíny a tvářenku koupila v Rossmanu a jsem moc spokojená :) V případě výhry bych brala zlatý balíček, ať si od té růžové trochu odpočinu
    pospisilova.marki@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju k takové fůře čtenářů a přeju spoustu dalších kulatých čísel! :-) Na jaře nepoužívám žádné speciální líčení, barvy vybírám spíš podle toho, na co mi padne ruka. :-D Ale rozhodně bych doporučila Rose Gold tvářenku od Sleeku, ta umí dát tvářím ten správný jarní nádech. :-) Líbí se mi oba balíčky, ale o trošičku více ten zlatý. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Když jsem četla nadpis, myslela jsem, že jsi se sama za něco odměnila, tak jsem byla zvědavá, za co to bylo - a ono je to pro nás :)
    Momentálně vrcholí moje pylová alergie, takže teď se nemaluju skoro vůbec, jenom zamaskuju nedokonalosti - nově jsem objevila tekutý minerální makeup od Alverde a CC korektor od Bourjois, oba jsou parádní. Když zrovna nemám oči jak králík, používám hlavně teple růžové nebo fialové stíny, řasenku a sem tam rtěnku nebo fixu na rty. Celkově se líčím spíš přirozeně, výrazné barvy ke mně moc nejdou.
    A balíčky by mě potěšily oba, v obou jsou věci, které bych barevně využila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tedy poslední dobou s tím líčením spíš ubírám, stíny jsou pro mě výjimkou jen do divadla, ale teď o víkendu jsem si udělala zlatou linku od Essence, tedy po hodně dlouhé době...ale přišlo mi to takové veselé jarní :) Občas k tomu dám nějaký barevný balzám od Labella, je to pro mě takové jemné oživení :) Jinak moc se mi líbí ten první balíček, ty stíny se mi zdají úplně skvělé právě do divadla nebo na večer! :) Hezký den, L.

    OdpovědětVymazat
  6. Jůů, liška se ozvala! Gratuluji k získaným čtenářům. Co chybí na kvantitě je ve kvalitě! :)
    Na jaře miluji dewi finish (narozdíl od zimního mattu), vytahuji nejrudější rtěnky z rudých (v zimě je také nosím, ale to vypadám jak ledová královna) a ladím se do alá pin-up :) A miluji barevné linky na oči :) Doporučím, pokud ještě někde seženeš tvářenku Essence z Brit-tea limitky. Je skvělá, s růžičkami, rozjasňuje :)
    Sleduji přes GFC :) Balíčky se mi líbí oba, straka ve mně hlásí: zlatá, zlatá :D

    OdpovědětVymazat
  7. na jaře používám BB místo makeupu a jakmile se teploty dostanou ke 30 stupnům, nepoužívám ani ten BB. Mám ráda bud linku a řasenku nebo růžové stíny a řasenku. Tvářenky se většinou vzdávám. Víc se mi líbí ten druhý růžový balíček

    OdpovědětVymazat
  8. Liško, gratulace ke krásnému číslu, ať spokojené čtenáři jen přibývají, a Tebe to tu s náma pořád baví! Já jsem na jaře nijak neměnila své líčící návyky, jsem totiž konzerva (a hlavně začátečník, takže to moc nehrotím :D). A co jsem změnila je péče o pleť, vytáhla jsem krémy s SPF a brýle samozřejmě. (nesoutěžím, mám teď doma super paletku theBalm, a nějak mám pocit, že mi stačí ;-))

    OdpovědětVymazat
  9. Paletku mám také a již nějakou dobu. Není špatná, ale na můj vkus příliš práší a nevydrží moc na víčku.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. teeeda takove krasne darecky:)))...preji at to cislo jen a jen stoupa a tobe to pise jedna basen.
    Nepisu ani tak kvuli vyhre, i kdyz balicek "zlaty" by mi velkou radost udelal. Krasne jaro a hodne ctenaru:)

    OdpovědětVymazat
  11. To jsou milé balíčky :). Já teď zase vytahuji výraznější rtěnky a neutrálnější paletky stínů :). Za mě můžu doporučit Zoeva Naturally yours paletku :). Na pusu pak cokoliv výraznějšího a zamilovala jsem momentálně do mého nového miláčka Benefit Dallas tvářenky :). Líbil by se mi moc zlatý balíček :).

