Váhací seznam přání aneb chci všechno a hned!

Už je to zase tady! Na všech blozích najdete seznam přání pro Ježíška, moderněji wishlist. A abych byla in, tak jsem se do něčeho podobného chtěla pustit taky, páč jdem v lese s dobou :D. Jenže se mnou je potíž. Chtěla bych toho tolik a přitom nepotřebuju nic. Toužím po třech paletkách očních stínů, přitom vím, že bych je nikdy všechny nevyužila. Ale kterou si vybrat? Ještě že vás mám! Doufám, že když vás tady zaplavím krásnýma obrázkama kosmetiky, tak nebudete jen slintat, ale řeknete mi, co za koupi opravdu stojí a co ne ;). Platí?


Paletka očních stínů

Konečně jsem si ujasnila v hlavě, že bych si mohla koupit luxusnější a kvalitní oční stíny. A taky že bych mohla začít trošku experimentovat v barvách, protože hnědé odstíny jsou sice fajn a hodí se ke všemu, ale mladá budu jen jednou, že jo ;). Mám v hledáčku zatím pár favoritů, jenže se nemůžu rozhodnout, kterého dřív. Co říkáte?


Sleek Ultra Darks


Zdroj

Nejlevnější z celého výběru (okolo 300 Kč) a nejsnazší k sehnání. Všichni paletky Sleek vychvalují až do nebe, já zatím žádnou neměla možnost vyzkoušet a pořád váhám, jestli jo nebo ne ... Jestli raději neinvestovat víc nebo to úplně stačí ...


Urban Decay Vice3

Zdroj


Tohle je už trošku jiná liga, heh. Od UD jsou známé hlavně Naked paletky, které mě nikdy nelákaly. Ale jakmile jsem viděla tuto krasavici, změnila jsem názor. Jestli jsou stíny tak kvalitní, jak se o nich básní, nemám problém za ně dát ty prachy (60 doláčů na ofiko stránkách). Pátrala jsem i v českých vodách, ale zatím jsem ji objevila jen na docela pofidérních eshopech, kde bych nákup neriskovala. Ale ona se objeví, toho bych se nebála ;).


Too Faced Everything Nice Set

Zdroj


Na Too Face set jsem narazila úplnou náhodou na Instagramu a okamžitě se mi rozbušilo srdce! :D Na růžovou si nepotrpím, na třpytivé štětce taky ne, ale líbí se mi odstíny stínů, tvářenky, bronzer i rozjasňovač (ani jeden z posledních dvou vyjmenovaných jsem nikdy nevlastnila). Prý se dá sehnat v Sephoře za 1 390 Kč a v Praze je všude vyprodaná :D. Takže si nedělám iluze, že bych ji sehnala, páč v lesíku Sephoru nemáme a do Brna se dostanu až příští víkend. Uvidíme, třeba se poštěstí, ale moc nadějí si nedávám ...


Cosm´etika kompaktní oční stíny

Zdroj

Do očních stínů od Cosm´metika jsem se zamilovala díky Ladyboxu, který rozesílal tři odstíny z limitované edice navržené právě pro tuto příležitost. Já jsem všechny vyměnila nebo dokoupila a teď mi chybí už jen box, do kterého bych je vložila. Ten se mi sice designově vůbec nelíbí a zdá se mi drahý (199 Kč, stejně jako cena za jeden stín), ale bohužel mi asi nic jiného nezbude, páč lovit stíny každý den z malé papírové obálky není moc praktické. No a jelikož se do boxu vlezou stíny čtyři a já vlastním pouze tři (pearly biege, matt chestnut a pearly steel blue), dokoupím jim ještě dalšího kámoše. Přemýšlím nad matt violet nebo matt olive green. Omrkněte tady.


Parfém

Já jako na parfémy moc nejsem. Stačí mi jeden, který používám každý den, dokud jej nevypotřebuju a pak si koupím další. V této kategorii se vůbec nevyznám, když někdo nadhodí nějakou známou vůni, tak jenom zasvěceně přikyvuju a tvářím se, že vím, vocogo. Úplný hotentot sice nejsem, ale Chanel no. 5 mi fakt nevoní :D. Ale aspoň vím, jaké přísady sedí mému čumáku - dřevité, kořeněné a orientální. Nic sladkého, to by mě zabilo.


Yves Saint Laurent Belle d´Opium


Zdroj

Já tu vůni miluju! Chodím kolem ní už nějaký ten rok, vždycky se navoním, vždycky se rozplývám, pak se podívám na cenu a zase si to rozmyslím ... Každopádně tohle rozhodně není parfém pro každého, je hodně silný, možná i těžký a kde kdo ho pomlouvá. Prý nejhorší parfém YSL od roku 1895. Pche! Cenovka tomu rozhodně neodpovídá :D. Ona je vlastně jediným důvodem, proč jej ještě nemám ...


