Kopačky od Bourjois

Představte si, že vám jednou dojde v balíčku od Bourjois takový nenápadný malý nápadník. V krásném balení, vyzývavě po vás hází očkem, vyhlášený, všude chválený, opěvovaný. Nemůžete mu odolat! Jásáte radostí, skáčete metr do vzduchu a nemůžete přestat. Navíc má tak nádhernou barvu, jako by byl stvořen přesně pro vás. Co s ním? Ostýchavě se na něj díváte, trošku se i začervenáte a pak se odhodláte. Vyzvat jej na rande! A ne jedno!




Nejdřív si ale samozřejmě seženete nějaké informace dopředu, páč jsme slušné holky a s nějakým šupákem se přece zahazovat nebudeme! Bourjois Rouge Edition Velvet je prý sameťák největší a ještě k tomu s lesklou texturou, která se mění v lehký mat. Chce nalákat na šikovný aplikátor a dlouhotrvající výdrž. Nemluvě o tom, že nemá vysušovat a blednout. Hmmm, sympaťák od pohledu, co říkáte?




A co si budeme povídat, vhled je přece jenom důležitý. Hranatá průhledná plastová lahvička, která se tváří jako skleněná, s vrškem v barvě odstínu nevypadá vůbec špatně! Nemluvě o elegantním designu a klasickém aplikátoru s houbičkou. Při procházce po městě se za něj určitě stydět nebudete. Seženete třeba v parfumerii Marionnaud nebo na netu za cenu okolo 300 Kč. Takže žádný chudák, dalo by se říct ;).




Abysme nebyly moc povrchní, tak se musíme mrknout i na obsah. Já jsem si vysloužila odstín 04 Peach Club a zamilovala jsem se do něj na první pohled. Tohle je prostě barva pro Lišku, jináč to ani nejde! Sytá oranžová, nijak laciná, výrazná, krásná, originální, neokoukaná, ... Prostě jedno velké ach! Nenašla jsem zatím pro své rty lepší. Rande se nám tedy začíná vyvíjet fakt dost dobře, jsem okouzlena a poblázněna ;).




Jenže se nám tu tvoří menší zádrhel. Vůně je u nápadníka důležitá, ne že ne. Takže když se vám hned při prvním setkání nakrčí čumák, není to nic příjemného. Tady se asi někdo docela dlouho nemyl :(. Jde z něj cítit plast, umělotina, prostě puch. A docela dost. Naštěstí po nanesení s vámi nevydrží, ale i tak, čekala jsem navoněného krasavce, ne smraďocha.




Ale pořád ještě měl šanci. Nanesla jsem opatrně na rty aplikátorem, roztíral se pohodlně, díky výrazné barvě jsem si musela dát bacha na přetahy, ale na to stačila packa zkušená. Barvil v první vrstvě opravdu hodně, žádný čajíček. Chvíli na rtech seděl a po čase se začal vpíjet. Celá nadšená jsem vyrazila do ulic oslňovat kolemjdoucí, páč jsem narcisticky zhodnotila, že jsme si fakt sedli a bude to láska osudová.

Jenže pak přišla snídaně, kafe, pitíčko, nugátový croissant a bylo po lásce. Pan Bourjois začal dělat neplechu, zalezl do rýh a rozpil se na všechny strany. Hodně nehezky. Až tak, že musel jít okamžitě dolů. Ale jak už to my ženy děláme, hledala jsem první chybu v sobě. Že jsem ho asi blbě nanesla. A rozhodla jsem se dát mu ještě další šanci.




Tentokrát jsem na něj nešla zhurta. Žádný aplikátor, hezky pomalu a něžně ťupkat prstem po rtech. A nevypadlo to vůbec špatně! Barva sice nebyla logicky tak sytá a výrazná, ale pořád jsme ladili dokonale. Tímto způsobem jsme spolu vydrželi o něco déle. Rty ale opět vysušil a asi chtěl zdrhnout, páč se zase pakoval schovat do rýh. Aspoň se nerozpil, když už nic ...

No prostě jsme si asi nebyli souzeni. I když bych ho ráda milovala celým svým marnivým srdcem (a pokoušela jsem se o to víckrát, ne jen 2x), on se mnou nechce nic mít. Přitom je mi nevěrný se spousty dalších slečen, které si jej nemůžou vynachválit :(. Chápete to? Já ne! A jsem zklamaná. Páč toto se jako nedělá, dát mi kopačky!

