Podzimní lakýrníci

Trošku s křížkem po funuse, páč by někdo mohl říct, že je podzim nenávratně fuč. Ale já jsem letos stejně moc nepropadala barvám spadaného listí, se mi zdá. Spíš jsem lakovala krasavce, které jsem zrovna nově koupila nebo dostala. Znáte to, dotáhnete domů novou lahvičku a přece ji jen tak nešoupnete do skříně! Musí se okamžitě vyzkoušet, i kdyby jste si dělaly novou manikůru ještě ten den ráno :D. Nebo ne? Kdyžtak budu za blázna, co nadělám ;).

Každopádně momentálně jsem trochu rozladěna, páč můj oblíbený top coat od NYC mi došel a nový už se sehnat nedá :(. Nejdřív jsem se ho pokoušela nahradit Flormarem, a že to dopadlo neslavně jste mohly číst tady. Teď na doporučení používám červený Sally Hansen, ten dá tak 3 - 4 dny bez jakékoliv vady, což by se jako dalo, ale NYC dal týden ... Takže chápeme se ... Chci zpět svůj NYC! OKAMŽITĚ! :(


Catrice Ultimate Nail Lacquer, 25 Robert´s Red Ford



Můj první lak od Catrice! Tolik jsem na ně četla chvály. Tolik jsem je chtěla. Tak mě zaujaly vtipné názvy a slovní hříčky! Jenže v lese po stojanu této značky ani vidu, ani slechu. A na dobrodružných výpravách v cizích luzích a hájích málo času na prozkoumání a nemožnost si vybrat jeden odstín z tak velké nabídky. Prostě jsme si na sebe museli počkat. Až ke mně lahvička jednou doputovala v obálce jako dárek. V nádherném odstínu. Byla to láska. Láska k Robertovi! ;)




Balení má Catrice vymakané, minimalistický oválný styl s černým vrškem se mi hodně líbí. Někomu by se mohlo zdát možná mohutné. Kdo mě má přečtenou už asi tuší, že se štětečkem jsem nadmíru spokojená. Je tlustší a placatější než klasické štětinky a mně se s tímto typem prostě lakuje nejlíp. Položím na nehet, jednou přejedu a je vymalováno. Kryje hned v první vrstvě a schne do hezkého lesku. Výdrž ovlivňuje top coat, nic jiného mi nikdo nenamluví. Pokud teda není samotný lak hotové zlo (i to se někdy stává). Naštěstí se Robert necukal ani nedělal žádné potíže ;).






Tahle barva je podle mého k podzimu naprosto stvořená! Vínová červená, tmavá, sytá, s kapkou burgundy nebo tmavé krve. Robert si s mými nehty sedl dokonale. Navíc se nebál kombinací s jakoukoliv barvou oblečení a stylu líčení. Ten chlap je prostě elegán, ale žádný starý páprda, který by neměl co předvést. Podle mého by s ním měla zkusit koketovat každá, páč je slušivý a nenáročný.

Odstín: 25 Robert´s Red Ford
Obsah: 10 ml
Cena: 65 Kč, koupíte v drogériích Rossmann

Jo a ještě něco, co mě poslední dobou strašně zaujalo. I když na limitky nijak nejsem, tak Feathered Fall se Catrice hodně povedla a vážně přemýšlím, zda potřebuju nutně jen ten top coat nebo i některý z těch barevných ... Co myslíte? Stojan této značky totiž už v lesíku máme, a to je má zkáza!


Claire´s nail polish



Tento malý prďolík byl součástí sady šesti laků na nehty v podobných odstínech (růžová, do oranžova, zlatá a stříbrná). Koupila jsem v akci za 130 Kč (byla sleva 50%), ale po vyzkoušení bych za ně dala klidně i plnou cenu. Jsou 5 free, roztomilé, je šance, že je někdy vypotřebuju a barvy krásné, syté a lesklé. Pokud máte někde poblíž tento obchod, běžte do něj hodit očko, páč mají na výběr spoustu odstínů i efektových laků, možná budete fakt překvapené (zdravím, Sabi :*).