Yves Saint Laurent Opium Black

Zdroj


A pak jsem se dozvěděla, že existuje i temná verze mého oblíbence! Prý rock'n'rollová interpretace klasiky. Zaujalo mě složení s poznámkami kávy, přítomnými ve velkém množství jako dominující vůně. Další akordy jsou růžový pepř, květy pomerančovníku, jasmín, vanilka, pačuli a cedr. Ještě jsem k této novince (září 2014) nečichala, ale bojím se, že se zamiluju a pak nebudu vědět, jestli modrou klasiku nebo černou rockerku. I když ... podle toho obalu ... je to asi jasné :D.


Rouge Bunny Rouge, unisex kolekce Provenance Tales

Zdroj


Poslední dobou mě zaujala jen jedna "nová" značka ve spojitosti s parfémy, a to Rouge Bunny Rouge. Koupíte v síti parfumérií Douglas a mají nádhernou třeba i dekorativku (další paletka očních stínů, kterou asi potřebuju). A proč zrovna tyhle temné flakónky? Já nevím :D. Jsou unisex a to mě láká. Navíc jsem si asi začala ujíždět na černé (zdravím Mooru). Ani jeden jsem si ještě neměla možnost oňuchat, takže třeba se mýlím a ty nenápadné lesní motivy mi zatemnily mozek ;).


Štětce

Už i já jsem kosmeticky dospěla do bodu, kdy jsem pochopila, že štětců není nikdy dost a že obyčejné drogérkové pro nějaké větší kouzla nestačí. Se svou sbírkou z Marionnaud jsem sice spokojená, ale zjistila jsem, že jakmile mám mycí den, tak se nemám čím namalovat. Nehledě na tu hrůzu, když přes noc náhodou nestihnou uschnout :D. Takže jsem si řekla, že se trošku rozšoupnu, jen v této oblasti nejsem moc znalá, takže budu potřebovat asi největší rady.


Eco Tools

Zdroj

Nevím z jakého důvodu mě tato značka láká nejvíc. Možná tím přírodním vzhledem, dřevem, velikostí? Jen nemám vůbec potuchy, jaká je jejich kvalita, jestli to není jen načančaný průměr. Rozhodně se mi líbí víc než další varianta, ale jestli napíšete, že jsou na prd, tak vám budu věřit ;).


Real Techniques

Zdroj

To je překvapení, co? :D Kdo by neznal RT štětce? Pějí se na ně takové chvály, až se tomu nechce věřit. Já mám s nimi trošku problém, páč se mi vzhledově moc nelíbí, ale jestli jsou fakt záruka kvality, tak bych to dokázala přetrpět. Jelikož mě jiné řešení nenapadá ... Vás jo? Ráda se nechám poučit ;).


Laky na nehty

V této kategorii vím naprosto přesně, že chci Spa Ritual. Mé nehty jsou v hrozné kondici a já už se na ně nemůžu dívat. I když se snažím, pravidelně mažu, dávám podlak i nadlak, něco je asi špatně. A po článku od Mitsuuko jsem rozhodlá koupit minimálně péči. A když to vyjde, tak si zajet do Brna na diagnostiku nehtu a manikúru.

Zdroj

Tento podlak i nadlak v jednom prý zajistí dlouhodobou výdrž laku (okolo 10 dní), lesk, ochranu a péči. Jestli mi dá nehty dohromady, tak mi jeho cena (cca 400 Kč) nepřijde nijak extra vysoká a jsem ochotná do něj investovat.


Zdroj

A vůbec bych se nebránila nějaké barvičce, jen se obávám, že bych musela vyloupit banku, abych si odnesla všechny odstíny, které se mi líbí :(.


Makeup

Vzhledem k tomu, že teď žiju jen ze vzorků minerálních makeupů, které jsem dostala a ani s jednou značkou nejsem spokojená tak, abych kupovala velké balení (EDM, Bare Minerals, Lucy Minerals), měla bych se poohlídnout po něčem lepším. Teda já bych i věděla, jen mě trošku naštvalo objednávání z USA, poštovné, clo, DPH a já nevím co ještě :(.


