Sephora linky do každé rodiny!

Linkování očí je závislost. Jakmile jednou přijdete na to, jak vykreslit hezkou linku, najdete si k tomu správné pomocníky a dostanete grif, nevylezete z baráku bez orámovaných očí, to vám garantuju! :D Dle mého by se tato dovednost měla učit na druhém stupni základní školy, zatímco kluci budou mít hodiny rozeznávání lososové od korálové ;). Nojo, trochu přeháním, ale víte jak to myslím. Černá linka a červená rtěnka jsou klasiky všech klasik, které se nikdy neomrzí, nevyjdou z módy a nikdy nebudou vypadat blbě. Takže hon za správným linkovačem je celoživotní záležitost a je třeba toho vyzkoušet co nejvíc! Víme? ;)




Sephora Doe Eyed Felt Eyeliner je podle výrobce dlouhotrvající precizní fix na oči, který vykouzlí jak tenkou linku, tak širší kouřový vzhled.




Obal je jednoduchý a elegantní - černé pero s bílými popisky a zasouvacím vrškem. Na konci vidíte hnědý pruh, který značí odstín (jinde jsem název ani číslo odstínu nenašla). Drží se dobře v ruce, víčko těsní a tužka nevysychá. Seženete ve více odstínech, viděla jsem ještě černou, zelenou a modrou. Koupíte v parfumériích Sephora, já vychytala v akci za 90 Kč a teď jsem zjistila, že to byl asi úplný výprodej, páč jsem se fixy na oficiálních stránkách nedopátrala :(. Takže jestli se vám zalíbí, tak neváhejte ani vteřinu, třeba ji ještě seženete, ale možná jsem jenom slepoň.




Hrot je tvrdý a rovný, neohýbá se a postupně se zužuje do ostré špičky. Oproti linkám od Bourjois se s ním pracuje naprosto skvěle a vytvoříte s ním precizní krásně tenkou čáru. Jde to jedna báseň a dovolím si tvrdit, že i úplný začátečník by s nanášením neměl problémy. I když je špička tvrdá, tak oko nedře, naopak i po několikaměsíčním používání se neztupil, ani se netřepí.




Barví na první dobrou, tato hnědá nebude sice pro každého (studené typy prominou), páč je světlá a v některých úhlech jde i trošku do zrz. Což teda liščímu kožichu naprosto vyhovuje ;). A teď bacha - je to neuvěřitelný držák! Hned po namalování linka zaschne a nehne s ní nic. Dá se lehce aplikovat jak na oční stíny, tak samotně bez báze. A bude s vámi celý den, noc, klidně i další den a dál už jsem to radši nezkoušela :D. Ale má to jednu nevýhodu - jde hůř odlíčit. Musíte na ni vzít opravdu nějaký dryják, aby šla dolů. Nebo šudlit oči půl hodiny a stejně vám tam něco zbyde. Nebo vzít olej (tahle varianta mi není moc příjemná, ale lepší než si rozedřít oči :D).




Takže já radím utíkat do nejbližší Sephory, páč tohle je produkt, který stojí nejenom za 90 Kč, já bych za něj dala klidně i dvakrát víc! Snadná aplikace, precizní linka, sytá barva a výdrž z ní dělají ideálního pomocníka na každodenní líčení. Navíc se mi nikdy nestalo, že by při aplikaci vynechala a i po čtvrt roce maluje pořád stejně, žádné vysychání. Jestli narazím na ostatní barvy, tak beru ještě černou a přemýšlím i nad zelenou ;).

Co si myslíte o linkování? Můžete bez něj žít? A jaký produkt máte nejraději?

Užívejte prodloužený víkend!

L.




Komentáře

  1. Co jsem se naučila linkovat na horní víčko (celou mou pubertu jsem linkovala spodní, prostě punk :D), tak jsem na linkování závislá. Jinak dneska letím do Sephory, tohle potřebuju, poslední dobou jsem z linkovačů co mám doma pěkně znechucená! Doufám, že ji tam ještě budou mít :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem celou mou pubertu linkovala horní, ale tužkou na oči za pár kaček, která se okamžitě obtiskla a rozmazala, takže jsi na tom se spodní určitě líp :D ... a máš? sehnalas? já jaksi nemám kde ověřit, jestli ji ještě mají :(

      Vymazat
  2. Já bez linek nedám ani ránu. :) Mám ráda tekuté linky s tenkým štětečkem. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tekuté jsou nejlepší! ale občas se musí vyzkoušet i jiné možnosti ;)