    OdpovědětVymazat
  12. Krásne balíčky :-) Ja teraz momentálne používam jemný marhuľkový tieň, lícenku mám Milani Dolce pink a rúž tak buď Milani Flamimgo pose, alebo si dám len jemnučký lesk od Essene.
    A potešil by som sa hociktorému balíčku :-)
    Pekný slnečný dník :-*

    OdpovědětVymazat
  13. také nesoutěžně (ale zlatá je můj šálek kávy :)) gratuluju k hezkému číslu a přeju, ať ještě rychle roste :))!

    OdpovědětVymazat
  14. Tak já jsem jedna z mála (v mém okolí) kdo na roční dobu v líčení vůbec nedá. klidně si v prosinci namaluju růžové neonové oči, nebo zcela řvavou rtěnku na podzim místo očekávaných tlumených barev. Je mi to fukec. Ať se každej koukne... Na jaře tedy nosím cokoli na co mám náladu. Naked 2, Naked 3, nějakou bláznivinu od Sleeku, klidně něco metalického, výrazné barevné linky a hlavně si potrpím na nalíčené rty.
    Gratulace ke čtenářům a pokud by to vyšlo, jsem pro zlatou variantu.
    Sarkakk@gmail.co

    OdpovědětVymazat
  15. jsem strasne zvedava na ty in the buff paletky, tu bych moooc chtela :) takze me se libi balicek zlaty.
    Ted na jare se prave na den licim presne takovymi barvami jako jsou in the buff :) a ruzovoucka tvarenka a rtenka, je to takove svezi :)

    OdpovědětVymazat
  16. u mě se to ročně příliš neliší, já jsem docela nudná a konzervativní, takže téměř žádné zářivé barvičky ani v létě či na jaře, ale né, že by se mi to nelíbilo, jen se na to prostě nějak "necítím" :-D
    více se mi líbí balíček zlatý
    Příjemný večer :)

    OdpovědětVymazat
  17. Na mém líčení se roční období moc neodráží... celoročně mám ráda výrazné tmavší rtěnky :). Letošní jaro nosím spoustu věcí, hodně to střídám, protože mě nebaví mít na sobě dva dny po sobě to samé.
    Zlatý balíček by mi případně udělal větší radost.

    OdpovědětVymazat
  18. Mila Listicko, gratulujem k dosiahnutiu ciela, v ktory si dufala a verim, ze coskoro sa cislo vysplha minimalne na 500, pretoze tvoj blog si to naozaj zasluzi :)
    Ja na jar zacinam pouzivat vyraznejsie ruzove a koralove rtenky a mint/tyrkysove ceruzky na oci. A mam novu licenku Hot Mama od The Balm, tak tato jar patri Hot Mame.
    Viac sa mi paci zlaty balicek. Ale samozrejme by ma potesil aj ten barevny :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ja su za experimenty,kazdy den naplacam na tvar,co mi pride pod ruku :-D :-D ale na leto sa viac sfarebnieva :-D :-D
    A zlaty balicek by ma uplne rozradostnil :-D

    OdpovědětVymazat
  20. Velká gratulace Lištičko.Já nijak roční období v líčení neprožívám.Na co mám zrovna chuť to použiju.Většinou chodím jen z řasenkou,linkou pod okem a leskem na rtech.Líbil by se mi barevný balíček.

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám poslední dobou nahé období. Máznu se faktorem, zapudruju a dám řasenku. Na oživení rtěnku, ale stále se je učím nosit. Volila bych barevný balíček.