Co vy a Bourjois tekutá rtěnka? Randíte spolu? A jaký je váš vztah? Máte v kolonce na efbíčku "ve složitém vztahu" nebo "zadaná"?

Užívejte víkend!

L.








Komentáře

  1. Nerandíme, bo jsem na to moc bledá. Zkus bezbarvou konturku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, jenže konturka mi nepomůže proti vysušování a zalézání do rýh :(

      Vymazat
    2. Zkus si přečíst tohle: http://www.thegloss.com/2014/11/17/beauty/how-to-wear-matte-lipstick-without-getting-dry-lips-tips-tricks/

      Vymazat
    3. peeling i balzám jsem zkoušela taky, o ostatních tipech vím, ale nechce se mi s tím ráno tak crcat, buď to prostě jde nebo nejde, tady to nejde ...

      Vymazat
  2. Z Bourjois su randím s make-upom, inak lesk s krásnou vôňou som si teraz zamilovala od Esence :)
    Ak budeš mať chuť, mrkni sa na videorecenziu na mojom blogu na produkty za november
    http://finallysomefashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě od Essence jsem měla taky nějakou tekutou rtěnku, a to byla ještě větší tragédie jak Bourjois :(

      Vymazat
  3. Vůně mi taky vadí, ale jinak je mám hrozně ráda a žádnou neplechu mi nedělají, ani po jídle... I když je pravda, že všechny odstíny jsou dost výrazné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chjo, já jsem právě četla, že si je všichni chválí, takže když mi přišel, tak jsem byla hodně nadšená a strašně mě mrzí, že mi nesedl :(

      Vymazat
  4. Klidně po tobě tvého milého převezmu :P :D. Ba ne, vyzkoušet tento výrobek bych určitě chtěla, mrkám po něm už delší dobu, ale zatím jsem nějak nebyla ochotná vytáhnout z kapsy 300 Kč za rtěnkolesk. Tak snad jednou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Marionnaud bývají často akce 20% na značku ;) ale klidně ho pošlu k vyzkoušení, jen nevím, jestli by Ti ten odstín seděl ...

      Vymazat
  5. Asi je to jenom mým monitorem, ale vidím první fotku úplně řvavě růžovou, až jsem si myslela, že máš odstín Ping Pong :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není, vypadá fakt růžově, to je to podzimní světlo-nesvětlo, fotit v tom je utrpení :(

      Vymazat
  6. Nerandíme, protože ani jeden mi nepřišel jako můj typ. Ale prý se má objevit nějaký nahatý, ten by se mi zalíbit mohl. :D

    (Rozuměj vyzkoušet jsem hrozně moc chtěla, ale ani jeden odstín mě nezaujal, na Vánoce má prý jít do prodeje nějaký víc nude, tak jsem zvědavá.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D ten překlad je boží ... nude jsem taky už zahlídla a i když by se mi taky líbil, tak to už podruhé zkoušet radši nebudu :(

      Vymazat
  7. jo, ten puch se mi taky nelíbí, ale nějak mu to odpustím... jinak mi drží nádherně celý den, nikam neleze, fakt je to pro mě špičková rtěnka, škoda, že ti nesedla :( jsem docela zvědavá na ten nový nude odstín, přece jen tyhle všechny jsou dost výrazné, nenosím ho denně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chjo, mé rty jsou asi nějaké divné nebo co :( přitom jsem zkoušela na víc způsobů, s balzámem, bez balzámu, i peeling na rty a nic :( a nude vypadá fakt dost dobře, kdyby mi tento seděl, tak do něj určitě jdu!

      Vymazat
  8. Ja som ho strasne chcela ale nevedela som si vybrat odtien. Mimo dramatickych odtienov si ultramatnym efektom nie som uplne ista..na tlmenejsich farbach mam radsej trochu viac satenovosti a jemneho lesku. Ale mozno raz predsa podlahnem, vsadim na istotu a kupim si svoju 56-tu cervenu rtenku..
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že výpěr moc velký není, ale měli by kolem Vánoc doplnit další barvy a bude tam i nude, na kterou se všichni těší ;) ... navíc, co si budeme vykládat - červená se neztratí nikdy! ;)

