Co by kdyby (pokušitelský nejen voňavkový TAG)

Se jednou tak podíváte na váš oblíbený blog, tam nový článek, rovnou TAG a rovnou dvojitý! Zajásáte, že po cestě z práce máte co číst a okamžitě začnete hltat každé slovo, páč je vám jasné, že tohle rozhodně nuda nebude. Občas se pousmějete, občas uchichtnete, občas se na vás lidi v MHD podívají stylem "další magor na scéně". Dokud nedojdete na konec článku, kde se dozvíte, že jste dostaly nominaci! Jo, málem jsem dostala ranu o tyč uprostřed trolejbusu :D. Já a parfémy? Dyť žádné neznám! Vůbec jim nerozumím! A co je hlavní, můj čumák není schopný rozpoznat ani růži od tulipánu, natož jemné nuance voňavek. Hmmm, co s tím? První myšlenka byla, že se mi Enka mstí za nominaci na TAG rtěnkový. Ale prý ne. Tak jo, já se s tím nějak poperu, ale nepočítejte s tím, že se něco o parfémech dozvíte :D.


1. Co by sis koupila, kdybys měl/a dnes utratit sto tisíc Ká za voňavku?

Heh, tady se někdo zbláznil? Proč bych měla dávat takové prachy za voňavku, to nechápu! Si dokážu představit spoustu jiných věcí, za které by se dalo sto táců uvalit. To bych radši jela na dovolenou, nějakou hodně drahou, na Bali třeba. A tam bych voněla pískem, solí a horkým vzduchem. Toď má voňavka ;).

Zdroj


2. Co by sis koupila, kdyby to měl být jediný voňavý nebo kosmetický produkt na příští rok?

Kdyby to měl být parfém, tak beru Yves Saint Laurent Belle d´Opium a vůbec nemám nad čím přemýšlet, páč to je vůně, kterou si přeju snad už sto let ;). Teď jsem dostala od eMky vzorek a posvátně k němu čichám, na tělo jsem se ho ještě neodvážila dát, jelikož to by byla škoda. Fíkat se chodím do parfumérky a vůbec se za to nestydím :P.

U kosmetického produktu to je o hodně horší, to jako fakt jen jeden? Logicky by to měl být nějaký olej, páč ten se dá použít na vlasy, na tělo, na pleť, na rty, na nehty ... Jenže to já bych radši MMU nebo řasenku. Až tak jsem hrozná :D.


Zdroj


3. Co by sis koupila za poslední pajcku?

Z kosmetiky jasně lak na nehty (Miss Sporty bych ulovila v akci i dva) nebo balzám na rty (Alterra to jistí). Kdyby to nemusela být kosmetika, tak vyhrává čokoška na plné čáře! Ale jako žádná Milka nebo tak, to zase prrr! Za pade sice kvalitní čokoládu moc neseženete, ale stačila by mi i jedna belgická pralinka - pravá samozřejmě ;). Anebo moje oblíbená od Lindt - Creation Hořká s pistáciemi. Ta sice stojí stovku, ale teď vám prozradím nejtajnější tajemství a běda, jak mi ji vykoupíte! V Intersparu ji mají docela často za 50 Kč v takovém tom slevovém stojanu u mražených výrobků (nevím, jestli ten stojan je v každém špáru na stejném místě, ale kdyby náhodou ;). Ta je prostě úplně nejvíc bombuózní a to pade bych obětovala, i kdybych neměla další měsíc na chleba!

Zdroj

4. Jediná věc, kterou bys vzala sebou při požární evakuaci z toho, co máš teď na poličce?

Kdyby to musela být jen jedna věc, tak mobil, ale taky bych mohla lišácky říct, že celou kabelku, i když ta na poličce asi nebývá ... A z kosmetiky balzám na rty, bez toho nevylezu z baráku nikdy nebo deodorant, abych panu krásnému hasiči nesmrděla, až mě bude vynášet z plamenů, žeano ;).

Zdroj


5. Co nikdy mít nebudeš, protože… ?

Nikdy neříkej nikdy ... Ale tak třeba nebudu mít nikdy víc jak tři parfémy, páč parfémy mě moc neberou a nemusím mít na výběr. Většinou mám jeden a ten používám, dokud nedojde a pak si koupím nový, zase jiný. Ano, jsem parfémově nudná :(.