O roztomilosti už se raději rozepisovat nebudu, přejděme k praktičtějším věcem. Štěteček je úzký, takový ten obyčejný (jo, mohl by být tlustší :D). Jedinou nevýhodou tohoto prcka je, že má tlustý vršek a krátkou délku štětečku. Takže si musíte nejdříve zvyknout na manipulaci. Ale není to žádná hrůza, jináč bych vám ho nedoporučovala, žejo. Je to krémovka jak vyšitá, hustší, krásně kryje a dobře se roztírá.








Odstín je spíš letní zářivá růžová, ale musíte uznat, že dokáže s klidem projasnit sychravý den. Proto jsem se ho nebála ani v listopadu ;). Není to ale prvoplánová barbína, jak by se mohlo možná zdát. Má v sobě trošičku fialového podtónu, proto je tmavší. Neobsahuje žádný shimmer, ani třpytky, ale přesto dokáže zaujmout. Skvěle se hodil k černému kabátu, dokázal mu dát hezky na zadek!

Odstín: možná 19 (na spodku lahvičky, ale jestli je to číslo odstínu, to opravdu nevím :D)
Obsah: 4,5 ml
Cena: cca 43 Kč (v sadě 6 laků 260 Kč bez slevy), koupíte v prodejnách Claire´s


Avon nailwear pro+, Racy



Měl by mě už někdo vytahat za kožich, abych konečně pochopila, že já a Avon nikdy nebudeme kámoši. To je tak, když vaše kolegyně dělá Avon Lady a cpe vám každý měsíc nový katalog pod nos den co den. Pleťovou a tělovou kosmetiku zavrhnete hned kvůli složení, s dekorativkou už nějaké zkušenosti máte z dob puberty a ne zrovna pozitivní a hele - laky na nehty! A ve slevě! Rovnou koupíte dva, páč za tu cenu ... Achjo!




Lahvička je ale pěkná a elegantní, to se musí uznat! Hranatá s černým vrškem a jednoduchými popisky. Ze štětečku jsem už moc odvařená nebyla, nejštíhlejší ze všech štětečků na světě. A hodně dlouhý. Okej, když bude hezky krýt, hezky barvit a nebude dělat neplechu, jsem schopná mu to odpustit. Jenže on zlobí. Na rozdíl od kolegy z letních lakýrníků sice kryje o trochu víc (to dělá ten tmavší odstín), ale dvě vrstvy jsou potřeba. Navíc v té první pruhuje. Takže dá víc práce ho zkorigovat do koukatelné podoby.







Poprvé v životě jsem se taky pokusila o něco jako nail art a použila nálepky, které jsem koupila od Brunwen. Jsou to konkrétně NCLA Nail Wraps a měly by vyjít na 16 $. Postupovala jsem podle návodu, nejdřív jsem dala podkladový lak, na něj nálepku, vyhladila, přebývající části opilovala přiloženým pilníkem a nanesla top coat. Vypadalo to fakt dobře a nehty přitahovaly pozornost snad nejvíc, co jsem zažila. Ovšem má to jeden háček. Po sundání (strhnutí) mi nálepky totálně zničily nehet :(. Takže další experimentování se nekonalo. Možná jsem udělala něco špatně, co já vím ...




Každopádně zpět k Avonu a k Racy. Mohlo by se zdát, že si tak trochu z oka vypadli s Robertem od Catrice. Jo, ona tam podoba je. Docela velká. Jen Racy je trošku tmavší, při pohledu na ni mi v hlavě naskakuje Bloody Mary. Nebo Drákula. Barva krásná, jen škoda těch vlastností laku. Jináč bych lakovala klidně několikrát po sobě. Takto se spokojím s Robertovým červeným Fordem ;).

Odstín: Racy
Obsah: 10 ml
Cena: kupovala jsem za 39 Kč, ale v každém katalogu je to jinak (ta jejich cenová politika mě nepřestává udivovat :D)


Essence Roda Trip Nail Polish, 02 On The Road Again



Essencí laky mě neberou, dokud nedojde na limitky. Nemluvě o tom, když nějaké najdu ve slevě :D. Takže vás asi nepřekvapí, že když jsem v Tetě ve slevovém košíčku narazila na letní LE Road Trip a v ní efektové laky za pár kaček, nemohla jsem je tam nechat. Koupila jsem všechny, které tam byly - 01 hit the road, red! (leather effect), 02 on the road again (asphalt effect) a 03 i don't care! I love it! (gasoline effect). První putoval k eMince, třetí k Sabči a prostřední jsem si nechala já ;).




