Vysypejte prasátko a oprašte kreditky!

Musím se veřejně pochválit (když to neuděláte samy, tak nikdo jiný), že jsem se dlouho držela a nic nekoupila. I když teda fakt, že mi olezl celý krk a já pořád nevím z čeho, mi k tomu trochu dopomohl. A taky jsem se dlouho nedostala do žádné drogérie. Vůbec nepopírám, že až na nějakou narazím, tak dostanu záchvat a nakoupím milion pišišovinek. No a nakonec mi tohle všechno pokazily Velikonoce! Páč všechny možné kosmetické obchody se rozhodly nám je zpříjemnit slevami a výhodnými akcemi. Přece se nenecháme přemlouvat, že? ;) Takže mrkejte, co kde a za kolik, ať v tom nejsem sama!


1. Inglot

Zdroj


Tuhle značku vůbec nemám ozkoušenou a jejich akce mě většinou nechávají naprosto chladnou. Za prvé mají obchod jen v Praze a za druhé, když musíte koupit dva produkty a až na třetí dostanete slevu - to mi moc výhodné nepřijde. Teď se ovšem vytáhli s 25% slevou na veškerou dekorativku! Stačí při nákupu říct heslo: "pomlázka". Což mi přijde docela ujeté a zbytečné, ale tak pořád lepší jak nic :D. Každopádně pokud se dostanete od 18. do 21. do OC Chodov nebo OC Černý Most, okukněte to tam i za mě. A kdybyste mi i něco koupily, zlobit se nebudu :P.


2. The Body Shop

Zdroj


Další obchod, který bych nejraději vvplenila celý jenom proto, že je pro mě absolutně nedostupný. Pražandy najdou v Palladiu, my ostatní si můžeme nechat jen zdát. Už od jak živa chci vyzkoušet jejich slavná tělová másla. Ano, možná budu zklamaná ze složení a pak budu zas remcat, že jsem si koupila něco, co všichni vychvalují a já nechápu proč. Ale dokud je nevyzkouším, tak to nezjistím, žeano ;). No a z jejich efbíčka jsem se dozvěděla, že zrovna mí favorité jsou v akci. Cituji jejich odpověď na otázku, které vůně a za kolik: "Brazil Nut, Satsuma, Cocoa za 249 CZK. Almond, Borůvka, Papaya za 199 CZK plus Vánoční limitované Edice." Další nápovědu dali pomocí následujícího obrázku. Pokud už jste v obchůdku byly, chci report, jak to tam vypadá! Muž jede o víkendu do Prahy, takže ať mu nepletu hlavu zbytečně ;).

Zdroj


3. Flormar

Zdroj


Flormar je známý spíš laky na nehty a jejich obaly nejsou nic moc, ale po minulé zkušenosti s jejich rtěnkou za 30 Kč bych ho zas až tak nezatracovala ;). Kdyby jen na zkoušení odstínů. Teď se chlubí s akcí 1 + 1 zdarma na kompaktní a matující makeup. Koupíte buď v Galerii Šantovka v Olomouci nebo v Metropoli Zličín Praha. Pokud se nevyskytujete ani v jednom městě, můžete si o výrobky napsat na jejich FB, pošlou vám je poštou. Do kdy akce trvá jsem se nikde nedočetla, asi do vyprodání zásob.


4. Korres

Zdroj


Korres nabízí dva sprchové gely za cenu jednoho, vybírat můžete z těchto variant: bergamot-hruška, bazalka-citron nebo japonská růže. Musím se přiznat, že hruška mě láká hodně, jen se bojím těch sulfátů a už jsem se jednou spálila s jejich tělovým mlékem. Pokud vám ale tyto sprcháče vyhovují, naběhněte do Profimedu. Zaplatíte za oba 265 Kč, to zní docela fér, co? ;)


5. Lily Lolo

Zdroj


A tady už mě začínají silně svrbět packy! O minerálním makeupu od Lily Lolo jsem vám tady už ódy pěla a vůbec bych se nebránila vyzkoušet i ostatní sortiment. Navíc mají nové a krásné obaly a jsem si naprosto jistá, že by mi slušela tvářenka v odstínu Cherry Blossom, co říkáte? ... Já vím, zase jsem se nechala unést, pojďme tedy k hlavnímu - při nákupu nad 15 liber máte poštovné zdarma. Stačí zadat kód EASTER14.


6. L´Oreal

Zdroj


Není to tak dávno, kdy krém pro starý profrčel blogosférou označován jako učiněný zázrak. Já si ho nechám ujít, ale pokud chcete doplnit zásoby nebo napnout líce, mrkněte na Parfums.cz. Tam totiž dostanete k nákupu denního krému noční zadáčo. Což znamená, že se za 315 Kč můžete omlazovat nadvakrát. Platí do vyprodání zásob.


7. Dermacol

Zdroj


Na dermacolím e-shopu probíhá akce, že ke dvěma lakům ONE COAT - Trendy 2014 (nové odstíny č. 133-147) získáte vysoušeč laku RAPID DRY v hodnotě 139 Kč pouze za 1 Kč. Škoda, že k tomu musíte platit poštovné ...