A z ostatní kosmetiky už mě vůbec neberou věci se silikony a sulfáty, páč mi prokazatelně nedělají dobře. V parfumérce zase nemusím očumovat drahou dekorativku, ta mě většinou neláká. Ale u tohoto bodu věřím, že dospěju do fáze, kdy se něco v mé hlavě sepne a budu nutně potřebovat slavného Gerléna i s celým stojanem.

Zdroj


6. Co kosmetického závidíš kamarádkám a kamarádům?

Že nemusí řešit složení kosmetiky, že nemají cukání pokaždé, když vidí nový leták do Rossmanna, že netráví hodiny procházením eshopů a blogů a že nemají tušáka, co je to matující papírek. A že ušetří nehorázný balík peněz, páč nepotřebují 40 laků na nehty, 20 rtěnek a 10 paletek očních stínů.


Zdroj

7. Kosmetický sen, který se (asi) nesplní?

Vlastnit obchod s přírodní kosmetikou, dovážet do ČR značky, o kterých se nám může leda tak zdát a všechno to testovat na vlastní kůži! Nebo mít vlastní kosmetickou místnost, s velkým toaletním stolkem se spoustou šuplíků, zásuvek, poliček, stojanů na štětce ... A všechno to mít plné tvářenkami, makeupy, očními stíny, linkami, ... Jo, jsem strašně nenáročná a skromná :D.


Zdroj


8. Kosmetický sen, který se splnil/splní?

Vždycky jsem chtěla mít krásné dlouhé vlasy. Od malička mě stříhali na kluka a já si pak tak zničila kadeře, že nechtěly růst. Teď mám díky přírodní kosmetice zdravé, lesklé a hlavně rostoucí háro!

Taky bych chtěla toho YSL opijáka, kterým jsem neustále opilá. A Ježíšek říkal, že se prý díval ke mně na blog a že jsem byla hodná ... Tak se nechám překvapit ;).

Jo a nesmím zapomenout na to, že konečně můžu s někým kecat o kosmetice, aniž bych si připadala jako úplný idiot :D. Taky jsem díky blogu poznala spoustu koček, se kterými jsme si padly do noty a na které bych jináč nenarazila ;).


Konéééc! Jsem se nakonec z těch parfémů docela vyvlíkla, tak doufám, že jsem splnila zadání a nebudu muset psát test znova (mrk, mrk, paní profesorky Enko a eMko!). Nominovat raději nebudu, páč bych nechtěla někoho zaskočit stejně, jako jsem byla já, takže kdo má chuť a náladu, nechť se s námi podělí ;).

Užívejte!

L.







Komentáře

  1. Nalákala jsi mě tou 8. odpovědí na přírodní vlasovou kosmetiku, protože taky chci mít dlouhé zdravé vlasy :). Voňavek za 100 000 Kč to by muselo být mega množství :).
    Pěkný tag
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, zkus mrknout na mé články v sekci "vlasy", psala jsem tam o přechodu na přírodní vlasovku, sulfátech, silikonech atd., třeba Ti to pomůže ;)

      Vymazat
  2. 100 tisíc Ká za voňavku, to si nedokážu moc představit. Ale za pár tisíc Ká, to už bych si vybrala. Momentálně nejvíc slintám nad Bottega Veneta a Dior Addict :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prý nějaké takové parfémy existují, ale já o žádném nevím :D to bych musela být hodně hodně bohatá, abych se pohybovala v takových cenových vodách ;) ... Bottega Veneta neznám, ale o Dior Addict už jsem několikrát slyšela, což je co říct, takže si ho příště v parfumérce oňuchám, ať si rozšířím mé chabé obzory ;)

      Vymazat
  3. Bombááááá!!! Hele Lištičko na jedničku s hvězdou fakt!!! Jsem ráda, že jsem zrovna online, když vyšel Tvůj tag - hele já věděla, že se ho zhostíš se ctí - bože ten budoár.. a prostě jen přitakám u Tvých odpovědí, jo a valím do toho intersparu, páč lindt kupuju zásadně v akci, ale tu pistáciovku jsem nikde neviděla ani za stovku! - to by mě nezastavilo, kvalitní čoko je prostě kvalitní čoko :-))). Jsem ráda, že Opiáček udělal radost a věřím, že Ježíšek to pochopí a navalí plnou botelu - dobře děláš, že se chodíš vonět do dragstoru, já to dělám též tak, průser je, že ho mám strašně daleko !-) Ježíškovi jsem pro sichr už napsala :-D...Kurnik a na dovolenou bych jela hnééééd! Tak ať je těch splněných kdyby co nejvíc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a samozřejmě děkujeme za kompliment hned v první větě!!!! :-**

