Nejvíc nejlepší řasenka

Na tuhle recenzi jsem čekala dlouho. Měla jsem ji v hlavě od začátku blogování, věděla jsem přesně, že ji napíšu a taky že budu chválit. Musela jsem ale ujít nějakou cestu, než jsem se k ní dostala. Použít i jiné řasenky, aby se pozice utvrdila. Aby bylo porovnání. Aby i čas ukázal, jestli budu moci žlutou řasenku vyhlásit jako nejoblíbenější v celém lese. Asi jsem vás úvodem připravila o napětí. Vlastě už nadpisem. Ale nemohla jsem to vydržet. Takže se pojďme na ni mrknout. A taky na důvody, proč jsem z ní tak unešená ;).



Řasenka Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic má za úkol vykouzlit nádherný objem a fantastické řasy. Díky zakřivenému silikonovému kartáčku oddělí jednotlivé řasy a high-tech složení zaručí 3D objem a maximální černou barvu. (zdroj) ... Uznávám, že popis výrobce je při nejmenším úsměvný a jde z něj na hony cítit jeho vyumělkovanost. Bych například chtěla vidět to high-tech složení, prostě reklamní žvásty ;).



Už jsem tu psala minule, že barevné obaly řasenek mě nechávají naprosto chladnou a raději bych ve své kosmetické taštičce měla elegantní černou tubičku. Co nadělám, výrobci asi musí nějak nalákat a odlišit se od konkurence, takže i má oblíbená řasenka schytala žlutě zářivý domeček s lesklými modrými popisy. Naštěstí aspoň není tak megalomanská a potisk se neošoupává. Koupíte ji v každé drogérii se stojanem Miss Sporty za úplně směšnou cenu okolo 70 Kč (nejdražší ji mají v DMku, nejlevnější v Rossmannovi).





Na řasence je podle mě nejdůležitější kartáček. Každému vyhovuje jiný, já volím nejraději ty silikonové a přesně ten tvar, který žluťačka od Miss Sporty má. Hezky do obloučku a krátké plastové štětinky. Můžete ho použít na dva způsoby - nejdříve řasy obarvím vypouklou stranou a potom je druhou stranou natočím. Tento postup funguje spolehlivě, řasy jsou obarvené černo černě, dostatečně zvýrazněné a natočené. Řasenka slibuje objem, ale já spíš potřebuju řasy natočit a oddělit od sebe. Jak tyto úkoly plní můžete posoudit na fotkách ;).




Nejdůležitější je ale pro mě to, jestli se řasenka obtiskává, opadává nebo dělá šmouhy. Protože mně se bohužel obtiskává většina řasenek. Nezáleží na ceně ani značce. Vyzkoušela jsem i drahé osvědčené pomocnice z parfumérií a nikdy jsem nebyla úplně spokojená. Proto pro mě bylo velkým překvapením, že obyčejná levná řasenka z drogérie strčila věhlasnější kolegyně do kapsy. Jak ji nanesu, tak ji i večer najdu - na řasách a nikde jinde. Testováno i ve sněhu, dešti, mlze a silném větru. Už mám asi třetí balení a pořád ji žádná jiná nepřekonala. Navíc vůbec nevysychá, vydrží mi klidně i půl roku, ke konci už mám vždycky problém ji dopotřebovat úplně "do dna", protože mi přijde, že ji mám snad sto let a chci nějakou novou :D.

Takže i když nemá řasenka luxusní obal, jsem schopná jí to za ostatní přednosti prominout. Naprosto mi vyhovuje její kartáček, řasy obarví opravdu černě, dokonale je zvýrazní a co je hlavní - neobtiskává se a nedělá žádnou neplechu. Už chápete? Za pár kaček hotový poklad!

Kdybych měla vyplňovat nějaký dotazník, kde bych měla zadávat nejoblíbenější výrobky z různých kategorií, u některých bych měla problém. Ale políčko "řasenka" bych vyplnila jako první a s jistotou - Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic ;).

Jakou řasenku byste doporučily vy? Co si myslíte o značce Miss Sporty? Okukujete jejich sortiment nebo ji obcházíte?

Užívejte krásných řas!