8. Diet Esthetic

Zdroj


Se značkou Diet Esthetic nemám žádné zkušenosti, měla by to být čistě přírodní španělská kosmetika. Na rovinu říkám, že z ní moc odvařená nejsem. Složení nikde napsané není a patlat si na sebe hadí sérum? Už vidím mamku, jak by dostala infarkt, jen kdyby viděla lahvičku a na ní velkého plazivce. Pokud znáte a používáte, ráda se dozvím vaše postřehy. A pokud ne, můžete zakoupit na El Ninu se slevou 20%. Při nákupu nad 499 Kč vám ještě šoupnou dárek (tělové mléko z kustovnice čínské nebo kaviárové tělové mléko).


9. Missha

Zdroj


Na Cosmetic Love probíhá každý týden sleva 20%  na vybrané značky. Prodávají převážně korejskou kosmetiku a jelikož ta teď taky frčí, dávám ji sem, i když se nejedná vyloženě o velikonoční akci. Teď totiž jde zrovna o Misshu, kterou asi známe všechny. Benton a SheerSkin už tak moc ne, ale je třeba si rozšířit obzory ;). Poštovné je totiž zdarma!


10. Fragrance Direct

Zdroj


Fragrance Direct mám ráda díky mému nákupu dekorativky od Becca. Tuhle australskou luxusní kosmetiku tam měli za naprosto směšné ceny. A když teď vyhlásili slevy až 80%, nesmím ho vynechat! Ale varuju vás rovnou: jestli nemáte čas ani peníze, radši vůbec neklikejte. Jo a budete platit poštovné 6 liber, takže si musíte dopředu ujasnit, jestli se vám kup i tak vyplatí.


11. Love Lula

Zdroj


Pokud si ujíždíte na přírodní kosmetice a chcete se trochu rozšoupnout, zavítejte na Love Lula. Při nákupu nad 30 liber dostanete 5 liber slevu (kód WINFIVE) a při nákupu nad 50 liber vám strhnou 10 liber (kód WINTEN). Poštovné zdarma a ještě si k tomu můžete přihodit tři vzorečky (které jsou momentálně všechny pryč :D).


12. Naturisimo

Zdroj


Na Naturisimu se moc nevytáhli, dali slevu 10% na vše při zadání kódu EASTER. Já jako nevím, ale přijde mi, že na těchto e-shopech je vždycky sleva 10% na vše :D. A je jedno, jestli je pátek nebo svátek. Mohli trošku přidat, ale co už. Aspoň tam nikdy neplatíte poštovné (na rozdíl od českých luhů, hájů a lesů).


13. Letáky

Třináctka jde tak trošku mimo soutěž, ale přece vás neochudím o akční nabídku našich drogérií. Kdybyste chtěly frfňat, že přes net a ze zahraničí nenakupujete. Rossmann má teď charitativní leták, kde nákupem označených výrobků přispějete na Nadaci naše dítě. Nejvíc mě tam zaujal balzám na rty Lip Smacker za 45 Kč. Od kdy Rossmann prodává tyhle balzámky? A ještě tak levně, i  když  nejsou ve slevě? ... Nojo, zavři pusu, Liško, když se něčemu divíš ... :D

Teta sice žádnou charitu nemá, ale taky se u ní dá vybrat. Jen jsem dneska byla strašně zklamaná, když jsem chtěla využít akci 1 + 1 zdarma na mé oblíbené laky na nehty od Rimmelu. Nevím, jestli to tak je všude, ale u nás v lese byly v akci jen vybrané odstíny. A asi jen čtyři. Takže jsem nic nekoupila :(.

Tak a teď mi hezky napište, jestli jste si něco vybraly, jestli se necháváte zlákat na podobné akce a jestli náhodou třeba o nějaké strašně výhodné nevím a musím vědět!

Užívejte nákupy!

L.













Komentáře

  1. Ta másla od Body Shopu mě zklamala. :( Během minulého roku jsem jich spotřebovala pět, jelikož jsem se jednoho dne zbláznila a koupila je na britském e-bay najednou. :D Aspoň že levněji než tu. A hrozně mě otravovalo, že je musím všechny vypatlat, než se pustím do něčeho jiného. No ale k účinkům: Nic! :( Mažu se večer, ráno kůže vypadala o něco málo lépe než před namazáním, během dne návrat k běžnému stavu. Hodnotím to na sušších holeních (zní to divně :D). A po tom roce se prostě kůže ani o trochu nezlepšila. Másla alverde mám v mnohem větší oblibě. A ta plná cena... uff. Nestojí za to. Možná za tu půlku, maximálně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si to myslela :( děkuji za zhodnocení, ale stejně ho asi koupím :D abych pak neměla roupy, se musím poučit na vlastní kožich ... a plnou cenu bych za ně nedala ani omylem, to už bych si radši koupila jiné mňamky ;)