      Vymazat
  3. Zrovna nedavno jsem narazila na starsi video od Lou prave o linkovani a KONECNE jsem prisla na to, jak udelat pekny ocasek, tak ted vydatne trenuju. Nedam dopustit hlavne na fixy, resp. mam rada i gelove ale ta aplikace je prece jen zdlouhavejsi, takze je nepouzivam tolik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. gelové jsem ještě nikdy nezkoušela, právě kvůli tomu, že musí být štěteček, což je další nástroj navíc a já jsem líná a na štětce lakomá :D

      Vymazat
  4. Souhlasím, už to umím a miluju to!
    Akorát tedy ta barva mi nepřijde zrovna intenzivní :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Linky si dělám a super :) Zrovna používám fix od Essence a jsem spokojená
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na Essence jsem slyšela taky chválu, jen bych se bála, že za chvíli vyschne ...

      Vymazat
  6. Linkuji skoro denně a používám L'ORÉAL gelový linky. Jsem s nimi spokojená více jak s Bobbi Brown.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. gelkovky - to už je vyšší dívčí ;) ale je dobré vědět, že to dražší nemusí být nutně lepší ...

      Vymazat
  7. Hnědé linky?? Nikdy!! Jako správná členka klubu heroinových princezen jedu jen v černé :o) a teda linkování zvládám jen gelovkama a momentálně miluju ty od Alverde, páč ty jsou úplně boží.. (a mají i hnědé, kdybys je náhodou potřebovala :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tím chceš jako něco naznačit? :P že nepatřím do klubu heroinových princezen, páč jedu aj v hnědé? a to ještě ani nevíš, že mám i fialovou! :( ... a Alverde gelovky chci, jenže si nejsem jistá tím, že bych na linkování měla používat ještě štětec ... chjo, co mi to zas děláš? :D

      Vymazat
    2. To víš, že jsi heroinová princezna! Tou fialovou jsi to zachránila :o))
      A promiň, to tak nějak samo, jakože abys o něco nebyla ochuzená, víš? :o))

      Vymazat
    3. uff! no, ještě že Tě mám! :* :D

      Vymazat
    4. Sakryš, Alverdí gelovky....ježiš ženský vy mě zabijete, to musím jít okoukat, však si Aja ty svoje Alverdí tekuté pochvaluje...a jo fialová je super :-DD

      Vymazat
    5. a to ještě, ženy, nevíte, že ta nová řasenka Alverde (černá se zeleným vrškem) je úplně a naprosto boží! ;)

      Vymazat
  8. Ten fix má teda ale naprosto parádní barvu. Hned bych je brala. Báječná změna oproti vší té černé kolem nás. Navíc ti musí i skvěle barevně padnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně! nechápu, proč i drogérkové značky nenabízí barevné linky! jasně, pár výjimek se najde (Miss Sporty má i barevné fixy, ale nezkoušela jsem, mám docela respekt :D), ale pořád to je bída :(

      Vymazat
  9. To se mi líbí, těžko říct, jestli ještě někde bude... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musí! jestli na ně natrefím, tak jich koupím víc a pak je budu rozdávat! :D v rámci kosmetické osvěty :D

      Vymazat
  10. Héj tak s tou první větou naprosto souhlasím a teď jenom a jenom kvůli Tobě kdykoliv vlezu někam, kde prodávaj kosmetiku čučím na linky :-). Jako mám teď jedny úžasné !-) a jdu hlavně po barevných, že, takže jsem si říkala,no jo Lištička láká na linky ze Sephory ale ty budou určitě černé...a ono ne! Mě teda takové hnědé zrzavé nevadí, to bych nebyla nadšená z těch bronzových....no ještěže mám Sephoru daleko :-), ale brousím si zoubky na ty NYC metalické :-)....ale jakmile se mi naskytne příležitost určo po nich v Sephoře kouknu, ale tak jsem teď zásobená, tak jsem v poho :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hehe, jsem Tě nakazila, to mě těší! ;) akorát jsem s těmito od Sephora přišla asi s křížkem po funuse, páč jsem se po nich včera v Brně dívala a nikde nic :( i když moc jsem je tam dlouho nehledala, páč mě pronásledoval sekjuriťák, a to já naprosto nesnáším :D ... na metalické od NYC se dívám už přes rok, ale někdo mě varoval, že nejsou tak dobré jako ty černé, takže jsem je nikdy nevzala, ale kdo ví ... ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)