Balení má essencí zástupce malé a oválné, vršek i popisky stříbrné. Na víčku vidíte, jaký efekt lak slibuje. Štěteček klasický a úzký. Lakuje se s ním ale dobře, kryje v první vrstvě a zasychá fakt rychle. Pokud ho ještě v nějakém slevovém košíčku uvidíte (doporučuju omrknout Tetu), berte ho! Nebudete litovat, páč tohle se vážně povedlo.






Tento lak mě bavil z dnes zmíněných asi ze všech nejvíc. Páč ta textura je fakt zajímavá a ojedinělá. Žádný pískáč, i když pískovou barvu trochu má. Podklad je světle béžový, skoro až bílý. Zdobí ho zlaté třpytky a béžové jakoby miniaturní kuličky (fakt nevím, jak to popsat). Takže to vypadá, jako byste nehty zabořily do štěrku. Ohó, jak já ten lak miluju! Musela jsem se pořád dívat na nehty a přejíždět po nich prstem. Ukazovala jsem lak všem okolo, chlubila se a vychvalovala. Ptám se, proč zrovna takové skvosty musí být jen součástí limitek? Proč??? :(

Odstín: 02 on the road again
Obsah: 5 ml
Cena: 50 Kč (já koupila za polovic)


Essence Multi Dimension XXXL Shine Nail Polish, 39 Spicy



Další limitka, která ale už k sehnání není. Přesto jsem vám jej chtěla ukázat, páč tuhle barvu jsem hledala několik let! Tmavá hnědá. Napadlo vás někdy, jaký problém je sehnat tento odstín? Mě ne, dokud jsem se o to nepokusila. V drogérii nesplnitelný úkol. Takže když jsem viděla Essence v limitce, jásala jsem radostí. Nebylo co řešit, brala jsem okamžitě. A dobře jsem udělala.




Obal hodně podobný předchozí essencí limitce, jen trochu větší. Štěteček opět užší, lakování bezproblémové. Kryje v první vrstvě a neklade odpor. Nechápu, proč podobné vlastnosti nemůžou mít laky ze stálé kolekce :/. Kde jsou ty doby před inovací, kdy jsem s radostí sbírala malé lahvičky a zkoušela různé barvy, páč za směšnou cenu člověk dostal dobrou kvalitu...







Jak vidíte na fotkách, hodně tmavý odstín si vybral svou daň ve viditelnosti přetahů a nedostatků. A já jsem lenoch obecný a nechce se mi je umazávat odlakovačem. Páč jak se znám, tak bych rýpla i tam, kam nechci a musela bych lakovat znovu. Takto to za dva dny opadne a je klid :D. Ale raději k odstínu - jedním slovem nádhera! Jak jsem bez něj mohla žít? Přesně takový jsem chtěla, tmavý, čokoládový, bez rušících podtónů. Opět mi nezbývá nic jiného, než si jej šetřit a pak zaplakat nad tím, že ho podruhé už neseženu :(.

Odstín: 39 Spicy
Obsah: 8 ml
Cena: 50 Kč


Rimmel London Salon Pro Kate, 712 Rhythm & Blues



Co by to bylo za lakýrníky, kdyby se tu neobjevil aspoň jeden láček od mého oblíbeného Rimmelu? ;) A to bych nebyla já, abych v tom slevovém košíku v Tetě nevyhrabala nejen laky od Essence, ale i tmavě modrého bluesového fešáka od Kate! Srdce mi poskočilo, oči se rozzářily, tep zvýšil. Paní prodavačky už mě znají, takže přestaly kroutit hlavou a rovnou mi vaří kafe zdarma k nákupu, jen mě vidí procházet dveřmi. Prostě jsem ho drapla a šla platit! :D




Proč laky od Rimmelu mám tak ráda? Ideální tlustý a plochý štěteček, syté barvy, kryje v první vrstvě, krásně se leskne a drží. Co víc si přát? Ještě žádný mě nezklamal. Jen by mohli vymyslet víc odstínů, páč ty, které se mi libí snad už všechny mám. Nebo zavést limitky jak u Essence. Co? Mrk, mrk! ;)






A ta barva! Noční obloha. Můžete přidat třeba top coat se stříbrnýma třpytkama a máte i hvězdy. Tmavá a záhadná jako vesmír. Na sluníčku ukáže své modré tóny, ve stínu se zahalí do černějšího pláště. Ladí krásně s bílou, červenou nebo žlutou. Ale ne nutně. Potyká si klidně i s odvážnějšími parťáky.

