Víkendová nákupní horečka!

Už je to tu zase. Po Dnech Marianne na nás opět prodejci útočí se slevami a akcemi, tentokrát pod názvem Shopping Fever. No a jelikož já jsem nákupní maniak a nechci v tom být sama (když nás bude víc, tak se třeba mému svědomí bude líp spát :D), tak jsem se rozhodla s vámi podělit o některé tipy a poukázky. Sama jsem totiž nevěděla, jestli vůbec bude k něčemu si kupovat časopis za stovku, když mě tam třeba nic nezaujme. Ono totiž abyste nějaké slevové kupony dostaly, musíte investovat buď do květnového InStyle, Elle nebo Maire Claire.

Zdroj


O co se jedná? Nejdůležitější info v bodech:
  • zakoupíte časopis (InStyle, Elle, Marie Claire), ve kterém jsou slevové kupony
  • ty uplatníte v uvedených obchodech, na každém jsou přesně napsány podmínky i procento slevy nebo možnost dárku k nákupu
  • kupony jsou rozděleny do pěti sekcí: móda, krása, kluby/restaurace, design a ostatní
  • zároveň lze využít speciálních akcí v podobě eventů
  • kupony platí jen ve dnech od 16. do 18. května 2014.

V porovnání se Dny Marianne si myslím, že na nás tentokrát trošku šetřili. Jak s počtem slev, tak s jejich výší nebo atraktivitou. Naopak se ale vyrojily zajímavé nabídky ve formě eventů. Samozřejmě převážně pro Pražačky (si začínám pomalu zvykat :/). Je jich 10 a vybírám hlavně ty, co se týkají kosmetiky:

  • Shopping boyfriend - v nákupním centru Palladium můžete využít služby sexy týpka (to "sexy" je tam vyloženě napsané), který vám celou hodinu bude nosit tašky, musíte si ho ovšem rezervovat tady
  • 5* Look - pokud se vyskytujete poblíž parfumerie Douglas Na Příkopě, můžete se nechat nalíčit jedním z pěti makeup artistů, kteří spolupracují s lifestylovými časopisy, opět je nutná rezervace
  • Runway Look - v Lancome Beauty Institutu vás nalíčí ve stylu letošních trendů z módních přehlídek, rezervace tady
  • Beauty Bar - parfumerie Marionnaud a OC Nový Smíchov zase nabízí beauty konzultaci, rituální péči o pleť a dokonalé nalíčení pomocí značky Yves Saint Laurent, samozřejmě si opět musíte domluvit termín

Zdroj


Co na to říkáte? Obvzlášť ten týpek, co mi má nosit tašky ... nepřijde vám to trochu jako otroctví? :D Chudák borec, nejenže musí tahat nákupy své přítelkyni, teď už i cizím holkám. Já vím, že za to dostane zaplaceno, ale i tak. Navíc jen hodinu? Vždyť já jsem schopná tento čas strávit v jednom obchodě! A taky by mě zajímalo, jestli vám fešák bude dělat i poradenství u kabinek ... ;)

A teď už konečně to, na co jste všechny zvědavé - kupony. Nafotila jsem vám všechny kosmetické slevy, abyste se mohly připravit na nákupy. A zhodnotit, jestli vám vůbec stojí za prodírání se davy šílených shoppaholiček s vidinou výhodného úlovku v očích ;). Obrázky jsou z malé verze časopisu InStyle, který vyšel na 60 Kč (nejlevnější varianta ze všech možných).



Z této strany u mě vítězí jednoznačně 30% sleva na novinku od Bourjois - rtěnku Rouge Edition Velvet, která má překvapit svou fluidní a lesklou texturou. Na netu se její cena pohybuje okolo 330 Kč. Pokud máte větší rozpočet, tak se určitě vyplatí nakoupit nad 1 500 Kč u Clinique, páč dostanete jako dárek taštičku plnou bestsellerů této značky. Z kuponu jde poznat, že se jedná o pleťový krém, peeling, odličovač, rtěnku, tužku na oči a řasenku.



