Plážové linkování s Essence

Na limiky Essence se dívat nechodím. Neříkám, že občas neuvedou nějakou povedenou vychytávku, ale tak nějak s věkem mě to přestalo bavit. Rozdíl už ale je, když v drogérii zmerčím barevné tekuté linky. Páč to je docela kumšt. Černé má snad každá značka, hnědé možná tak Miss Sporty a tím jsme skončily. Takže když jsem začátkem týdne čumákovala v Tetě a narazila na limitovanou edici s názvem Beach Cruisers, nechávala mě vcelku chladnou. Do té doby, než jsem zjistila, že nabízí bronzové a tyrkysové tekuté linky. Recenzi píšu po pěti dnech používání, abyste věděly, jestli pro ně rychle letět nebo být v klidu. Nemůžu tudíž posoudit jejich životnost, ale vězte, že jsem je testovala za všech podmínek, za kterých to šlo ;).



Voděodolné tekuté oční linky prý odolají i skoku do bazénu bez rozmazávání. K dostání jsou ve dvou odstínech: 01 sun, fun & copper! a 02 keep calm and go to the beach, já jsem se zajímala hlavně o ten první. Seženete v drogériích Teta do konce měsíce května za krásnou cenu 60 Kč.



Linky dostanete ve štíhlém bronzovém lesklém obalu, který se strašně špatně fotí. Dělí se na dvě části - lahvička, ve které bydlí linkovací tekutina a dlouhý vršek, který se pomalu zužuje a skrývá štěteček. Nápisy jsou vyvedeny v černé barvě a docela se ztrácí. I když ho mám jen chviličku, jsou na něm vidět už oděrky a hlavně otisky prstů. Co byste ale za šedesát kaček chtěly ;).



Jak už jsem psala v článku o linkování, nejdůležitější je pro mě štěteček. Je jedno, jak jsou linky drahé, ani jaký je jejich obsah, pokud vám nesedne štětec, můžete se stavět na hlavu, ale jsou vám k ničemu. Já nemám ráda tvrdé a tuhé, moc dlouhé nebo tlusté. Samozřejmě jsem hned v obchodě linky otvírala a s výsledkem jsem byla vcelku spokojená.



A udělala jsem dobře. Linky se malují bez problémů, štěteček je ohebný, ale krátký, maluje hned na první dobrou, takže nemusíte několikrát obkreslovat. Jen si raději v drogérii zkontrolujte, jestli nějaké chloupky netrčí ven, nedivila bych se, kdyby se to stalo. Kór jestli do nich nasísají všichni jako já :D.



Odstín se mi líbil hned na první pohled - výrazná bronzová s lehkým shimmerem, ale nic křiklavého. Dokáže neuvěřitelně rozjasnit pohled. Stačí samotná linka a máte efektní líčení, které vydrží celý den. Voděodolnost jsem teda v bazénu netestovala, s namalovanou tlamkou se nepotápím. Natož, abych skákala ze skokánku :D. Ale dala jsem jim zabrat ve fitku nebo při pěkně hnusáckém počasí (déšť, vítr, mlha). A vydržely! Večer jsem je našla na stejném místě a ve stejném stavu, jako jsem je ráno nanesla. Ani ocásek nepřišel k újmě.





Použila jsem je jak samotné bez báze, tak na oční stíny, pokaždé byla barva sytá a vydržela celý den. První fotka ukazuje odstín na sluníčku (to bylo ještě začátkem týdne hezky), na druhé jde hezky vidět jejich výraznost na černém podkladu, na třetí jsou samostatně. Podle mého se bronzová barva bude hodit i k modrým a hnědým očkám, ale nemůžu to jisto jistě posoudit. Druhý tyrkysový odstín už tak univerzální nebude, ale čmrkla jsem ho aspoň na ruku, ať vidíte, co můžete očekávat. Škoda, že pro mě není, jináč bych pro něj hned šla, opravdu mě linky příjemně překvapily.



Produkty z limitované edice Beach Cruisers si můžete všechny prohlídnout tady, kromě tekutých linek nabízí oční stíny, voděodolnou řasenku, ombré lesk na rty, tvářenku, bronzující pudr, pískové laky na nehty, tělový sprej a taštičku na mokré plavky.


Zdroj


Ano, radím vám utíkat do Tety (v Rossmanovi ani v DM jsem tuto edici neviděla) a linky si koupit. Mají krásnou bronzovou barvu a drží na oku jako natetované. Přitom je odlíčíte bez problémů, jedním tahem. Doporučila bych je i pro začátečnice, protože na rozdíl od černé barvy si můžete dovolit nějaké nepřesnosti - nepůjdou tak na oku vidět. Za směšnou cenu opravdu dobrý kup a já hlasuju za víc barevných variant do našich drogérií! ;)

Sledujete Essence limitky? Zaujala vás plážová kolekce v tomto hnusném počasí?

Užívejte!

L.