Odstín: 712 Rhythm & Blues
Obsah: 12 ml
Cena: 99 Kč (já koupila za pade ;)


Který lakýrník se vám líbil z dnešního článku nejvíc? Lakujete podle ročního období? Jaký odstín zdobil vaše drápky na podzim? A který máte teď?

Užívejte!

L.































Komentáře

  1. takéto zničené nechty mám ja stále a to si ich ani lakovať nemusím...ten červený lak od catrice je náádherný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mívala taky, zkus zábal z medu, olivového oleje a citrónové šťávy (dávkování dle uvážení), všechno smíchat dohromady. masírovat tím nehty a kůžičku okolo a pak nechat působit jak nejdýl to vydržíš ;) jestli Ti směs zbyde, tak dej do ledničky a další den znovu - fakt to pomáhá a nemusíš kupovat žádné speciální laky nebo séra ;)

      Vymazat
  2. Hmm, ty moje laky vypadají dobře, musím je omrknout! Líbí se mi hlavně malé balení (že ho možná stihnu vypotřebovat, než zaschne). A ten Gasoline od essence mám taky, a jsem s ním spokojená, fakt vypadá dobře. Jediné, co mě na něm hrozně, ale hrozně štve je odlakovávání, málem jsem u toho pošla, ale zase dlouho vydrží, že jo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem si říkala, že když se laky jmenujou po Tobě, tak nemůžou být špatné ;) a přesně - to balení je boží, aspoň se spotřebuje, i když oni mají i ty velké laky, ty se prodávají po jednom ;) ... odlakování je opruz, já vím, ale furt lepší než pískáče nebo glitry, takže díky tomu božímu efektu mu to jednou za čas jsem ochotna odpustit ;)

      Vymazat
  3. ten poslední! <3 má super kartáček, z téhle řady ještě žádný nemám, mám jenom ty 60sec... taky nemusím ty úzké, nejhorší je pro mě z Crabtree&Evelyn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a asi si pořídím ten první kvůli názvu, přítel má sice zelený a zlatý Ford, ale jméno sedí :D tak mu to musím ukázat!

      Vymazat
    2. já jsem z Kate řady taky žádný neměla, páč kilo za lak mi přijde moc peněz, ale jak jsem tento viděla ve slevě, nebylo co řešit ;) teď budu šmírovat slevy i u ostatních odstínů, páč mě jen utvrdil v tom, že Rimmel laky jsou skvělé ;) ... to je boží, jestli sedí název (barva neva), jsem zvědavá, co na to přítel řekne :D

      Vymazat
  4. Naopak mně ty avon laky sedí,hlavně s gel efektem,mám dva odstíny,rozhodně si koupím pak znova ten rudý. Vyhovuje mi i uzký štěteček pro preciznější nanášení. S těmi hrubými neodhadnu množštví,všude se mi to pak rozlívá ...no děs běs :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem na ně právě taky četla chválu, proto jsem je koupila, ale každý máme prostě jiné požadavky ;) navíc mě hodně odradilo, jak oba laky smrdí hned po odšroubování vršku, neříkám, že si u laků na nehty potrpím na složení, ale radši nechci vědět, co tohle obsahuje, když to praští do čumáku na prdní dobrou :(

      Vymazat
  5. Bez pochyby mě nejvíce zaujal první zmíněný lak od Catrice. Ta barva je nádherná.