Just Pure Minerals

Zdroj

Po otestování vzorků jsem byla naprosto rozhodnutá, že potřebuju plné balení. Tak jsem se domluvila se Sabčou a s Claire, že uděláme hromadnou objednávku a rozdělíme si docela nekřesťanské poštovné (okolo 11 dolarů). Jenže jsem zapomněla, že z USA to není tak jednoduché (jako bych o tom nepsala článek) a že nad 22 Euro musíte platit clo. A hádejte, za kolik asi byla objednávka, když se daly do kupy tři posedlé ženské? Joooo, za moc :D. Takže to padlo a já teď přemýšlím, jestli do toho jít sama a zavřít oči nad tím poštovným nebo ne ...


100% Pure makeup se super ovocem

Zdroj

O 100% Pure jsem se dozvěděla jak jinak než u Yvonne a od té doby, co jej vychválila nemyslím na nic jiného! Dokonce jsem si slíbila, že jestli mi v práci vyjde jeden kšeft, tak se jím odměním. A vyšel. Takže nechápu, proč ho ještě nemám :D. Cena na českém eshopu je 699 Kč + 140 Kč poštovné, to bude možná tím ... Levněji se dá koupit na Ebay, jenže k tomu já nemám moc důvěru. Nebo se nemusím bát?


Ono by toho bylo klidně víc, ale nebudu rozežraná, žejo :D. Doufám, že mi teď řeknete, co si mám vybrat, páč při psaní tohoto článku jsem našla milion dalších věcí, které nutně potřebuju. A pokud máte zkušenost s jakýmkoliv produktem, který tady vidíte, určitě budu ráda za názor! A jestli máte zlatou kreditku a máte mě rády, tak mi klidně můžete koupit rovnou všechno a bude klid ;).

Jaká jsou vaše kosmetická přání? Co si budete přát od Ježíška?

Užívejte nákupů!

L.


















Komentáře

  1. Tak nad tohle paletkou Too Faced jsem včera taky stlintala :-) Osobně mám teď na wishlistu pár kousků od theBalm, tak snad se Ježísek pochlapí :-D
    Jinak ze štětců bych doporučila Hakuro nebo ty od Péti LovelyHair - nejlepší poměr ceny a kvality (za předpokladu, že vyloučíme trochu nevyzpytatelný ebay...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. theBalm bych chtěla taky, ale ten se mi sem už nedostal, páč jsem si připadala jak magor už :D ... Hakuro mě jaksi nechává chladnou, nevím proč, na eshopu jsem byla už několikrát, četla jsem samé chvály, ale já prostě na ty štětce asi fakt nejsem, tak já nevím :D

      Vymazat
  2. Too Faced paletku měli ještě minulý týden v Sephoře v Palladiu. Já mám tu z minulého roku kde jsou jen stíny a jsem s ní nadmíru spokojená. Jen na cestování to není, jelikož je dost velká.
    Urban Decay i Sleek bych taky mohla v libovolném množství.
    RT štětce vlastním a používám už delší dobu a jsem taky nadmíru spokojená. Jsou ultraplyšové jak o nich píšou na stránkách. Nepelichají (přísahám že jsem z nich viděla vypadnout jen jeden chlup) a navíc mě se líbili právě kvůli té barevnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, ale už prý není vůbec :( strašně mě to mrzí, páč jsem ji fakt chtěla, za tu cenu mi přišla super, když se spočítá, co všechno v ní je ... tak snad ji někde seženu na netu nebo já nevím :(

      RT jsem u Tebe viděla a všude čtu, že jsou super, plyšové a nepelichající, jen škoda, že si je nemůžu nikde osahat ... ještě počkám, jestli někdo napíše názor na Eco Tools a kdyžtak je koupím, co nadělám ;)

      Vymazat
    2. Kdybys někdy byla v Praze, tak ti je klidně osahat dám :)

      Vymazat
    3. díky za nabídku, to já bych se ozvala spíš na kafe a na pokec ;)

      Vymazat
  3. Stíny Cosm`etika určo ne, mám jedny a slejvají se pomalu už během nanášení. Paletky Sleek jsou ale skvělý :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám právě troje a všechny jsou super, drží mi s bází celý den ;)

      Vymazat
  4. Hmm, pěkná volba.. Tu Sleek paletku jsem měla, byla jsem tuze natěšená, ale nakonec jsem ji poslala dál Verunkám. Ani nevím, jak s ní byly spokojené. Mě stačí Alverde.. asi jsem fakt divná.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jakto? neseděla Ti? mě právě líčení očí baví a začínám se dostávat na vyšší levely ( :D ), tak chci něco lepšího než MUA a No Name paletky ;)

      Vymazat
    2. Z celé paletky se mi líbilo jen pár stínů, ostatní mi přišly moc tmavé/třpytkaté. Ale na druhou stranu nemám co bych z hlediska kvality vytknula, stíny držely obstojně i bez báze a neslévaly se. Ale...

