Alverde dekorativkový výprodej

O Alverde se v poslední době mluví (píše) jen v souvislosti s poslední puntíkatou limitkou. Ne, že by si to nezasloužila, páč se fakt povedla. Já jsem si řekla, že nic zatím kupovat nebudu a počkám si na výprodeje. Jsem si totiž všimla, že i když je stojan vybrakovaný, tak stejně pak vytáhnou nějaké nasyslené zásoby (nebo ho prostě nikdo nedoplňuje), které jdou pak do košíčku za zvýhodněnou cenu. Možná se tak děje jen u nás v lese, to je samozřejmě možné.

Každopádně jsem byla překvapená, že má Alverde nový stojan mezi ostatními značkami dekorativky (ale dělí se o něj napůl se Sally Hansen, chudák). Sice se mi starý stojan líbil víc, ale třeba je to jen o zvyku. Dále jsem čučela na plný a netknutý výprodejový koš. Dodávám, že musíte hledat, páč vše není na jednom místě (nechápu proč). Každá prodejna je jiná, takže nemá cenu popisovat, kde jsem tyto poklady našla já, prostě musíte šmejdit s okama na stopkách ;).




Tento článek berte spíš jako inspirativní, neměla jsem moc času některé produkty pořádně vyzkoušet, ale jelikož jde o poslední kusy, nebyl čas otálet.





Mono stíny moc nepoužívám, mám raději paletky, stejně tak zástupce práškové konzistence (pigmenty). Ale až uvidíte barvu, pochopíte, proč jsem je nakonec vzala (a že jsem se na ně byla dívat 2x!). Stály 35 Kč, což je fakt směšné, byly v košíčku na pultu u limitek, společnost jim dělaly ještě rtěnky (ty v zeleném obalu nekupovat!) a tužky na oči. Ostín 10 Brilliant Bronze, jediný na výběr.





Bála jsem se malé pigmentace, bála jsem se výdrže, bála jsem se, že ho nebudu používat. Chá! Stačí vám fotka stínu máznutého na ruce? Mám ještě něco dodávat? Snad jenom, že v reálu se třpytí ještě víc. Na sluníčku rozehraje pravé divadlo. Na léto naprosto ideální - k opálené pleti, úplně vidím moře, pláž, písek ... Drží na bázi celý den a je krásně pigmentovaný, stačí nanést maličko. Já říkám kup roku!





Lesk na rty jsem zase ulovila v klasickém výprodejovém stojanu u pokladny. Tato limitka se u nás vyprodává už asi sto let, asi ji nikdo nechce, jen mi nejde do hlavy, že červeného krasavce vytáhli až teď. Chodím výprodej kontrolovat pravidelně a předtím jsem narazila jen na oranžády obecné. Za 60 Kč a s tím, že kolegu č. 10 Exotic Coral už vlastním a jsem s ním moc spokojená, bylo naprosto jasné, že kupuju ;).







Lesky na rty nepoužívám vůbec, ale tato řada si mě získala svou pigmentovaností (vyrovná se rtěnce) a hlavně nelepivostí. Odstín 30 Paradise Red rozhodně není pro šedé myšky. Je sytý, šťavnatý, červený, s kapkou malin. Jen nemůžete počítat s bůhvíjakou výdrží. Přece jenom je to pořád lesk. Takže nebude matný (haha), vydrží možná tak nějaké pitíčko, ale s jídlem nepočítejte. Ale pořád mi za nákup stál, připadám si s ním totiž jako hvězda!





Na řasenku mě upozornila ségra Enka, za což jí patří velké díky! :* Vyjde vás na 50 Kč a má plastový kartáček. Tato fakta mi naprosto stačila k otevření peněženky. Má trošku tekutější konzistenci, než je běžné u ostatních řasenek a silně voní alverdovskou parfemací. Takže pokud ji nesnesete, tak se po stříbrném kousku ani nedívejte. Řasy dělá pěkné, nečekejte mrkací panu, na takové fígle je krátká. Ale hezky je oddělí, pročísne a zahustí.