Značka Crabtree & Evelyn je proslulá hlavně svými krémy na ruce, teď můžete ozkoušet jejich sortiment s 20% slevou. O zubních kartáčcích Curaprox se asi taky nemusím moc vypisovat, nyní dostanete k nákupu nad 299 Kč dárek - zubní kartáček v hodnotě 85 Kč. Taštičku s miniaturami si připravili i u Estée Lauder, tentokrát k nákupu nad 790 Kč.



Strana s 20% slevou na veškerý sortiment, já bych brala Inglot (mám opět smůlu), Korres a musím upozornit i na L´Occitane (jejích výrobky mě vůbec nelákají a přijdou mi předražené, ale chápu všeobecné nadšení obaly).



Akce L´Oreal Paris mi přijde jako nejlepší ze všech a zrovna u ní jsem si jistá, že ji využiju. Platí v DM drogériích a na rozdíl od ostatních platí od 16. až do 23. května. Při koupi dvou libovolných produktů dostanete ten levnější zdarma. Tomu já říkám výhodná nabídka ;). Zbytek z této strany mě nezaujal, takže bez komentáře.



Parfumerie samozřejmě nesměly svou účast vynechat, takže v Marionnaud se můžete těšit na 20% na celý nezlevněný sortiment a při nákupu nad 1 500 Kč dárek dle vlastního výběru (sprchový gel nebo lak na nehty) a dárkovou poukázku v hodnotě 300 Kč na příští nákup. Že bych šla konečně do toho Opia?



Douglas zase láká na 20% slevu na veškerý sortiment a 25% na produkty jejich značky. Laky na nehty OPI z nové kolekce Brazil zase koupíte s 20% slevou v nehtových studiích The Nail Shop (zase jen pro Prahu).



Sephora samozřejmě nemůže být pozadu, takže taky 20% sleva na veškerý sortiment a 30% na jejich značku. A když si tam koupíte dva výrobky od Benefitu, dostanete k nim stylovou plátěnou tašku s cestovními produkty (hydratační krém a slavná řasenka).



Rossmann nabízí zajímavé slevy na vlasovku (sice nic pro mě, ale třeba něco pro vás) - 20% na veškerý sortiment Syoss a 20% na všechny vlasové barvy Schwarzkopf.



A když už budete v Rossmannovi, nezapomeňte okouknout makeupy Maybelline, dostanete na ně 25% slevu (platí od 16. do 25. 5.). V Yves Rocher dali dokonce 40% na jeden kosmetický výrobek, ale samozřejmě opět neplatí na věci označené zeleným bodem. Já si skočím určitě pro můj oblíbený balzám na rty.



S Maybelline a Rossmanem jsme ještě neskončily, všechny jejich řasenky dostanete se slevou 25%, nabídka je opět prodloužená (16. - 25. 5.).

A to je, prosím, vše. Taky vám kupony přijdou docela slabé oproti podobným akcím v minulosti? Jasně, něco se v nich vybrat dá, ale že bych se kvůli nim musela nutně hnát tento víkend do Brna na nákupy (u nás v lese toho moc není) se říct nedá.

Zaujalo vás něco? Vyhledáváte podobné akce? Zúčastníte se? A co říkáte na sexy týpka jako nositele tašek?

Užívejte nákupy!

L.














Komentáře

  1. Doprčic, proč nejsem v Praze? Já chci nakupování se sexy týpkem!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro nás chtivé mimopražské/zaneprázdněné ženy by měli udělat nějakou spešl akci! :D
      <"Wonderfull Today">

      Vymazat
    2. přesně! sexy týpka pro každou z nás! :P

      Vymazat
  2. Popravdě, mě nic nezaujalo.. tedy až na toho sexy týpka! Ještě, kdyby měl chlupatý hrudník,hmm.. tak bych možná i do toho Palladia zašla! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak na chlupáče jsi, jo? :D je pravda, že je to docela slabé ty akce, možná kdybych neměla srovnání s těmi dny Marianne ... takto je to vyloženě jen kdyby náhodou měl v plánu někdo něco kupovat, třeba parfém, tak se to vyplatí, jinak nic moc :(

      Vymazat
    2. Jasně, čím chlupatější, tím lepší! :)) Vidíš, já jsem ani dny Marianne nezaregistrovala, ale asi to bude taky tím, že už tak nějak nejsem jejich cílovka. Čtu složení, jen tak něco si nekoupím a pořizovat si tři řasenky, protože jsou ve slevě.. pff.. Měli by udělat taky nějakou akci pro zelený mozky! (a se sexy týpkama!)

