Růžový zabiják od Oriflame

Když byl včera ten Apríl, tak jsem se rozhodla se podělit o svou dávku blbosti. Můžete se klidně bavit na můj účet, jsem s tím smířená. Nevím, co se stalo, erupce na slunci, něco ve vzduchu nebo jsem místo cukru olízla kokain ... Prostě jsem dostala růžovou pleťovou masku od Oriflame a i po tom, co jsem viděla složení, konzistenci i barvu, jsem se rozhodla ji napatlat na čumák.



Hydratační pleťová maska Essentials má prý hluboce hydratační recepturu s multivitaminovým komplexem a výtažkem z třapatky (nová verze, já mám s melounem). Slibuje přímo zázračné působení na žíznivou, unavenou a mdlou pleť. Aplikovat se má silná vrstva 1-2x týdně, nechat deset minut působit a opláchnout. (zdroj)



Už ten obal mě měl varovat, páč vypadá jak pro o mnoho mladší slečny než jsem já. Malá plastová tuba se zeleným šroubovacím víčkem a růžovým písmem mi evokuje možná tak masku pro jednorožce. Asi jsem si myslela, že po použití uvidím duhu :D. Obsah 50 ml, cena 99 Kč, koupíte u Oriflame Lady (říká se jim tak? nebo tak se nazývají jen Avoňačky?) nebo na netu.



Složení radši ani řešit nebudu nebo bych si musela dát facku v přímém přenosu, že jsem vůbec něco takového byla schopná nanést na obličej!



Nejdřív malá poznámka - verze s melounem, kterou vám tady ukazuju už se nevyrábí, teď koupíte novou s třapatkou v trochu pozměněném obalu. Ale nemyslím si, že by měla nějaké jiné (lepší) účinky, což potvrzuje i hodnocení produktu na oficiálních stránkách Oriflame.

Takže maska sladce melounově voní, takový ten umělý růžovoučký zápach. Konzistencí připomíná spíš gel a barvou jde trochu do růžova. Není to ňuňané? Není! :D Prostě jsem ji nahodila na obličej a čekala, co se stane. Už asi tušíte, že žádný zázrak se nekonal. Aspoň teda ne v dobrém slova smyslu. Jednoduše a rychle - málem mi slezl xicht! Štípe mě ještě teď, po několika měsících, když si na to jenom vzpomenu. Nehorázné pálení a maska šla okamžitě dolů. To ale není všechno. Vyrašila mi svědivá vyrážka a červené fleky. Nechci si ani představovat, co by se stalo, kdybych to nechala podle návodu deset minut působit. Někde jsem dokonce četla, že se má tato žíravina nanést místo nočního krému a jít s tím spát! Jo, možná tak kdybych chtěla druhý den jít na plastiku obličeje.

Zdroj


Naštěstí jsem měla tolik rozumu, že jsem růžového zabijáka po jedné zkušenosti vyhodila do koše. Kdybyste náhodou (já vím, že jste chytré a rozumné) měly nutkání něco takového zkusit, tak si radši packy nechte uřezat! Pořád lepší být bez pacek než bez čumáku, to vám povídám! :D

Užívejte!

L.




Komentáře

  1. Vypadá podezřele už na pohled. Masky jedině podle eM.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vím, vypadá hrozně a do teď nechápu, jak jsem ji mohla vůbec vyzkoušet! :D ale tak ... poučila jsem se :D

      Vymazat
  2. Už dle obalu to nevypadá jako nic, co bych si chtěla patlat na obličej :-/
    A obrázek teda výbornej :D

    OdpovědětVymazat
  3. k masce nic neříkám, ale obrázek je naprostá pecka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obrázek jsem viděla už před pár měsíci a přesně při psaní článku si na něj vzpomněla :D a znovu jsem se smála nahlas ;)

      Vymazat
  4. maska očividně naprd, ale článek na jedničku s hvězdičkou. pobavila jsem se :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to hnusně i na pohled, co si budeme povídat :D Jak hračka pro děti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď jsi to vystihla naprosto přesně - jako pro děti! a pro blbou Lišku :D