    Radu Konad Nail Care giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žejo? taková elegantní a hodící se ke všemu ;) já ho snad nalakuju znovu! :D

      Vymazat
  6. Tvoje lakovací články mám ráda :)
    Turbolak od NYC jsem taky oplakala, ale naštěstí je pro mne více než dobrou náhradou právě ten od Sally Hansen. Měla jsem z něj trochu strach, třeba Nikol ho celkem sepsula, ale opravdu mi vyhovuje. Týden dá bez problémů (šlo by i víc, ale to bych nedala já, mít tak dlouho jednu barvu je nuda :), skoro nemusím dělat opravy a schne dostatečně rychle.
    Avon má pěknou barvu, ale na můj vkus je ta červená ještě příliš světlá, nejklasičtější barva laku a jí s ní mám problémy. Jak jinak :D Ovšem nálepka je luxusní, okamžitě mě zaujala. Jen mne mrzí ten zničený nehet.
    Hnědý lak patří k barvám, které bych si dobrovolně nekoupila, ale musím uznat, že tenhle se povedl! Krásná studená hnědá.
    A Rimmel? Sice mám tmavé odstíny velmi ráda, ale přesto mi vadí tyhle skoročerné a snažím se jim vyhýbat, protože jejich skutečná barva vyleze jen na jasném světle a jinak jsou "nezajímavé." Ale podobnou modrou jsem měla od Essence, z výprodejového košíčku za 5 Kč. Asi nejlevnější zkrášlovadlo, jaké jsem si pořídila :D
    Pokud jde o současný stav, zrovna mám na nehtech středně fialový lak (a na třech nehtech temně fialový. Nedošel mi lak, je to umělecký záměr :), toužím po odstínu Addictive Plum od Loreal a váhám, jestli jít koupit ten výprodejový od Astoru. Skoro stejný odstín měl můj první fialový lak tuším od Oriflamu, měla jsem ho fakt ráda. Ale tyhle astoří laky prý moc nedrží a navíc jsem si letos koupila už devět!! laků. Jo, vím, že tenhle počet jsou někteří schopní pořídit při jediné návštěvě drogerie, ale já bych ty svoje kousky někdy ráda spotřebovala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Addictive Plum vřele doporučuju, je to úžasný lak a dostala jsem na něj neuvěřitelně hodně pochval. :)

      Vymazat
    2. děkuji :)

      chjo, proč všichni ten Sally Hansen chválí a mně zase nedělá co má? týden mi vydržel jeho průsvitný kolega s modrým vrškem, ale ten zase dlouho schne ... už jsem se rozhodla, že si koupím SpaRitual a jestli nezabere ani ten, tak už fakt nevím :D

      lak za 5 Kč??? tak to je hodně dobrý kup, na podobnou slevu jsem ještě nikdy nenarazila, ale jak se znám, tak bych si jich odnesla nejmíň pět kousků, za ty prachy :D

      Addictive Plum určitě kupuj, je nádherný a taky bych ho chtěla, laky od Loreal mám všeobecně ráda, mají zajímavé odstíny ;) Astoru se bát nemusíš, zrovna mám jeden na nehtech (http://2.bp.blogspot.com/-PJXWjMlqJ1Q/UzbbEwpobVI/AAAAAAAAC0o/w7aKoGrJZeU/s1600/101_2858.JPG) a drží hezky, navíc ta barva je úžasná (opět ne moc podzimní, ale co)

      já Tě chápu, taky bych chtěla kupovat laků míň, ale je to jako nemoc, jak vidím nějaký hezký odstín ... :D

      Vymazat
    3. Ach jo, já věděla, že ten lak potřebuju :D
      Astor Fashion studio mi už nesmí přes práh, měla jsem petrolejový a odlupoval se jako divý. Nic moc jsem nedělala a najdenou koukám, lak z půlky nehtu někam zmizel. A to jsem na něm měla sušič od NYC, se kterým drželo všechno. Je pravda, že jinak jsou tyhle laky docela chválené (pro mě trošku nepochopitelně) a možná jsem jen narazila na fakt nepovedený odstín (jako kvalitou, ne barvou), ale ani tak se do koupě dalšího moc nehrnu.
      Ten výprodejový je jakási řada s lycrou, ještě uvidím, jestli to nakonec risknu :)

