Valentýnské slevy a akce

V lese Valentýna sice neslavíme, ale to mi vůbec nemůže zabránit v tom, abych nevyužila výhod s ním spojených. Například slev a akcí, které se zamilovaným svátkem souvisí. No a nebyla bych to Liška podšitá, kdybych se s vámi o ně nepodělila! Lovila jsem většinou na facebookových stránkách jednotlivých značek, vždy dodávám obrázek akce a odkaz.


1. Douglas



Při nákupu jakéhokoliv parfému o 30 ml dostanete 20% slevu, což je podle mého super nabídka. Ceny se se slevou pohybují v rozmezí e-shopů s tou výhodou, že v parfumerii můžete vůni osahat a oňuchat. A taky se nemusíte bát, že si objednáte napodobeninu ;).



A když už v tom Douglasu budete, můžete mrknout i na jejich značky (uvedené na obrázku). Akce platí do úterý 11. 2. Jejich FB stránky najdete zde.


2. Marionnaud



Do Marionnaud si můžete zajít pro luxusní náramek při nákupu nad 1 999 Kč. Já z něj teda moc nadšená nejsem, ale třeba se bude někomu líbit ;). A taky dostanete při koupi dvou produktů slevu 40% na levnější z nich. Akce platí do 16. 2.

Více info buď na jejich FB nebo webovkách, kde najdete i seznam dárků k zakoupení různých výrobků.


3. Missha



Asijská kosmetika Missha si připravila 10% slevu, která platí pouze dnes! Můžete jí využít v kamenných prodejnách (Brno, Praha) nebo na jejich e-shopu při zadání kódu "valentyn". Odkaz na FB tady.


4. Manufaktura



V Manufaktuře dostanete při nákupu nad 299 Kč Valentýnský čaj zdarma. Akce platí do 15. 2. Podle mě nic moc, ale pokud plánujete u této značky nějaký nákup, můžete využít jako malou pozornost. Mrkačka na FB zde.


5. Bioderma



Bioderma spustila opět akci na jejich slavné micelárky 1 + 1 zdarma. Tentokrát ve variantě pro mastnou a problematickou pokožku. Seženete ve vybraných lékárnách.



V rámci jejich nového projektu "Bioderma For Everyone" můžete vyzkoušet jejich výživný krém pro suchou pokožku za krásnou cenu 99 Kč. Každý měsíc bude vybrán nový produkt, který bude mít příznivější cenu než obvykle. Což mi přijde jako super nápad a marketingový tah ;). Seznam lékáren, kde Atoderm seženete najdete na jejich FB.


6. Bione



Pokud sledujete kosmetické vychytávky a blogosvět, určitě jste zaznamenaly stoupající popularitu výrobků Bione Cosmetics. Ještě dnes můžete nakoupit se slevou 15%. Více informací na e-shopu nebo FB.


7. Greenwave



Na Greenwave platí od 12. do 14. 2. sleva 15% na přírodní kosmetiku značky Primavera. Jejich výrobky se pohybují v dražší cenové kategorii, takže pokud máte nějaký v hledáčku, je správný čas k nákupu. Já vyzkouším asi nějaký jejich poznávací set, abych zjistila, jestli nutně potřebuju nějaké plné balení ;).


8. Nobilis Tilia



Ke každé objednávce u Nobilis Tilia ze 14. 2. dostanete placku s levandulovým srdcem. Žádná hitparáda, ale lepší než nic ;). Odkaz na FB zde.


9. Lavera



Při nákupu krému z pleťové řady Lavera Faces si můžete vybrat produkt na čištění pleti zdarma. Platí v obchodech s přírodní kosmetikou (u nás v lese o ničem samozřejmě neví) nebo na vybraných e-shopech. Já jsem našla pouze tento, pokud víte o dalších, sem s nimi! Vyšmírovala jsem na laveřím FB.


10. Pureskincare



E-shop Pureskincare nabízí akci na slavné balzámy na rty Crazy Rumors. Koupíte je za zvýhodněnou cenu 69 Kč, navíc nad pět kusů dostanete dopravu zdarma. Momentálně jejich stránky nefungují, ale na FB slibují jejich opravu a jako poděkování za vstřícnost první tři, kteří po obnově objednají, dostanou jeden balzámek zdarma.


11. Rudorfer

Pokud tento e-shop neznáte a máte rády značku Himalaya, určitě si jej přidejte do oblíbených. Najdete tu rozšířený sortiment, který v drogériích nemají. Kromě vyhlášených masek a peelingů nabízí i třeba vlasovku nebo pleťové krémy. Proč vám to píšu? Při objednávce nad 250 Kč máte nyní jako Valentýnský dárek dopravu zdarma.