      Vymazat
  6. Hahaha, jestli to právě nebyla to proměna v jednorožce a tys to nestopla moc brzy :D. Víš jak, třeba to nebyla vyrážka, ale roh... :D :D :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako neříkej to dvakrát nebo ji půjdu vyhrabat z popelnice a zkusím to ještě jednou! :D

      Vymazat
  7. Jednorožec a princezna... :o)))))))))))))
    No, milá Lištičko, blbostí jsme už v životě udělaly.. si pamatuju, jak jsem kdysi chtěla být krásná na rande a v předvečer toho dne D nanesla na obličej něco podobného a na rande nešla, páč mi vyskákaly rudé fleky a držely se mě několik dní.. :o) pravda, omlouvá mě to, že to bylo v šerém dávnověku a tehdy složení nikdo nečetl.. ale tak zkušenostma se lišky učí a moudrá kmotra už to neudělá, že ne? :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Enko, Tebe mohl omluvit věk, co ale omlouvá mě? :D každopádně přísáhám, že jsem se poučila (když si nepřečteš, co jsem odepsala Evelíně o koment nad, tak mi možná i uvěříš) :D

      Vymazat
    2. No tak tě omlouvá blbost mládí, no.. :o)) a ne, nevěřím, že to půjdeš vyhrabat z popelnice.. ty nechceš být liškorožec! :o)))

      Vymazat
    3. on už v té popelnici naštěstí dávno není ;) a je pravda, že liškorožec - to není nic pro mě, ještě bych měla místo pacek kopýtka a co bych pak dělala s těma stopadesáti lakama na nehty? :D

      Vymazat
  8. Tak to je síla! Mě je prostě Oriflame ale i Avon takový nesympatický. Jako dekorativka ok, ale ta péče... Samé lepší látky ve složení, moc nechápu, že to lidem může vyhovovat.
    A vtip super! :D Viděla jsem ho už několikrát a stále neomrzí :D
    - Elma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky bych už od nich na obličej nic neplácla, ani kdyby mi za to zaplatili :D ani ta dekorativka mě nepřesvědčila, takže končím! žádný katalog s kosmetikou nechci ani vidět! teď mi zrovna pošťák přinesl leták z Rossmannu, tak si to vynahradím s ním ;)

      Vymazat
  9. Ten jednorožec mě rozsekal :D.

    OdpovědětVymazat
  10. Tomu říkám šetření přírody, nesedí, vyhodím do koše.
    Co je na tom složení tak špatného?
    I když co se ptám, že jo. Tady někdo vede antisulfátovou válku a pak si na hlavu šplíchá Isanu suchej šampón, jako potřebuje to komentář? Asi ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád je hovadina patlat si na obličej něco, co ti vadí. Jestli tobě přijde složení OK, v pořádku, ale jestli Lišce vadí a používat jí nechce, tak je to její věc, stejně jako její antisulfátová válka.

      Vymazat
    2. a co jsem s ním měla dělat? vypoužívat ho, i když mi vyžírá obličej, jen abych mohla prohlašovat, že šetřím přírodu? navíc jsem nikde nic podobného ani nenapsala :D a abych něco takového poslala dál - na to mám své kamarády a známé až moc ráda, škoda, že jsem ho vyhodila, mohla jsem ji dát Tobě ;)

      a zajímalo by mě, kde jsi vzala, že si dávám na hlavu Isanu suchý šampón :D nikdy jsem neměla doma ani nic od Isany, když už jsme u toho :D ale tak kopni si, když Ti to dělá dobře ;)

      Vymazat
    3. Clover: Samozřejmě, že to je její věc, ale tak komentáře jsou od toho, aby to lidi komentovali, ne? To, že jí to nesedí - nemá kamarádky? Nemá,komu to dát? Nemůže to poslat do Stěhovavé krabičky? Kromě toho ani nevysvětlila, co je v tom složení za hrůzy.

      Zápisky: Viz výše. Jestli nechápeš, že co nesedí tobě, může jinému, tak to nevím. Kde jsem to vzala? Čtu. Jestli má Rossman jinou privátní značku, která vyrábí suchej šampón, tak jo, no. Ale stejně je to velmi kontraproduktivní a vtipný vzhledem k SLS válce a vysušování - suchej šampón. Nekopu, jen neáchám nad kažzdou pípovinou, kterou vyplodíš, to je rozdíl.