      Vymazat
    3. tyjo, akce pro zelené mozky se sexy týpkama, to je díra na trhu! :D já už tyhle slevy využívám jen v dekorativce, pleťovku číhám na netu, jinak to zatím nejde :( ale věřím tomu, že to bude lepší a lepší, nemyslím zrovna v této podobě, ale aspoň e-shopů s přírodní kosmetikou je čím dál víc i tady v ČR ;)

      Vymazat
  3. Dlouho jsem přemýšlela, jestli zajdu na nákupy nebo ne, ale nakonec jediné, co bych využila stoprocentně, je ten Loreal, ale když si vezmu cenu časopisu, tak si ho můžu koupit tak jako tak. :-) Takže vynechám a budu šetřit na zářijové dny Marianne, ty jsou přece jen o něco masovější a slev je více.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, ten L´Oreal je jediný pořádný, jinak nic moc :( navíc je u něj dobré, že platí týden, takže se ani nemusím o víkendu prodírat v obchodech mezi nákupechtivými zákazníky ;) ... a těmi Dny Marianne - tohle je taková mladší sestra mi přijde :D

      Vymazat
  4. Nezaujalo... Nutno říct, že jsem spíš ráda... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si říkám, že radši ušetřím na lepší akce ;) i když ten L´Oreal ... tomu asi jako jedinému neodolám ;)

      Vymazat
  5. Jakože do ři*i už, to je neúnosné tyto tvoje články, protože a/ už mi pomalu docházejí argumenty (=výmluvy) pro muže, proč jsem si koupila toto či ono; b/ nemůžu šetřit na domeček, c/ musím se pořád dívat po nových korektorech, pač moje kruhy pod očima jsou větší a větší z toho, jak z výčitek nemůžu spát :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D pardón ... ale tak víš co? radost si musíme dělat pořád! a chlap taky nemusí všecko vidět, jak si myslíš, že je to u nás :D

      Vymazat
  6. Premýšľam, či takéto kuponové akcie máme aj u nás a napadá ma jediný časopis Eva a kupónová knižka Hriešne dobré nákupy:) No platia iba v Auparku v dvoch mestách na Svk na oblečenie aj kozmetiku vo vybraných obchodoch. Sexy týpek ma až tak neberie, jedine ak by bol gay a radil by mi pri výbere oblečenia:) Inak ma zaujal Korres - chcem už dlho vyskúšať a nejaký parfum by tiež padol vhod:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u nás je to taky hodně na tu Prahu vysazené, některé obchody jsou jen tam, navíc já tady v lesíku můžu obejít akorát tak drogérky a některé parfumerky, to je tak asi všechno :D o obchodech s oblečením radši ani nemluvě a když si vezmu, že bych musela kvůli těm slevám jet do Brna, tak to už vůbec výhodné není :D ... Korres už mě přešel, páč se sice tváří přírodně, ale zas tak přírodní není, stejně jako Lush a spol.

      Vymazat
  7. ty jo, ten týpek, to už mi přijde trochu moc :D já ty kupóny asi mám, protože jsem měla předplacenou MC, ale nezaujalo mě skoro nic. využiju teda asi L'Oréal, dvě micky za cenu jedné jsou fajn, a to je asi všechno... to Bourjois je jenom na tu rtěnku, jo? jinak bych si vzala to nové CC... a do Portraitu na stříhání se stejně nedá dostat ani v normální dny, my to máme vedle práce a šéfici tam často chodí a mají celkem natřískáno...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenom na rtěnku :( taky bych radši koupila tvářenku, ale co naděláme, aspoň jsem ušetřila :D

      Vymazat
    2. ja sa prave na tu rtenku tesim najviac :) CC krem mam a jeho (tmava) farba bola pre mna sklamanim ;(

      Vymazat
  8. u nas sa sice tusim ani moc nekona ale aj tak ma nic nezaujalo :)
    Ak budeš mať čas pozývam na giveaway o vlasový balíček, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vy jste měli zase limitovanou kolekci Alverde z lesa, to vám nikdy neodpustím! :D