Komentáře

  1. sleduju, ale mááálokdy si něco koupím. většinou jsou to takové barvy, co neunosím, limitkové laky mi přijdou naprd (oproti tomu ty jejich stálé miluju!), většinou koukám jen po takových těch serepetičkách kolem. třeba ta taštička, ta vypadá hezky.
    akorát v naší Tetě nikdy limitky nejsou, teda ty aktuální, teď tam bude tak ta vánoční :D v DM jsou taky vždycky zaostalí, nejlíp se mi osvědčil Rossmann, ale taky jak který

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to slyším poprvé, že limitkové laky jsou horší než ze stálé kolekce, většinou všichni tvrdí opak ;) a já bych se k tomu i přilonila, sice jsem z té nové (jo, pořád si pamatuju ty malé boží láčky, které mi vyhovovaly 100x víc) vyzkoušela jen asi dva, ale oba se mi odlouply po jednom dni, přitom jsem použila nadlak, který mi u ostatních laků drží týden :( ... já jsem se taky vcelku divila, že jsem narazila na aktuální limtku, přesně jak píšeš - všichni jsou většinou zaostalí :D ale je pravda, že v nových Tetách se snaží a pravidelně obměňují ;)

      Vymazat
    2. no já mám asi čtyři a se všema jsem spokojená, teď mi jeden držel tři dny i bez nadlaku v perfektní formě! navíc limitkové mají (pro mě) divné kartáčky, pruhují, mají divnou konzistenci... ale taky jsem to často četla. no, sto lidí, sto chutí :D

      Vymazat
    3. já mám nových laků essence plno a drží mi úplně normálně :) krom toho nic od nich nekupuju, jen asi dvě vysouvací tužky mám, a ty drží taky dobře...

      Vymazat
    4. to asi záleží na nehtech a jejich kvalitě, jinak si to nedokážu představit ;) já bych byla ráda, kdyby mi seděly, páč za pár korun mají docela velký výběr barev, takto raději chodím ke stojanu Miss Sporty ;)

      Vymazat
  2. Tato limitka od Essence se mi moc líbí, především ty pískové laky. Jakmile na ní narazím, tak kupuji určitě laky a po tvé recenzi přihodím ty tyrkysové linky - to je moje barva :D Jen mě mrzí, že naše Teta nemá Essence stojan, takže mi nezbývá čekat než dorazí do Rossmanna.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na pískové laky vůbec nejsem, ale tušila jsem, že budou všeobecně oblíbené a taky bych tipla, že budou první vybrakované :D v Rossmannu měli ještě starou limitku, ale to je u nás, myslím, že třeba v Praze na tom budou o hodně líp s aktuálností nabídky ;) tak přeju šťastný lov a doufám, že ty tyrkysové budou ve stejné kvalitě jako bronzové ;)

      Vymazat
  3. Koukala jsem na tu kolekci, strašně se mi líbil ten bronzer s palmou, ale zakázala jsem si nakupování věcí, které doma mám, takže jsem odolala.. jsem na sebe tak pyšná!! A v duchu té sebechvály, jak jsem šikovná, jsem si zakoupila rtěnku a pastelku na rty a můžeš za to ty!!!! :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o tom, že jsi šikovná vůbec nikdo nepochybuje! ;) ... fakt? a jakéééé? ukaž, ukaž! :D

      Vymazat
    2. To víš, po pastelce tiše toužím od vzniku Chubbíků, ale zbytky zdravého rozumu mě uchránily od koupě něčeho tak drahého, když to stejně nepoužívám.. tak jsem si koupila pastelku Miss Sporty, pro ten pocit "mám pastelku" :D a jsem zvědavá, jestli si ji někdy vezmu mezi lidi.. asi ne.. je to tmavé a nemůžu se ubránit dojmu, že s tím vypadám jak dolarová štětka :o))) ale snažím se vyhýbat růžové, jistě chápeš :D
      Rtěnka je Essence Barely There a ta je kupodivu nositelná, dnes jsem ji měla venku a nikdo se na mě nedíval divně :o)))

      Vymazat
    3. heh, tak ze dvou zásahů aspoň jeden vyšel, to beru jako úspěch ;) i když co víš, třeba si na tu pastelkovou barvu zvykneš, já jsem taky některé rtěnky nenosila a teď jsou moje oblíbené ;) ... a Essence je super a na Barely There už jsem se taky několikrát dívala, chci foto, jak vypadá na rtech! :P

      Vymazat
  4. Ty zlaté linky jsou super, doufám, že je v Tetě budou mít. Hned tam v pondělí naklušu :-) Vždycky jsem linky chtěla zkusit, ale černá je na mě moc tmavá a výrazná. Tohle je přesně ono, co potřebuju. Díky za recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není za co, doufám, že bude expedice úspěšná ;) je pravda, že černá je na začátek moc výrazná a jinak velice nic na výběr není, tak snad tahle plážovka sedne!

