Tužka na oči MeMeMe

Hned na začátek musím upozornit, že tužky na oči nepoužívám. Jsem zvyklá na tekuté linky, protože jsou preciznější, líp se s nimi pracuje, drží na oku celý den a neobtiskávají se. Jenže pak mi přišel Ladybox s tužkou od MeMeMe a já si řekla, že není důvod, proč ji nezkusit. Třeba budu příjemně překvapená. Navíc mi přišla v hnědém odstínu, který se v tekuté verzi docela blbě shání.



Značku MeMeMe jsem před uvedením do Ladyboxu neznala, ale hned na první pohled mě upoutala svými obaly. Navíc se jejich tvářenky okamžitě začaly přirovnávat k těm Benefitím, takže jsem si řekla, že výrobky budou určitě kvalitní (až pak jsem zjistila, že Benefití tvářenky mi zas až tak skvělé nepřijdou, ale to je jiný příběh). Každopádně více o historii a produktech si můžete počíst třeba tady.



Obal výrobku není nijak překvapující. Klasická černá tužka s nasunovacím vrškem, který drží dobře. Díky barevnému zakončení okamžitě vidíte, co máte v ruce za odstín, v mém případě se jedná o hnědý Clay. Bílé nápisy drží dobře, i po dlouhodobém pobytu v kosmetické taštičce se neošoupaly, což připisuje MeMeMe body navíc.



Podle oficiálního popisu má být tužka extra měkká a pigmentovaná a má zajistit precizní nalíčení očí. Slibuje taky jednoduchou aplikaci, elegantní odstín a dlouhou výdrž. Cena 149 Kč, koupíte tady.



Pojďme nejdřív k odstínu. Už jsem psala něco o hnědé, důležitý je ale fakt, že tato hnědá má silně teplý podtón. V určitých úhlech může jít i do zrzava. Hodně holek si na něj stěžovalo, protože tohle není barva pro všechny. Já jsem s ní ale spokojená, krásně ladí k mému liščímu kožichu i barvě očí. Takže pokud byste měly na ni zálusk, tohle je důležitý aspekt, který je nutné vzít na vědomí ;).

Musím se ale přiznat, že aplikace pro mě není zrovna jednoduchá záležitost. Jasně, nejsem na tužky zvyklá. Navíc chci precizní linku. A té jsem se teda nedočkala :(. Protože jak slibuje výrobce, tužka je opravdu měkká. Takže rychle ubývá a hned po prvním nalíčení se můžete rozloučit s ostrou špičkou. Na druhou stranu si nevydřete do oka dálnici, protože barva se nanáší skoro sama. Ale s tenkou linkou nepočítejte. Možná hned po ořezání, se kterým jsem měla ale docela problém. Zkoušela jsem víc ořezávátek, ale vždy se tuha zlomila. Nebyla jsem absolutně schopná ořezat ji do ostré špičky a díky tomuto zápolení se mi tužka zkrátila o pěkný kus.



Když už se mi teda podařilo udělat docela ucházející linku (rozhodně nebyla ideální), byla jsem hodně zvědavá, jak na tom bude s výdrží. Protože hlavně kvůli obtiskávání jsem přešla na linky tekuté. A jako nebylo to vůbec špatné. Obtisk nad víčkem sice trošku byl, ale ne nijak moc viditelný. Musely byste se podívat hodně zblízka, abyste ho objevily. Pro mě už je i tohle úspěch, ale nejsem schopná říct, jak by to dopadlo s černým odstínem. Ten je přece jen výraznější. Co ale bylo největší překvápko - linka držela celý den. Večer už byla sice trochu víc rozpitá, ale pořád se na ni dalo dívat.



A teď si jako moc nejsem jistá závěrem. Protože tužka má svá velká plus i minus. Jako výhodu vidím, že se obtiskává jen lehce a vydrží koukatelná celý den. Nevýhoda je určitě její měkkost, která zabraňuje nakreslit tenkou a přesnou linku a zalamování tuhy při ořezávání (to ale nemusí být u všech těchto tužek, třeba je ta má jen výjimka nebo při převážení a manipulaci spadla na zem, atd.).

Já si ale každopádně další kousek nekoupím. Tekuté linkovače mi přijdou lepší a preciznější, hlavně je přes den už nemusím kontrolovat a jsem si jistá, že se neobtiskávají. Pokud ale tužky vyhledáváte a zaujaly vás její vlastnosti, za 150 Kč si myslím, že je MeMeMe dobrá volba. Rozhodně nejlepší z těch, které jsem do teď vyzkoušela (bylo jich fakt hodně, protože jsem si jednu dobu myslela, že existuje nějaká, která se mi nebude obtiskávat).

Co na ni říkáte vy? Máte zkušenosti i s jinými výrobky od MeMeMe? A jakou tužku na oči používáte?