      Vymazat
  9. No tak jestli smrdí a vysušuje, tak jsem právě ušetřila tři stovky :o)) dííík!! :D
    (a ségra, jen tak na okraj.. vážně po tobě házel očkem vyzívavě? Já vím, jsem hrozná.. :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten smrad je fakt neskutečný, nechápu proč to nepřeplácli aspoň nějakou sladkou vůní, jako vždycky :D ... ochó, taková chyba! se stydím, ale tak ... stane se i v lepších rodinách, ne? ;)

      Vymazat
    2. Si piš :o)) jsem ráda, že nejsi úplně dokonalá, měla bych z tebe komplexy :D

      Vymazat
    3. prej komplexy! :D jsi mě nejvíc pobavila! vysoká blondýna a malá zrzka - pár za všecky prachy :D

      Vymazat
  10. Skvěle napsaná recenze, bavila číst :) A navíc mi ušetří penízky, nemůžu ted koupit nic co by mě nějak vysušovalo rty , už tak jsou suché až až

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky :) na zimu a suché rty fakt nebude ideální, možná v létě ...

      Vymazat
  11. Na první pohled vypadá moc pěkně, recenzi jsi napsala skvěle :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  12. ja mam 3 odtiene a ani jeden nesmrdi... resp. vsetky tri su uplne bez vone ci zapachu. tiez mi nezaliezaju do ryh, ani sa nerozpijaju, preziju aj jedlo a pitie... asi som mala stastie alebo co. mam ich rada, najma dva odtiene mi sedia vyborne (som bruneta)
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a nanášíš je nějak speciálně? peelinguješ před tím rty? dáváš balzám? já bych tak strašně chtěla, aby mi seděl, ale buď něco dělám špatně nebo prostě není pro mě :(

      Vymazat
  13. Listicka, ani nevies, jak si ma potesila... teda, nie ze by ma tesilo, ze vam to s fesakom nevyslo, ale aspon ze nie som jedina, ktoru sklamal... ja mam teda podobne zazitky, bola som v ocakavani vecnej lasky po recenziach na x blogoch a nakoniec sa z toho vyklul ledva letmy flirt... takze tak :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a já jsem zase ráda, že v tom nejsem sama! samozřejmě Ti ten letmý flirt taky nepřeju, ale už jsem si myslela, že jsem divná :D

      Vymazat
  14. Úplně boží konec s tím FB :-D

    OdpovědětVymazat
  15. No teda, první negativní recenze! Já mám podobnou barvičku od Essence, a ta mě vysušuje na sto honů, a tak mě všichni lákali a lákali, až jsi mě z toho vysvobodila Ty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, taky jsem četla samé pozitivní, ale v komentářích se ozvalo pár koček, kterým nesedl, tak jsem aspoň ráda, že v tom nejsem sama ... i když bych byla fakt radši, kdyby mi seděl ... každopádně až se uvidíme, tak Ti ho donesu a vyzkoušíš ;)

      Vymazat
  16. Taky jsem kolem nich chodila jak mlsné kotě, ale odstíny nějak nebyly pro mě. Pak jsem zmerčila naháče, ale ten smrádek je na mě moc. Takže asi nic. A za tři kila za produkt na rty už čekám prostě full servis.
    Jinak díky za prodloužení života, článek skvěle pobavil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak - za tři kila už aby to všecko sedělo! ;) není za co, rádo se stalo ;)

      Vymazat
  17. Pěkné, pěkné. Já mám ten svůj "nejnudnější" ráda, sám o sobě nevysušuje, ale když už rty suché jsou, taky to není dokonalé.
    Ale nikam neleze. Možná je to odstínem/kusem/vlhkostí a tlakem vzduchu, s kosmetikou je někdy těžká domluva, no. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si myslím, že je to odstínem, páč tento oranžový jsem ještě u nikoho neviděla ... nebo prostě mé rty nejsou dostatečně uzpůsobené pro pana Bourjoise :D

      Vymazat
  18. Tyjoo, taková škoda! Zrovna jsem po něm koukala, vypadá fakt hezky, ale asi si počkám na jinou tekutou rtěnku, sama jsem dost nemehlo a na obličeji mi nic nevydrží, tak by to asi dopadlo podobně. Tak díky za článek, ten jsem si užila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mě to mrzí, páč barva je úžasná :( asi to bude odstínem, četla jsem i hodně pozitivních recenzí nebo jsem jen nemehlák obecný :D není zač, já děkuju za pochvalu!

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)