L.








Komentáře

  1. Tak pod to se podepisuju! Je to i má nejoblíbenější řasenka, používám ji už asi dva roky a od té doby jsem jí nebyla nevěrná :) Hlavně ten kartáček je super, ty veliký štětky co dělá Maybelline mě děsí a navíc mají nějaký divný složení, ze kterýho mě pálí oči. Jediná nevýhoda je ta barva obalu, černá by jí fakt slušela víc :)
    Jinak od Miss Sporty mám ještě hnědej fix na oči a s tím taky spokojenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyjo, tak to jsi dobrá, já sice vím, že je má nejoblíbenější, ale stejně ji podvádím s jinýma :D páč co když je třeba někde ještě nějaká lepší, žejo? ... Maybelline řasenky mi taky nesedí, nikdy jsem nepochopila všeobecné nadšení, které kolem nich je, asi to záleží na typu řas ;) ... na ty fixy už jsem se několikrát dívala a nikdy jsem neměla odvahu nějaký vzít, jestli teda myslíme ten stejný: http://www.miss-sporty.cz/produkt/cat-eye-s-ocni-linka-ve-fixu/

      Vymazat
    2. Jojo, to je on, akorát ta hnědá je dost tmavá, až skoro do černa (což je vidět i na tom vzorníku barev :) Dobře se s ním ale maluje, neobtiskává se, dlouho vydrží, nevysychá, co víc si přát. A jako bonus černej obal s kočičkou :)

      Vymazat
    3. no právě ta hnědá mě zmátla, že tam žádná není a ona přitom klame tělem! dobré vědět, já už jsem je v drogérce čmárla na ruku několikrát, ale fixů se bojím, že se hned otupí ten hrot nebo vyschnou takže jsem si to vždycky rozmyslela ... díky moc za poznatky, příště beru! :)

      Vymazat
  2. Jo jo jo, taky mám Miss Sporty moc ráda! Měla jsem růžovou a zelenou, a přesně jak říkáš, neotiskuje se, nemaže.. a to se na mých mastných očích rozmaže i Lancome za šest stovek! A navíc to s řasama udělá moc pěkný efekt, na takový se zmůže jen Max Factor o několik stovek dražší..
    S Miss Sporty jsem začínala a mám jejich dekorativku ráda, ale chtěla bych něco přírodnějšího.. akorát nevím co. Alverde se mi maže, ostatní přírodní řasenky stojí 300+ a mě se nechce dávat takový prachy za nejistý výsledek. Ale dostala jsem tip na Dizao řasenku (540!!).. uvidím, jak dlouho budu odolávat.
    <"Wonderfull Today">

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem naštěstí ty dražší řasenky zkoušela vždy jen v tom mini vzorkovém balení, jináč bych byla pěkně naštvaná, kdybych za nějakou vyplázla tolik peněz a pak by se mi obtiskla jako všechny ostatní :D ... přírodní dekorativka je vyšší level, tam už to tak jednoduché asi nebude, zatím mi stačí MMU, ale je mi jasné, že k tomu taky časem dospěju, tak doufám, že už to budeš mít všechno ozkoušené, abych ušetřila ;) :D

      Vymazat
    2. Já se ráda obětuji pro tvoje dobro ;)

      Vymazat
  3. Ta růžová je fakt dobrá, příště zkusím žlutou a porovnám! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si myslím, že ony jsou všechny stejné, jen se liší kartáčkem, takže tam už záleží na tom, jaký komu vyhovuje ;)

      Vymazat
  4. Pro mě teda nejvíc nejlepší řasenka je od stejné řady jen růžova! :D Tak je vážně parádní! Zkoušela jsem i tuto, ale přišlo mi, že ta růžová řasy víc v jedné vrstvě obarví a natočí. Dokonce předčila i mou oblíbenou colossalku a to už je co říct! :)
    S Miss Sporty nemám zrovna moc zkušeností, ale jejich řasenky a i pudry stojí za to!
    - Elma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt? tak teď jsi mi nasadila brouka do hlavy! já jsem ani jinou nezkoušela, kromě té tlusté fialové, kterou jsem dostala darem, ale tam mi zas tak nevyhovuje ten štěteček ... tak já se teda příště podívám po té růžové, co mi zbývá! :D