Tak co, vybraly jste? Pokud víte ještě o nějaké slevě nebo akci, kterou jsem nezmínila, šup odkaz do komentářů ;).

Slavíte Valentýn? Která akce se vám líbí nejvíc? Využijete některou?

Pozdravuji peněženky a kreditní karty!

L.
















Komentáře

  1. Liško jedna podšitá. :) A co na to má říci moje peněženka? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. peněženky taky přece slaví Valentýna, no ne? takže by nám taky mohly dát na dárky ;)

      Vymazat
    2. Jestli to Tvá peněženka udělá tak na svojí budu naštvaná. :)

      Vymazat
  2. Crazy Rumors zatím nemám ozkoušené, ale lákají! :-) Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě zkus, ty jejich vůně nemají chybu, člověk pomalu neví, který má vybrat jako první ;) teď jen vydržet, než rozjedou ten e-shop :(

      Vymazat
  3. Liško, já vím, že jsi nás na FB varovala, ale! Bione sleva! Ach jo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přece si všechny ty slevy nenechám pro sebe, co bych to byla za Lišku! :P navíc když musím utrácet já, tak vy taky! tak! :D

      Vymazat
  4. Nevidím, neslyším, neklikám! :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Enko, drž se! páč jako odolat není vůbec snadné! ;)

      Vymazat
    2. Enka, palec nahoru za skvělý přístup!
      Mno, já teda všem duchům lesa děkuju za tip na Atoderm, doma mám atopika, tak si rozšíříme obzory.

      Vymazat
    3. Dámy, díky za podporu! Zatím se držím! :o)

      Vymazat
  5. Hele, takových slev.. jak si to představuješ?! Tohle je spíš Valentýn pro mě, než pro chlapa.. asi letos zůstane na ocet! :)
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen tak pro orientaci.. ono nejde objednat Misshu přes net a pak vyzvednout na Václaváku? Zobrazuje se mi jenom doručení za pade a to se mi moc nechce dávat..

      Vymazat
    2. noco, Valentýn je svátek zamilovaných, takže se musíme odměnit i samy, páč se máme rády! ;) ... to bohužel vůbec nevím, ale zkus napsat na jejich FB, mám dojem, že už to tam ale někdo řešil ;)

      Vymazat
    3. Ano, ano, já se mám tuze ráda! :)

      Vymazat
  6. Musím odolat! Každopádně díky za prima přehled.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odolává se těžko, to já vím :( ale je Valentýn, tak se můžeme odměnit!

      Vymazat
  7. Skvělý přehled, oceňuji práci, kterou sis s tím dala :-) Akce mě zaujaly skoro všechny, ale jelikož jsem si slíbila a hlavně napsala do úplně nového sešitu, že tento měsíc utratím za kosmetiku max. 500 Kč a chci to taky jednou dodržet, slevám odolám! :-D
    Též si myslím, že trochu finančně zpřístupnit Bioderma produkty je od nich skvělý tah.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za pochvalu :) tak přece do pětistovky by ses vlezla i s nějakou hezkou slevou, none? ... ale raději nebudu pokoušet, aby to pak nebylo na mně :D

      Vymazat
  8. Tééda děkujeme za suprový přehled, takovou práci... Skoro k nevíře co lidi dokáží dělat pro lidi :-) Já se tedy také přidám a podělím se s váma o mou zkušenost. Hodně nakupuji přes http://slevovykupon.net . Hodně dlouho jsem si je oťukávala, ale dnes již nakupuji na plno a jsem s tím maximálně spokojená!

    OdpovědětVymazat
  9. My s přítelem Valentýn také slavíme. Je to pěkný svátek :-) . Líbí se mi, jak jsou všude v obchodech srdíčka :-) . Doma bych si to také ráda vyzdobila, ale to by se přítelovi moc nelíbilo :-D Jsem ráda, že ho se mnou chce vůbec slavit. Letos mě na Valentýna překvapil krásnými rudými růžemi. Objednal si dovoz květin a nechal mi je poslat do práce :-) .

    OdpovědětVymazat
  10. Před Valentýnem se vždy s těmi slevovými akcemi roztrhne pytel. :) Taky už jsem toho ale několikrát využila. Jinak například letos jsme s manželem měli opravdu neobyčejného Valentýna. Řekli jsme si totiž, že bychom mohli vyzkoušet něco, co jsme ještě nikdy nezkoušeli. Nakonec jsme se tedy rozhodli vyzkoušet tantra masáže protože to je něco, na co jsem chtěla jít už dlouho. No můžu vám říct, že ani jeden z nás toho nelitoval. Určitě to někdy zopakujeme. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)