A co je nejlepší? Že se nerozmazává, neopadává, nežmolkuje a neobtiskává. Tleskám ve stoje, páč toto jsem fakt od přírodní řasenky nečekala! Vydrží celý den až do odlíčení ve stejném stavu jako byla ráno. Přežije i déšť, vyzkoušela 1 liška z 1.






A teď bacha, páč právě vidíte nejlepší balzám na rty, jaký jsem za poslední dobu vyzkoušela! Jenom nechápu, kde ho schovávali, jelikož a tudíž, než ho strčili do slev, neměla jsem ani ponětí, že existuje. A to očumuju balzámovací stojan pravidelně. Nevadí, hlavní je, že jsem ho objevila aspoň teď. A mám už druhé balení (první jsem kupovala asi před měsícem, takže se asi moc rychle nevyprodávají, když jich tam ještě teď měli tak 6 kousků).




Voní jako Hašlerky, má hustší konzistenci, ale vůbec nelepí. Nanášíte z tuby přímo na rty, takže žádné strkání pracek do kalíšku (fuj!). Hydratuje, hojí a nechává rty jako v peřince. Nemusíte si pysk přetírat každých pět minut. Opravdu mám okamžitý pocit péče. Vsákne se, nikde nesedí a klíďo píďo můžete hned nanášet rtěnku. Není neodolatelný? Pořád nic? ... Dobře, vystřelím poslední náboj - cena 30 Kč! Doufám, že teď letíte do DMka, až se za váma práší! :D


Jestli mi po tomto článku chcete nadávat, že kvůli mně utrácíte, tak věřte, že to není vůbec pravda! Všechny výrobky výše zmíněné vyjdou na pár kaček, udělají vám zaručeně radost a stojí i za mnohem vyšší peníz. Kdybych měla vybrat dva favority (jednoho po mně nechtějte), byly by to oční stíny a balzám na rty.

Co jste si poslední dobou koupily vy? Šmírujete ve výprodejích? Používáte dekorativku Alverde?

Užívejte skorovíkend!

L.























Komentáře

  1. Ve výprodejích šmejdím, ale asi nemám oči na stopkách, protože tyhle super věci jsem nenašla. Na druhou stranu to může být prodejnou. V každé případě jsi dobře pořídila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, bohužel nemůžu zaručit, že budou výrobky v každém DMku :( ale třeba se něco najde i u vás, musíš šmejdit častěji ;)

      Vymazat
  2. Krásný výprodejový nakup, trošku ti závidím ten lesk na rty, má boží barvu :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/gelove-linky-od-astoru.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, taky se mi moc líbí, je hodně výrazná, ale na léto jako dělaná ;) u vás ho už nemají? :(

      Vymazat
  3. A u nás zase nic :-/ Ale raději to zajdu dneska zkontrolovat!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten balzám na rty jsem u nás nenašla, jinak by byl dávno můj! Tvoje vychvalovačky zapůsobily :-) Já jsem si tu puntíkovanou limitku obhlídka, a zjistila, že se mi líbí skoro všechno. Ale nějak se mi nechtělo zatím nakupovat, takže doma nemám vůbec nic. Tak snad něco bude ve výprodejovém stojanu :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já ti pro něj zajdu, to není problém ;) z puntíkaté limitky bych chtěla kromě stínů taky všechno, ale zase na kvalitu nebyly tak nadšené ohlasy, abych kupovala za plnou cenu ... možná se ještě přemluvím a půjdu aspoň do broskvové tvářenky, uvidíme :D

      Vymazat
  5. U nás taky přidali nový stojan a poprvé jsem viděla Alverde ve výprodeji, ale už to bylo vybrané. Drogerkoví lidé se neumí ke kosmetice vůbec chovat, takže to bylo celé zapatlané, viditelné porušené samolepky a obaly. Chvilku se ošahávala ty oranžové, pak si vzpomněla na svou stopku a radši šla smutně domů. Ale teď si mě nalákala, asi se tam přeci jen zastavím, třeba něco doplní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já nevím jak to dělám, ale mám poslední dobou štěstí, že narazím na úplně čerstvý výprodejový košíček, do kterého přede mnou ještě nikdo nesahal ;) právě když jsem šla napodruhé pro ten oční stín, už to bylo pěkně zaprasené, hlavně rtěnky, nechápu, proč to ti lidi dělají, fakt ne! :(