      Vymazat
  5. Tak já ji teda vyzkouším! :) Ta tlustá fialová ve mě pořád zanechává smíšené pocity... Asi mám divné řasy na jednom oku. :D
    Jinak já mám ráda Bourjois Volume glamour max, ale to je úplně jiný kartáček. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tahle je určitě lepší, aspoň teda pro mé řasy, záleží, jaký kartáček Ti bude líp sedět ;) a divné řasy mám i já, co máš z toho, vždycky, když je chci vyfotit, tak se shluknou do trsů, asi se stydí :D ... já se pořád k Bourjois ne a ne dostat, jak není v drogérii, tak na ni zapomínám, páč parfumérky moc často nenavštěvuju :(

      Vymazat
  6. Podle mě je Miss Sporty neprávem opovrhovaná značka.. zrovna řasenky mají fajn, já mám černou Lash all in one millionaire a je super.. za ty prachy.. :o)) a jejich laky mám taky ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně! laky na nehty mají taky super, za tu cenu se vyrovnají o hodně dražším a prestižnějším značkám ;) zvlášť, když je teď mají v DMku v té akci 1 + 1 ... no jako samozřejmě, že už je mám doma skoro všechny :D

      Vymazat
  7. Řasenku jsem ještě nezkoušela, ale dost se mi zamlouvá ten plastový kartáček, ty já ráda. Kdysi jsem od MS měla nějakou řasenku v zeleném obalu a byla super, dost mě překvapila. Takže až nebudu vědět po které řasence sáhnout, určitě vyzkouším tuto. Díky za super recenzi a tip na báječnou a přitom levnou řasenku z drogérie.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není za co, přece jsem si takový skvost nemohla nechat pro sebe ;) tak doufám, že budeš taky spokojená!

      Vymazat
  8. Taky tuhle řasenku používám už několik měsíců v kuse a je bombová. :) Určitě do ní půjdu znova, jestli mi někdy dojde, taky mi připadá, že je bezedná a nevysychající :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žejo? taky už si kolikrát říkám, že už tam nemůže nic být a ona pořád maluje! :D navíc bych už vždycky chtěla novou (jsem hrozná babizna), ale zase je mi líto ji vyhodit ... i když řasenka by se měla prý používat jen tři měsíce ... tak já nevím :D

      Vymazat
  9. Já miluju Miss Sporty tu růžovou, už spousty let! Vyzkoušela sem mezitim lecos, jo, i elegantní v černém obalu, ale bohužel, tahle je nejlepší! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už druhá zmínka o růžové, ok, překecaly jste mě, po téhle si ji koupím! :D

      Vymazat
  10. Nevím proč, ale stojan Miss Sporty vždycky míjím. Prostě si nemůžu pomoct. Ale když tuhle řasenku vyhlásila Liška nejlepší řasenkou ever, tak ji příště vyzkouším, to jinak nejde. Gumové kartáčky mám nejradši, takže bychom si mohli padnout ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ho dřív taky obcházela, ale v rámci řasenek a laků na nehty je to velká chyba, páč se tam dají sehnat parádní kousky za směšné ceny ;) doufám, že Ti taky sedne!

      Vymazat
  11. Díky za tip. Mně by odradil spolehlivě obal i kartáček. Neměla jsem nikdy k těmto kartáčkům důvěru, ale když ji tak chválíš, tak jsem ji šla omrknout (stejně bych si novou kupovala) a když jsem viděla, že stojí jen šedesát korun, tak jsem ji přihodila do košíku. A musím ti dát za pravdu, maluje skvěle, oddělí řasy, ale hlavně - neopatlá mi už namalované stíny na víčku. Já mám odjakživa problém, že si řasenkou opatlám vrchní víčko a musím to maskovat stíny, což ne vždycky jde. A s touto se mi to nestalo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uff, tak to jsem ráda, že jsem doporučila dobře! :) taky mám právě problém s obtiskáváním a tato mi to jako jedna z mála nedělá ;) ještě bych na tento problém mohla doporučit Max Factor 1000 Calorie (ta ale docela rychle vysychá) nebo L´Oreal Milion Lashes v červené barvě (ta je ale zase trochu dražší), jiné jsem zatím ještě nenašla :(