Užívejte!

L.






Komentáře

  1. Já mám od MeMeMe dvě rtěnky a u toho asi zůstanu. :-) Tahle tužka vypadá docela sympaticky, oproti jiným, ale svého favorita (v černé barvě) jsem našla u Avonu. Tužka z té řady SuperSHOCK mi vydrží jak na vrchní lince, na na waterline a skoro vůbec se rozmazává a neztrácí. Lepší už by snad měla být je Urban Decay 24/7 Glide-On Eye, ale ty vyzkoušený ještě nemám. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Avoňačku jsem zkoušela a nedopadlo to moc dobře :( psala jsem o ní tady: http://zapisky-pro-lisku.blogspot.cz/2013/11/zkouska-drzaku-od-avonu.html ... jinak o kvalitě UD jsem už slyšela, ale bojím se toho, přece jenom jsou ty tužky trochu dražší a pokud nemám možnost si je vyzkoušet, nepůjdu do nich :( páč bych pak byla nerada zklamaná, že se mi obtiskává jako všechny ostatní :(

      Vymazat
    2. Aha, no, každému holt sedí něco jiného. :-) S UD mám stejný problém, kdyby tuhle značku zařadila do sortimentu nějaká parfumérka, abych si ji mohla osahat naživo, vůůůbec bych se nezlobila. ;-)

      Vymazat
    3. přesně, kupovat něco dražšího bez vyzkoušení (zvlášť u dekorativky) je docela risk :/

      Vymazat
  2. Podla mna ti tento odtien velmi pristane. Ja pod vsetky ceruzky na oci pouzivam bazu a nikdy sa mi ziadna neotlacila. Ani Essence :)
    Ja uz roky pouzivam na orezavanie ceruziek na oci jeden trik: pred orezanim ich dam na 5-10 min do mraznicky a nikdy sa mi ziadna nezlomila. Snad ti to pomoze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky :) s bází jsem ji zkoušela samozřejmě taky a nepomohlo ... ale já mám asi nějaké divné víčka nebo prostě blbý tvar očí, protože se mi obtiskávají fakt všechny tužky, i ty, které ostatním problém nedělají :( ... a za ten trik moc díky, věděla jsem o něm, jen mi to nedošlo, takže teď aspoň vyzkouším!

      Vymazat
  3. Tohle asi nebude další tužka do mé sbírky. :) A hodně měkké tužky jsou taky maličko zlobivé, někdy mě trochu rozčilují i mé milované od UD, ač jinak na ně nedám dopustit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kušuj s UD tužkama! nebo zase podlehnu a pak budu zklamaná :D

      Vymazat
  4. Od MeMeMe nic nemám, ale ta barva ti neskutečně sluší! :) Já používám co mi pod ruku přijde, mamky kolegyně si přivydělává ve Stabilu a tak mi pravidelně nějaké ty "zmetky" nosí. Ale spíš od těch no name značek... takže vlastně ani nevím, co si to tam čmárám, hlavně že to má pěkný odstín a nedře :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za kompliment :) ani nevíš, jak závidím, že si můžeš dát na oko cokoliv! já zase skoro nic, páč se mi všechno obtiskává :( jinak bych se vyhrála v barvičkách mnohem víc, ale co nadělám, musím se spokojit s tekoutou linkou ...

      Vymazat
    2. Já jsem si díkybohu přišla na trik, po kterém se mi nic už neobtiskuje :) Dřív to byla hrůza - mám jedno oko zapadlejší než druhé a tak se mi vždycky obtiskla linka jen na tom jednom oku a vypadala jsem ještě víc jako blázen než lidi s obtisknutýma oběma očima :D Teď si dám na víčko nejdřív bázi pod stíny, přepudruju, namaluju linku a znovu zapudruju. Témě stoprocentní úspěch (pokud nebrečíš, nezmokneš nebo se brutálně nezpotíš :D ) a pokud máš transparentní pudr, tak to na kvalitě ani barvě linky vůbec nic neubere :)
      PS: Nevím jak zázrak funguje na cizích očích, tak mě prosím nebij pokud se to u tebe nepovede O:-) :D

      Vymazat
    3. tyjo, děkuju moc za trik, musím ho hned zítra vyzkoušet a jsem zvědavá, jestli bude fungovat i na mých očích! já přepudrovávám oči vždycky, ale už ne po namalování linky, takže třeba tam bude zakopaný pes! :)

      Vymazat
    4. No jo, já jsem na pudrování maniak ;) (a vůbec to nemá nic společného s tím, že ráda říkám "Omluv mě, musím si jít přepudrovat nos" jen kvůli tomu, jak byla tahle věta realizovaná v Pulp Fiction... :D) Doufám, že ti to taky zafungovalo :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)