      Vymazat
    2. až tak jo? jedna s hvězdou? se teď budu hodně čepýřit, díky! :* ... a doufám, že ve špáru u vás v lesíku čokošku seženeš, páč ta teda nemá chybu! a když ne, tak dej vědět a třeba u nás taky poletí nějaký Ježíšek ;) akorát musíme rychle, páč Interspar se má po novém roce měnit na Albert, a to už bude po srandě :( ... u Opiáčka jsem juchala radostí, Ty prostě víš, jak mě potěšit, hned jsem ho musela dát všem oňuchat a samozřejmě se nikomu nelíbí :D ale já ho stejně budu milovat, ať si každý říká co chce! :P

      Vymazat
  4. Zvládla jsi to na jedničku s hvězdičkou!! Zejména hasič se ti povedl :D a neboj, že časem nebudeš mít víc parfémů.. budeš! To přijde :D a do toho tvého obchůdku s kosmetikou budu chodit utrácet!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako ale divila by ses jak je těžké sehnat fotku sexy hasiče! jsem čekala, že mi strejda gůgl vyhodí tolik obrázků, že se nebudu moct ani rozhodnout který a on nic :( ... takže časem bude nejen Gerlén, ale i parfémy? to má moje peněženka teda vyhlídky :D ... drahá, Ty to budeš mít v mém obchůdku i s eMkou zadara, to je naprosto jasné! :*

      Vymazat
    2. To bys brzy zkrachovala :o)) ale VIP kartičkou nepohrdnu :D
      Víš, co mě pobavilo? Že jsme s eMkou nezávisle na sobě psaly koment ve stejnou dobu a obě jsme ti daly jedničku s hvězdičkou :D to prostě o něčem svědčí!!
      A tvé peněžence se omlouvám :o)

      Vymazat
    3. ne, já bych měla tolik peněz, že bych žádné zisky nepotřebovala, to jsem tam zapomněla napsat! :D ... a s eMkou to už je osudové, nic nenaděláte, už vás od sebe nikdo neodstřihne ;) ... má peněženka pozdravuje tu Tvou a vzkazuje, že jí to příště natřeme zase my ;)

      Vymazat
  5. Hmmm, to mne by sa tuším parfémový tag celkom hodil i keď teraz sa s vôňami krotím viac, než inokedy a po rokoch hľadania tú svoju vyvolenú ešte stále hľadám :D Ale už mi cestuje vanilková Pacifica, tak až dorazí, budem mať sladké Vianoce :)
    A vlastný obchod s prírodnou kozmetikou by som raz chcela tiež, no...kto by nechcel :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak teď sis vysloužila právoplatnou nominaci na tento TAG! ;) aspoň si rozšířím parfémové obzory a hlavně u Tebe si ráda počtu cokoliv ;)

      Vymazat
    2. Ach jo, som sa mala čo ozývať :D Tak teda bude snáď čoskoro :)

      Vymazat
  6. Ten hašííš! No jo, deodorant by byl v té chvíli nejlepším pomocníkem asi. A já bych na tom s pafrémy byla asi hodně podobně (doufám že to eM a Enka nečtou, ty by mi daly :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, i v krizi se musí myslet na vzhled, znáš to, čisté kalhotky, kdyby Tě náhodou přejel náklaďák :D ... tak půjdem do parfumérky příště spolu a můžem navzájem dělat, že tomu strašně rozumíme, páč ta druhá to stejně nepozná :D

      Vymazat
  7. Liško, ve spoustě věcí se shodujeme. Jak sympatické :). Obchůdek s kosmetikou bych ti moc přála. Ani e-shop by nebyl vůbec špatný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že by další spřízněná duše? ;) o eshopu už jsem přemýšlela několikrát (i ještě před psaním blogu), ale pořád je tam víc proti než pro ... ale třeba někdy správný čas přijde ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)