      Vymazat
    3. já vím, já vím, Ty na ty stíny moc nejsi ;) a doufám, že už jsi byla okouknout ty novinkové od Alverde, u nás to bylo dneska úplně vybrakované ten stojan :D

      Vymazat
  5. Mám přesně tuto Sleek paletku, krásné barvy, klasická dobrá sleekovská kvalita:) S bází mi vydrží celý den (a to mám celkem převislá víčka). Ale ta Too faced se mi tuuuuze líbí, a když jsou v tom i tvářenky, tu bych brala. Co Zoeva štětce? Hodně o nich teď slyším, že prý skvělá kvalita, ale osobní zkušenost nemám.
    Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si snad koupím ten Sleek a bude klid! ;) Zoeva mě taky láká, jen už je to trošku dražší cenová kategorie mi přijde ...

      Vymazat
  6. Nechci tě děsit, ale verzí Opia je víc a jedna hezčí než druhá.. :o)) ale Belle mi asi voní nejvíc. Tu černou variantu jsem ještě nepotkala, ale nutně ji musím očenichat :o))
    Paletky nechci, protože by mě štvalo, že nevyužiju všechny stíny, bylo mi těch nepoužívaných líto :o))
    Co se týče MMU, napiš Mitsuuko, namíchá ti ho na míru.. tak jako mě :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Enko, bude nějaká recenze na MMU od Mitsuuko? Nebo aspoň nějaká soukromá vychvalovačka by bodla, to mě zajímá ;-)

      Vymazat
    3. já vím, že jich je víc, ségra, ale modrá byla dycky nejlepší, dokud jsem nespatřila ten černý obal, žejo :D taky ji musím někde očmuchat, doufám, že bude smrdět! :D ... a o tom MMU od Mitsuuko jsem už taky přemýšlela, měla jsem vezorek a byla jsem hodně spokojená, tak já jí napíšu a bude klid ;)

      Vymazat
  7. teď jsem taky jeden sepsala :D. Bát se určitě nemusíš, u tohohle prodejce jsem nakupovala mockrát a vždycky byla spokojená - http://www.ebay.com/itm/100-Pure-Natural-Organic-Botanical-Healthy-Skin-Foundation-SPF-Antioxidants-/291035334080?pt=US_Makeup_Face&var=&hash=item43c30ec5c0. Akorát to v odkazu je jejich tónovák, tak pozor, s tím jsem třeba osobně nebyla tak spokojená :). Cosm´etiku bych taky brala :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v tom odkazu, co jsi dávala na ebay, jsem myslela :). Jinak souhlasím, že to poštovné u nás... ale někteří prodejci (eshopy) myslím mají v nabídce osobní odběry přes heuréku apod. :)

      Vymazat
    2. no vidíš a já jsem byla zmatená, že to vypadá úplně jinak, jenže mě zmátly české stránky, páč tam byla stejná fotka a u toho napsané makeup, toš já nevím :D každopádně díky moc za varování, bych to koupila blbě a pak bych akorát nadávala ;)

      Vymazat
    3. no jo fakt, teď na to koukám :o... nevím, jestli třeba nezměnili lahvičky, že jsou podobné tomu tónováku, protože zas nějakou dobu jsem ten make-up neměla, ale zmatek to teda je. Ten tónovák není zas úplně blbej, ale na naši pleť se sklonem k lesknutí je šitej spíš ten make-up a naštěstí i kryje :))

      Vymazat
    4. dělají v tom bordel! :D no šak já o něm sním od té doby, cos o něm psala :D

      Vymazat
  8. Tady mi někdo ukradl půlku mojí hlavy! Sparitual se teď objevuje všude, a já se z těch barviček můžu zbláznit. Jen nevím, jestli bych si zvládla vybrat jednu, barvu, kterou bych unosila (tak asi červená, že jo), a hlavně se bojíím toho, že jak bych do sparitualu zapadla, už se z toho nevyhrabu. Štětce potřebuji nutně taky (potěšila mě Sabča s těma z ebaye), a MMU a normální makeup taky potřebuji. Mám vyhlídnutý jeden na iherbs, ale ten 100% pure je taky bomba (heh, ten nejtmavší je pro černošky? Ti myslí fakt na všechno :D)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. heh, Ti vidím do palice! :P jako ani mi nemluv, páč na jejich eshopu mají slevy na nějaké barvičky a já jak vidím slevu, tak se mi zatemní mozek a hážu do košíku aj barvy, které nenosím (ať žije modrá! :D) ... a je úplně jasné, že jakmile koupíš jeden, tak budeš potřebovat další, s tím se smiřuju už dopředu a říkám si, jestli mám vůbec do toho jít, když mám doma sbírku asi 50ti laků už pomalu :D ... uka ten makeup z iHerbu! já jsem ještě přemýšlela nad CC od Physician´s Formula, ten má taky super recenze ;)