      Vymazat
  12. Milá Liško, tak jsem dnes byla v drogérii a když jsem procházela kolem Miss Sporty, vzpomněla jsem si na Tvoji recenzi a do toho košíku jí přihodila. Oko vidí sleva , tvoje doporučení, to je pak hned!:) Tak jsem moc zvědavá jaká bude!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to já se teď budu modlit, abys s ní byla spokojená! :) a nebudu zapírat, že mě netěší, že sis vzpomněla zrovna na mou recenzi, díky za důvěru :)

      Vymazat
    2. jupííí, mé modlitby byly vyslyšeny! :D ne, jsem ráda, že sedí, ono doporučovat řasenku není zrovna lehký úkol, když má každý jiné preference a hlavně řasy ;)

      Vymazat
  13. Já si kdysi přečetla ódu na zelenou, tož jsem naklusala do drogerky, doma namalovala, potud dobrý. Ale po pár hodinách jsem ji měla opadanou všude:-(( Možná dám šanci této žluté, protože takové kartáčky já můžu - přeci jen za ty prachy to tak nebolí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žádnou jinou, krom fialové jsem nezkoušela, takže nemůžu posoudit, ale hodně holek tady chválí tu růžovou, tak příště půjdu do ní, páč přesně jak píšeš - za ty prachy to tak nebolí ;)

      Vymazat
  14. Souhlasím! :) Žlutá Miss Sporty je boží :) A pak mě baví i růžová a oranžová s kuličkou na konci. Se všemi třemi jdou vykouzlit krásné řasy a jako bonus se nemažou ani neobtiskávají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budu muset vyzkoušet i tu růžovou a oranžovou, když je tu tak chválíte! :)

      Vymazat
  15. Tak tenhle kartáček je úplně přesný opak toho, který vyhovuje mně :D Ale tobě dělá řasy naprosto dokonalé, smekám! ^.^ Mně se nejvíc osvědčily tlusté husté kartáčky s dlouhými přírodními štětinami a nejlépe ve tvaru přesýpacích hodin. Ale je možné že by mi sedla i tahle, kdoví? Kdybych jich neměla teď doma načatých přibližně milion, tak do ní po tvých skvělých ódách rozhodně jdu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky! :) já zase nemusím tlusté kartáčky s přírodními štětinami, ale to všechno záleží na tom, jaké kdo má řasy ;) ale Miss Sporty podle mě určitě nějakou takovou má, takže bych se nebála ji zkusit - za málo peněz hodně muziky ;)

      Vymazat
  16. Hm, píšu poněkud pozdě, ale na řasenku jsi mě dost nalákala :D. Já mám od Miss Sporty jen Lash Millionaire (myslím, že se tak jmenuje, bohužel nápis a všechno se už ošoupalo) a jsem s ní spokojená víc než dost! Sice už mi schne, ale i na to mám trik: ponořit ji na chvilku do horké vody (zavřenou samozřejmě). A voilá! Je úplně jako nová.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to vůbec neva, že píšeš pozdě, já jsem ráda, že někdo čte i starší články ;) a jakou má ta Lash Millionaire barvu? o triku s ponořením do horké vody jsem nikdy neslyšela, takže děkuju za tip, to musím někdy vyzkoušet! ;)

      Vymazat
    2. Má černé balení a nápisy na ní jsou takové rádoby zlaté :). A jestli se ptáš na barvu samotné řasenky, tak ta je černá:).

      Vymazat
  17. Když jsem si poprvé dala,byla jsem velmi spokojena. Celý den držela vše ok. Večer jsem se odlicila a šla spát a ráno jsem zažila šok. Tak natekle oči jsem neměla ani po tlamu. Asi mi něco co obsahuje dělá neplechu. Tak se vracím opět k zelené mísy sporty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to mě mrzí :( asi opravdu alergická reakce, příště se raději vyhnout obloukem, páč s očima to není sranda, vím, o čem mluvím!

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)