      Vymazat
    2. Tak jsem dneska naběhla do Tety a musím říct, že ta limitovaná edice je už nějaká přebraná. Linky tam byly - sice jen jedny, ale byly. Pak ještě jedny tyrkysové, jeden červený lak, tělový sprej a cosi, co už si nepamatuju. Zatím jsem je zkusila na ruku a linka drží, jak přibitá. Uvidíme zítra, mám v plánu si je namalovat. Akorát mám obavy, jestli zvládnu pěknou linku .... :-)

      Vymazat
    3. ony ty Essencí limitky bývají docela rychle vybrakované, já jsem na tuto narazila asi hned první den, páč stojan byl ještě plný, ale věřím tomu, že druhý den už tam toho taky moc nezbylo :D hlavně, že jsi ulovila linky a s jejich aplikací bych si starosti nedělala, jak jsou bronzové, tak ani tolik nejdou vidět nedokonalosti ;)

      Vymazat
  5. Jdi do....! :D Jsem se na ně koukala a ohodnotila jsem je jako nudné, chjo, a teď nudně nevypadají! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nudné rozhodně nejsou ;) krásně projasní pohled a jsem z nich úplně nadšená, po každodenním černém nebo tmavě hnědém linkování docela nový závan a inspirace pro zkoušení různých líčení, takže co? ... takže je potřebuješ taky! :P

      Vymazat
  6. taktiež pasiem po hnedej,čierna mi jednoducho nereže.limitky obchádzam.náhodou tam bude niečo dobré,zvyknem si a už to potom nebudem mať kde kúpiť..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, to je pěkně na prd, takhle jsem měla hnědé linky od Alverde, ještě v naprosto nádherném a ňuňaném obalu, a to jsem se ještě o kosmetiku tak nezajímala, takže jsem nevěděla, že jsou z limitky ... no a jak mi došly, tak jsem si suveréně nakráčela do DM, že si koupím i ostatní barvy a zjistila jsem, že nebude nic :D málem jsem je tenkrát obrečela a tohle je od té doby snad první nákup z limitky, který jsem si dovolila ;)

      Vymazat
  7. Já bych asi chtěla ty modré, ale kvůli nim rozhodně hned nepoletím do drogerie. Počkám, jestli na ně náhodou nenarazím a pak budou kdyžtak moje. Tobě ta bronzová děsně lichotí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, ty modré jsou taky moc hezké, akorát by mi neslušely, což je škoda, jináč bych hned kupovala ;)

      Vymazat
  8. Sakra práce, a já jsem si myslela, jak budu první :D! Taky jsem si je včera koupila a vypadají mňam, už se těším, až je použiju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak budeš druhá, no :D každopádně jsi udělala moc dobrý kup a jsem zvědavá, co na ně řekneš ;)

      Vymazat
  9. Žiš, to už je dneska druhá věc od Essence, co si asi chci koupit. Hlavně že tou značkou všude okázale pohrdám, eech. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Lištičko, moc děkuji za bezva tip! Já doma ani ty obyčejné klasické černé linky nemám, linkuji šedou a už nad některými hnědými přemýšlím, takže pro ně poběžím, možná hnedka zítra! :D :-) Vypadají moc vydařeně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není za co :) a jakou šedou používáš? tu jsem v drogérii snad neviděla vůbec!

      Vymazat
  11. Hlásím zakoupeno a nalinkováno. Na ruce drží jako čert - pustily až kartačováním mýdlem. Vzala jsem si ty druhé, protože rezatá mi nesluší. Jen jsem si dle tvé fotky myslela, že jsou tyrkysové a ona je to spíš smaragdová zelená, ale hezké jsou i tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt? oni jsou i v popisu odstínu na jejich ofiko stránkách označeny jako tyrkysové a z toho, co jsem si črtla na ruku to i tak vypadalo :D ale tak hlavně, že jsi spokojená ;)

      Vymazat
  12. Tak nevím, kde soudruzi z NDR udělali chybu?! Ale fakt barva je jiná než na tvojí fotce. Zjistila jsem to až doma, v obchodě linky neotvírám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bych se nedivila, kdyby tam měli nějaké výkyvy v odstínech, přece jen je to levná značka, no :( hlavní je, jestli Ti sluší i ta zelená ...

      Vymazat
  13. Já mám z téhle limitky jen tu tvářenku a jsem moc spokojená. Na linky jsem koukala ale radši jsem je zase poslušně nechala ležet, protože mám doma asi tak milion stínů a v podobném odstínu a věděla jsem jistě že po koupi téhle linky bych je mohla klidně všechny vyhodit jelikož bych je vůbec nepoužívala :D Ale moc ti sluší a pořád obdivuju jak krásně si tu linku umíš namalovat :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to je fakt vtipné :-), tady se ukazuje jak ještě stále některé věci ignoruju a jsem nějaká nevšímavá. přitom právě z téhle limitky na mě dcera vyloudila lesk na rty (ta mladší)..buď už byly linky vybrakované, dík Tvému článku !-) anebo jsem si jich fakt nevšimla, my nakupovaly z téhle limitky v Rossmanovi, ale Teta bude lepší jdu ještě s křížkem po funuse očíhnout :-D, ty tyrkysové jsou boží akorát je škoda že jsou nepoužitelné :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevadí, všecko se dá napravit! ;) snad je ještě seženeš a když ne, tak poputují z lesíka v balíku, ani očkem nestačíš mrknout ;) jo, tyrkysové bych taky brala, kdyby mi slušely :(

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)