      Vymazat
    2. No právě, toho zatmění mozku se taky bojím, při objednávce na ostro :D Heh, myslela jsem si, že to je make-up, už to mám nějaký ten měsíc v záložkách, a pořád odolávám KLIK a on to je nakonec ten CC od PF :D

      Vymazat
    3. chááá, toš to je fakt sranda :D

      Vymazat
  9. Mohu jen doporučit, co vlastním a s čím jsem velmi spokojena, takže to jsou štětce RT kromě stipple (dva mi totálně vypelichaly) a stíny UD. No ten Sparitual mám na seznamu.

    OdpovědětVymazat
  10. Too Faced vyzera uzasne, za mna by som volila si tuto alebo Sleek, co sa tyka stetcov mam doma RT presnu tuto zakladnu sadu, ministetce od Eco Tools a taktiez mam Zoevu, ja by som ti urcite doporucila Zoevu, kupit nejaku zakladnejsiu sadu a potom pripadne nieco dokupit, ale z tychto troch moznosti je kvalitou a pouzivanim najlepsia Zoeva su sice drahsie ale su neskutocne dobre.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ty Eco Tools jsou v porovnání se Zoevou a RT jaké? mně se právě nechce investovat zas tak moc peněz za to, jsem prostě hrozná, já vím, že je to kvalita, ale štětce zrovna nejsou moje srdeční záležitost a raději utratím ty prachy za krásnou paletku očních stínů, kterou btw. vůbec nepotřebuju :D

      Vymazat
  11. já bych strašně chtěla od theBalm tu jablíčkovou paletku a MAC pudr... no a parfém, nakonec asi Guerlain. jinak RT jsou super, ale určitě ne všechny, já mám osobně nejradši multi-task (používám na tvářenku a bronzer), ale je myslím jen v sadě. třeba ty na oči mi od nich přijdou průměrné... a ještě mám ráda bdellium tools, seženeš na šminkách ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak doufám, že Ježíšek všechna přání splní! :) ... a o těch RT jsem právě četla, že ne všechny jsou tak super, jak se povídá, to mě právě odrazuje, páč zas tak tomu nerozumím, tak bych nevyhodila prachy zbytečně ... vidíš, na Bdellium Tools jsem úplně zapomněla! toš teď zas nevím, co dřív :D

      Vymazat
  12. Aaaa, co mi to děláš :D Ten make-up vypadá úžasně :) Ale ta cena je fakt hardcorová na to, abych to kupovala na blind, škoda, že neprodávají vzorečky. Jinak já Eco Tools štětce používám a jsem s nimi spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky bych ty vzorečky ocenila, přece jenom to je hodně peněz a docela neokoukaná značka, navíc jednomu může sednout na 100% a druhému vůbec, že :( ... Eco Tools jsou mí favoriti jak vzhledem, tak cenou, takže díky za názor, ten mě hodně potěšil ;)

      Vymazat
  13. Lištičko, to jdi vyloupit banku! :-D
    EcoTools mám ráda, ale netuším, jak moc se liší od jiných "značkových" štětců. Ale jsou asi tak 100x lepší než RT ;-) Líbí se mi i to dřevo, pokovení a jsou mi příjemné, mám přes rok a stále drží. Pudrový používám prakticky denně, takže nějaké ty rozlítané chlupy jsou vidět po stranách, ale dosud žádný nevypadl. Myslím, že za tu cenu super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no šak sedím v lese na palouku a čekám na sponzora :D ... jupííí, už jsi druhá, kdo píše, že Eco Tools jo a jestli jsou 100x lepší jak RT, tak do nich jdu a je klid! stejně se mi líbí nejvíc, díky za názor :)

      Vymazat
  14. PS. jen mě tak napadlo - co dát na horní lištu místo "domů" ---> "do lesa" :-))

    OdpovědětVymazat
  15. Stou Vice 3 tě docela zklamu, všechny Youtuberky říkají, že to není ta pravá kvalita Urban Decay, že jsou o něco horší...takže bych za ně raději neutrácela ;). Jinak štětce Ecotools jsou super na tvář, ale ne na oči, já mám na oči nejradši Laukrom a Hakuro.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za varování, to bych byla pěkně naštvaná, kdyby to nebyla kvalitka za ty prachy! všichni o UD básní, jakože nejlepší stíny ever, tak bych ani nečekala, že se můžou lišit paletka od paletky ...