    OdpovědětVymazat
  22. Určitě volím jiné líčení, víc používám tónovací krémy, bláznivé laky na nehty a rtěnky, barevné linky a krémové tvářenky. Víc bych případně využila první balíček.

    OdpovědětVymazat
  23. Na jaře začnu používat jen lehké BB, ale zbytek líčení se mi nijak zásadně nemění. Obvykle ráno nestíhám, takže na oči kašlu a dám jen řasenku. Pak to BB, korektor, tvářenka a jdu. Ale teď, s těmi vedry, jsem na líčení rezignovala a zůstávám aspoň u řasenky. :-D Změnu mám aspoň u laků. S příchodem tepla najíždím na veselejší, letnější barvičky.
    Více by se mi líbil zlatý balíček.
    makeuploverbeth.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj,sleduju Tě přes FB :)
    Já se líčim celoročně v neutrálních chladných hnědých tónech s černou linkou, nejradši používám Collor Tattoo v odstínu Permanent Taupe a paletku od MUR Born to die a na rty miluju rtěnku od Essence Come naturally :) Potěšil by mě zlatý balíček :)

    OdpovědětVymazat
  25. já sem tak nějak celoročně příznivcem spíš nude líčení :) už jen proto, že se hodí kdykoliv a k čemukoliv ;-) takže to většinou vypadá tak, že vezmu řasenku, někdy tužku nebo nějaký neutrální stín, přirozeně vypadající rtěnku a nazdar :-D proto by se mi i víc líbil zlatý balíček, protože ke koupi nude paletky sem se ještě nedokopala, ale hodila by se mi :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Po konci zimy jsem začla víc používat barvičky, hlavně stíny. Přes zimu si nevybavuju, že bych je vůbec použila :) Víc mě to baví. Ale jinak líčení ubírám, trošku makeupu, zapudrovat, trošku namalovat oči a lehce tvářenku.
    Líbí se mi víc zlatý balíček.

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj:) Líčení podle ročního období moc nedodržuju. Poslední dobou se přistihuju, že spíš než na roční období koukám na počasí a ve slunný dny vytahuju výraznější barvy, než když je venku zabouděno. To se pak držím spíš nude klasiky a tlumených odstínů. Kdybych ale měla jmenovat jarní stíny, které mám teď v oblibě, bylo by to duo minerálních očních stínů od Dermacolu s třpytivým měsíčním efektem (zelená a bílá). Pohled supr rozzáří a ta pastelově zelená je jasná barva jara. :) Z balíčků se mi víc líbil ten druhý (barevný). Ten odstín rtěnky mi přijde úplně supr. A spolu s těmi stíny by to mohlo bejt fajn kombo. A paletku od W7 už vlastním. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Moje jarní líčení je rozhodně světlejší než bylo na podzim a v zimě. Momentálně mám velmi oblíbený stín Essence I Love Nude v odstínu 02 Cake Pop, ten dám přes celé víčko, do záhybu nějakou střední hnědou, hnědou linku a je to :-) V horkých dnech nebo když mám na sobě něco modrého, přidávám linku tyrkysovou.
    Sleduji přes Bloglovin a protože paletku mám, upřednostnila bych druhý barevný balíček :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Komentuju nesoutěžně. Musím umlčet své hamounské a soutěživé já a uznat, že ač jsou výherní balíčky parádní, nevyužila bych je..
    Při malování se moc ročních období nedržím, mám svoje oblíbené barvičky a ty jedu celoročně. Maximálně na nehtech na jaře popustím uzdu v podobě nějaké té mint nebo považ oranžové! :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Já se moc ročními obdobími neřídím, ale je pravda, že na jaře a v létě častěji experimentuji s veselými barvami :-) Běžně nosím jemně růžové, béžové, nebo lehounce zlatavé stíny, řasenku a trochu broskvové tvářenky. Sleduji tě celkem dlouho a tohle je super soutěž. Využila bych hlavně první zlatý balíček, ten je parádní :-)
    l.jerlingova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)