      No je pravda, že u mě není zas tak těžké se u stojanu s laky udržet. Na nehtech snesu jedině krémovky, paletu barev mám taky omezenou a některým značkám se úplně vyhýbám. Navíc si málokdy koupím lak v odstínu, který už mám. Pět úúúúplně jiných červených laků u mě skoro nehrozí :D Prostě mám jeden červený a konec :) A u neobvyklejších nebo divných odstínů se vždycky zamyslím, jestli mi to stojí za to, abych třikrát nalakovala a pak mě štvalo, že mi lak leží doma a nepoužívám ho. Téměř vždy to zabírá :)

      Vymazat
    4. já Ti fakt závidím, že jsi tak uvědomělá! a máš samozřejmě pravdu, vůbec nepotřebuju 10 červených laků ani žádné další, jenže já na to nemám nervy :D jsem marnivá a bez špetky vůle! jakmile vidím slevu nebo výhodnou nabídku, tak se mi zatemní mozek a ještě k tomu si řeknu, že za ty prachy se vůbec nic nestane, když si koupím další lak :D nechceš chodit na nákupy se mnou? a být moje svědomí? ;)

      Vymazat
    5. No já taky nejsem VŽDYCKY takhle disciplinovaná :D Nedokážu se udržet třeba u olejů, je jedno, že už jich mám plno doma, tenhle přeci chci už dlouho vyzkoušet... A zatmění taky mívám, pokud je sleva fakt vysoká, začnu přemýšlet, jestli tu věc vůbec potřebuju teprve ve chvíli, kdy si ji nesu domů :D Případně se mi stává, že když prozkoumávám nějakou úplně novou kosmetickou oblast, nejraději bych to skoupila všechno hned, letos mě to potkalo třeba u bezsulfátových šamponů, během necelého měsíce jsem skoupila tři kusy. Ani ty ceny mě nezastavily :)
      Hmmm, nejsem si jistá, jestli bych jako to svědomí obstála :D

      Vymazat
    6. chá, takže taky nejsi dokonalá, uf!!! :D ale musím Ti poděkovat, páč jsem se nad sebou ve směru lakovém zamyslela a řekla si, že další kousky nepotřebuju a dokud nějaký nevypotřebuju, tak si další nekoupím ... takto jsem odolala už asi pěti lahvičkám, jenže pak jsem narazila na limitku od Essence a bylo po předsevzetí :D ale pořád si říkám, že lepší 3 než 8 :D

      Vymazat
  7. Ten modrý Rimmel je pěkný :) A nálepka vypadá perfektně! Nebylo by lepší ji odlakovat, než strhávat? Já bych to tak asi zkusila. Zítra budu lakovat ten zmiňovaný Essence :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vím, že s tím strháváním jsem to možná trochu přehnala, ale ta nálepka se tak hezky odchlípla, že se to přímo nabízelo :D navíc si říkám, jestli za to nemohl podkladový lak od Avonu, ten mi totiž zničil nehty sám od sebe (jo, jsem blbá a můžu si za to sama, že kupuju takové kraviny) ... a na Essence jsem zvědavá, musíš ho pak ukázat! ;)

      Vymazat
  8. Gratulujem k prvej Catrice! Ja od nej mám doma celkom dosť kúskov :) Farbu laku trochu upravujem podľa ročných období, napríklad teraz moc nenosím ružové a fialkové, ktoré nosím na jar a v lete :) Skôr si užívam vínové, červené, tmavo-fialové, alebo ak nemám chuť na nič výrazné, zvolím nejaký nude odtieň. Naposledy som odlakovala môj milovaný Nubar - Purple rain glitter a teraz mám polotransparentný, jemno-ružový Innocence od China Glaze, ktorý je tak trošku nude, ale nechty vyzerajú upravene :) A chcela som vykríknuť, že sa mi asi najviac páči tá nalepka na nechty , ale po tom, čo ti spravila s nechtom som radšej ticho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, musím mu pořídit nějaké brášky, ať se necítí sám, samozřejmě z nesobeckých důvodů ;) :D ... ten Nubar je naprosto nádherný, jsem si ho musela vygůglit a teď přemýšlím, kde ho seženu :D podobný jako China Glaze mám od Essence a máš pravdu, že dokáže být hodně elegantní, nosila jsem ho jednu dobu na pracovní pohovory ;) ... nálepku zkusím příště ještě jednou, když má takový úspěch, tentokrát s jiným podlakem, zkusím ji sundávat jemněji a uvidíme, jak to dopadne ;)

