Šmírovačka v lesních kosmetických novinkách

Jsem nedávno psala, že jsem poslední měsíc moc neměla náladu na nakupování. A teď to bude vypadat, že jsem si tak trochu kadila do pusy :D. Páč když jsem dala dohromady veškeré kosmetické novinky, které jsem nastřádala, moc to tak nevypadalo. Všechny jsem ale samozřejmě zrovna nutně potřebovala! Nebo se vyskytly tak výhodné akce, že jsem nemohla odolat. Prostě a jednoduše - tady je máte ;).




Vzorek šamponu od i + m Naturkosmetik Berlin byl kdysi dávno v Ladyboxu a já ho od té doby měním nebo kupuju kde se dá. Vlastním už asi čtvrté balení a o mé lásce k němu jste se už mohly přesvědčit v samostatném článku. Mám ráda jeho účinky, vůni, konzistenci i složení. Tuto tubičku jsem sehnala ve skupině na FB s názvem Mezibeautyboxový exchange, pokud ještě nejste členkami, tak doporučuju omrknout. Vyměnila nebo sehnala jsem tam mnohem víc věcí než na oficiálních LB stránkách ;).




Toto alverdí antiejč sérum na oči doporučovala eMka a od té doby mi nějak strašilo v palici, že jsem v tomto směru naprosto nepolíbená a jestli bych s tím náhodou neměla něco dělat. A pak už stačilo, abych jednoho krásného dne v DMku zaregistrovala, že ho mají ve slevě. Musím říct, že má moc příjemnou lehkou konzistenci, dobře se nanáší, nelepí a nedráždí mi oči. Horší už je, že nejsem schopná ho pravidelně používat a vzpomenu si možná tak jednou za tři dny. Musím se polepšit!




Když jsem se dozvěděla, že mají v Tetě akci na laky Miss Sporty 1 + 1 zdarma, při nejbližší možné příležitosti jsem utíkala nějaké koupit. I kdybych měla doma sto padesát laků na nehty, za 15 Kč jsem prostě nemohla odolat :D. Navíc mám vyzkoušené, že i za plných (a hlavně směšných) 30 Kč nejsou vůbec špatné. Mají širší štěteček a na výběr ze spousty odstínů. Já jsem tentokrát vzala 452 (vlevo) a 040 (vpravo). Krásně se k sobě hodí, oba mají dokonale jarní odstín a já se beznadějně zamilovala do malinové barvy jednoho z nich.




Pak se An. v jednom ze svých článků zmínila o tvářence od Catrice a já zase ronila slzy, že nemám tuto značku kde sehnat. Navíc fialová tvářenka? Prostě jsem ji musela mít a mám velké štěstí, že An. je hodná duše. Tímto zdravím jejího přítele, který mi ji šel shánět. Chápete to? Chlap jde kupovat tvářenku a ještě pro naprosto cizího lesního tvora? Navíc jsem ještě v balíčku našla zelený láček od Astoru jako malé překvapení. Co vám budu vykládat, mám z toho radost ještě teď a děkuji všem zúčastněným. Jsem dlužnice dlužná! ;)




Řasenky Miss Sporty už jsem tady taky párkrát vychvalovala, takže když jsem v DMku narazila na mou oblíbenou žluťačku ve slevě, dlouho jsem se nerozmýšlela. Dámy a slečny, tohle je má nejoblíbenější řasenka ze všech řasenek! Jo, za 70 Kč. Má pro mě ideální plastový půlměsíčkový kartáček, výraznou černou barvu, řasy krásně zvýrazní a hlavně drží celý den. Bez obtiskávání! Tohle u mě nedokáže ani kousek za osm stovek, takže se můžu jen modlit, aby ji nestáhli z prodeje nebo nevymysleli nějakou super truper inovaci, jak to občas výrobci umí.




Už i já vlastním něco od poslední dobou hodně profláklé přírodní značky kivvi! Konkrétně tělový peeling s aróniemi a hnědým cukrem. To totiž jednou na FB Naturals.cz upozornili na 60% slevu na tuhle pochoutku a já ji viděla jako první. Blížila se totiž doba expirace, proto ta akce. Vtipné bylo, když mi po objednávce paní z Naturals volala, jestli jsem si vědomá toho, že peelingu končí záruka, páč si někteří zákazníci stěžovali, že prodávají prošlé zboží bez upozornění. Jako ti lidi jsou dementi nebo co? Upozornění bylo v nabídce viditelné dostatečně a když něco kupuju, tak snad dávám pozor a čtu popisky, ne? A pak ještě vyhrožovat prodejci? ... Radši se už nebudu vztekat ...  nádech ... výdech ... pokračujem.