      Vymazat
    4. já to chápu, ale bohužel mám své kamarády ráda, takže když si dám na obličej něco, co mi vytvoří začervenání a vyrážku, tak to nebudu dávat dál ... a ten suchý šampón jsem jen doporučila, nenapsala jsem, že ho používám :D měla jsem ho naposledy asi před rokem, když Tě to tak strašně zajímá ;)

      Vymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Kokain:D No už na pohled vypadá podivně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nijak jinak si to nedokážu vysvětlit :D páč kdo se na ni podívá ví, že tohle fakt ne!

      Vymazat
  13. si si vybrala asi to najhoršie čo majú :-) ja som si po rokoch objednala od avonu zmatňujúci mejkap.ja neviem čo mi to zatemnilo mozog.to je čisty beton.už je v koši :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. čistý beton :D přitom co tak občas zaslechnu, tak jejich makeupy jsou docela chválené, ale taky bych do toho nešla :D

      Vymazat
  14. Zkoušela jsem ji, sice žádná vyrážka a tak (nemám nijak citlivou pleť), ale pozitivní účinky také žádné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to buď ráda za žádné účinky! lepší žádné než katastrofální ;)

      Vymazat
  15. Jo, mamka to dostala k Vánocům. Ale myslím to od té doby stojí doma na zrcadle, protože ona masky nepoužívá vůbec. Asi jí to vyhodím, s její citlivou exematickou pletí by to nemuselo být zrovna fajn. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyhodit okamžitě! nechci si radši ani představit, co by maska udělala s citlivou pletí! :(

      Vymazat
  16. Ahoj Lisko, Oriflame ja vubec nemuzu a ze zatmeni si nic nedelej, taky to obcas mivam (dostanu kosmetiku jako darek, chci ozkouset, abych potesila darujiciho a pak brecim jak Ty :). V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak jsem to měla i já, masku jsem dostala a bylo mi blbé ji nepoužívat :D byl to přece dárek a ten, co mi jej dal, to myslel dobře a chtěl mi udělat radost ;)

      Vymazat
  17. Přesně to samé se mi stalo s lotosovou maskou od Avonu. Dostala jsem jí, tak jsem si řekla že to zkusím ("darovanému jednorožci na roh nekoukej") a dopadlo to začervenáním celého obličeje jako pes kopírák přesně tam, kde jsem měla tu masku nanesenou. Hrůza, děs, už nikdy víc, brr!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc hezké rčení, Nikolko! :D a máš pravdu - nikdy víc!

      Vymazat
  18. :) ahoj, vidim, že mnoho dievčat s tebou súhlasí, ja si dovolím obhájiť opačný názor. Túto masku používam už nejaký ten mesiac a nerobí mi absolutne ziadne problémy. A to mám naozaj citlivú a suchú pleť. Síce je pravda že úžasný hydratačný účinok nemá, ale pleť krásne vyhladí, zjemní a ukludní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si říkala, že musí mít i nějaké spokojené zákaznice, jinak by ji přece neprodávali ;)

      Vymazat
  19. :D a ked nevies co s nou, jeden expert z mojho okolia si ju raz pomýlil s gélom na vlasy, vraj tak dobre mu ešte nedržali :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D já sice gel na vlasy nepoužívám, ale je pravda, že ho tak trochu připomíná! akorát jestli to byl teda kluk, tak se divím, že ho ta růžová neodradila!

      Vymazat
  20. Možná bys duhu viděla po požití, mělas to zkusit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebo bych měla duhový čumák z toho, to je taky možné :D

      Vymazat
  21. Liško, ten kokain by seděl, fakt že jo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo, to mám z té mojí obsese na sladké a pak to tak dopadá :D

      Vymazat
  22. Aj ja mám doma túto masku a ešte som ju chvalabohu nepoužila, ďakujem za varovanie :). Ale čo sa týka melónového krému z tejto rady, ten je podľa mňa fajn. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)