      Vymazat
  9. Naštěstí jsem časopis dostala jeden zdarma a druhý mám předplacený. Asi využiji Estee Lauder na night repair. Je fakt dobrý. Bohužel tentokrát není zdarma k předplatnému časopisu, ale vyplatilo se jim to (i mně), protože si ho půjdu v pátek koupit. No a Loreal asi taky, zkusím asi novou rtěnku a gelové linky (už třetí v pořadí).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u té Estee jsou super miniaturky, podle mě se nákup vyplatí, i když zdarma k předplatnému je určitě výhodnější ;) a u Lorealu chci kupovat úplně to samé co ty - novou nude rtěnku a gelovky (páč jsou hodně chválené), ale ještě uvidím, čekám na nějaké recenze té rtěnky, co jsem zatím četla v komentářích, tak není moc výrazná, spíš barvící balzám :(

      Vymazat
  10. Ja planujem ist najma do Clinique a este si prestudujem ponuku parfumerii..skoda, ze sephora ma na cely sortiment len 20% - je to bezna zlava, ktoru rozdavaju pri vchode, tak mi to pride az smiesne. Podobne YR - 40% na veci bez zeleneho bodu mi do schranky chodi kazdy mesiac. Ak ma toto motivovat ludi kupit si casopis s kuponmi, tak prosim :D
    Este ma laka Topshop, pozriem tam svoje milovane ortopedicke pantofle :))
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s tou Sephorou máš recht, u nás v lese sice není, ale vždycky, když jedu do Brna, tak mi ten kupon s 20% strčí do ruky :D a nikdy jsem si tam stejně nic za něj nekoupila, takže asi tak ... v YR klubu nejsem, páč mě vytáčí ty jejich zelené body a stejně tam kupuju jen balzámky na rty, takže si pro ně teď zajdu s tím kuponem a bude klid ;) ... je pravda, že kuponky stojí tak nějak za prd a vyplatí se jen pro předplatitelky daných časopisů, jinak si těch pár výrobků můžu koupit za plnou cenu a vyjde to na stejno :D

      Vymazat
  11. Tyhle nakupovací akce nejsou nic pro mě, leze mi to na nervy :) Radjši si v klidu nakoupím bez davů (nejlíp mimo čr),slevy stejně nejsou nic moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám ještě v živé paměti Dny Marianne, kdy byly opravdu přecpané obchody a je pravda, že pro slabé povahy tohle fakt není :D

      Vymazat
  12. Sexy shopping boyfriend ... no ja bych spis potrebovala shopping boxovaci pytel, se vzdycky u nakupovani vzteknu, ze bud nic pekneho nemaj, anebo maj, ale v blbe velikosti nebo za moc penez :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. leda, že bys mohla fackovat toho bojfrenda :D akortá nevím, jestli by na to přistoupil ... já jsem vždycky na přášky, když si mám kupovat kalhoty, to bych nejradši taky někoho nakopla, páč málokde mají sedící střih, pak ještě když se vidím v tom zrcadle, jak mi přetékají špeky nebo se do nich nemůžu nacpat ... to radši chodím pravidelně do F&F, kde si kupuju jedny a ty samé, akorát v jiných barvách :D

      Vymazat
    2. Nejhorsi je spodni pradlo - sice uz jsem se naucila, ze 70C opravdu neni 75B, jak mnohe prodavacky tvrdi, ale vzdycky odchazim z obchodu s pocitem, ze jsem hranaty robot bez potrebne damske vybavy :)))

      Vymazat
    3. o tom mi ani nemluv, vždycky jsem si kupovala podprdy v obchodech s dámskou módou (F&F, C&A, ...), až po těchto Vánocích jsem vlezla do specializované prodejny (Etam), kde měli zrovna výprodej, koupila jsem si tam rovnou 3 kousky a nelituju ani jedné koruny! rozdíl šel poznat hned po vyzkoušení, konečně mi něco sedí tak, že o tom ani nevím, všechny jsou vymakané, krásně ušité, vypadají skvěle a dostala jsem poprvé v životě opravdu odborné poradenství ;)

      Vymazat
  13. To si dělaj srandu s tím týpkem ne? :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jako doufám, že se o tom nedozví můj chlap, páč ten mi nosí tašky běžně, klidně i celý den (nakupování mu nevadí), teď ještě aby za to chtěl prachy! :D