Jestli ještě náhodou neznáte blog Mitsuuko, tak rychle prozkoumat! Ta holka je můj vzor v přírodní kosmetice a dotáhla svou vášeň až do bodu výroby vlastních výrobků. A ne tak ledajakých. Ona totiž doopravdy rozumí, co, proč a jak. Vidí souvislosti a dokáže vám upatlat zázrak přímo dle typu pleti. Vidíte na fotce "Liščí krém s bergamotem"? Tak ten je právě pro mě, heč! Mandlový odličovací balzám zase dokáže jako jeden z mála bez problémů odlíčit nalinkované oči a neucpat při tom póry. Zbytek jsem dostala jako vzorky k objednávce a střežím si je jako poklady. Fakt, že Mitsuuko opravdu rozumí, co dělá, jen potvrzují mé nedávné problémy s olezením krku. Po internetu dokázala identifikovat příčinu a obratem mi poslat krémík, který dal všechno do pořádku. A to jsem předtím vyzkoušela všechny mé ověřené bojovníky, kteří si s problémem nedokázali poradit.




O tom, že strašně dlouho toužím po tělovém másle od The Body Shop jsem vám tu básnila nedávno. A několikrát jste mě varovaly, že není o co stát. Jenže já jsem tvrdohlavec a stejně jsem ho musela mít. Zvlášť, když byly slevy a tohle vyšlo na polovinu původní ceny (200 Kč). Kupoval mi ho chlap (já se do Prahy hned tak nedostanu) a po telefonu mi sděloval výsledky svého bádání. Bylo úsměvné poslouchat, jak mé dotazy pokládá paní prodavačce a pak mi je tlumočí, i když paní prodavačku slyším ve sluchátku naprosto jasně. Doufám, že jsme jí zpříjemnili den, páč ta se musela docela pobavit. Každopádně už prý byly ve slevě jen vůně kakao a oříšek, tak jsem zavelela druhou variantu a teď se s ním doma mazlím :D. Mise splněna, další bych si už asi nekoupila, ale jsem spokojená. Aspoň po něm už nemusím toužit.




Další akce na laky na nehty v Tetě proběhla nedávno (dávala jsem na ni samozřejmě echo), tentokrát na značku Rimmel. Zase 1 + 1 zdarma a zase nebylo o čem přemýšlet. Navíc laky této značky mám hodně ráda. Nejdřív byl ale docela problém, protože v Tetě, kterou jsem měla poblíž, byly v akci jen vybrané odstíny (nechápu do teď). Musela jsem do jiné prodejny, kam jsem se dostala až v polovině týdne a už jsem si moc nedávala naděje. Naštěstí tam už byly k mání odstíny všechny, takže jsem vybrala 415 Instyle Coral a 703 White Hot Love.


Jsem si myslela, že posledních pár týdnů bylo v nakupování kosmetiky pusto a ejhle! Když se to dá všechno dohromady, moc to tak nevypadá ... Takže se ráda podívám a dozvím, co jste nakoupily vy! A jestli podléháte taky akcím a slevám jako já. A co byste chtěly jako první vidět v podrobnějším článku?

Užívejte!

L.












Komentáře

  1. Ehm... Vzhledem k tomu, jakou jsem měla v poslední době nechuť k nakupování kosmetiky mě ten přírůstek nových patlátek za duben dost zarazil :D Ale většinou jsou to věci, které vydrží dlouho, tak aspoň nejaká útěcha :)
    Miss Sporty laky mám hodně ráda, vyhovuje mi krytí i výdrž na nehtech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem si říkala, že jsem toho moc nekoupila a pak když se to dá na jednu hromadu ... :D Miss Sporty laky jsou podle mě hodně přehlížené, přitom si to nezaslouží ;)

      Vymazat
  2. Opět krásný článek! Mimochodem, nevíš do kdy je v Tetě ta akce na miss sporty a Rimmel?? Ten oranžový je totiž opravdu nádherný - krásný úlovek!! :)

    www.meow005.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky :) na Miss Sporty už akce neplatí, na Rimmel možná ještě dneska jo, ale tím si nejsem jistá ... kdyžtak stačí sledovat jejich letákové akce, nový bude už od zítřka: http://www.tetadrogerie.cz/letakove-akce.html