      Vymazat
  2. Hezký pokus.. :o))) ráda bych utrácela, ale vzhledem k tomu, že mi dnes hlídací pes z parfums vyštěkal, že naskladnili můj nej parfém, mám pro tento měsíc vyčerpáno :o) ale ráda jsem si početla..
    Hezký dlouhý víkend v lese přeji! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sakryš, jsem Tě neulovila, jo? ale tak parfém je parfém, to chápu ;) jaký je ten nej? ... taky přeju krásné Velikonoce! :)

      Vymazat
    2. Ctěné jméno mého nejoblíbenějšího společníka zní Bandit :o) jsem do něj po uši zamilovaná a tak syslím do zásoby.. :D

      Vymazat
  3. V tom Body Shopu už skoro nic nemají, aspoň mi to tak přišlo, už to bylo hrozně probrané :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak se budu modlit, aby tam na mě aspoň jedno to tělové máslo zbylo, je mi v podstatě stejně jedno jaká vůně to bude ;)

      Vymazat
  4. Jsem s Prahy a mohla bych zajít na ty slevy, ale nic mne neláká. Budu i v Ol. ale asi ani ten Flormar mne nebere. To jsem už tak rozmazlená nebo spíš už mne ty nákupy přešly? Nebo mám momentalně vše a budu k sobě tvrdá. Počkám, až to vypotřebuji.
    To s oblečením to je jiné.
    Prima článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já chci být taky k sobě tvrdá! :D ale je pravda, že kromě toho Inglotu, kam se nedostanu a The Body Shopu mě taky nic moc nebere, vánoční slevy byly lepší ;)

      Vymazat
  5. Já bych si poslední dobou tak něco potřebovala koupit pro zlepšení nálady a ne a ne přijít na to co. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nedá se nic dělat, musíš čekat, co Tě cvrnkne do nosu ;) ale taky mám takové období, kdy mě nebere vůbec nic, které se střídá s o mnoho delším obdobím, kdy bych chtěla všechno :D

      Vymazat
  6. Máš štěstí, že šetřím! :))

    OdpovědětVymazat
  7. V Tetě jsem byla pro laky před chvílí a akce platila na všechny (Brno - Náměstí Svobody)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pche, to zas my musíme mít něco speciálního :( zkusím se mrknout ještě do jiné prodejny, ale bojím se, že už budou všechny zas fuč :D

      Vymazat
  8. Právě jedu z Prahy :-D Mi prijde, ze tu nic neměli, aspoň ne tam, kde jsem se byla mrknout :-) skončila jsem s Catrice, jinak vše vyprodáno nebo me nic nezaujalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takže nakonec se výlet konal? :) a kdes všude byla? já jsem měla zítra jet s mužem, ale nakonec jsem si to rozmyslela, tak aspoň vím, že jsem o nic nepřišla ;) i když Catrice je taky dobrý úlovek, tak aspoň něco ;)

      Vymazat
  9. V bodyshopu o nic neprichazis, slozeni masel i vlastne vseho ostatniho by te nepotesilo (je vypsane napr na britskem eshopu) a i za dve stovky se mnohem vic oplati napr. Maslo alverde. Maji tam hlavne ty na fb zminene vune a sady z Vanoc ve sleve stoji vic, nez za co jsem je nakupovala pred svatky ve Vidni. Ceny jsou hrozne prehnany, byla jsem zvykla objednavat z UK jen v akcich, meli skoro o kazde svatky akci 50%. Naposled jsem si privezla z rakouska bronzer za 6 euro a tady za nej chteji 360. A inglot jde uplne mimo me, jsem linase tahnout az na Chodov :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už se na to složení dívám a tak nějak jsem to čekala :( na druhém místě sice vždy nějaké máslo a pak přehlídka parabenů :D co nadělám, stejně ho chci, abych pak zas někdy nechytla záchvat, že jsem si ho nekoupila, když byla možnost a pak ho nutně potřebovala za plnou cenu :D se znám, no ... a je mi jasné, že v zahraničí z té značky takové ciráty nedělají a jde to vidět i na cenách, to jen u nás díky tomu, že máme jen jeden malý obchůdek si můžou hrát na "luxusnější" kosmetiku :/

      Vymazat
  10. To jsou ale slevy!!! Teď jen lituju, že nemám žádné peníze, které bych mohla takhle utratit :D a že třeba Fragrance Direct je dost lákavý!!
    - Elma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elmi, peníze budou a my nebudem a když si chceš udělat radost, tak si ji udělej! to je moje heslo! ;)

      Vymazat
  11. Já včera lehce ujela na Hqhair. Kup 2 tvářenky se slevou a další mini je k tomu zdarma. no nekup to, ne? Jinak už koukám na Fragrancedirect a je to asi v háji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cože? cože? tvářenky? kde? já chci taky! :D ... na Fragrance bych si vybrala pokaždé, jen mě trochu štve to poštovné, že za jednu věc se to prostě nevyplatí :(

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)