      Vymazat
  14. Já určitě víkend v obchodech strávím. Nakupování v kamenných obchodech mě moc nebaví, tak vždycky jednou za čas udělám několika/celodenní "zátah" na všechny obchody v Brně. No a můj šatník potřebuje obměnit (jsem hrozná, od všeho mám jen pár nositelných kusů, nepracovní kalhoty už jen jedny!), takže mě lákají spíš slevy na oblečení. Jenže vždycky když jdu do obchodů s cílem "potřebuji x", žádné X se mi tam nelíbí, nemám mainstreamový ani hip vkus, spíš umírněný rockový... Navíc bude všude plno lidí a slevy přebrané. Tak se toho trochu bojím. A vsadím se, že v parfumerkách zase týden předtím všechny ceny zvednou, aby na slevách netratili...

    Jinak já si koupila malou Marie Claire, ta stojí 65 korun a je v ní dobré čtení, z těch tří zmiňovaných časopisů pro mě nejlepší. Dlouho jsem si žádné ženské časopisy nekupovala, až tu novou Marie Claire tak před půl rokem a fakt mě překvapila kvalitou reportáží, úvah, vtipných fejetonů... ne pořád to samé "jak být sexy/dobrá v posteli/úspěšná manažerka/..." co bývá v Elle a spol.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám taky nakupování ráda, někdo se diví, že dokážu celý den strávit v nákupních centrech, ale beru to jako obdobu sportu :D přece jenom nohy po trajdání po obchodech bolí dost a několikrát se vysléct a obléct v kabince dá taky hodně práce :D ... a s tím "potřebuji x, žádné X", to je starý známý zákon schválnosti, vždycky si koupím milion věcí, ale ani jednu, pro kterou jsem doopravdy šla :/ ... a s tím zvednutím cen se to řešilo už minulý rok při Dnech Marianne, nechápu, jak si něco takového můžou dovolit a zákazník, který se v sortimentu nevyzná a myslí si, jak ušetřil - škoda mluvit :(

      tos udělala líp jak já, páč InStyle mě strašně zklamal a jen jsem se utvrdila v tom, že nakupování časáků je zbytečnost, páč tam jsou samé PR články, reklamy a fotky krásných věcí, které si normální česká žena nemůže ani omylem dovolit (prstýnek za 40 000? :D) a vyloženě psaný text žádný, čekala jsem aspoň blbý článek o tom "jak být sexy/dobrá v posteli/úspěšná manažerka" a ani toho jsem se nedočkala :D jsou tam jen obrázky a dva rozhovory ... :(

      Vymazat
    2. Tak InStyle teda nic moc. :( Já se na ty drahé věci celkem ráda dívám, i když se mi stylově většinou nelíbí. Na kosmetické rady už nedám, jsou to jen přepsané reklamní texty drahých značek, které když si pak třeba najdu swatche, tak poměr cena - výkon hrůza děs. Ale taky se ráda dívám na ty pěkné obaly. Jenže takové dívání mám hotové do hodinky a pak už se mi bude časák za stovku navždy jenom válet ve skříni... proto jsem je přestala kupovat, články mě nebavily, ale tu Marie Claire si momentálně kupuju už ten půl rok, protože je v ní dost zajímavého čtení. Vždycky si říkám, jak se na ni vykašlu, a pak ji stejně do toho košíku hodím. :D Ale tento měsíc to je snad ospravedlnitelné. :D

      Vymazat
  15. Tyhle slevy mě vždycky jen utvrdí v tom, jak je to všechno předražené, když si prodejci vůbec takovou slevu můžou dovolit. Je to ujeté, ale na mě to působí přesně opačně, tedy nenakupuji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šťastná to žena! :D já i když mám diplom z marketingu a moc dobře vím, že jsou to všechno jen manipulace se zákazníkem, tak stejně jak vidím slevu nebo akci, tak neodolám :D

      Vymazat
  16. Já kupóny poslala dál, musela bych do Ovy a stálo by to majlant zas :-) ale toho sexy podržtašku bych brala každý den, páč nákupy jídla jsou těžké dost....škoda že je třeba nepučujou v Hrušce nebo Kauflandu :-DDD....Jsem zvědavá, co jsi ulovila!-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)