      Vymazat
  9. Teda, to jsem netušila, co může ta nálepka způsobit... :-o To mě mrzí. Zkoušela jsi ji před sundáním rozmočit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šak Ty za to nemůžeš, to bych si ani nedovolila tvrdit ;) příště ji teda zkusím ještě jednou a uvidíme, jestli to bude lepší, když dám na vaše rady ;)

      Vymazat
  10. První a třetí lak se mi líbí nejvíce :) Já mám momentálně na nehtech rudý lak od Golden Rose, ale budu ho už zítra po práci muset odlakovat, protože je odřený, ale tu zítřejší práci ještě zvládne :D (alespoň se do-odře) :D

    Jinak jsem nevěděla, že tohle se může stát s nehtem po aplikaci té nálepky ... to je teda blbé. :(

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem dnes musela odlakovat, jakmile se mi odloupne trochu laku, úplně z toho vyšiluju :D ... na značku Golden Rose jsem úplně zapomněla, díky za připomenutí, mám od nich jeden lak, který jsem dostala jako dárek a není vůbec špatný! jen ten jejich top coat mě docela zklamal :(

      Vymazat
  11. Mé srdce propadlo tomu rimmelímu modrému. Nádherná temná modrá, která se hodí vždycky! :) Já ujíždím na gellacích Sally Hansen :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, Rimmelák umí okouzlit, se mi na něm líbí, jak se mění na světle a ve stínu, ani nemusí být žádný efekťák ;) ... o gellacích samozřejmě vím, ale já bych tak dlouho s jednou barvou na nehtech asi nevydržela, týden stačí a pak musí nastoupit další :D

      Vymazat
  12. Ahoj Listicko, zdravim do lesa. Moc obdivuju, ze si dokazes takhle hezky nalakovat nehty, to ja porad akorat pretahuju a pak opravuju a hruza, tak lakuju maximalne jednou za uhersky rok nehty na nohach :) ale prijdou mi ty Tvoje nehty a jejich okoli hrozne prosusene a ponicene, ted s tim taky bojuju vic, jak zacala zima - pry by na to mel pomoct peeling, musim odzkouset :) Mej se krasne, V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, díky za pochvalu, ale určitě na tom nejsem nijak zvlášť dobře oproti kočkám, které mají lako-blogy, tam zase obdivuju krásné nehty a manikůru já ;) ... máš pravdu, teď mám s nehty docela problém, dělají se mi i záděry a loupe se mi vrchní vrstva nehtu, zkouším mazat a pečovat, tak uvidíme, jestli se to zlepší, dokonce jsem i vydržela dva týdny bez laku, abych je tak nezatěžovala, což byl pro mě nadlidský úkol :D

      Vymazat
  13. Páčia sa mi tie červené odtiene, pretože na tých si fičím na jeseň a zimu, ide u mna klasické červená, burgundi a malinová a aj nejaké tie trblietky :)
    rada by som ťa pozvala na môj blog, kde práve prebieha mikulášska Giveaway o limitku od Alverde a make-up Catrice
    www.mybeautygram.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. červená je klasika nejen na podzim a podle mého se hodí ke všemu, takže výběr schvaluju ;)

      Vymazat
  14. Tentokrát jsi mě nalákala dost dobře ;) , červení kandidáti jsou dokonalost sama. Já teď jedu v červené, přitom jsem nikdy zrovna na červené nehty nějak nebyla :D
    Růžový je krásný, klidně bych si dala říct, temný modrý Rimmel bych brala taktéž.
    Dovedla jsi mě navíc ke zjištění, že hnědý lak nemám ani jeden a přitom to nevypadá vůbec špatně, navíc teď na tohle období..... zajímavá záležitost.
    Ten světlý není špatný, barva krásná, ale trochu mě tam nějak ruší, že není "hladký" - to já mám jen teď takovou úchylku.... to zas přejde :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ten poslední je nejkrásnější! :) A pořád víc přemýšlím nad laky Claires, když je pořád tak vychvaluješ (a 5-free, to je taky super). :)
    Zničeného nehtu je mi líto. Já mám teď něco podobného, akorát, že od louskání ořechů. :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)