      Vymazat
  3. Na výrobky od Mitsukoo si už hodně dlouho brousím zuby, objednávat ale zkusím až vypatlám současné zásoby. Páni takových laků - jsi aspoň poctivá a lakuješ často? Já na to nemám náladu, hrozně mě rozčiluje čekat, až uschnou a stejně si při nejbližší příležitosti stejně minimálně jeden prst zničím. =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lakuju poctivě ruce i nohy, ale je pravda, že mám laků tolik, že by mi trvalo docela dlouho je všechny spotřebovat, i kdybych žádné nepřikupovala :D momentálně jsem je trochu protřídila a porozdávala kamarádkám, ale i tak mi jich určitě ke 30 kusů ještě zbylo ;) ... na uschnutí funguje dobře top coat od NYC, taky jsem dřív nadávala přes celý les, že jsem si dávala tu práci s lakováním a pak stačil jeden pohyb a bylo po parádě, ale od té doby, co používám nadlak se všechno zjednodušilo ;)

      Vymazat
  4. Ty jo výrobky od Mitsukoo, budou recenze? Jsem zvědavá, jestli Liščí krém s bergamotem bude Liška approved! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. všechno bude, je to v plánu ;) jen jsem teď díky těm problémům s vyrážkou musela přestat používat veškerou kosmetiku, abych zjistila, co mi ji způsobilo a mohla ji v klidu vyléčit, takže ještě nejsem schopná nic posoudit ;)

      Vymazat
  5. Náhodou, já mám s Body shopem dobré zkušenosti :) A ta catrice tvářenka vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si užívám tu opravdu máslovou konzistenci a nádhernou vůni, na opravdu suchou pleť ale bohužel nestačí, takže ho beru jako takovou stylovku na léto ;) ... Catrice překvapila, vydrží hezky celý den, jen tu barvu jsem čekala trošku jinou ;)

      Vymazat
  6. Hmm, koukám, že mě lákají úplně stejný věci! Od I+M mě zaujal skoro celý sortiment, Alverde miluju, stejný oční krém jsem si před nedávnem koupila...mazání od Mitsuuko bych taky brala, a barvy laků jsou přímo super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to už není žádné překvápko, že my dvě se na lecčem shodnem, navíc máme podobnou mastňáckou pleť, tak musíme bojovat spolu a předávat si zkušenosti ;)

      Vymazat
  7. Ježiš, Lišuleee, člověk se po čase přihlásí na bloglovin, projede články a co nevidí - svoje krémy v lese! =D Asi si to vytisknu a zarámuju, protože chválivá slova budu potřebovat jako sůl, až se zase osypu při zkoušení všech těch nových věcí najednou =D

    Jsem moc ráda, že Ti to na ten krk opravdu zabralo, už jsem se začínala bát, abys nesklouzla do nějaké formy ekzému nebo alergie.. uff, nebezpečí zažehnáno, jsem ráda, že mám z další strany potvrzený Zázrak ;) Jo a hlaásím novinkyv čarodějnické laboratoři - odličovací mléko na oči (poprvé můžu říct ať jdou s micelárkou od Biodermy někam =D), jemný denní fluid na letní sezonu, olejové noční sérum proti skvrnkám a flíčkům a nemastné denní pod krém, oujeeee.. škoda, že jsi tak daleko, hend bych Tě pozvala na ochutnávku do dílny ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mno co, šak píšu jen pravdu a nic než čistou pravdu ;) ... já jsem se taky bála, páč na krku jsem jako malá měla odjakživa ekzém, takže ho mám od té doby citlivý a nechtěla bych ho chytnout zas! ... a když čtu všechny Tvé nové zázraky, tak bych nejradši sbalila kufřík a nasedla na nejbližší spoj do Prahy :D budu to muset vydržet do další objednávky! každopádně počítej s tím, že jakmile se objeví příležitost vydat se do hlavního města, tak mě máš hned na krku! :P

      Vymazat
  8. Děkujeme, přítel, který zrovna teď věší záclony, taky zdraví. :D Musela jsem mu hned přečíst, co o ně píšeš! :)
    Strašně se mi zalíbily odstíny od Miss Sporty, mrknu se po nich, krásné barvy! :)
    A patlátka od Mitsuuko? Těším se na recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Telefonní příhoda v The Body Shop mě teda pobavila :D Nákupy bomba, už se těším na všechny recenze :) Většinou to taky mám tak, že si říkám jak jsem si koupila jen to nejnutnější ale pak se po měsíci stejně divím, kam se poděly všechny moje peníze :D A ty laky od Miss Sporty mají opravdu nádherné barvičky! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)