      Vymazat
  6. Asi okouknu ten balzám, díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Rádo se stalo drahá ségro :o)
    Z puntíkované limitky se mi nehodí vůbec nic, což mě štve, páč se mi líbí ty obaly :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mam Alverde dekorativku rada. Nie vsetko je uzasne, ale daju sa najst aj poklady :) Mam velmi rada Alverde licenky. Mam 2, ale tie odtiene sa uz nevyrabaju. Za poslednu dobu som si od Alverde kupila quatro ocnych tienov Rose garden c.50, dve obojstranne ceruzky na oci a shimmering licenku - tu trojpruzkovu, ktora sice dost prasi, ale odtien a vydrz sa mi paci.
    Tento balzam na pery som mala a nebola som z neho nadsena. Nepacila sa mi vona a nemam moc rada balzamy v tube. Podla mna su moc olejove.
    Viac clankov o Alverde prosim :) Je to moja oblubena znacka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám úplně stejný názor, hodně holek se přírodní dekorativky bojí, ale Alverde dokáže nabídnout spostu dobrých produktů ;) navíc propadáky se najdou i u ostatních značek, žádná nemá úžasný celý sortiment ... quatro paletky mám dokonce dvě a byla jsem velmi příjemně překvapená jejich pigmentací, to jsem fakt nečekala! tvářenku nemám ani jednu, měla bych to napravit! ... o Alverde bych mohla psát furt, kdybys viděla, kolik mám složek v počítači s již nafocenýma produktama, ale musím pomalu, aby to tady nebylo pořád jen o jedné značce ;)

      Vymazat
  9. Heleď Liško, sice nás nezásobuješ spamovými články obden, ale když už, tak mě přinutíš letět do drogérky a převrátit tam peněženku na ruby! Achjo!!! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Liško, přiíště si tyhle svoje super úlovky nech snad radši pro sebe.. Protože někteří z nás ti pak normálně závidí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neeee, já jsem jenom chtěla, abyste šly do DMka a taky si něco hezkého koupily ve výprodeji, to je vše, přísahám! :D

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. jsou! musím okouknout i jiné odstíny (jestli teda mají), páč toto se jen tak nevidí! ;)

      Vymazat
  12. stíny mě teda taky překvapily, lesk je na mě trochu moc červený, ale řasenka a balzámek stojí rozhodně za okouknutí. Díky za prima tipy.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem z té pigmentace a hlavně barvy byla překvapená ... není vůbec za co, snad taky něco ulovíš ;)

      Vymazat
  13. Od Alverde som veru už dlhšie nič nekúpila, ich stojany sú vždy nejak vybrakované...vo výpredaji som tiež nič moc nevidela a limitku som u nás tiež ešte nevidela...Ale ten tieň na oči je krásny! :) Lesk je tiež veľmi pekný, i keď ten by som brala iba ak v podobe rúžu, lesky nepoužívam, nejak sa mi na sebe lesklé pery moc nepáčia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u nás v lese jsou asi nějací divní lidi, páč mi přijde, že Alverde je vůbec nezajímá :D což je plus pro mě a mé nálety ;) ... vidíš, vůbec by mě nanapadlo zkusit lesk místo tvářenky! aspoň už vím, co na sebe zítra naplácám! :D

      Vymazat
  14. Ja si v tom vypredajovom stojane neviem nikdy nic vybrat. Irituje ma, ako to tam je vsetko nahadzane a je tam bordel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to by mi až tak nevadilo, horší je, když do toho někteří nenechavci hrabou, rozlepují zalepené obaly a strkají pracky kam nemají :(

      Vymazat
  15. Od Alverde som asi ešte nič nemala, ale produkty vyzerajú naozaj zaujímavo. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty vždycky ulovíš takové poklady. Já když jdu do DM a kouknu do toho slevového "stojanu", bývám obvykle zděšena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám na to štěstí, to je pravda ;) ale chodím tam očumovat docela často, paní prodavačky už mě znají :D

      Vymazat
  17. muhahahaha, balzám jsem ukořistila za 15 kč :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)