      Vymazat
  16. No to je pěkně bohatý wishlist :) Paletka Too Faced by mi taky udělala radost
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si myslím, že paletka Too Faced by udělala radost každé kosmetické nadšenkyni, páč to je tak krásné, až je to kýč! :D

      Vymazat
  17. Po Too Faced se můžu uslintat, mají nejen krásné designy krabiček, ale jejich stíny jsou nejkvalitnější, co jsem kdy měla, krásně drží, jsou syté a hlavně žádné testování na zvířátkách. Kdybych mohla, chci je všechny! Ale na Sleek jsem taky slyšela samou chválu, jednu paletku jsem zkoušela (ale nebyla moje), tuším, že Garden of Eden - stíny měly syté barvičky a hezky držely.

    Taky koukám po nových štětcích, ráda bych postupně veškeré náčiní a dekorativku vyměnila za nějakou, která není testovaná na zvířatech a tím pádem bych chtěla i nové štětce. Kromě Eco Tools mě hodně zaujaly štětce Bdellium Tools a slyšela jsem jen samou chválu (a dělají i zelené =3).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem Too Faced neměla nikdy možnost vidět naživo, páč u nás v lesíku se takové skvosty nevedou, ale kdybych byla v Praze, už by ta paletka byla moje, i kdybych do konce měsíce neměla co žrát! :D

      chááá, na Bdellium Tools se zrovna teď dívám a na zelené :D jen jsem si samozřejmě vybrala sadu, kterou zrovna nemají, jaké překvapení! :D tohle by mi ke štěstí úplně stačilo: http://mojesminky.cz/green-bambu/1153-mineral-5pc-set.html

      Vymazat
  18. Po UD Vice 3 už taky nějakou dobu šilhám a dá se již sehnat i v Česku, např. tento e-shop:
    http://www.kosmetika-usa.cz/urban-decay/3427-urban-decay-vice-3-palette-paleta-ocnich-stinu-novinka.html
    PS: Ja mám ale již paletku Ammo Shadow Box, která je tedy výborná a stíny jsou podobné, tak zatím koupi odolávám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě že zrovna tomuto eshopu bych nevěřila, nečetla jsem dobré zkušenosti, sama žádné nemám, takže nechci pomlouvat nebo někoho odrazovat, proto jsem nejmenovala přímo, ale sama bych z tama neobjednala ... a Ammo Shadow Box by mi taky úplně stačil, ne že ne! ;)

      Vymazat
  19. Sice mě asi některé z vás sežerou, ale žádnou paletku Sleek bych si už v životě nekoupila. Mám 3, které jsem si koupila z poblouznění různými beauty blogy. Jako jo, když od stínů nic moc nechcete, nebo si za pár peněz chcete zkusit různé barvy, tak prosím. Ale ta kvalita!!! To je čirá katastrofa. Všichni vychvalují pigmentaci, výdrž... Ale za mě prostě ne. Pro mě je to předražený, nekvalitní čínský šunt a firma Sleek se může tvářit britsky jak chce. Zkus se podívat na paletky Zoeva, jsou sice o něco dražší, ale kvalita je úplně někde jinde a Sleek jim nesahá ani po palce u nohou ;) UD stíny jsou fajn, ale zdá se mi, že od Naked 2 jdou s kvalitou taky dolů. Ale Vice 3 jsem zatím nezkoušela, takže nemůžu soudit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já Tě určitě papat nebudu, neboj ;) jsem ráda za každý názor a rozhodně nejsi první, která něco podobného píše, setkala jsem se už s více negativními recenzemi, které mě vždy odradily, proto Sleek ještě pořád nemám ... Zoeva paletku jsem nedávno okukovala, páč jsem se tam dívala na štětce, a ta je teda taky nádherná! to je tolik lákadel, to se nedá už! :D

      Vymazat
  20. No tak jsem se rozhodla že tu paletku od Sleeku nutně potřebuju:/

    OdpovědětVymazat
  21. Nojoooo, taky bych brala snad všechno, kromě Vice 3 :-D

    OdpovědětVymazat
  22. Pěkný wishlist, já toužím po Lorac Pro paletce, tak uvidíme, jestli se Ježíšek pochlapí. Jinak nedávno jsem si chtěla jít koupit do Sephory Chocolate bar paletku od Too Faced. Ale jakmile jsem viděla Everything Nice, tak musela být moje, navíc byla zrovna akce 20% sleva na nákup. Osud :D. Myslím teda, že za ty peníze je to super kup, 20 stínů ( myslím, že tam je 6 matných a zbytek se shimmerem ), dvě tvářenky, bronzer ( mimochodem v super barvě, dá se s ním i hezky konturovat ), rozjasňovač ( na můj vkus trošku moc třpytivý, ale výdrž má bezvadnou ). Je k tomu i miniatura řasenky Better Than Sex, ta je taky super. Balení je možná pro někoho trošku kýč, ale pro mě to je absolutně ňuňu :D Jinak jsem si viděla v Praze i v Palladiu i na Arkádách, tak snad všude vyprodaná není :). Jo a ještě jsem Ti chtěla napsat, že se mi moc líbí, jak píšeš blog, hezky, čtivě, zábavně, moc ráda sem chodím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidíš, já jsem o Lorac Pro nikdy neslyšela, jsem si zase rozšířila obzory! tak přeju, ať ji Ježuch nadělí ;) ... a závidím Ti tu Everything Nice paletku jak prase! :D páč v Brně se prej sehnat nedá a do Prahy kvůli ní nepojedu ... asi si ji koupím přes net, sice jsem nechtěla, chtěla jsem ji vidět naživo, ale když ji tak všichni krásně popisujete ... ;) a moc díky za pochvalu, strašně mě potěšila a zlepšila náročný den :*

      Vymazat
  23. Štětce RT mi přišly včera. Hned jsem je vyzkoušela a musím říct, že jsem taky nadšena. Hlavně z Expert face brush. I když vlastně tedy mohu porovnat jen s Hakuro H51. Ale přijde mi, že se s ním make up lépe nanáší, nesežere tolik MU jako Hakuro a celkově na pleti drží delší dobu. Jo vzhledové se mi taky nelíbí, kdyby byly alespoň modré, to už bych zkousla. Jediné, co se mi líbí na vzhledu je to, že jsou dole placaté, takže stojí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jaké sis objednala? nějakou sadu nebo zvlášť? a kde? všecko chcu vědět! :D

      Vymazat
  24. Paletku by som si vybrala ružovú, ale asi najmä preto, lebo mám rada ružové a ligotavé veci :D Štetce mám aj od RT a mám aj ten istý set čo máš na obrázku od Eco Tools. Obe značky sú fajn...RT mi rpíde o trošku lepšia, i keď tam asi závisí aj ktorý štetec konkrétne, napríklad blending brush mám radšej od Ecotools, lebo je väčší a príde mi trochu mäkší. Na minerálny makeup mám zas radšej RT Buffing brush. Sparituals podkladový odporúčam, mám Colorstay basecoat a veľmi dobre na ňom držia laky (parádne na ňom drží napríklad aj Miss Sporty :) )
    Čo sa týka voňaviek, poviem len toľko, že predtým, než som maniakálne začala kupovať prírodnú kozmetiku, tak som bola maniak an voňavky. Doma ich mám asi 20 ale stále sa mi nepodarilo nájsť tú "svoju". No etraz som si povedala, že sa poohliadnem aj po voňavkách v trochu prírodnejších vodách, ale minule som bola v parfumérke a celkom sa mi zapáčila My Name od Trussardi, tak uvidíme :D Všeobecne sa mi páčia skôr sladké vône, poprípade taký jasmín, čerešňové kvety...Doma mi samozrejme nechýba Alien od Thiery Mugler, priateľ si robí srandu, že to je ako zmutovaný jazmín na steroidoch xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vidíš a já zase růžovou ani třpytky nemusím a stejně ji chci! :D ... a jsem moc ráda za srovnání Eco Tools a RT, nakonec vezmu Eco Tools, mají je teď na iHerbu ve slevě, což beru jako znamení :D ... SpaRitual kupuju určitě, páč mám teď tak zničené nehty, ani Sally Hansen top coat nestačí, loupe se mi lak i s vrchní vrstvou nehtu, tak to beru jako poslední spásu, doufám, že pomůže ;)

      tyjo, 20 voňavek? ukááááž! v přírodnějších vodách mě napadají jen olejové arabské parfémy, ale bojím se do nich jít bez zkoušky, páč se bojím, aby nebyly až moc silné ... a přítelova definice mě totálně rozsekala, že ho pozdravuju, páč to nemá chybu! :D

      Vymazat
  25. Vice 3 má krásné barvy, ale taky jsem slyšela, že to prý není úplně ono. Já momentálně velmi toužím po dobrém MU, který nebude zvýrazňovat suchá místa /takový zřejmě neexistuje.../, Naked Basics 2, po nových stínech a rtěnkách od NARSu... A na čestném místě trčí Voyage od Hermése. Nebo některá z Un Jardin, vlastně jsem se nerozhodla. Je toho moc... :D
    Too Faced tuším v Brně nemají, nebo se pletu a vše je jinak? Dlouho už jsem v Sephoře nebyla... No, to by asi jako komentář stačilo, což? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a zkoušela jsi ten BB od Alverde? on sice moc nekryje, jen pleť sjednotí, ale myslím, že by Ti mohl vyhovovat právě tím, že nevysušuje a hydratuje, já ho třeba i teď na podzim používám místo denního krému a pleť si vůbec nestěžuje ;) ... a přání máš taky krásná, vůbec bych se za ně nezlobila ani já :D ... a s tím Too Faced vůbec nevím právě, ale naděje si radši nedělám vůbec :(

      Vymazat
  26. Štětce bych doporučila Zoeva, vychvalují si je všechny moje známé, kamarádky i blogerky :) (teď dělala recenzi i Ilovemakeup :) ). Věřím německé kvalitě a jsou i pěkně (taky se mi nelíbí Real techniques). Mít na ně peníze, kupuji ihned ! Jako studentka mám ale levnější variantu štětců - Hakuro a musím říct, že jsem s nimi taky veeelice spokojená :). Oční stíny od Sleeku jsem měla a nevím, co na nich všichni tak vidí, mě neoslnily (ztrácely do večera na intenzitě i na bázi Artdeco, nebyly tak super pigmentované) :(. Laky Sparitual jsou závislost ♥, vyhrála jsem dva u Mademoiselle M a od té doby nechci lakovat nehty ničím jiným, takže je furt střídám, dokonalost :).

    P.S. zamilovala jsem se do té paletky Too faced, nééééé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, nojo, o Zoeva štětcích vím a dělám, že ne, abych za ně nemusela dávat ty prachy :D páč jsou krásné a všichni si je chválí, ale já jsem ve štětco-světě chamtivec :( ... Sleek stíny mi půjčila před nedávnem Sabča ze Svět podle S. na zkoušku a zatím jsem nadšená hlavně z těch barev a sytosti, tak uvidíme ;) a laky SpaRitual závidím a veřejně to přiznávám!

      Vymazat
  27. Mam presne tu "Tvoju" Eco tools sadu,uff,uz mozno 7rokov a pohoda,periem,uz nejaky ten chlp z nich vypadol(5-6 ks?!? ) ale inak max spokojnost,super aj na cestovanie.Rt nemam, neviem porovnat.Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za zkušenost, já si je teda koupím a jestli budou na prd, tak to svedu na vás na všechny! :D

      Vymazat
    2. :-D ja myslim, ze budes spokojna ...Jana

      Vymazat
  28. Já bych se taky vyjádřila ke štětcům :D sice jsem si přečetla, že už máš objednané EcoTools, ale i tak. Já už několik let používám štětce jak od EcoTools, tak od RT a obě značky mi naprosto vyhovují, RT jsou, jak hodně lidí tvrdí, jemňoučké, no ET mi na dotyk příjdou ještě jemnější :D Vzhled nijak u štětců neřeším, to je mi úplně jedno, hlavní je, jak se s nima pracuje. Po těch pár letech používání jsem si to tak nějak rozdělila - RT jsou můj absolutní favorit na makup, s ET štětci se mi na tváří nepracuje tak dobře, jako s RT, dělají krásný finish s tekutými, krémovými produkty (makeup, korektor, tekuté/krémové rozjasňovače, tvářenky...). Pak co se týče pudrových produktů (pudr, bronzer, tvářenky..), tak na ty používám převážně ET, krásně se s nima třeba ta tvářenka, bronzer zapracují... Ale je to asi taky tím, že od RT nemám štětec ani na pudr ani na tvářenku :D Ale chci dokoupit, protože věřím, že budou taky super. No a pak na oči mi vyhovují trochu víc EcoTools, na obočí a linky RT.... Takže taková dělba práce :D :D :D Myslím si, že vedle bys nešlápla ani s jednou značkou a s ET tak určitě spokojená budeš, ze všech štětců, co od nich mám moc nepoužívám akorát jeden, se kterým se mi nepracuje moc dobře, ale jinak využívám víceméně všechny, třeba i jinak, než na co byly původně určeny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niky, díky moc za vyčerpávající popis! jsem strašně ráda, že jsem objednala ty ET (teda jako měl je objednat Ježíšek, tak se budu modlit, aby na to nezapomněl :D), i když jsi mě trošku i nalákala na RT ... uvidíme, stejně si myslím, že se má štětcová sbírka bude rozšiřovat, kde jsou ty časy, kdy jsem používala jeden na pudr a druhý na oční stíny ... :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)